Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukibuci
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
már nem csak az alkalmazást tiltom, hanem leiratkozok a használójáról is, így az újakat már nem is látom, max a tickerben

-
bAtt001
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
ez megint valami spam lesz, fogadni mernék rá

-
mukibuci
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
a felsőhöz sztem nem skoda illik, az ilyennek leginkább áramot kellene vezetnie
a másik is egyértelműen kamu, nálam még nem tünt fel, bár a sok birkát kiszórtam a napokban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Dobsz róla screenshotot? Kíváncsi lennék rá

-
Mr. Elliot
senior tag
Persze, érthető. Nekem sajnos a régi jól bevált telefonom nyáron meghalt. Kinéztem egy hagyományos telefont magamnak egy akciós újságban, de az üzletben már nem volt. Telefon pedig kellett és akkor rászántam magam egy olcsóbb kategóriásra, azon az elven, hogy nálam ez két-három évig is telefon ismét és akkor már érdemesebb váltanom egy ilyenre.
Hogy ne csak off legyen: Ma megjelentek ismerősöknél rövid linkek és előttük, hogy x tag megnézte az adatlapom. Véletlen sem kattintok rá, csak azért kíváncsi lennék ezek megint mik?
Mivel a facebook ezt nem közli hivatalosan senkivel, hogy kinézett rám. Mégis mindig vannak emberek akik ennek bedőlnek. 
-
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
egész nap gép előtt ülök,ezért nem akartam még okos tellát
-
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
én úgy még nem is próbáltam

-
dragonfx
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
jaja sokat dobott ajta
-
dragonfx
veterán
na telon frissült és tök jo lett
-
mukibuci
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
egyéb tevékenység talán

amióta dübörögnek az oklevelek, kb az ismerősök 10%áról iratkoztam le, majd csak elfogynak

-
Mr. Elliot
senior tag
Van egy ismerősöm akiről nem akarok leiratkozni csak a Youtube-os linkjeiről. De eltávolítottam a zenékről és videókról a pipát, de még mindig vele van tele a fal. Ez miért van?
Vagy egyáltalán ez opció nem is erre van?
-
ChuckyOsb
aktív tag
Na, hozzátok milyen autó illik?

-
bAtt001
addikt
válasz
v.szandra
üzenetére
egyszerű, amikor csinálod az eventet alul ki lehet választani hogy publikus legyen, ha kiveszed a kijelölést akkor meg azt is be tudod állítani hogy mások tudjanak hívni embereket. ha ezeket beállítod akkor csak az látja az eseményt akit meghívtál és csakis te tudsz meghívni embereket.
-
v.szandra
csendes tag
sziasztok!
Azt nem tudjátok esetleg, hogy hogyan lehet facebookon úgy eseményt csinálni, hogy más ne tudja meghívatni magát. Ha csinálok egy eseményt, van egy csaj aki mindig meghívatja magát. Látja gondolom a közös ismerősöknél, hogy van esemény, megnézi, és ott csak egy kattintás neki, és mire észbe kapok, már ott van a listán, azok között akik ott lesznek, pedig nem akarom még azt se, hogy tudjon a dologról. Letiltani viszont nem akarom. Más lehetőségről tudtok? Előre is köszi! -
Dyrtyho
őstag
Nálam egy olyan probléma adódott,hogy amikor rámegyek a zenéknél a továbbiak mutatására,akkor azt írja ki,hogy : "Nincsenek megjeleníthető Oldalak" Pedig nem is egy kedvelt zenei oldal van,amiket még kéne,hogy mutasson.Szerintetek ? Megoldható valahogy ez a probléma ? Vagy ez inkább facebook bug ?
-
samfishR
senior tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
nálam most ez megyen: Az Ősmagyar kvíz kitöltésével én már tudom, hogy mi a Honfoglalás-kori ősmagyar nevem. Tudd meg Te is!
mindjárt rá s kattintok, várj csak! nyilván ez SEM reklám: [link] csak wall link, nem app. -
Mr. Elliot
senior tag
Máskor foci közvetítés, ma VV bokszgála van a falamon. Reklámnak pedig a romantikus nevek.

-
Dyrtyho
őstag
-
kpal
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
az anyukat még jó hogy nem tudtam meg mi a nevem inkább tudatlanságban leszek

-
Kassadin
addikt
Hol lehet beállítani a fb-n belül azt, hogy ne kapjak az email címemre minden egyes hsz. és bejegyzés után emailt? Sehol se állítottam be ilyet, de baromi irritáló, kb. olyan mint a spam.
Ptech & littlelion21: Danke.
-
Mr. Elliot
senior tag
Kérdés, hogy mennyien fognak egy ilyen után ékszert venni náluk?
Már, mint a poén kedvéért "elvégzik a tesztet"(lájkolnak) az laikusok. De kik maradnak meg vevőnek?
Nem értem. De havert hamar lebeszéltem az okleveles baromságáról.
Indián neve, Fa Pofa lett.

-
bAtt001
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
nah kapjanak csak ezért az akciójukért egy szép kis bírságot
vagy legalább a facebooknak kellene jelenteni és azok meg törölnék őket a rendszerből 
-
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
mondtam én hogy átverés,a rohadtak!!!!
mától az indián neved: bőrös pipa
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr. Elliot
senior tag
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Aktiváltam egy pár hónapja a timeline-t, mivel volt egy alkalmazásom, így ment gond nélkül. Azonban nem igazán vált be így egyelőre, úgyhogy visszaállnék az eredeti megoldásra. A neten található elírások alapján annyi a teendő, hogy töröljem az alkalmazásom. Ezt megtettem, de semmi változás. Valami ötlet?
-
kpal
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
király
jó huncutkodni kicsit

-
kpal
nagyúr
Ugye az ismerősök nem látják ha valakinek letöltöm a képét az ő falukon csak nem jelenik meg ?

-
Mr. Elliot
senior tag
Már többet vagyok itt, mint az igazi facebookon.
-
Dyrtyho
őstag
-
-
aram01
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
na látod az lehetséges
-
mukibuci
nagyúr
inkább tudjátok meg a cigány nevetek
ismerősöket megtalál email alapján

-
kraftxld
félisten
Van egy galéria amit meg szeretnék nézni, de regisztráció kell hozzá.
Adatvédelmi okokból nem kívánok a következő 100 évben regisztrálni, van erre valami lehetőség a kamuprofilon kívül? -
erikke17
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Ilyesmi bug volt nekem is. Régebben gond nélkül rá tudtam keresni igaz akkor még nem volt ismerősök között... Tegnap na mondom bejelölöm nézem nem találom, részletes kereséssel sem... Haver ismerősein keresztül kerestem meg majd úgy jelöltem be, mikor visszaigazolt akkor már rá tudtam gond nélkül keresni... Érdekes...

-
Csak nálam hiányos mostanában a keresés?
Ha egy ismerősöm ismerősei között keresek, lakhely szerint, csak néhányat ad ki, nem az összeset. Tudja valaki, miért, és hogyan lehet az összesre rákeresni?

-
ChuckyOsb
aktív tag
-
dragonfx
veterán
FaceBook Fanatic....

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Diabetes - Cukorbetegség
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ950P-B 4K NanoIPS
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sajnos ezek nem áramot hanem a hülyék toplistáját vezetik.
a másik is egyértelműen kamu, nálam még nem tünt fel, bár a sok birkát kiszórtam a napokban ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)