Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Messengeren akarok megosztani barátaimmal egy Google Drive linket ahova a nyaraláson készített képeimet raktam fel. A 2. emberrel való megosztás után felugrott az alábbi hibaüzenet. Ezzel most találkozok először...

Nem ez volt az első alkalom, hogy így osztok meg képeket a családdal és barátaimmal, szóval nem értem mire fel az a szigor. Tudtok bármi megoldást? Próbáltam URL rövidítést ill. "elbújtatni" a dereferer.me mögé, de semmi siker. Minden esetben ez ugrik fel...
Köszi

-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
Tudtok olyan böngésző addonról ami logolja a Facebook jobb felső sarkában levő ismerősök "státusz változásait"? Azaz mikor a gép fut - és én nem vagyok a közelben - ő elmenti, hogy később vissza tudjam nézni.
Létezik ilyen?
Köszi
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek leszedték iwiw-ről a képeit és azokat felhasználva csináltak neki egy facebook profilt. Hogyan tudná azt töröltetni? Ki felé kell ezt bejelenteni? Lehet egyáltalán az ilyet igazolni?
köszi
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Mielőtt elindultam volna nyaralni előtte letiltottam az üzenőfalam, hogy addig senki ne postoljon rá míg haza nem érek. Ma értem haza és látom megváltoztak a beállítási lehetőségek, nem látom már azt az opciót ami visszaállítaná. Kattintottam már mindenhova, az üzenőfalam aktív is már, viszont csak az új postjaim látszódnak, a régiek közül egyik sem
(csekkoltam egy ismerősöm accjával). Nálam a régi postok mellett jobbra feltűnő láthatósági opciókban mindenki "friends" alat fut, tehát minden ismerősömnek kellen látnia őket...
Van valami ötletetek? -
JamesHolden
aktív tag
van faszbukon olyan alkalmazás ami megmondja ki nézte meg legtöbbször az adatlapomat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_