Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Olyan kérdésem lenne, hogy tudnám visszaállítani a régi Facebook adatlapom. Mindig visszautasítottam ezt az új kinézetet, és valahogy magától megújult és ez nekem nem bejövős.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Olyan kérdésem lenne, hogy:
Ha engedélyezek egy játékot, de már meguntam, hogy tudom eltávolítani?
Ha a bal oldali menünél rámegyek a mellette lévő x-re, az nem tünteti el teljesen, mert utána kikerestem a játékadatbázisból és onnan folytattam a játékot, ahol abba hagytam.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Kérdésem lenne:
Valaki megjelölt egy képen, amin semmi sincs, csak egy ajándék a Maffia Wars-tól vagy mi a fene. Nagy feketeséget látok középen a Maffia Wars-os felirattal. Ezen a képen egy csomó ismerősöm meg van jelölve, de nem látom őket.
A játékkal nem is játszok.
Hogy tudom eltüntetni ezt a képet?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Az adatlapon mi alapján válogatja ki azt az 5 db képet a facebook?
Be lehet valahogy állítani, hogy azt tegye oda ki és olyan sorrendben ahogy én akarom?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Kérdés: Az Fbanners.com oldal segítségével készítettem bannert természetesen. Jó is lett csak, lett egy mappa amiben benne vannak a kép darabok ez oké. Viszon a kép mappákon kívül is ott vannak. Ha ezeket törlöm, akkor eltűnik a banner?
És miért szerepelnek a kép darabok duplán?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Hallottam valahol, hogy majd lesz olyan lehetőség, hogy lehet majd videóhívást csinálni. Erről van valami infó?
-
legiaap
félisten
Szevasztok,
A barátnőmnek a Facebook-ján megjelentek mindenféle hirdetések és egyszerűen nem jövök rá, hogy a pics-be tudom kikapcsolni.
Ötlet?
Nálam még nem jelentek meg ezek a hirdetések nem tudom miért, de jobb is.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz hackeeeee #1531 üzenetére
Az üzenőfal hozzászólásai kozt is vannak már neki hirdetések. Nem tudom, hogy kerültek oda és mondom, hogy nagyon belassítják a Facebook-ot. Amúgy nem tudom az számít-e, de angliában használja a gépet. Én is, de nekem valahogy nincsenek ilyen hirdetések.
-
legiaap
félisten
válasz hackeeeee #1539 üzenetére
Bakker a Ccleiner nem segített. Csak az addblock...én nem tudom hogyan került rá a párom gépére ez a sok szar...csak nők kezébe ne adjon az ember gépet, mert hazavágják...ezért van külön gépünk. Nálam persze minden faszán megy.
-
legiaap
félisten
Régen ha rányomtam a Link-re akkor feldota, hogy az összeset mutassa, vagy csak a sajátjaim. Most ez nincs. Hogy tudom elérni a saját linkjeim?
-
legiaap
félisten
Régen ha rányomtam a Link-re akkor feldobta, hogy az összes általam és az ismerőseim által betett videókat, linkeket. Most ez nincs. Hogy tudom elérni a saját linkjeim?
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Hali,
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy valakit akit nem szeretnék látni a csetemen, az ne lásson?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Ma vettem észre, hogy az adatlapomon van egy olyan, hogy Alekosz meztelenül rohant az utcán, de én ilyet sosem lájkoltam. Rámegyek. Hogy tudom ezt törölni?
Ha rámegyek, akkor egy olyan oldalt ad be, ami már nem is létezik...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Kérdés: Profilképnek csak úgy tudok hozzáadni képet, ha valamelyik albumhoz hozzáadom a kívánt képet, majd ott megyek rá és beállítom profilképnek. Így bekerül a profilképek mappába.
Van másik megáldás?
Mert nem találok.
Nincs a profilképek mappába olyan lehetőség, hogy add photos.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Az miért van, ha írok valamit az üzenőfalamra, akkor nem azt írja ki helynek ahol vagyok?
Ezen lehet állítani, vagy szerkeszteni?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Eliot Anders #4016 üzenetére
Köszi, azt hittem, hogy a helyet automatikusan keresi és igazodik a gépem helyzetéhez...
-
legiaap
félisten
Az lehetséges, hogy amióta Timeline-t használok, azóta eltűnt pár linkem?
Mintha kevesebb lenne...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Eliot Anders #4340 üzenetére
Érdekes...pedig tuti hiányoznak a linkjeim.
Nem tudom leszűrni az oldalam, hogy csak az én linkjeimet lássam?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Haló,
Azt hol tudom beállítani, hogy az üzenőfalamon mik jelenjenek meg. Tele a hócipőm már ezzel a sok megosztással, hogy ez halt meg, ez tűnt el, megkínozták béla kutyát, stb.
Van erre valami megoldás?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz krizmo_ #6124 üzenetére
Szóval csak egyesével tudom ezt megtenni?
Ez azért gáz, mert már csomó ismerősöm letiltottam ezek miatt, meg rengetek játékfelkérést, de mindig lesznek újabb idióták, akik telehányják az üzenőfalam, mindig lesznek új játékfelkérések.
Én valami központi beállításra gondoltam, ahol minden ismerőst egyként kezel.Az utóbbit, azt a listás dolgot, hogy tudom megcsinálni?
-
legiaap
félisten
Ha rámegyek egy ismerősömre, akkor ugye ott korlátozni tudom mik jelenjenek meg róla az üzenőfalamon.
Kérdés:
Mit takar ha a
Most important-ot választom és mit ha a Only important-ot?
És mit jelent az Other activity?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Most figyeltem még meg meg, hogy a párom facebook csetje kicsit másképp néz ki, mint az enyém.
Ugye lehet küldeni emoticon-okat. Olyanokat is, amik animálnak. Na ha animáltat küldök, akkor az nálam nem animál csak nála.
Nála a kicsi cset ablak világoskék színű, míg az enyém fehér és nálam az egymásnak elküldött üzenetek közt egy kis vékony vonal van míg a pároménál nem.
Ennek mi lehet az oka? Miért különböző?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
De erre nincs valami beállítási lehetőség ha mondjuk azt akarom, hogy úgy nézzen ki, mint a Páromé?
Vagy olyan, a felület amilyet oszt a gép?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Két kérdés:
1. Hogy tudom kideríteni mikor csatlakoztam a Facebookhoz?
A reggelős email már nincs meg, a legelő ember akit bejelöltem nem tudom ki és a timeline-omon sem látom, mások sem látják.
2. Van ez a 10 éves a Facebook és megnézhetjük videóban a dolgaink. Na nekem nincs videóm. Ötlet, hogy miért?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Bjørgersson #9772 üzenetére
Biztos nem vagyunk annyira aktívak fent
-
legiaap
félisten
Olyan kérdésem lenne, hogy azt be lehet állítani, hogy bizonyos emberek ne lassák miket posztolok? Tudjak velük továbbra is csetelni, de ne lássák miket osztok meg, posztolok ki, miket likeolok.
-
legiaap
félisten
válasz enginev3.0 #11475 üzenetére
Ja közben rájöttem, aztán inkább letiltottam az ürgéket. Eldöntöttem nem is kívánok velük beszélni még cseten sem.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Szevasztok. Azt már kisakkoztam, hogy a Messenger müködik Facebook account nélkül is, viszont az még mist sem világos, hogy mi leszna chat elözményeimmel. Valaiki felvilágosítana?
Ja meg ha le is törlöm magam a Facebook-ról attól függetlenül még tudok keresni embereket Facen?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest