Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vans?
őstag
válasz
enginev3.0 #1298 üzenetére
Az hogy lehet, hogy valakit csak fb-n lehet elerni?
-
-
gYaLo
őstag
válasz
enginev3.0 #1296 üzenetére
Engem kezd idegesíteni ez a facebook
-
-
bAtt001
addikt
válasz
enginev3.0 #1294 üzenetére
na látod ez jó kérdés, ötletem sincs rá mitől lehet. esetleg hozzád még nem jutott volna el ez az újítás, bár az meg nagyon durva lenne mert azóta már volt egy pár másik változtatás is
-
-
bAtt001
addikt
válasz
enginev3.0 #1291 üzenetére
mert engedélyezni kell mielőtt megjelenne a video chat, és le is kell tölteni egy plugint hozzá. [link] itt megtalálod mit kell csinálni.
-
Helló
Miért lehet hogy nekem a chatnél még nincs olyan közös beszélgetés, sem, videochat, stb...? És üzenetküldésnél sincsenek kint kis ikonok mint másnak
így néz ki, másoknak több minden van chatnél és üzenetírásnál is, de miért?
-
erikke17
őstag
-
erikke17
őstag
Akinek megint a régi chat lett legyen szíves adjon már róla valami infót hogy neki milyen?
Teljesen olyan mint a régi? Mert nekem nem, nem mutatja zárójelben mennyien vannak fent meg egy kicsit más is.
-
fatal`
titán
Nem találkoztam ilyennel, lehet, hogy megint csak a magyar nyelv zseniális és még a számokat is elb*ssza?
-
BMWFan
senior tag
A facebook egyre hülyébb lesz...
Másnak is csinál olyat hogy azt írja ki: " 217 ember kedveli ezt" miközben csak 1...
(A 217-es helyére akármilyen magas szám kerülhet) -
Orlin
addikt
Hello!
Lehet úgy személyt tíltani,h az ne tudja megnézni az adatlapomat?
Szerintem tíltott egy "ismerősöm" de úgy ha keresem és megjelenik és klikkelek a nevére akkor nem nyítja meg az oldalát...THX!ÜDV!
-
-
zH.
senior tag
az miért van, hogy mobilról nemlátom az ismerőseim üzenőfalra feltöltött fényképeit? ha post van az adatlapján látom, de a mappák között nem jelenik meg.
-
gYaLo
őstag
válasz
Thunderzolee #1271 üzenetére
Nem olvastam végig a cikket, de gondolom h csak akkor láthatjuk h ki nézi az oldalunkat, ha az adott ember is telepítette az alkalmazást, nem ?
-
Ezt valaki hasznája?
hvg.hu/Tudomany/20110727_Megtudhatja, ki nézi a Facebook-profilját -
erikke17
őstag
LoL nekem is a régi chat-van annyival különbözik hogy nem irja zárójelben mennyien vannak fent...., megnéztem muterom profilján is a régi lett
De most meg a Csoportok résznél ott van egy 1-es hogy új esemény de az égvilágon nincs ott semmi ha rámegyek..... -
edu:)
csendes tag
sziasztok !nekünk közös fézbukunk van apárommal és ha vannak olyan személyek akit nem szivesen látnák akkor azt nem lehet le tiltani ugy hogy ezt a párom ne láthassa valahogy nem lehet elrejteni előtte?
-
Eprom
csendes tag
Sziasztok,
Van egy olyan problémám hogy a bal oldalról eltűnt az "ismerősök a chaten" ablak és az online ismerősök képei is alóla.
Közben a chat ablak tetejéről eltünt az ismerősök és a lehetőségek fülecske és a chat ablak felett megjelent a hírfal kicsinyített mása is amit nem tudok bezárni.Hogyan tudnám az eredeti "gyári" FB oldalt előhozni?
Előre is köszi! -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Régebben volt egy alkalmazás amivel a twitter-es falam megjelnt a Facebook oldalam jobb felén.De nem tudom hova lett...
Tud esetleg valaki ilyenféle megoldást?Köszi!
-
BMWFan
senior tag
Csak nekem rossz teljesen a magyar fordítás? Mert eddig teljesen oké volt,most a napokban kezdett meghülyülni. Másnak is volt/van ilyen gondja?
-
Psytróger
tag
Üdv!
Ezen problémakörrel kapcsolatosan van valami ötletetek? -
gYaLo
őstag
Pedig jó lenne, ha valahogy be tudnám fixálni a régit..
-
zolokas
aktív tag
sziasztok!
nekem van egy problémám a facebookal!
nem jeleníti meg a adatlapomat a oldal csak a kezdő oldal jön be, mi lehet vele a baj?
ezt írja ha rákattintok a adatlapomra:
The page you requested was not found
You may have clicked an expired link or mistyped the address. Some web addresses are case sensitive.Return home
Go back to the previous page -
bAtt001
addikt
visszakaptam a régi chat formát valamilyen módon, remélem véglegesen. a fenének se kell az új lehet annyian sírtak hogy meggondolták magukat
-
hoby36
senior tag
Mi a gond a fecebookkal?Vagy csak nálam nem jó?
-
erikke17
őstag
Na most mindenki ezt a facebook téma mod hülyeséggel szórakozik, már látom ahogy nyivákolni fognak mert nem tudják kikapcsolni..... Ahogy látom spammel is mint ha te irnád
Förtelem...
Majd csak elkészül rendesen a Google+ -
kilozsul
aktív tag
1. Köszi!
2. Más a beszélgetéshez, közös érdeklődés miatt létrehozott csoport (bal oldalon felsorolva) és más a "biztonsági" csoport. Az előbbinél amint hozzáadod az illetőt, azonnal megjelenik neki is a csoport a bal oldalon, természetesen azzal a névvel amit adtál a csoportnak
A 'biztonsági" csoport esetén (adatvédelmi beállításoknál létrehozott), amik a chat ablakban is látszanak, ott pedig sosem látja az illető ha benne van a csoportban. (szerintem erre gondoltál
)
-
kilozsul
aktív tag
Érdekes problémába futottam bele:
Az ismerősem különböző csoportokban vannak, aszerint, hogy kivel mennyi infót szeretnék megosztani. A bejegyzésekhez használt mező alatt meg lehet adni, hogy mi legyen az alapértelmezett beálltás. Jelenleg úgy van beállítva, hogy 2 csoport 'kivételként szerepel', tehát ők csak akkor látják a postot, ha előtte kiveszem a korlátozást. Ez jó is lenne így, de amint elmentem ezt a beállítást alapértelmezettnek, akkor a 2 tiltott csoport egyáltalán nem látja az üzenőfalamat. tehát azokat a postokat sem, amik engedélyezve voltak a számukra...
Tud valaki erre megoldást?
A másik: ha egyszer elrejtettem egy ismerőst, akkor azt hogyan tudom visszacsinálni? Tehát nem blokkoltam a felhasználót, csak elrejtettem a bejegyzéseit...
-
gabor85
őstag
válasz
dellfanboy #1130 üzenetére
meglehet. pontosan így is működik
amúgy hol lehet beállítani hogy ha visszaigazol valaki, akkor azt ne lássák az üzenőfalamon?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg #1235 üzenetére
Megoldottam, frissítettem újabb verzióra, és már megy
-
Egorov
aktív tag
Hali!
Mostanában olyat csinál a facebook, hogy azt jelzi, hogy új üzenetem érkezett de közben nem érkezett semmi. Ha megnézem, hogy érkezett-e, akkor eltűnik az értesítés, majd ha frissítem az oldalt, akkor megint jelzi.
Valaki tapasztalt hasonlót?
-
God Vazzeg
veterán
Haller!
Milyen face figyelőt használtok (ha használtok) ? Kellene valami gadget vagy jobb lenne ha átlátszóra lehetne állítani, és figyelné a bökéseket, üziket... Ennyi kellene csak.. Van erre valami tipp?
Facebook explorer gadgetet használtam eddig, de mostanában nem tud sose bejelentkezni csak pörög, és már unom
-
adise
őstag
Mitől van ez jobb oldalt nekem??
http://kepfeltoltes.hu/view/110722/miez_www.kepfeltoltes.hu_.png -
mesutozil
csendes tag
Üdv mindenkinek,
Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy a születésnapomat senkinek se mutassa még az ismerőseimnek sem?Hogy kell ezt beállítani? És az adott napon ne mutassa az ismerőseimnek hogy születésnapom van?
Nagyon köszönöm!
-
tutis
őstag
facebook-on be lehet valahol állítani hogy ne lássam ki mivel játszik, kinek mennyi csirkéje születik stb? nem személyenkénti letiltásra gondolok, hanem úgy általánosan..
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Facebook-on hogyan lehet állítani,h ha likeolok valamit azt bizonyos személy ne lássa?Nem akarom letíltani,csak,h pl bizonoys dolgokat ne lásson.
Köszi!
-
Swarley
csendes tag
válasz
#11527168 #1214 üzenetére
Pedig nekem ezt írja:
A Google+ jelenleg korlátozott tesztverzióban használható.
Jelenleg kis létszámú felhasználóval teszteljük a szolgáltatást, de nem kell sokáig várni, hogy a Google+ projekt mindenki számára elérhetővé váljon. Add meg e-mail címedet, és értesítést küldünk, amint készen állunk további személyek meghívására. -
torogyuri
aktív tag
minél egyszerűbben ha lehet
-
torogyuri
aktív tag
létezik olyan alkalmazás ami a facebookról teljes albumokat tölt le a képek eredeti méretében?
-
Red_Bull
aktív tag
Azt hogy kell megcsinálni hogyha feltöltök képeket akkor bal oldalt is
mutassa hogy több a képek száma? Hiába teszek fel többet csak azokat számolja amik a profilképekbe vannak vagy amin bejelöltek, de valahogy meglehet csinálni , mert másnál is láttam hogy nem csak azokat számolta amik a profilképekbe vannak vagy amin bejelölték hanem más mappában lévő fényképeket is.
Tudom,hogy nem olyan fontos kérdés csak érdekelne -
bAtt001
addikt
már ott tartunk hogy ha angolra van állítva az oldal akkor is magyar szövegek jönnek elő. a magyar nyelv világuralomra tör
-
Swarley
csendes tag
-
Swarley
csendes tag
válasz
KaiotEch #1199 üzenetére
Menj rá pl az események fülre és akkor ott kiírja a szokásos oldalon a szülinaposokat, bökéseket. Nagy baromság ez is..
Chatre visszatértem az is baromság, hogy msot mutat néhány online embert, de van aki nem online és azt is mutatja ebben a sávban, de van aki online és az miért nincs a sávban? Van ebben logika?
Ráadásul állandóan felugrik az "éppen zajlik" új hülye sávjukba, így sok értelme van ennek is. Remélem holnapra még valami hülyeséget kitalálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Hardcore café
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest