Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Messengeren akarok megosztani barátaimmal egy Google Drive linket ahova a nyaraláson készített képeimet raktam fel. A 2. emberrel való megosztás után felugrott az alábbi hibaüzenet. Ezzel most találkozok először...
Nem ez volt az első alkalom, hogy így osztok meg képeket a családdal és barátaimmal, szóval nem értem mire fel az a szigor. Tudtok bármi megoldást? Próbáltam URL rövidítést ill. "elbújtatni" a dereferer.me mögé, de semmi siker. Minden esetben ez ugrik fel...
Köszi
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
Tudtok olyan böngésző addonról ami logolja a Facebook jobb felső sarkában levő ismerősök "státusz változásait"? Azaz mikor a gép fut - és én nem vagyok a közelben - ő elmenti, hogy később vissza tudjam nézni.
Létezik ilyen?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek leszedték iwiw-ről a képeit és azokat felhasználva csináltak neki egy facebook profilt. Hogyan tudná azt töröltetni? Ki felé kell ezt bejelenteni? Lehet egyáltalán az ilyet igazolni?
köszi
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Mielőtt elindultam volna nyaralni előtte letiltottam az üzenőfalam, hogy addig senki ne postoljon rá míg haza nem érek. Ma értem haza és látom megváltoztak a beállítási lehetőségek, nem látom már azt az opciót ami visszaállítaná. Kattintottam már mindenhova, az üzenőfalam aktív is már, viszont csak az új postjaim látszódnak, a régiek közül egyik sem
(csekkoltam egy ismerősöm accjával). Nálam a régi postok mellett jobbra feltűnő láthatósági opciókban mindenki "friends" alat fut, tehát minden ismerősömnek kellen látnia őket...
Van valami ötletetek? -
JamesHolden
aktív tag
van faszbukon olyan alkalmazás ami megmondja ki nézte meg legtöbbször az adatlapomat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest