Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Apollyon #1699 üzenetére
Akkor van ilyen, amikor bugzik egy ismerősöd profilja. Ha felteszel egy Better Facebook-ot a böngésződhöz, tudod figyeltetni, hogy ki tűnik el az ismerőseid közül. Ha olyankor megpróbálod elérni a profilját, csak egy hibaüzenetet kapsz, és valószínűleg ő meg épp nem tud belépni.
-
Apollyon
Korrektor
Nektek szokott lenni olyan hogy van valamennyi ismerősötök, aztán mikor legközelebb beléptek már eggyel kevesebb van.. Aztán másnap meg ugyanannyi, mint mielőtt kevesebb lett.. Ez miért van?
Aztán ha írok valakinek üzenetet, de végül kitörlöm az egész beszélgetést és ő még nem olvasta el amit frissen küldtem azt ő mindenképp megkapja, vagy akkor már nem?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Grande Ale #1692 üzenetére
Vagy végiggörgeted a falán az "Older Posts"-okat amíg lehet, míg a végén eljutsz oda hogy XY has joined facebook.
Ha szerencséd van akkor nem napi 40 posztja van 3 éve -
törölt tag
válasz
Csak sejteni lehet, ha megadta pl. az iskoladatait mikor regelt, akkor ott van a pontos dátum, időpont, csak persze nem biztos, hogy ez akkor történt, mikor beregelt. De az esetek nagy részében szerintem igen.
-
vans?
őstag
válasz
Nem.
-
Grande Ale
őstag
Azt meg lehet nézni, hogy valaki mikor csatlakozott a facebookhoz?
-
kpal
nagyúr
-
samfishR
senior tag
-
kpal
nagyúr
Lehet volt már ,de hogyan lehet mobilon ugyan úgy megjeleníteni a FB -t mint Pc-n, mert mindig butított oldal jön be ?
-
törölt tag
válasz
bAtt001 #1682 üzenetére
Én inkább fordítva szoktam: ha úgy gondolom, hogy túl személyes, akkor nem válaszolok neki a falon, hanem inkább üzenetben. Hamarosan egyébként üzemmódot váltok. Aki nem tartja tiszteletben a magánszférámat, azt nemes egyszerűséggel törlöm az ismerősök közül. Most szüneteltetem a fb-omat, és hiába utaltam rá egyik ismerősömnek, továbbra is publikusak a képek, amiken én is szereplek sok szempontból nem éppen előnyös helyzetben. Még egyszer megkérem világosan, ha nem, akkor törlöm. Így is megtalálhatóak persze azok a képek, de kisebb eséllyel. Hamar elegem lesz belőle, hogy mások leküzdhetetlen exhibicionizmusa miatt rajtam csattanjon az ostor.
-
törölt tag
válasz
bAtt001 #1680 üzenetére
Nem feltétlen, mert sok embernél publikus ugyan, de csak annyit látsz, hogy kik lettek az új ismerősei, vagy hogy lecserélte a profilképét. Az meg nem valami nagy ütőkártya szerintem.
Én azt nem értem, hogy sokan a személyes dolgaikat miért üzenőfali üzenet formájában beszélik meg. Ez is valami (látens) feltűnési viszketegség lehet. -
Létrehoztam facebook-on egy albumot, töltöttem bele a képeket.
Szeretném, ha képeket a facebook-on kívül is lehetne like-olni, de sajnos valamiért külön számolja azt, ha valaki facebook oldalról like-ol és külön aki a kitett gombra, ez miért van? Pedig a megfelelő linket teszem a gombra, amit a címsorban látok az adott képnél. Ha csak azt bemásolom valahova, akkor jó képet tölt be.
Hogy tudnám megoldani, hogy együtt számolja az adott képre leadott like-okat?
Köszi. -
-
Peethy
őstag
Te jó ég. Ezt láttátok már? [link]
-
aram01
nagyúr
válasz
#56474624 #1666 üzenetére
azt hiszem most már leesett akkor végül is ha aktiválva van ez a mail címed akkor kifelé is küldhetsz vagy fogadhatsz üzeneteket ugye? magyarán ki akarja ütni a gmailt és vetélytársait.Istenem de f@sz vagyok hogy csak most jött le
hát én biztos nem fogom ott tárolni a levelezésemet -
törölt tag
Aktiválni kell. A fb kezdőlapodról belépsz az üzenetekhez, aztán ott van a Keresés mező alatt: "Claim your Facebook email". De én nem próbáltam ki, van email címem.
Én még azt sem próbáltam ki, amikor meg kell adni az email címet meg az ahhoz tartozó jelszavat, és az alapján keres ismerőst. Nem bízom én a fb-ban annyira. Szerintem még az is kamu, mikor ezzel kapcsolatban kiírja, hogy kik kerestek már így ismerőst.
-
aram01
nagyúr
valaki mondja már meg!!!:mire tudom használni a @facebook.com email címem
légyszi
röhögni ér -
Bibby
addikt
Hogyan lehet elérni a sima asztali verziót mobilkészülékről?
A mobilos verzió nagyon ócska. -
aram01
nagyúr
ja és még egy: mire tudom használni a @facebook.com email címem
bocs de facebook-ban teljesen analfabéta vagyok -
aram01
nagyúr
az a baj hogy túl gyorsan elkattintottam,de hátha tapasztaltátok már ezt:rányomtam valahova
erre kidobott 2 ismerősömet és a képük mellé írta hogy érdeklődés kedden.találkoztatok már ilyesmivel?
-
törölt tag
Ez mi alapján megy, hogy kinek milyen frissítési állapotban van a fészbúkja? Mert nekem ugyanúgy van minden, mint 2 hónappal ezelőtt, azért is csodálkozva néztem, hogy milyen funkciókról társalogtok itt
-
alratar
addikt
Amikor elindítom a King's Bountyt, a facebook folyamatosan újratölt, és nem hagyja, hogy a game bejöjjön.
Ezt másnál is csinálja, vagy csak nálam? -
dnelb
veterán
válasz
kunsztler1 #1649 üzenetére
Azt írják hogy válaszolj erre az emailre, ezzel igazolva hogy tied a facebook accout amit kértél. Addig is ne csinálj más accot mert ezzel hátráltatod őket. Meg kérik hogy írd le röviden mi a probléma amit tapasztaltál.
-
varga911
senior tag
Hello mindenki,
Van egy friend list-em, és meg szeretném csinálni, hogy bizonyos postokat ne láthassanak a falamon.
Az audience selectorban rámegyek hogy custom, azonban ott hiába kezdem el írni a lista nevét a hide this from mezőbe, nem jelenik meg a lista, csak emberek.
Mit csinálok rosszul? A helpben is ezt olvastam, valamit tuti benézek.
-
kunsztler1
csendes tag
Hi,
Thank you for your report. Please reply to this email to verify that you are the owner of the Facebook account that you referenced in your inquiry. Also, please briefly describe the issue you are experiencing.
Note that this security step must be completed before we can assist you further.
In the meantime, do not create another account using this or any other email address. Doing so may increase the time needed to resolve this issue.
We apologize for any inconvenience this may cause.
Thanks,
The Facebook Team
Lefordítaná valaki sajna nem nagyon tudok angolul!Előre is köszike
-
kunsztler1
csendes tag
Sziasztok!!!!
Nem ide tartozik de segítséget szeretnék kérni tőletek facebook-ra beszeretnék lépni nem enged be azt írja felfüggesztették a profilomat ideglenesen (Nem tudom miért nem csináltam semmit) ez már 2-napja.Írtam nekik de semmi választ nem kaptam.Tudtok abba segíteni ,hogy hátha van a facebook support-ja írni de nem találok olyan email címet ami az övéké.Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
-
Grande Ale
őstag
A státusz üzeneteknél nekem nem jeleníti meg az új verziót, ahol a várost is mutatja. Miért?
-
Klemens
őstag
válasz
zsolesz010 #1645 üzenetére
Ba cy lus: zsolesz010 megadta a megoldást, remélem működik is, de mivel nem nekem kell így ezt még jeleneleg nem tudom.
zsolesz010: Köszönöm, remélem működni is fog!
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Klemens #1642 üzenetére
A fészen nincs, de ez alapján pl. Firefox és iMacros kombóval elvileg megkönnyítheted a dolgot.
Szerk.: Hehe, talán még jobb [link]
-
Klemens
őstag
Valaki a 1603-ra esetleg?
-
válasz
#56474624 #1639 üzenetére
Nem
Csak vannak olyan "ismerőseim", akikkel nem szeretném megosztani, hogy mikor megyek wcre
Nagyjából 4 féle fb felhasználó van a csoportosításom szerint (google+ bekaphatja a köreivel):
-aki nem jelöl be,
-aki bejelöl, azonban függőben hagyom a jelölést
-aki az ismerősöm, de ebbe a letiltott csoportba kerül
-és a rendes ismerősök -
válasz
#56474624 #1631 üzenetére
viszont létrehoztam egy szuper kis csoportot az ismerőseimből és mindenhol úgy van beállítva a láthatóság, hogy friends except ez a csoport. Ez tökéletesen működött eddig, se a képeim, sem pedig a falamat nem látták. Most megnézve azonban ez fogadott:
Tehát ismeretlenek nem látnak semmit, ez a csoport azonban néhány dolgot lát, de nem mindent
-
aram01
nagyúr
válasz
zsolesz010 #1636 üzenetére
hát nem tudom,egyre neccesebb ez a face,lassan kellemtelenségből problémává kezdi kinőni magát ez az egész
-
zsolesz010
senior tag
Arról volt szó, hogy valaki 2 percre beregel, hogy meglesse a lányt, akit akar, vagy kipróbáljon valami funkciót, majd elindít egy végleges törlést. Ha a törlés sikerül, nem leszel többé potenciális visszatérő, legalábbis azzal a fiókkal biztosan nem.
A régebbi tag (pláne, ha aktív is) már javában "termeli" a pénzt szimplán a felhasználószámot (reklámok magasabb áron való eladhatóságát) növelve, vagy gagyi játékokba befizetett, elsőre jelentéktelennek tűnő összegekkel is, meg a jó ég tudja, mi mindent tudnak még kihozni a sok százmilliós létszámból és az összegyűjtött elképzelhetetlen mennyiségű személyes információból. -
törölt tag
Egyébként itt a hír:
[link]Az alapbeállítás természetesen most is a "publikus" lesz, ezt kell majd módosítani augusztus 25-től.
Azért ezt is jól kitalálták. Ha valakinek az ismerőse véletlen nem téved a gép elé az elkövetkezendő időben, akkor az eddig rejtett képek most mindenkinek hozzáférhetővé válnak. Ehhez is csak gratulálni tudok!
-
aram01
nagyúr
válasz
zsolesz010 #1632 üzenetére
Potenciális visszatérő, pénztermelő lehet a frissen regelt tag. nem inkább a régebbi tagra vonatkozik ez?
-
zsolesz010
senior tag
válasz
#56474624 #1631 üzenetére
Nem lepődnék meg azon, ha az ilyen 2 percre létrehozott, jellemzően megnézem-a-szomszéd-lányt (nyilván jóval ritkábban megnézem-a-törlési-funkciót) fiókokat valamilyen "véletlen" hiba folytán nem tudná törölni a rendszer. Potenciális visszatérő, pénztermelő lehet a frissen regelt tag.
Eddig 2 fiók törléséhez volt személyesen közöm, mára mindkettő elérhetetlen. -
törölt tag
válasz
zsolesz010 #1630 üzenetére
Hát ez egy "kamu" reg volt direkt a törlés miatt, arról pedig kaptam volna email-t, ha valaki más belépett volna (ami eleve nem valószínű) a két hét alatt ezzel a kamu reggel. Marad a facebook hiba. Mindjárt teszek egy újabb próbát.
(#1629) mukibuci:
Igen, sok embernél ez a helyzet. De másoknál látszik valamennyi, pl. ismerősök írtak a falára, holott eddig nem látszott.
-
törölt tag
Egyébiránt csúszott valami hiba a gépezetbe utóbbi időben fb-on. Egy csomó embernél
"vadidegenek" számára láthatóvá vált az üzenőfal, illetve az albumaik.
Pedig épp az ellenkezőjét hangoztatták facebook-kal kapcsolatban, hogy nagyobb gonddal fogják ezentúl kezelni a személyes adatainkat.(Ennek persze megvan az előnye is leskelődőknek, jómagam nem örülök neki pár ismerősnél fellelhető kép miatt.)
-
zsolesz010
senior tag
válasz
samfishR #1623 üzenetére
A fórumtárs kérdése az volt, hogyan tudja magát törölni. A válasz a hétköznapi halandók számára elérhető jelenleg egyedüli lehetőséget tartalmazta, ami működik is.
(#1625) aram01 A chat résszel anno összesen nem töltöttem el negyed órát.
A korábban megszokott kliensek után idegesítően primitív,
-
aram01
nagyúr
válasz
zsolesz010 #1620 üzenetére
olyat nem tudsz ahol "gyűjtik" a régi cseteléseimet? az biztos hogy nem törlik ki.nekem meg egy csomó fontos infóm van beragadva
-
samfishR
senior tag
válasz
zsolesz010 #1618 üzenetére
ez is 2hétig deaktivál, aztán törlődik az acc, ha addig nem lépsz be.
-
AMD Power
titán
válasz
Köszönöm szépen... én sehol sem találtam.
-
válasz
A szemetek, de kirakni nem merik...
-
aram01
nagyúr
válasz
honnan szedtek ilyen infókat?
-
zsolesz010
senior tag
-
AMD Power
titán
Nem tudja valaki ,hogy hol tudom törölni magam a FB-ról?
-
No-kia
addikt
Üdv,
van olyan akinek nem jönnek be az üzenetek? egy napra nem tudom megnéznihova lehet ilyenkor írnia hol tesznek is valamit? mert k.rva sok fontos üzenetem lenne
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
mukibuci #1611 üzenetére
Jah, ez rendben is van, csak a facebook ma délelőttig ezt a "feature"-t remekül rejtegette. (Legalábbis előlem) Tegnap is hide-oltam egy postot, akkor nem történt semmi csak simán, az eltüntetett post-nál összetolta a falat...ezért is kérdeztem rá, mert gyanús volt, hogy hirtelen hiányzik.
A lényeg, hogy most már működik. -
krizmo_
Topikgazda
Üdv!
Korábban volt egy lehetőség, amivel eltudtam tüntetni egy adott ember bejegyzéseit mindet, és egyenként is lehetett, a bejegyzés mellett volt egy "x" azzal, de most, hogy “javítottak” a facbookon már nem lehet megtalálni ezt a beállítást, esetleg valami ötlet, hogy hol lehet ez a beállítás?
Előre is kösz!
-
Apollyon
Korrektor
Rámész az adatlapjára, és a profilképe és a friends hasáb alatt ahol ottvan hogy Unfriend,
Report/block this person <- és ez kell neked.
Utóbbit kipróbáltam már, ha ismerősöd akkor eltűnik onnan, és ha rádkeres, vagy te ő rá akkor csak annyit fog(sz) kapni hogy "This content is unavaliable".
(Én angolul használom) -
Klemens
őstag
Sziasztok!
Fészen van olyan lehetőség, hogy a komplett üzenőfal tartalom törlése?
Tehát visszamenőlegesen is mindent törölni az üzenőfalról. -
kpal
nagyúr
Hogyan lehet beállítani hogy egyes emberek ne találjanak vagy ne is tudjanak bejelölni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Black - Használt, karcmentes, prémium kamerarendszer
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP EliteBook 1030 G8 13 FHD notebook - i7 1185G7 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris Xe IGP WIN
- Samsung Galaxy S21 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest