- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub_zero
csendes tag
A facebook kéri a mobilszámom, hogy megerősítő kódot küldjön. kb. 3 hete regeltem facebook-on. Biztonságos telszámot megadni ott? nem élnek vele vissza?
-
Hogy tudok ugy hozzaszolni kephez, hogy a valaszomhoz en is csatolok kis kepet?
-
ezt a csodálatos új funkciót (kérdés) sikerült már valakinek letiltania?
-
No-kia
addikt
hello!
az új üzenetkezelő rendszert hoyg lehet aktiválni?
-
eaglesas
tag
válasz
zsolesz010 #876 üzenetére
A keresett személy nevét nem ismerem, csak látásból ismerem a nőt. Éppen a nevét szeretném megtudni.
Az új füles megoldást megpróbálom. Csak az a baj vele, hogy időnként sok ugyanolyan nevű van.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
eaglesas #875 üzenetére
"Ha a Facebook-on valakinek kilistázom az ismerőseit, akkor feljön egy hosszú, akár ezres lista. Egy személyt keresek."
Meg egy nagy, üres keresőmező, ahova elkezdheted begépelni a nevének akár csak egy töredékét, és a fészbúk már ritkítja is a listát a találatoknak megfelelően."Ha a listán felmegyek valakinek az adatlapjára, aki valahol a lista közepén vagy végén volt, és nem ő a keresett személy, akkor a visszanyíllal újból felhozom a listát."
Ha valamiért nem tudsz a keresővel keresni, miért nem nyitod meg a böngészőben egy új fülön azt az adatlapot, amit épp meg akarsz nézni? Ha nem a keresett személy, egyszerűen bezárod az új fület, a régin meg ugyanúgy ott a lista, ugyanabban a pozícióban. -
eaglesas
tag
A következőben szeretnék segítséget kérni:
Ha a Facebook-on valakinek kilistázom az ismerőseit, akkor feljön egy hosszú, akár ezres lista. Egy személyt keresek. Ha a listán felmegyek valakinek az adatlapjára, aki valahol a lista közepén vagy végén volt, és nem ő a keresett személy, akkor a visszanyíllal újból felhozom a listát.
Azonban az a baj, hogy a Facebook előlről kezdi az ismerősök listázását, ezért egyrész várni kell, másrészt újból meg kell keresni, hogy hol hagytam abba a lista átnézését.
Valamilyen olyan megoldás kellene, mint az iWiW-en van, hogy a lista oldalakra van felosztva, egy-egy oldalon csak kb. húsz személy található, és a visszanyíllal az éppen aktuális oldalra jutok vissza.
Abban kérném a segítséget, hogy valamilyen hasonló megoldás létezik-e, mert így az ezres listákat mindig előlről átnézni nagyon lassú.
-
sti10p
senior tag
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy ha valakit eltávolítok az ismerőseim közül, akkor ő kapni fog erről valami üzenetet?
A másik ugyan így, ha egy ismerősömnek letíltom, hogy láthassa a többi ismerőseimet, arról kap üzenetet? -
Ha elfogadok egy jatekfelkerest es nem tetszik, azt ki tudom szedni kesobb? Egyebkent ezek nem karos jelensegek?
-
(#865) adyz.: Nem csak nálad ilyen
(#867) joamilestoné: samfishR által említett módszerrel, és azokat zárd ki, akik leggyakrabban küldenek. Gondolom nem mind a 200 ismerősöd bombáz ilyenekkel
(#870) roksztár: Ideiglenes bug, el ellene tűnnie.
-
roksztár
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki a saját lapjáról törölhetett poszttal? Ugye ott a kis x amivel törölni lehet. Ismerősnek jelöltem valakit, amit visszaigazolt és ez automatikusan megjelent a lapomon. Szeretném törölni ezt kis bejegyzést. Törlöm is, eltűnik, majd később megint visszaíródik. De van, hogy csak frissítek egyet és máris újra ott a bejegyzés. Már tegnap óta. Idáig ilyen nem volt, miden hasonlót gond nélkül töröltem.
Szerintetek mért lehet ez most? És mi lehet a megoldás?
-
samfishR
senior tag
válasz
szőröscica #867 üzenetére
Click on Settings -> Privacy Settings
Under Block Lists, click on Edit Your Lists
Under Block Event Invites, add the names of your spammer friendsadyz.: ya, nekem is csinálta, általában estefelé mikor (szerintem) terheltebb az oldal. akkor volt hogy 20perceket is késett a comment/link stb.
-
szőröscica
addikt
Ki lehet kapcsolni az eseményekre meghívást. A tököm tele van, hogy egy csomó baromságra meghívnak, ma is tüntessünk az üzemanyagárak ellen, meg nem kérem nyomtatva az új alkotmányt, és még ki tudja mire hívtak meg.
-
z0d1AK
nagyúr
Milyen módszert ajánlotok arra, hogy egy céges facebook oldalra automatikusan kerüljenek ki a hírek?
-
adyz.
aktív tag
üdv.
csak nekem van teljesen meghülyülve az oldal? több napos értesítésekkel bombáz, nem rak ki dolgokat a falamra, eltűnnek hozzászólások...
-
-Mike-
addikt
Egy ismerősnek bejelölt emberről hogy lehet levenni a jelölést, amíg ő nem igazolt vissza?
-
legiaap
félisten
Kérdés: Az Fbanners.com oldal segítségével készítettem bannert természetesen. Jó is lett csak, lett egy mappa amiben benne vannak a kép darabok ez oké. Viszon a kép mappákon kívül is ott vannak. Ha ezeket törlöm, akkor eltűnik a banner?
És miért szerepelnek a kép darabok duplán? -
törölt tag
Sziasztok! Segítsetek, légyszi.
Ezzel van problémám: LINK
Megkért a barátnőm, hogy egy-két együttesnek küldjem el neki az összes yt-os klipjét. Küldtem neki kb. 25-30-at, aztán ez az üzenet fogadott. De ez is csak 1 mp-re jelent meg, csak PrSc-el tudtam kiszedni, hogy mi is van rá írva... A Gyik-re rá se tudok kattintani, olyan gyorsan eltűnik.
Mit tudok csinálni? -
Az elkuldott uzeneteknel a kicsi nyilacska azt jelenti ugye, hogy meg nem olvasta el az illeto?
-
Djuree
félisten
üdv!
ha egy ismerőst törlök, nála kiírja hogy én töröltem?
vagy csak csökken 1-el az ismerősei száma, de nem írja ki hogy törölte valaki? -
Ha kuldok valakinek uzenetet, az olyan mint a privat, tehat csak en es o latja?
-
Lacazr93
senior tag
Nálam meg kb semmit nem mutat, profilképet sem tudok cserélni
-
Psychonaut
veterán
válasz
szőröscica #840 üzenetére
Ja, en is. Komolyan mondom valami teszthez kellene kotni a regisztraciot. Mi visz ra arra embereket, hogy terjesszek ezeket a szarokat?
-
szőröscica
addikt
Én most valami how to see who viewed your profilera kapom a meghívásokat, meg a chat üzeneteket.
-
Gergello
addikt
http://www.facebook.com/mobile/?settings
Itt szeretném megadni a telefonszámom, hogy ellenőrzött legyen a fiókom.
Rákattintok erre: Regisztrálj a Facebook szöveges üzenetekért.
Feljön a popup ablak, de a lenyilólistában nem szerepel Magyarország?
Rosszul van kitöltve nálam valami vagy mi lehet?
Azt szeretném, hogy ellenőrzött legyen a profilom, de bankkártya adatokat nem szeretnék megadni.
-
Integra
titán
-
Már nem csak késnek, hanem meg sem jelennek az értesítések...
-
<Mateus>
tag
Sziasztok!
olyan problémám van hogy nem tudom módosítani a valódi nevemet, mert amikor rámegyek a módosításra csak ezt látom:
Alternatív név: Let friends search for you using a different name, like a nickname or maiden name.
Alternatív név: -
szabacsik
őstag
Sziasztok. Egy felhasználót letiltottam oly módon hogy ne lássam a bejegyzéseit vagy üzeneteit az én kezdőlapomon. Ezt vissza lehet csinálni? Hogyan?
-
samfishR
senior tag
pár embernél látom a nemzetközi országúti szállítást tiltó táblát, (TIR áthúzva). miért van kitéve? csak nem valami új világmegváltó akcióról maradtam le?
-
No-kia
addikt
hello!
érdekes dologgal találkoztam, egyik ismerősömtől ha telefonról van, egy db üzenetet sem kapok meg, ma vett új telefont és a helyzet ugyan ezde csak nála van ez a probléma, az esetek között csaka pannon mobilnete az állandó tényező, már minden mást változtattunk... nem tudom mi lenne a megoldás
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
Psychonaut #820 üzenetére
Már én is. Próbálom rendszerezni az emaileket.
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
Psychonaut #818 üzenetére
Ez is igaz. Felhasználótól függ. Mezei júzer egyet használ mindenre.
-
Sub_zero
csendes tag
Meg lehet nézni valahogy valakinek azt az e-mail címét amivel facebookra regisztrált?
-
törölt tag
Megint van némi probléma. Öcsémnek elvileg be van állítva, hogy lehessen látni az ismerőseinek listáját (mindenkire vannak ezek állítva), hogy miket kedvel (mittomén, pl. zenék, könyvek, filmek), ehhez képest ha egy vadidegen nézi, abszolút minimalista stílust képvisel az adatlapja. Fogalmam sincs, mi lehet az ok, megint valami bug. De már jó régóta, mert mindig ilyen volt neki a beállításoktól függetlenül.
-
Újabb szemetelő alkalmazás, ami egy albumot hoz létre az alábbi címmel:
OMG! I can now see that WHO views my PROFILE!!!
És a benne lévő képbe a legtöbb ismerőst bejelöli...
-
PeL
addikt
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy ha gépről belépek facebookra be lehet állítani valahogy hogy a mobilomon kiírja ? Vagy ha éppen fent vagyok azt jelzi nekem ha valaki belép gépen a facebookomra ?
-
joe69
senior tag
másnak is megújult az üzenetküldési rendszer?
már van olyan opció nálam, h send as text message -
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Árulja már el nekem valaki, hogy hogyan tudok úgy feltölteni egy profilképet egy céges oldalra, hogy ne barmolja szét a kép minőségét? Először nagyobb fájl-al próbálkoztam, amit ugye lekicsinyít és "jpeg artifact-es" lesz. Lekicsinyítettem, png-be raktam, megint összasz@rta nekem. Most 180*180 pixelre tettem, mert úgy mértem, hogy akkorára teszi amúgy is a képet, de még mindig szétcseszi a minőséget. (hozzáteszem saját profiloldalon képeknél is ugyanez volt, hiába választom ki, hogy jobb minőségű feltöltés).
Szóval van valami mód arra, hogy NE barmolja szét nekem a kép minőségét? -
csarlisin
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a FB-on belül a keresési előzményeket hogyan lehet törölni? Vagy egyáltalán lehet-e törölni?
Köszi
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, nem tudom tapasztaltatok-e már olyan problémát hogy barátnőmet nem engedi be a facebook mert azt írja ki hogy karbantartás miatt átmenetileg nem érhető el. Engem és mindenki mást beenged. Másik érdekes ha rámegyek az adatlapjára a képei nincsenek fent. Eltűnt onnan mind neki. Sajnos én nem értek ehhez a faebook dologhoz de valahogy segítenem kéne neki mert rágja vele a fülem. Nem tudtok valami ötletet adni? A jelszó és a felhasználó nevet helyesen írta be. De ez a karbantartás dolog eléggé frusztrálja.
Köszönöm előre is a segítséget.
CHIPman Most látom neked is ez a problémád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest