Hirdetés
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Messengeren akarok megosztani barátaimmal egy Google Drive linket ahova a nyaraláson készített képeimet raktam fel. A 2. emberrel való megosztás után felugrott az alábbi hibaüzenet. Ezzel most találkozok először...
Nem ez volt az első alkalom, hogy így osztok meg képeket a családdal és barátaimmal, szóval nem értem mire fel az a szigor. Tudtok bármi megoldást? Próbáltam URL rövidítést ill. "elbújtatni" a dereferer.me mögé, de semmi siker. Minden esetben ez ugrik fel...
Köszi
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
Tudtok olyan böngésző addonról ami logolja a Facebook jobb felső sarkában levő ismerősök "státusz változásait"? Azaz mikor a gép fut - és én nem vagyok a közelben - ő elmenti, hogy később vissza tudjam nézni.
Létezik ilyen?Köszi
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek leszedték iwiw-ről a képeit és azokat felhasználva csináltak neki egy facebook profilt. Hogyan tudná azt töröltetni? Ki felé kell ezt bejelenteni? Lehet egyáltalán az ilyet igazolni?
köszi
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Mielőtt elindultam volna nyaralni előtte letiltottam az üzenőfalam, hogy addig senki ne postoljon rá míg haza nem érek. Ma értem haza és látom megváltoztak a beállítási lehetőségek, nem látom már azt az opciót ami visszaállítaná. Kattintottam már mindenhova, az üzenőfalam aktív is már, viszont csak az új postjaim látszódnak, a régiek közül egyik sem
(csekkoltam egy ismerősöm accjával). Nálam a régi postok mellett jobbra feltűnő láthatósági opciókban mindenki "friends" alat fut, tehát minden ismerősömnek kellen látnia őket...
Van valami ötletetek? -
JamesHolden
aktív tag
van faszbukon olyan alkalmazás ami megmondja ki nézte meg legtöbbször az adatlapomat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hosszabb bemutatót kapott a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest