Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Azt amiért megnyitottad a menüpontot

Szerk.: Egyébként még ennél is többet tud rólad az fb.
Azt is eltárolja rólunk a Facebook amit be sem küldünk rá
Bár pc forumos hír, de ez várható is volt. -
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Kezdőlap -> baloldalon neved alatt Hírek ott bal oldalon lesz egy kis ceruza ha oda viszed az egeret. Beállítások módosítása. Itt tudod újra visszarakni az embereket akikek eltüntettél falról.
Nem tudja meg az illető esetleg, az tűnhet fel neki, hogy nem lájkoltál soha semmit amit kiírt a falra.

-
Mr. Elliot
senior tag
-
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Igazán nincs mit. Sajnos ahhoz idő kell, hogy törölve legyél...
Egy két régebbi cikk a témában.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Minden hasonló oldalra kell legalább éves szinten fejlesztés ami a külsőn is változtat. Különben megunnák sokan és máshova pártolnának át. Egy szórakozóhelyet is érdemes évente változtatni, ez jól bevált szokás sok oldalon.
Az meg, hogy a csajom mit szólna régi kapcsolatomhoz? Nem érdekli, én vele vagyok ő velem. Én sem foglalkozom az ő régi kapcsolataival. Nem a bölcsődéből szedtem fel meló után, neki is volt már előttem kapcsolata és láttam is hozzá kapcsolódó bejegyzést a falán de abszolút nem tud zavarni az ilyesmi. Mindegyikünk lezárta a múltat. Otthon sem dobatok ki vele pl. kagylót vagy esetleg dísztárgyat amit régi partnerrel való utazáskor vett.
-
bAtt001
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
én igenis becsületesen tovább osztottam, persze a saját verziómat

"FIGYELEM! MOST KAPTAM AZT AZ ÈRTESÍTÉST , HOGY HACKER MŰKÖDIK A FACEBOOK-ON ! SÉRTŐ ÜZENETEKET KÜLDENEK A TE NEVEDBEN ANÉLKÜL, HOGY TE TUDNÁL RÓLA. TE NEM LÁTOD , ELLENTÉTBEN A TE BARÁTAID MIND LÁTJÁK. ha valaki ilyet kapna tőlem akkor az bizony én voltam és utálom az illetőt és nem egy nemlétező hacker törte fel az accomat ;D"
úgy láttam másnak is tetszett

-
The DJ
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Ez egy újabb tökéletes példája az emberi butaságnak. Nálam is osztogatják szépen, gondolkodás nélkül. Esküszöm, tuti, hogy valaki azért találta ezt ki, hogy legyen mentsége arra, hogy miért osztja le piszkosul a Kis Pista nevű ismerősét... a többi agyatlan meg fogta és tovább osztotta.

Majd pont ez lesz minden hacker vágya, hogy anyázhasson egyet egy számára tök idegen ember ismerőseinek. Már maga a feltételezés is teljesen logikátlan, csak senki se néz soha a dolgok mögé.
-
hoffman_
nagyúr
-
gazfickó
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Hogy milyen következményekkel jár a likeolása azt nem tudom, mert nem nyomtam rá, de én valami átverést sejtek a dologban.A facebook adatvédelme miatt mások üzeneteit olvasgatni szerintem lehetetlen.
De azért tettem ki a linket, hátha valaki jobban ért hozzá, és meg tud cáfolni. 
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Tudom,ezt már linkeltem egy kicsit feljebb,eddig azt hittem,hogy csak az üzenőfalat rondították el,de ezek szerint az egészet elfogják,és csak még csúnyább lesz mint most.Én úgy voltam vele,még az idei év legelején,hogy kezdem megszokni az új adatlapomat,és eddig úgy tetszett is,de a videó alapján már nem olyan lesz a facebook,mint amilyen most,még ennél is átláthatatlanabb lesz.....és like helyet want ? Hát kicsit hülyén fog hangzani,de remélem,hogy a magyar nyelvűbe megmarad a tetszikelés....
-
Peethy
őstag
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Akkor van ilyen, amikor bugzik egy ismerősöd profilja. Ha felteszel egy Better Facebook-ot a böngésződhöz, tudod figyeltetni, hogy ki tűnik el az ismerőseid közül. Ha olyankor megpróbálod elérni a profilját, csak egy hibaüzenetet kapsz, és valószínűleg ő meg épp nem tud belépni.
-
Peethy
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Ott a pont. Mások listáján te rajtalehetsz, és így küldhetett e-mail értesítőt, ami esetleg a spambe került, ugyanakkor a regisztrációdat úgy értelmezte a rendszer, hogy elfogadtad ezen személyek jelölését. Szerintem nincs ebben nagy ördöngösség, hasonló is lehet, mint a Google AdWords, ami célzottan küldi a hirdetéseket, csak itt ismerősökről van szó

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nálam most oké minden vele, leszámítva, hogy ha kapok üzenetet nincsen piros csak egy szám az üzeneteknél.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

krizmo_