Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
Jó kérdés, valójában azt mondom, hogy nem tudsz semmit tenni, bízd a Facebook önjavító mechanizmusára magad (értsd: egyik pillanatban nem működik, másikban pedig igen, pedig semmit sem csináltál). Próbáld meg esetleg másik böngészővel, bár ez nekem eddig sosem jött be...
-
aram01
nagyúr
ne röhögjetek de megint elcsesztem valamit
a barátnőm csak egy lakatot lát helyettem,na mit szúrtam el?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
megint én
őstag
válasz #30734848 #1492 üzenetére
Megint bugos a prohardver...
Amikor válaszoltam neked direkt frissítettem az oldalt, de még senki sem írt utánad, erre most látom, h már 3an is írtak azóta...Mind1, azért leírom én is:
Ne az adatlapodat szerkeszd, hanem jobb oldalt van olyan, hogy:
"profilom" ---> "adatvédelmi beállítások" ---> "Customize settings" (mellette egy kis kék ceruza)[ Szerkesztve ]
-
Peethy
őstag
válasz HELLAFLUSH #1494 üzenetére
Ez a Vampirefreaks eléggé exhibicionista oldalnak tűnik.
-
HELLAFLUSH
őstag
én még anno regisztráltam a vampirefreaks közösségi oldalára és az adatlapomhoz belinkeltem a Facebook profilom linkjét és amikor elmentettem az adatlap módosítást, akkor úgy írta ki h: www.fácsébúk.com
ui.: a vampirefreakson bárhova beírod h facebook mindig azt írja ki h fácsébúk
-
törölt tag
Azt hol lehet az adatbeállításokon belül beállítani, hogy az ismerőseimet senki ne láthassa? Egyszer már megtaláltam, de most hiába keresem, nem találom
-
megint én
őstag
Ezzel próbáltad???
(#1489) Peethy; (#1486) Iscariah
Szinte kizárt, mert az az emailom nem volt meg senkinek, volt egy másik amit levelezésre használtam, és direkt nem arra regeltem... De szerintem sehogy sem tudták volna hogy kit ismerhetek potenciálisan. Egyszerűen nem lett volna honnan.
Szóval összegezve: Az Emailom reg-emil volt, profil még nem volt kitöltve.[ Szerkesztve ]
-
Peethy
őstag
válasz Apollyon #1486 üzenetére
Ott a pont. Mások listáján te rajtalehetsz, és így küldhetett e-mail értesítőt, ami esetleg a spambe került, ugyanakkor a regisztrációdat úgy értelmezte a rendszer, hogy elfogadtad ezen személyek jelölését. Szerintem nincs ebben nagy ördöngösség, hasonló is lehet, mint a Google AdWords, ami célzottan küldi a hirdetéseket, csak itt ismerősökről van szó
-
samfishR
senior tag
nem lehet megnézni, hogy kik nézték meg az adatlapod, bármi ilyen app kamu, vagy ún. "vírus". második kérdés meg üzenetekre gondolsz? bal fent a facebook logo mellett az üzenet jel, ott van minden eddigi msg tárolva. nyilván azóta, mióta menti a chaten váltott üzeneteket is.
-
aram01
nagyúr
sziasztok van valami face apps amivel látom kik nézték az adatlapom
megmondjáktok mi az? ,eg nincs valami history féle dolog?
nem emlékszem mit irkáltunk multkorIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Apollyon
Korrektor
válasz megint én #1484 üzenetére
Ha rádkeresett valaki az e-mailed alapján már az is lehet ennek az oka. Mikor én regisztráltam facebookra anno már alapból asszem 10 ismerősöm volt, pedig épphogy csak először beléptem!
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
megint én
őstag
válasz megint én #1482 üzenetére
Hozzátenném:
Szűz acc egy ismerős sem volt még fenn, de még csak az adatlap sem volt kitöltve, hogy pl az iskolákból adott volna bármi közös nevezőt...Szerk...
(#1483) samfishR
Még csak az sem lehet, mert az teljes más Email. De erre gondolt már a nejem is, de nem. Egyszerűen nem kaphatott (hivatalosan legalábbis) sehonnan sem kiindulási pontot a facebook.[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Had kérdezzem meg!
Pár napja "beszopódtam a facebookba" és rögtön felajánlott 8 lehetséges ismerőst, amiből 4et ismertem is, és egyet talán régről... Ezt meg hogy??? Az E-mailom citromailes ami elvileg nem ad ki adatot másoknak, de amúgy is olyanokat adott ki akik nincsenek benne az ottani levéllistában, főleg, hogy szinte csak regekre használom.
A nagy testvér mindent lát??? -
-
Peethy
őstag
Azt valaki magyarázza már el, hogy miért nem tudok embereket bejelölni az oldalamra feltöltött képeken? (mármint a Facebook fotós page-emen) Eddig engedett, most meg szintén csak oldalt vagy közszereplőket enged
-
veterán
Az archivált beszélgetéseket láthatom valahol? Hogyan tudom ezeket véglegesen törölni?
Update: Megvan. New message mellett van egy gomb, ott kell kiválasztani.
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Apollyon
Korrektor
Nah mára megújult a posztolás is (ezzel kapcsolatosan egyszerűbb lett kivel/kikkel osztod meg), meg a képnézegető is.
Az üzeneteket meg ugyanúgy nem lehet törölni, csak archiválni, vagyis átkerülnek egy másik mappába Ez így szar, végleges delete-et kéne!(#1472) Peethy: Valóban, thx!
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #1467 üzenetére
Nálam el is tünt magától elég is volt belőle az a pár perc
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
enginev3.0
félisten
válasz mukibuci #1464 üzenetére
Pont most akartam kérdezni, hogy mi ez
De azért megkérdezem mert ennyire nem vágom az angolt, miez?Mire jó? Mit csinál? Minek?Nézegetem és kezdek rájönni
Bárki leveszi a zokniját kiírja oldal frissítés nélkül?
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Orlin
addikt
Juhúúú megint van valami újítás!Ticker!!
teljesen bekavarta az oldaltLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Facebook-on olyan megkapja a neki írt üzentetem, aki nincs az ismerőseim közt? -
zoo8800
veterán
rip and tear, until it is done
-
aram01
nagyúr
sziasztok szakik
az eltávolított bökéseket vissza lehet hozni?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Hegyirabló
veterán
válasz #30734848 #1450 üzenetére
Ahh, ez úgy néz ki bejön, de miért nem csinálnak vele valamit?!? Azért ez így eléggé sufnituning...
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Peethy
őstag
Nagyon haragszom erre a vacakra... feltöltöm a képeimet és olyan, mintha VGA felbontásban készültek volna, pedig direkt High Resolution-ben töltöttem fel, de semmi különbség nincs, ugyanolyan vacak, tömörített az egész! Van erre valami megoldás?
-
törölt tag
válasz Hegyirabló #1449 üzenetére
Én ilyenkor kijelentkezek meg vissza (csetről is meg, meg a facebookról is), vagy néha nekem úgy is bejön, ha az F5-öt nyomogatom
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Ezt csinálja a Facebook chat. Nem jeleníti meg az online partnereket. Várhatok egy órát is, akkor is ezt írja ki. Ez mitől van, mi a megoldás? Előre is köszönöm!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Tegnap egy ismerőssel való beszélgetés közben egyszer csak beugrott valami idióta error üzenet, és azóta a vele való beszélgetés mellett a messagesben az van, hogy:
"[ismerősöm] and Facebook" és nem csak simán "[ismerősöm]"
találkozott valaki ilyennel? ez mit jelenthet?
a Facebookra nem tudok rányomni sem, csak ott van?!?
-
littlelion21
addikt
De jó...reggel óta nem enged be
-
Snowy_owl
őstag
válasz enginev3.0 #1441 üzenetére
Hiába. Ráadásul kíváncsi voltam, hogy mi történik, ha egy tényleg teljesen ismeretlen ember megnéz, ilyen beállítások mellett:
Erre ez történt:
Itt valami nem stimmel.
Van ötleted?
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Ice!?
őstag
-
Snowy_owl
őstag
válasz enginev3.0 #1439 üzenetére
Ez érdekes. A profilképeket akarom, de nem megy. Ott nincs ilyen beállítási lehetőség.
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Nekem olyan bajom van, hogy a nem ismerősök semmi adatot nem látnak rólam. Piszkáltam az adatvédelmi beállításokat, de hiába, egy ismeretlen személy semmit nem lát róla, akár hogy is állítgatom a beállításokat. Miért van ez? Egy pár fotót meg akarnék osztani, ha esetleg valami ismeretlen rámkeresne, de egyszerűen még az sem megy, egyedül annyi jelenik meg egy ismeretlen személynek, hogy férfi. Ha valaki tudja mi ez, kérem segítsen.
-
veterán
Üdv!
Rokonom panaszkodik, h nem jól működik neki a chat ablak.
Bal oldalon levő chat ablakra gondolok.Beléptem az én gépemről a fiókjába, nálam minden ugyanúgy van, mint nekem.
De ő azt mondja, ha a saját gépéről lép be, nem tud chaten kilépni, nem tud online lenni, meg ilyesmik, valahogy másképp működik neki a chat; csak amit magyaráz azt nem nagyon értem.
Azt mondta még, h valaki mondta neki, h nemrég frissült a fészbúk chat része, és valószínűleg ő is engedélyezte a frissítést, és azóta nem tudja használni.Most magyarázom neki, h hogyan kell képernyőmentést csinálni, különben már mellékeltem volna.
Van valami ötlet mi lehet a gond nála?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
erikke17
őstag
válasz samfishR #1435 üzenetére
Amit gépről postolok ott nincs csak amit telefonnál, ja és úgy van beállitva ahogy irtad.
Mondjuk egyszer már volt ilyen bug hogy be volt állitva hogy mindenki lássa és ha postoltam ott volt a lakat, aztán egy idő után megjavult....||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Üdv, az hol lehet állitani ha Facebook for Android klienssel irok ki valamit akkor ne tegye bele hogy csak ismerősök láthatják, régebben nem tette oda a kis lakatot. A legidegesitőbb hogy ha telón megnézem üzenőfalat, elején kinálja az újabb klienst, de tegye fel a fene, bugosabb mint a jelenlegi. Lehet hogy mivel kicsit régebbi kliensem van és ebben nem lehet állitani a adatvédelmet erre?
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
kiskriszti
csendes tag
sziasztok,
keresek facebook fotópályázat applikációt. Esetleg van valakinek jó ötlete, honnan lehet letölteni, megvásárolni?
Előre is köszi
kiskriszti@yahoo.comIlyen applikációt szeretnék a saját oldalamra:
http://www.facebook.com/anyukam?sk=app_251272838230718 -
violet20
csendes tag
Szerintem is így van, mert én is ezt tapasztaltam!
Tomika
-
Ice!?
őstag
hi.
min múlik, hogy ki az a 910 ember, akit kirak az adatlapon baloldalra?
-
marec1122
senior tag
attól tarok ez a facebook alapopciója, de nem vagyok benne biztos. kikombinálja hogy kiket ismerhetek és beteszi a függők közé "add freind" opcióval. ?? amúgy nem jelölök be senkit soha.
mellesleg pedig a pikírtség jellemhiba és sosem visz előre.Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
próbáltam eddig kerülni a facebookot de külső nyomásra végül lett. ezzel csak előre akartam bocsánatot kérni az ostoba kérdés miatt. na szóval a felmerülő kérdés. az ismerős felvétele/ visszaigazolás kapcsán van olyan hogy megjelölnek és csak rá kell kattintani a "megerősítés" gombra. van olyan amikor "+1 add friend" szerepel ilyenkor én jelölöm meg a +1.. re kattintással. a kérdés viszont a harmadik opcióval kapcsolatos mikor is rákattintok a függő kapcsolatokra és ott sima "add friend"- ek szerepelnek. Ha erre kattintok én jelölöm meg az adott személyt vagy ő már megjelölt engem és én csak visszaigazolok???válaszotokat előre is köszönöm
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
violet20
csendes tag
Sziasztok! Ma a Facebook-uk nálam Telefonon nem működőt, mikor beléptem szétesett a kép, esetleg valaki nem találkozót hasonló jelenséggel?Egész nap nem tudtam belépni, gépen pedig igen!
Tomika
-
Complete
tag
Olyat be tudok állítani,hogy egy fotónál ne lássák a hozzászólásokat?
Egy valakit nem szeretnék,ha annál az egy képnél látná a hozzászólásokat,de a képet láthatja illetve a többi képet is. -
veterán
Ez meg mi?
index.hu/tech/2011/08/20/betiltjak_a_facebook_lajkot_egy_nemet_allamban/Most nem azért, de ezek normálisak?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Complete
tag
-
veterán
válasz Complete #1407 üzenetére
Hozzászólásként (egy képhez) szeretnék youtube videot linkelni,de nem engedi.
Van erre valami megoldás?Talán bug. Próbáld meg később.
Ha nincs, akkor egy fényképalbumomhoz tudok videot is csatolni?
Tudsz. Videót kell feltöltened, nem pedig képet FB-re.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
kpal
nagyúr
Tudnátok segíteni hogyan lehetne kiiktatni/kikapcsolni hogy ne mutassa a lehetséges ismerősöket és engemet se mutasson másnál ? Mert mutat mindenkit akik az iwiw-en is vannak .
[ Szerkesztve ]
-
Complete
tag
Sziasztok!
Hozzászólásként (egy képhez) szeretnék youtube videot linkelni,de nem engedi.
Van erre valami megoldás?
Ha nincs, akkor egy fényképalbumomhoz tudok videot is csatolni?
Köszi a válaszokat! -
harry3
őstag
Üdv.
Olyat lehet, hogy valakinek írok az üzenőfalára, és ne lássa senki csak ő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest