Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
jó lesz ez

még csak annyit, hogy a jelszavamat hol tudom megváltoztatni?
-
rétisün
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
ha be tudok lépni (mindenhol ugyazt a jelszót használja, megpróbálom) akkor hol találom a törlést?
-
-
rétisün
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
sajnos nem vagyunk túl jó viszonyban mostanában.....

amúgy a link a tesóm profilját törölné, nem őt kéne törölni, hanem magamat.
-
rétisün
veterán
egy kis segítséget kérnék, a tesóm feltett a facebookra. én viszont szeretnék ebből az facebook marhaságból kimaradni, van rá mód, hogy kitöröltessem magam? megoldható ez, kihez kell fordulni?
-
bAtt001
addikt
már értem a sok panaszkodó emberkét aki szidja az oldalt... napos késésekkel jönnek az értesítések, kommenteket nem látom, profilképemet magától változtatja. ilyen egy megbízható stabil oldal

-
daninet
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Volt. Régen exportálni is lehetett neveket. Kipróbáltam 3-4 programot, semmi nem tud exportálni, átírták az egészet, hogy ez ne legyen lehetséges

-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem.
-
DonThomasino
veterán
Vhogy vissza lehet keresni hogy kit bök meg az ember fia
? -
daninet
veterán
Üdv!
Nyertest szeretnék sorsolni egy Facebook-os játékunkon, de nem jöttünk rá hogyan lehetne. Likeolók listája nem exportálható, egyedüli megoldásnak azt találtam, hogy beágyazok egy Like Box-ot az oldalamba, majd ha kijelentkezek random dobál fel ugye embereket akik követik az oldalt. És kiválasztjuk mondjuk a 4. sorban a 2. embert a 10. frissítésnél.
Nade ez így nem jó, mert ennek a box-nak valami hülye algoritmusa van, és nem random dobálja fel az embereket hanem akik frissen like-oltak azokat forgatja, a régiek nincsenek benne.
Hogyan lehetne megoldani?
-
evabf
tag
Sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy tudom elérni azt, hogyha külső oldalra kommentelek, ne jelenjen meg a munkahelyem. Arra gondolok, hogyha egy blogra véleményt írok, ne legyen látható: "Gyuri itt dolgozok: Győri Gyufagyár".
Segítségeteket köszönöm.
Éva -
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Hány ismerősömet tudom egyszerre meghívni olyan "eseményre", amit nem én hoztam létre?
Ugyanis vagy 10 percet töltöttem el azzal, hogy a több száz ismerősöm közül kiválogassam azt a 100+ embert, akit meghívtam volna, de miután az "elküld" gombra kattintottam, kiírta a FB, hogy "szűkítsem az ismerőseim számát".

A FB súgóban nem találtam semmi erre vonatkozó információt. Megköszönöm, ha segítetek!
Üdv: Piftuka
-
Nimrod
addikt
Hogy kell az idővonalat bekapcsolni? Sehol sem találom.
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Úgy néz ki hogy Timeline-ra fogok váltani a profilomban, esztétikai okokból. Nos akkor, a kérdésem ehhez kapcsolódóan lenne:
- A wall-omon lévő postokat, eseményeket meg fene tudja miket tudom törölni? Mármint úgy hogy egyszerre, nem külön-külön... illetve hogy, a Timeline után is lenne-e rá lehetőség. -
Ice!?
őstag
sziasztok.
miért nem engedi átírni már egy ideje a nevemet "angolosra"? (Keresztnév elöl, családnév hátul)
oké, átírtam az utóbbi ~ fél évben párszor, de most abszolút nem engedi .. és nagyon zavar.
-
fasirTTT
őstag
sziasztok, azt hogy lehet megnézni, ha valaki be van lépve fészen ?
csajom telóval nyomul és látja, ha be vagy kijelentkezem, és nem tudom hogy. Valaki tudja ?
-
Apollyon
Korrektor
-
littlelion21
addikt
Na, a news feed nekem is elb***ódott, alig jelenít meg valamit, kettőt gördítek és már a szerdai eseményeket mutatja, mindegy hogy melyik rendezésere van állítva

-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
mukibuci
üzenetére
De gondoltam. Ezt értem is. De ezekkel együtt jönnek a régi profilon az oldalsó sávban a reklámok, az Adblockkal viszont ellehet tüntetni akit zavar. Nekem is van sok amit lájkoltam, éppen azért, amiért te is.

Viszont akinek nagyon sok van annak esetleg érdemes kiszűrni azokat az oldalakat ami esetleg már nem aktuális számára.
-
Integra
titán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
azt hiszem chrome-hoz van addon, ami blokkolja a reklámokat, kipucolja, kifejezetten fb-hez irták. még nem használtam, de én is utána fogok járni.
vagy ad-block simán? nemtom -
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
gondolom az meg se fordult a fejedben, hogy azért lájkolom a cocacolát, mert szeretném látni a postjait

-
Mr. Elliot
senior tag
Valamilyen szinten lehet védekezni a reklámok egy része ellen. Márka oldalakat, egyéb ilyen dolgot ne lájkoljatok, akkor nem kaptok személyre szabott reklámot legalább onnan. Régi profilon bevált de timeline az már megint más.

-
Integra
titán
válasz
bAtt001
üzenetére
tegnap jött az első timeline hirdetés a news feed-be, hiába lövöm ki, mindig visszajön időnként. nem fogom megúszni én sem...
jól észrevehető amúgy a trend, egyre bonyolitják és egyre több dolgot adnak ki a másik felé, vagy kéretlen harmadik személy felé, ha nincsen jól beállitva a profilod. -
Integra
titán
hogy rohadnának meg, komolyan...
valamit változtattak megint, most már minden bejegyzést bebasz a news feed-be, ha ismerősöd valami képhez kommentel... erre miért volt szükség?! eddig ez max akkor volt ha az adott képhez te is hozzá szóltál, most meg.... egyre szarabb -
Nimrod
addikt
Jelenleg nincs több megjeleníthető bejegyzés.
Ez az üzenet miért van Üzenőfalon?

Főleg nagyobb leállás, kimaradás idején látom, olyankor nem is mutat többé korábbi üzenőfali bejegyzéseket. -
bAtt001
addikt
másnak is előjöttek a reklámok akik használnak valami reklám blokkolót? hiába tüntetem el oldalfrissítés után ugyan úgy megjelenik mind

-
Mr.Csizmás
titán
mobilon (rendes, androidos, friendcaster) megy az üzenetküldés nektek?

-
feka007
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Androidon nem megy. Perszonálkompjúteren valóban műxik sajnos
-
feka007
veterán
Na, beszart a system? Nekem nem megy
-
kpal
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
uraim naaa itt azért nem tartunk
inkább segítsetek mi lehet a probléma ?? -
válasz
littlelion21
üzenetére
de goni, teccik 
-
kpal
nagyúr
Amit csináltam nem rég kamu
profilt abba nem mükszik
a jobb oldalt az a kis legördülő sáv ami látom mások tevékenységét ! Mi lehet az oka ? -
legiaap
félisten
Ma vettem észre, hogy az adatlapomon van egy olyan, hogy Alekosz meztelenül rohant az utcán, de én ilyet sosem lájkoltam. Rámegyek. Hogy tudom ezt törölni?
Ha rámegyek, akkor egy olyan oldalt ad be, ami már nem is létezik...
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nem vagy egyedül

qdak: csak akkor szoktak letiltani, ha valamiért jelent a többi user.
-
kpal
nagyúr
Emberek van olyan opció ha rám keres valaki akkor ne lássa a prof képet ??

-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ezt tudomásom szerint tudod ikszelni, hogy szeretnéd-e tájékoztatni a delikvenst, hogy te jelentetted

-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
igen, ezt ismerem, mert volt, hogy feltett rólam haver képet és jelentettem és kapta az üzenetet, hogy én kérem, hogy távolítsa el.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
feltéve ha elfogadják a jelentésedet

sz. persze úgy kell jelenteni, mert van olyan, hogy jelentés, mert sértő számomra, akkor tud róla, mert kap egy üzit, hogy xy-nak sértő volt ez az írásod.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
LoL megyek is jelentek pár embert.

-
kpal
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
az illető nem fogja megtudni, ki vagy kik voltak a jelentők ?
-
kpal
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Bakker
nem magam hanem mást
túl sok a vadkan 
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
csak alkalmazás tickerben látszik de tagad le a fenébe, nem te voltál ha rákérdeznek

de amúgy is csak csak 10 másodperc és megy tovább ticker nem látja azt senki![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
olyankor is eltűnhetnek ismerősök mikor valaki deaktiválja magát és később vissza akkor ismét ott lesz az ismerőseid között
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
váhh, szar arckönyv.
eltűnnek ismerősök aztán megint vannak, üzenőfalam is random önálló életet él

köszi, de ha ezt telepítem az látszódik. vagy nem?
(#3513) mukibuci: ezen szakadtam

-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
de nem saját magát akarja kirakni, hanem az "ellenséges" tinisunahuszárokat

-
kpal
nagyúr
Hogyan lehet kis időre kb. 2-3 hétre kirakni facröl ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
qdak
addikt
"friend request blocked for 14 days"
ezt kaptammikor be akartam lépni, miért? v mi e ? -
AXisBOLD
addikt
na hogy lehet azt kideríteni, hogy ki törölt az ismerősök közül?
anélkül, hogy bárki látná hogy ezt művelem!

-
killer1203
senior tag
Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please próbáld újra in a few hours.
Frissitenek vagy mi a tököm lett vele ?

-
Sziasztok!
Az FB oldalamnak szeretnék új nevet adni!De nem találom az opciót

Régen +volt...700 felett vagyunk.Vagy ilyenkor már nem is lehet:THX
-
Grass
aktív tag
Hol lehet beállítani hogy ne az ismerősök vackait mutassa a fb hanem a bejelölt oldalak üzenőfalain megjelent híreket?
-
Stalker-2572
veterán
Hol lehet írni nekik, hogy a képeimet elcseszi a feltöltő rendszerük?

-
kpal
nagyúr
Hogyan lehet kivonni a
forgalombol egy kis időre embereket ,spamként jelentem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Linket mentettem el. Ha betudsz lépni akkor egy új ablakban nyisd meg a linket.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?
![[link] [link]](http://img839.imageshack.us/img839/4513/ezmiez2.jpg)

ja kamu profillal beférkőztem a másikhoz
krizmo_