Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
Olyan előfordulhat hogy egy frissen regisztrál felhasználó nem tud egy ideig hozzászólni, és a tetszik gombot használni? Mert egy ismerősömnél ezek nem működnek, és csak 1-2 napja regisztrált. -
adalbert1
veterán
Kösz! Előbb nyomtam hide-ot, de nem dobta fel...
Minden request-et blokkolni attól az embertől hasonlóan?
Ja, ha valaki nem ismerné, South Park Facebook rész. -
dav1dkaah
tag
fészbúúúúk ekszöszájzbúúk
-
adalbert1
veterán
Meg tudná mondani valaki, hogyan tudnám bizonyos userek összes kommentjét eltüntetni a News Feedből?
-
(#190) CséZé
Csak kilepni szeretnek egyelore.
(#191) zsolesz010 Koszonom szepen, meg is tortent!
-
Abban tudna valaki segiteni, hogy hogyan lehet kilepni az oldalrol?
-
Na beregeltem. Egybol fel is dobott egy ismerost, ezt hogy a fenebe lehet?
-
Bubee82
őstag
válasz
zsolesz010 #184 üzenetére
Oks, köcce
-
Bubee82
őstag
válasz
zsolesz010 #182 üzenetére
Oh
Egészen pontosan melyik menüpont alatt található ez a funkcijó?
Csak mert két profilom van és az egyiket szeretném törölni véglegesem.
-
Sziasztok!
En meg nem regeltem a facebookra, iwiwen vagyok fent par eve. Ahhoz kepest ez milyen szerintetek? Erdemes beregelni?
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
Daniel Alves #178 üzenetére
auto add neighbors címre keress rá, de szerintem ezeket már megfixálták minden zynga játékban, farmvilleben már nem megy
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok. Fishville alkalmazásba hogyan tudok szomszédokat felvenni? MErt nem nagyon jövök rá
Én csak azokat tudom meghívni akik az ismerőseim de állítólag van olyan megoldás is hogy nem kell hogy az én ismerősöm legyen mégis szomszédom a fishvilleben...Esetleg tud valaki infót mondani!?
-
Eagle16
addikt
válasz
Louloudaki #173 üzenetére
Én is kattintottam
Esetleg berakhatod aláírásnak is, hátha úgy többen látják.
-
válasz
Louloudaki #173 üzenetére
Innen ment egy
-
Louloudaki
aktív tag
segítségét kérem minden facebookos emberkének, van a helló világnak egy fotóversenye ahol indultam egy képemmel, a lájkolás számít szavazatnak, szóval akinek van kedve, annak hálás lennék ha kattintana egy "Tetszik"et az alábbi képen: ide ni előre is köszönöm. adhattok tippeket is, hol lehetne még népszerűsíteni a dolgot, szeretnék nyerni nagyoooon!
-
samfishR
senior tag
válasz
Louloudaki #171 üzenetére
Nekem ezt írja felső sorba: Free access by T-Mobile Hungary
úgy néz ki h tényleg csak t-mobájlosoknak adja -
Louloudaki
aktív tag
Adatvédelmi beállítások > Alkalmazások és Weboldalak
Események az alkalmazásokban és a játékok kezelőfelületein
Itt állíthatod be, hogy ki láthatja aktivitásodat ezeknek az oldalaknak az „ismerősök legutóbbi eseményei”, az „ismerősök alkalmazásai” és az „ismerősök játékai” címszavai alatt
Testreszabás
ez mondjuk minden játék postra vonatkozik.viszont amikor postolsz valami játék cuccot, van egy lakat a megosztás gomb mellett a popupon, ott állítsd be hogy csak a farmville csoporthoz hozzáadott emberek lássák. de ezt macerás minden postnál eljátszani. aki nem akarja látni, az tiltsa le a feedben és kapja be, ez a megoldás
samfishR: ezt írja az oldal tetején: Díjcsomagod adatforgalmi díjainak megfelelően böngészhetsz! igaz laptopról hívtam be pannon mobilnetről
-
samfishR
senior tag
t-mobilenál ingyenes lett a facebook. 0.facebook.com csak mobilról lehet elérni.
hmm itt a kommenteknél viszont írják, hogy vonja lefele a pénzt. szóval csak óvatosan, ki tudja
-
Integra
titán
tudtommal jelenleg nem lehetséges.
noha csoportokat létrehozhatsz és besorolhatod az ismerőseid csoportokba, de a csoportokra nem tudsz megszabni információ hozzáférést. azt pedig, hogy ezt még egyénileg is letudd bontani, pláne nem. és nem is tűnik úgy, hogy igyekeznének ezt megoldani, sokkal inkább azzal vannak elfoglalva, hogy minél több helyen akaratlanul is kiadd magad. -
JoHnni
senior tag
Hali!!
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges az, hogy ami megjelenik az üzenőfalamon azt korlátozzam bizonyos ismerősökre, hogy ne láthassák? Pl betudom állítani, hogy egy adott ismerősöm a farmwilles dolgaimat lássa de más alkalmazásom vagy adatlap módosításom ne?
-
Vapor
aktív tag
Van itt olyan aki írt már facebook-os app-ot?
-
Biaggio
őstag
Van valakinek tippje arra, hogy Facebook page-t össze lehet-e kapcsolni az Activity Sharing segítségével? Fontos, nem a saját üzenőfalamra akarom.
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
TrollBalint #164 üzenetére
nemtom, nem játszom az összes létező játékkal, belép, kipróbál, ha nem teccik kilép. azok olyan végezz el melókat, gyűjts xpt, nyerj csatát, vásárolj fegyókat játékok.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Louloudaki #163 üzenetére
Most rákaptam a WildOnes-ra
Olyan, mint a Worms, aranyos kis egyszerű játék.
A maffia, meg vampire wars, úgy néz ki, mint a zombies? meg olyan is a játék menet? mert akkor igazábóal nem érdekel. A zombiesat is azért hagytam abba, mert nagyon láttam értelmét/változást, hogy fejlődtem -
TrollBalint
addikt
én a zombi warst nyomtam egy ideig, de meguntam, most a Wild One-t nyomom. Van egy kis Worms utóérzete, de erősen arra hajaz, hogy fizess
Valami olyan játék nincsen a facebookon, ami szerepjáték, vagy hack 'n' slash jellegű? Tehát kalandozni kell, küldetést megcsinálni és fejlődni lehet? -
Tomics
addikt
Szoktatok farmville-zni? én tegnap kezdtem el rohadt jó
. miért rohad ki pl. az eprem?
-
Integra
titán
válasz
Louloudaki #159 üzenetére
nem, eszemben sincsen, szépen ki van törölve és letiltva
és hamarosan a mafiawars is, aztán ennyi volt.
de van hogy véletlen hide-ra klikk és egyszerűen nem találtam meg.
rettenetes ez az fb verzió. -
Integra
titán
válasz
Louloudaki #157 üzenetére
hogy rohadjon meg!!!!
te jó ég mit össze anyáztam, hogy ezt nem találtam mert a másik feed-ben nyomtam csak edit optionst alul...
thx -
Louloudaki
aktív tag
válasz
Louloudaki #156 üzenetére
najó megvan, hátha kell valakinek, aki szintén vissza szeretne állítani valamit: feed tetején a főbb események legyen aktív, majd az oldal alján beállítások szerkesztése, és ott lehet visszakapcsolni a blokkolt híreket. annak a programozónak is száradjon le a keze, aki kitalálta, hogy más legyen a beállítások szekció a főbb meg a legfrissebb esetén
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
paramedic #155 üzenetére
egyrészt ha valakitől kapsz meghívást/ajándékot, ott tiltsd le. aztán a feedben katt az elrejtre jobb felső sarokban a postnál és mafia wars elrejtésére.
nekem meg az ellenkezője kéne, újra játszom tresure isle nevű játékot, de anno kiszűrtem a feedből hogy nem akarom látni, most meg kellenének a jóságok.
feed alján beállítások szerkesztése részben nincs semmi a listában, pedig mást is letiltottam, és régen ott tudtam engedélyezni, ha mégis kellett valami. de most nincs ott semmi. help!
-
paramedic
aktív tag
A Mafia Wars-t, hogyan tudom törölni?
A Profilom -> Alkalmazások beállításai -> Mafia Wars (x) nem végleges megoldás! -
7
addikt
Par napja mar mar atlepte az egymilliot a magyar felhasznalok szama. Hurra
-
oba
addikt
Hi!
Kikerült két kép az adatlapomra, ilyen ismerős bejelölt értesítés után. A két kép ilyen kis mozaikokból van, és a közepén van egy felirat, hogy "who is checking your profile". Gondolom a barom ismerősöm felrakta ezt az alkalmazást, amivel meg lehetett nézni, hogy ki nézi az adatlapod. Vhogy kirakott két képet az adatlapomra vele. Nade időközben az alkalmazást törölte a FaceBook mivel szabálysértő...stb. Én meg ha rányomok a képre az adatlapomon, kiírja hogy nem található. Így le sem tudom törölni őket.
Így jártam, vagy így jártam? Vagy esetleg van más mód, hogy letöröljem azt a két képet?
-
brownus
veterán
-
XSiGma
aktív tag
üdv valaki árulja már el hol keressem azt a beállítást hogy ne lássa 200ember ha írok valakinek,ha valamin részt veszek,ha valamit 'like'olok,stbstb.teljesen átláthatatlan az egész beállítás szekcio,félig magyar félig angol,idióta leírásokkal....
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Louloudaki #148 üzenetére
Ami azt illeti, anno nekem is törölnöm kellett egy fake reget, és csak guglival sikerült megtalálnom egy fórumot, ahol már csak ezt a linket tette be valaki. Hogy ezt hogyan lehetne elérni fbookon? Mai napig nem tudom.
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
zsolesz010 #147 üzenetére
ó köszi, hol találtál ilyet?
valami 100. almenüben elrejtve fehér alapon fehér betűkkel?
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Louloudaki #145 üzenetére
-
bobsys
veterán
válasz
Louloudaki #145 üzenetére
ugy tudom, hogy sehogy nemtudod magad veglegesen torolni (bar lehet ez urban legend)
-
Louloudaki
aktív tag
hogy tudom végérvényesen törölni magam? profil, fiókbeállítások alatt felfüggeszteni lehet, megtartja az email címem és azt írja, hogy bármikor aktiválhatom a fiókot ha belépek. de nem akarom! farmvillehez csináltam fake accot hogy tudjak magamnak gejzírt meg medvét küldeni
, de már nem kell, viszont ne tárolja az email címemet tovább
-
Integra
titán
válasz
runner 125 #142 üzenetére
az csak arra a körre működik. jobb esetben.
-
Integra
titán
válasz
Windsurfer #141 üzenetére
ha kirak valamit jobb felül abban a zónában ahol van, megjelenik a hide gomb. klikk és a feljövő menüben hide user. de teljes tiltás is van amúgy, az meg a privacy settingsben, block list
-
Windsurfer
tag
Hogy tudok valakit úgy letiltani facebook-n, hogy meg maradjon, mint ismerős de bármit tesz ki az üzifalra (alkalmazás, kép, írás stb.) azt ne lássam? Egy kedves ismerősöm lassan az ablak párkányán lévő galamb sz*rt is lefotózza és kiteszi, én meg már baromira unom…
-
Integra
titán
pont, hogy nem kell fake accot csinálni, csak bekell tudni állítani rendesen és nem agyatlan módjára mindenkit ismerősi körhöz, körökhöz adni. különben ha nem normálisan csinálod, értelmét veszti az egész. arról nem is beszélve, hogy itt nem tudsz úgy kémkedni mint wiw-en, mert nincsen rá lehetőséged, ha rendesen beállítja valaki az oldalát..
szóval az óvoda a wiw-en, van. -
Integra
titán
válasz
runner 125 #136 üzenetére
valszeg happy aquarium-ot vagy fishville-t játszik
az alkalmazásokat csak egyszer kell letiltanod, két klikk és nem kapsz több értesítőt róluk, szóval nem kell ezzel foglalkozni, bár az app fikázás is nagy divat manapság. én az 5-6 év alatt kb vagy 1000 alkalmazást tiltottam le, át se látom a tiltó listát, de nem érdekel különösebben, mert ami egyszer odakerül, az nem nagyon kerül vissza falamra
az utolsó verzióig egész használható volt, én személy szerint most inkább morgok, mint örülök a változásoknak, mert most tényleg úgy érzem, hogy nagyon elrontották. ettől függetlenül még mindig ez a no1, ha nemzetközi network történetről van szó. -
j0k3r!
senior tag
válasz
runner 125 #133 üzenetére
btw ezert kell fake accot hasznalni : )
-
Integra
titán
válasz
runner 125 #133 üzenetére
felkapott lett, mert elkezdték nyomni a nagy portálok.
emlékszem hogy 5-6 évvel ezelőtt maroknyi magyar volt még csak, inkább azok használják, akik nemzetközileg is használják a networking-et. de szép szó..
amúgy meg ne foglalkozz vele, mert mint mondtuk, teljesen betudod védeni az adataid és kíméletlenül ki tudsz pakolni és letiltani bárkit. nem olyan rossz dolog ez, csak tudni kell használni. -
Integra
titán
hogy ez mennyire fair, ez vitatható szerintem is, de azt egyszerűen elkell fogadni, hogy a mi felelősségünk, hogy a személyes adatainkat megvédjük. megkell tanulni fordítva gondolkodni. a facebook és minden más oldal is lehetővé teszi, megadja mindazt amit a törvény előr. és valóban, meg is teszik. ugyanakkor, hogy ezzel élsz e és be állítod e, ez már a saját felelősséged. olyan ez, mint a törvény nem ismerete, nem mentesít a törvény betartása alól.
és ez egyre inkább így lesz a jövőben. -
runner 125
nagyúr
Jól érzem, h most lett felkapott?
Miért is?
Legalábbis az ismerettségi körömben most már mindenki tag, hát én nem.
Sőt erősen töröm a fejem, h az egyetlen wiw-ről is törlöm magam.Nem jó ez így, túl sok mindent tudhat meg bárki rólad.
-
_ak_
addikt
Talán közhasznú, avagy Hogyan rejtsük el magunkat a keresőmotorok elől (yahoo, google etc.)
-
Integra
titán
válasz
Louloudaki #125 üzenetére
azt kúrták el a legjobban, berakták a friends alá az összes embert, és csoportot, nekem 4 csoportba vannak berakva az emberek, mindegyiket ott kell kutatni. agyrém.
-
7
addikt
Eddig csak nehannyal lehetett (Digsby, Pidgin, Miranda, Adium, Zoho Webchat, Imo.im, stb), most mar gyakorlatilag barmivel, ami tud XMPP/Jabber protokollt.
A titok egyszeru: kervenyezni kell a Facebooknal egy egyedi felhasznalonevet, amit az Account Setting/Fiokbeallitasoknal tehetsz meg (elotte mindenkepp meg kell, hogy erositsd az accountodat ugy, hogy ha keri, megadod a mobilszamodat, aztan a ra kuldott SMS-ben kapott kodot bepotyogod a kivant helyre - nem kerul penzbe, spamelni sem fognak, ne felj).
Ha megvan az egyedi juzerneved, akkor a kivalasztott, XMPP/Jabber protokollt ismero kliensnel a kovetkezo adatokat kell megadnod:
login: kivalasztott_usernev@chat.facebook.com
jelszo: facebook-jelszavad
port: 5222
TLS/SSL: nem
plaintext authentication: nemBovebben itt
A bevezeteskor voltak bizonyos korlatozasok, miszerint csak arrol a geprol csatlakozhattal, amelyikrol fel is masztal a Facebookra, igy pl. a proxykkal problema volt, de ugy tapasztalom, hogy ezen enyhitettek, ugyhogy en pl. mar tudom bitlbee-rol is hasznalni.
-
Ismerősnek jelölést lehet valahogy visszavonni? :S Csak én vagyok a vaksi?
-
Louloudaki
aktív tag
azt áruld el hol vannak a barátaim? azok akik nem online és éppen nem postoltak semmit a wallra. bal oldal fotóm alatt hírek üzik stb ismerősök. erre katt, akkor lenyílik hogy nemrég frissített, állapotfrissítések, meg a farmville nevű listám. na és aki nincs benne? meg közben a nagyrészbe megnyitja, hogy keress ismerősöket így meg úgy. de aki már ismerősöm az hol a búsban van???
mod arról nem is beszélve, hogy a farmville ajándékküldésnél hiába kattintok a farmville friendsre, ugyanúgy ott van az is aki nem játszik, bogarásszam ki 6000 név közül azt a 30at akinek ajándékot akarok küldeni, hát köszi...
-
Integra
titán
válasz
Louloudaki #123 üzenetére
nem tudom, egyszerűen használhatatlan lett, teljes káosz.
-
Louloudaki
aktív tag
nekem is van, totál gáz, kérem a régit!!!!!!!!!!
hol lehet ezeknek a szerencsétleneknek hibát bejelenteni amúgy? tele van a ... mindenem azzal, hogy a newsfeed nem megy rendesen, hol több órás postok vannak csak, hol azt írja hogy nincs mit megjeleníteni, pedig átlag percenként jön egy valami esemény (70 farmville szomszéd minden időzónából, tuti nincs üres perc...) plusz a notifications (pl xy likes your post) mindig olyan nyelven jön, amin az a user használja (holland, német, lengyel, kínai stb. napok óta szopacs van. -
Integra
titán
megkaptam.
gáz. legalábbis szerintem.
eltűntek a beállított csoportok a fő oldalról, 2x kell klikkelni, hogy ha a csoportokba rakott ismerősöket akarom megnézni feed-ben, freinds-re, aztán a more-ra, ohogy legördüljön. időbe tellik és csak morog az ember. továbbá nem lehet a menü blokkokban a menüpontok sorrendjét se már megváltoztatni drag and drop-pal.
felhotzák bal oldalra az online listát, tök élrtelmetlen, mivel jobb alul is ott hagyták. amúgy is szar az ez az egész "online" chat, mert csak szétveri a browsert, teljesen használhatatlan lesz ha több tab-od van nyitva, azonnal ugrani kell a facebook tabra és a chatre klikkelni, mert amíg nem teszed, érzéketlen az egész browser többi tab-ja, egyszerűen lefagy. firefoxnál legalábbis.
felül is átszerzesztették a menüt, de hogy minek..
mindent nehezebb elérni.
megkockáztatom, hogy az alsó sorban levő menüt akarták eltüntetni, ez volt a fő cél.
de ez így sokkal rosszabb lett. hol van az edit applications is?
ja és természetesen a reklám az szépen ott maradt jobb oldalt és az alá tették a szülinapi értesítőket.. -
Froclee
őstag
Megújult a design, de egyelőre csak 80 millió ember kapta meg.
-
akyyy
senior tag
Még mindig nincs fent az iskola a választhatóak között, pedig megcsináltam az oldalát is
Írtam is nekik hogy vegyél fel, de nem jöt válasz se rá. Pedig elég rég votl ez.Nem lehet valahogy gyorsabban beletetetni? Az is lehet, eddig rossz módszerekkel próbáltam, és felesleges várni.
-
Vigneau
félisten
A picit átalakított FB külső eddig mennyire jön be Nektek?
-
akyyy
senior tag
másik kérdésem, alul van az a tálca, vagy mi a szösz, amikre könyvjelző ikonokat lehet pakolni. hogy lehet megnövelni a számukat? sajnos bizonyos számú könyvjelző után elveszi az utolsót, ez igy meg sz*nak a pofon....
-
akyyy
senior tag
attól még nem lesz benne, ha elkezdem írni a tanulmányoknál, avagy közösségeknél, nem fogja felajánlani, nem úgy mint egy teljesen másik sulit.
Illetve a másik, többi sulinak sincs oldala, akkor nekem miért kéne csinálni?
-
akyyy
senior tag
Nem tudja valaki, ha nincs fent a suli, ahova jártam, hogy lehetne jelezni, hogy vegyék fel?:|
-
Integra
titán
válasz
Psychonaut #104 üzenetére
van rá klikkelés ezerrel..
amióta visszacsinálták ilyen szörnyűvé az üzenőfalat mást se látni, csak azt hogy ki kivel mit meg hogy.. sokkal jobb volt a "régi". informatív, de nem zsúfolt minden szarral -
Integra
titán
válasz
zsolesz010 #99 üzenetére
szerintem nincsen.
-
G.FeT
tag
Lehet, hogy nem egészen ide illik, de tud valaki olyan IM klienst, amivel a Facebook-os chathez tudok csatlakozni? Az eBuddy kezeli, jó volna valami nem webes megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- LED világítás a lakásban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciókamerák
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Black - Használt, karcmentes, prémium kamerarendszer
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 - Új, kipróbált állapotban - 2028. 01. 14.-ig Media Markt garanciával
- Ducky one 3 Full Size Pure White Mechanikus Billentyűzet / RGB Brown Switch
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Logitech MK850 klaviatúra és Gigabyte GA-586HX félgép
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest