Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
legiaap
üzenetére
Belépsz, akkor (neked)bal oldalt van egy olyan, hogy ISMERŐSÖK, ha oda viszed az egeret, akkor mellette kiírja, hogy ÖSSZES, ha arra rákattintatsz, akkor bejön egy olyan, ahol látod azt, hogy + Lista létrehozása. A többi már menni fog szerintem.
Ha egy játékot egyszer letiltasz, akkor arról már nem kapsz később felkérést.Amúgy nekem nincs sok ismerősöm, de azok többnyire normálisak, ha valaki nagyon hülye azt törlöm, ha jelöl ismét elutasítom, egy idő után megunja. Én ezzel valahogy úgy vagyok, hogy vannak emberek, akikre nem igazán vagyok kíváncsi, ezek ne is legyenek az ismerőseim között..... Nem vagyok neten túl szociális.....és nem bírom a hülyéket sem.....
-
válasz
legiaap
üzenetére
Üdv!
Ha rákattintasz a legördülő sávra oldat, egy adott megosztásra, akkor megjelenik egy "elrejt" opció, ha arra rámész, ott eltudod rejteni a posztot és letudsz iratkozni az adott illetőről/oldalról, vagy szűkíteni tudod mi szerepeljen az üzenőfaladon.
Vagy ez a megoldás vagy az, hogy csinálsz egy listát azokkal az ismerősökkel, akikre nem vagy különösebben kíváncsi, és ott állítod be, hogy mit szeretnél látni róluk. -
mukibuci
nagyúr
válasz
legiaap
üzenetére
alkalmazásoknál more, majd hivatkozások, ha szerencséd van, akkor ez lesz az

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
legiaap
üzenetére
Wow...

Ilyet még nem láttam...
Első körben próbáld meg azt, hogy pl. Ccleaner-rel töröld az előzményeket, sütiket, az vajon segít-e, ha nem, akkor bővítmények közül tedd fel az addblock-ot. Vagy az addblock plus-t (ez még béta).
Meg mondjuk egy Malwarebytes-ot is futtass le sztem, biztos ami biztos..
-
-
zsolesz010
senior tag
Sajnos sehogy. A korábbi "választási lehetőséggel" csak arra mentek, hátha többen váltanak önként az újra, mint akik maradnak, így amikor mindenkire ráerőltetik az újat, kevesebben reklamáljanak, hogy dehát ők nem is akarták. Ami azt illeti, ügyes. Akik maguktól váltottak, úgy könyvelték el, hogy az ő döntésük volt. Ami igaz is. Bár, ahogy utólag kiderült, csak részben.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_