- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
válasz
Sipi- #100387 üzenetére
"balra megy el végül, csak a keresztek alatt "
Az nem baj, a szerelést pont megkönnyíti, csak kicsi lapáttal kell kiásni, mert ahogy nézem betemette a föld rendesen."Nem tudom mi van eltörve, majd ha megyünk legközelebb, akkor megfogdosom"
Honnan tudod, hogy valami el van törve? Bocs, most nem tudom a pontos előzményeket. Olvastam, de nem jegyeztem meg.
-
Jahno
veterán
válasz
Sipi- #100370 üzenetére
Földben lévő csőre könyök és felhozod az egész miskulanciát a földfelszín fölé. Én, mint tapasztalt KPEszerelő fotelszakértő ezt tenném. Más meg mást tenne :-D De ott földben biztos nem gépészkednék, mert erőt kifejteni sem lehet, nem tudod tekerni a cuccot, úgyis koszos lesz, 3 porszem már szétveri a menetet, kóc is kellene alá... Ha cucc tiszta, akkor fentről fél fordulatonként pld. pumpafogóval is rá bírod szorítani a bilincset. Többit meg kissámlin ülve kényelmes magasságban tudod napfényben tákolni, körbejárhatóan, meg minden.
-
Sipi-
őstag
válasz
blueboi69 #100377 üzenetére
Jaja, Siófokon van. De nem vagyok most ott. Azért van a jobb oldalinál könyök, mert az is balra megy el végül, csak a keresztek alatt
Nem tudom mi van eltörve, majd ha megyünk legközelebb, akkor megfogdosom (szemre nem látszik).
Egyelőre nem nyúlok hozzá, mert reggeltől késő délutánig odatűz a nap, szóval nyáron nem nyerő ezt szerelni -
blueboi69
őstag
válasz
Bujdy81 #100385 üzenetére
Ez sokmindentől függ. Ahogy nézem itt pl valami könyök is megy lefelé, az ott ad némi mozgásteret.
Én olyanról beszéltem, amikor pl sikerült ásóval belevágnom a kpe csőbe és persze szétnyílt.
Namost amikor minden cső a földben megy, csak van kb fél méter átmérőjű gödröd, akkor nem működik a dolog. Két könyökkel tudtam csak megoldani, mert nem tudtam a toldót berakni a két cső közé. -
-
blueboi69
őstag
válasz
zetor2000 #100381 üzenetére
Köszi szépen előre is! Észben tartom a dolgot, mindenképpen!
Úgyis írok majd ide a művelet előtt
Nemcsak 1 medencényi területre kell... Maga a járólap az viszonylag könnyen feljön, a ragasztó az ami problémás mindig. Jó meló lesz....
De még az sem kizárt, hogy ősszel amikor hűvösebb van és a nagyobbik gyerek oviban, akkor nekiállok, aztán ha mázlim van, akkor csak lekenem kenhető vízszigeteléssel és úgy elvan télen. Ennek utánakérdezek, hogy érdemes-e így előkészíteni. -
zetor2000
őstag
válasz
blueboi69 #100374 üzenetére
Nincs mit.
Eladni nem tervezem, szóval ha kéne, jövőre is viheted. Ez egy régi, szerintem mindenféle karbantartást mellőző TE72es, én annyit csináltam, hogy egy új(abb) 230as villásdugót tettem rá, mert az eredeti csatlakozóval kontakthibás volt, nem akart forogni. De már megint röcög.
Fene tudja, én adnék neki egy esélyt, a beton és a járólap közti csemperagasztó szerintem nagyobb ellenfél lenne, mint akár a járólap, akár a beton.
Asszem van valami laposabb vésőfej is, de 1-2 tálca ital (bármilyen szomjoltó) kell, hogy a megfelelő méretet (~1 medencényi) felverje vele az ember. -
npera
addikt
válasz
blueboi69 #100375 üzenetére
2:57-nél van egy 11%-os gáz, akkor felugrik pár méter magasra. Utána 10-12% körül kőrözök vele szűkítve, ott látod a propokon, hogy pörögnek szépen.
3:29 körül egy pillanatra felvillan a 40% a jobb-felső sarokban (a core temperature alatt), akkor is felugrik szépen.
Majd kipróbálom a 2-ágú propokkal is. Azok 3018-as profilúak, míg ezek a 3-ágúak 3016-osak.
Az a vicc, hogy a pressfit működik, a propok szépen maradnak a tengelyen eddig. Ami bíztató. A motorok nem melegedtek, bár még teljesen stock PID-ek vannak rajta.
Picit ilyesminek tudok elképzelni egy literes sportmotort is. Hogy 4-6% gáz körül tartod a forgalom ritmusát, azon felül minden más a hipertérugrás.
-
blueboi69
őstag
válasz
Sipi- #100365 üzenetére
Mi a gond? Azt tudom, hogy valami ereszt, de micsoda?
"lényeg, hogy a földben elmenő csövek ne törjenek el"
Nem fognak eltörni, nálunk én upgradeltem az öntözőt, szóval szereltem ilyet és képben is vagyok az alkatrészekkel és az összerszerelésükkel.
Látszólag ez így plug'n'play, valójában meg ultranagy szopás tud lenni. Ami leginkább problémás, és kívülről nem látszik, az az, hogy a KPE cső a bilincsbe becsúszik kb 3-4centit. Namost ha nincs hely összecsúsztatni, akkor szívás van, ugyanis a csövet a földben nem tudod mozgatni és hajlítani sem tudod.
Nálam még extra szopófaktor volt, hogy a szerelődobozból félig kilógótt az egyik idomnak a menetes gyűrűje/anyája, kínomban már azt gondoltam, hogy szétvágom a szerelődobozt is, mert tipikusan összerakták, amikor ki volt ásva, majd rárakták a dobozt.
Ezeket jellemzően nem arra találták ki, hogy lerakod a dobozt, majd abban szerelsz.
Nem kizárt, hogy körülötte ki kell ásni "valamennyit".
És az is mocskos dolog, hogy ha nem pucolod ki körben akkor a cső összerakáskor mehet bele föld a menetbe/csőbe. Aztán ráküldöd a nyomást, megtölti a rendszert, majd elkezd ereszteni, az egész doboz úszik a sárban pillanatok alatt....Hol van ez amúgy balcsin?
-
npera
addikt
Én ezt nem merném bedugni, nyuszi lennék hozzá....
-
npera
addikt
-
-igu-
veterán
-
Sipi-
őstag
válasz
Jahno #100367 üzenetére
A szivattyú azért halt meg, mert innen átfolyt a víz oda
Azon gondolkozok, hogy igazából a legcélravezetőbb az volna, hogy az egészet innen kidobni és onnan indulni, hogy van 6 cső, amit össze kell kötni és rakni 4-re új mágnesszelepet. A lényeg, hogy a földben elmenő csövek ne törjenek elA vezérlés bent van a tárolóban, onnan mennek ide a kábelek, meg a szivattyúhoz a 230V.
Még agyalok rajta mi lesz, meg várjuk, hogy milyen elvetemült összeget mond rá a kertész. -
válasz
Sipi- #100337 üzenetére
a telenornak se érdeke. igazából semelyik szolgáltatónak se, mivel bevételt nem fog termelni
diy megoldás lehet valami internet a garázsba, és akkor vowifin lehet hívni a kaput, de ezt azért közel nem az összes telefon tudja.
viszont létezik passzív repeater is, amihez semmi engedély nem kell, szolgáltatófüggetlen, cserébe nagy távolságra nem működik -
Jahno
veterán
válasz
Sipi- #100365 üzenetére
"akár 100ezer forint is lehet a javítása"
Egyik elszaladt költségvetésünk egy sima csillár felszerelése lett volna...
Én saccolni sem mernék, de állj neki és a végén mondjad hány óra volt és mi szopószorzó. Bár szerintem marha volt aki ezt a föld alá rakta össze, azzal nem lehet mit kezdeni. Egy aktuális állapot és valami lesz.
Ezeket a KPE csöveket teljesen jól lehet toldani, én nem is szórakoznék (bár eredeti probléma valami Pedrollos kpotyogásnak rémlik) egészet felfordítanám a felszínig, aztán tennék rá egy új vezérlést kb. 20 küvecsért. Itt ha zárlatos valami, akkor szívsz vele, ha mágnesszelep ment el borért, akkor csak 2-3-5ezer pénz, majd valarod a fejed, hogy nem megy bele pedig "elvileg" ugyanaz a típus, aztán kell másik, jajj feszültség sem mindegy, olyat már nem is kapni, ésatöbbi múmiák sorban esnek ki a falból. Főleg ha időszakosan elindul és 2 nap múlva megint megáll.
-
Sipi-
őstag
A lentebbi képen az öntözés mágnesszelepei és az elosztó látható (4 szelep, 2 "betáp" (szivattyú felől alul és vezetékes víz az elzárt csap felől), a másik csap és szelep nélküli cső meg egy slagcsatlakozó valószínűleg). Valószínűleg a valamelyik kereszt ereszt. Nem tűnik azért ez nekem olyan munkának ami "akár 100ezer forint is lehet a javítása" (kertész első árbecslése). Nehezítő tényező, hogy mindez a föld alatt van 30-40 centivel egy kb. 30x50 cm-es dobozban, 20-22 éve összerakva.
Szerintetek? -
-igu-
veterán
-
npera
addikt
Nova, Blueboi, megvolt a TP3 maiden. Ez valami elképesztő. Úgy nézem, hogy a gázreakciót tudom feljebb venni majd, a felszállás után lehet picit jobban emelni a görbét, ha nem beltérben akarok vele repülni.
Gázfröccsökre sok métert emelkedik és nincs túl sok hangja még úgy sem. Első akksin csak kábé 40%-ot mertem gázt adni. De kitartott kábé 2/3-ad gázra felmegy az égbe. Rövid pumpálást mertem még csak.
A VTX antenna vagy maga a VTX nem teljesen komálja a Rapidmix vevőt a szemüvegben, mert néha durván szétesett a kép. A különféle alapszínek szétváltak, de mondjuk kis post-processz agyban és repülhető úgy is, csak nem olyan szép a kép.
Majd megnézem, hogy ha veszek rá megfelelő cloverleaf vagy hasonló mini (mikró?) antennát, akkor azzal mit csinál. Csak teljesítményt emelve 25 mW-ról 400-ra nem lett jobb, szóval lehet az antenna is csak ballaszt lenne.
A current meter teljesen el van tájolva, de majd bekalibrálom.
Kamerát most emeltem feljebb, hogy legyen több szög.
A motorok nem melegek, a propok nem lazultak le. E öröm, e bódottá.
-
zetor2000
őstag
válasz
blueboi69 #100357 üzenetére
Emlékeim szerint akartál teraszt felverni, 2x mondtam is, hogy van egy Hiltim kölcsön, de elkerülte a figyelmed. De ha kéne, még megvan Mancika, csak g*ci nehéz, mert egy 72es a lelkem. Ez nem a születési ideje, és azért nem is a súlya. De egy laza 10+ kg, viszont szerintem mindent felver, mint az indiai hülyegyerekek a YT videón. Ha máshogy nem, odab*szod a kőhöz...
De ha drónozol, akkor nem fogod felverni a követ, max a szomszédokat. -
Samott
addikt
Oh B+, sose told fullba: 'The Birds Aren't Real' movement says federal government replaced all birds with surveillance drones
-
-igu-
veterán
LIDL-ben 25 euró a covid gyorsteszt.
-
eattila
őstag
Mi haverokkal tekerunk egy huszast. Visszafele elaztunk legalabb ketszer . Job done!
-
blueboi69
őstag
válasz
npera #100356 üzenetére
Nem vidiít fel
Viszont asszonyék elmennek 2hétre, én meg maradok itthon lakásfelújítani.
Ebből adódóan 1hétig szabin leszek, második héten munka mellett tolom majd.
Festés, falburkoló kő felrakás, radiátor sarokszelep szerelés, meg ilyenek.
Remélem lesz időm drónozni is végre.
Arra gondoltam, hogy mivel ritkán repülöm ki a 3db akksimat egyszerre, lehet az egyiket befogom a szemüvegnek és majd lesz zsebemben a lipo, vagy valahol.
Általában 2 akksinyi repülési idő elegendő adrenalin. Az kb 20-30p, attól függően mennyire tolom neki a powerloopokat -
blueboi69
őstag
Hát én ezekhez most nem tudok hozzászólni.
A forest vitakört a magyarázattal értettem meg. Félek továbbküldeni bárkinek is.
Bár igazából fájjon másoknak is -
npera
addikt
A Rotorama Calypso vázban van 2 db hornyolt 20x20-as stacknek hely. Viszont a két stack közös halmaza 1 mm-es kisebb 20-nál. Szerintem én azt ki tudom fúrni szépen 20-ra, aztán mehet középre a 20-as legdurvább ESC és rá az FC. A VTX úgyis valami nano cucc lesz szerintem, nem 15 km-re akarok jelet veszíteni.
-
WiZARD
addikt
válasz
npera #100343 üzenetére
Befogadták, de ez hivatalosan még nem jelent semmit. (bár leginkább formaság az egész, meg szokta kapni mindenki, főleg ha hiánypótlás után rendben lesz minden adat)
Mennyi ott az SR Y felára?
LR Y ára elég húzós lett (M3 +5m), majd talán Berlinben gyártottal mérséklődik kicsit.
-
npera
addikt
válasz
-NoVa- #100330 üzenetére
Nova, lementem analítikusba, csináltam egy Excel táblát a különféle 20x20-as 4:1 ESC-k méreteit tekintve. Meg kell nézzem, hogy mi fér be milyen vázba. Mert nem hagy nyugodni...
Még csak párat néztem át. A monitoron felnagyítom akkorára, hogy 8 centi legyen a két furat között, aztán arányosan kijönnek a méretek. Teljesen industry standard benchmarking....
-
WiZARD
addikt
Meglepő, de a céges elemes autó támogatás is elfogyott 1 órán belül.
Én olyan voltam az AMD processzorok és kis hibával de legalább gyorsan - 19es sorszámmal - végeztem
(A hibát meg majd hiánypótlás keretében javítom)
-
Sipi-
őstag
válasz
zetor2000 #100325 üzenetére
Köszi, tényleg egy femtocell lenne a megoldás. Most írtam a Vodának, de ez kicsit macerás, mert neki nem hiszem, hogy nagyon érdeke lenne, mivel a kapunyitó telenoros számon van, az emberek meg nem bonyolítanának hívást erről a hálózatról, csak egy csengetést, mert utána megszakítja a vonalat a garázskapu hívást fogadó eszköz és nyitja a garázskaput.
-
-NoVa-
veterán
válasz
npera #100335 üzenetére
Szerencsére nem kell sorozatgyártani
Az aktuális állapottal meg különösen elégedett vagyok. Éppenhogycsak hozzá kell nyúlni az aljához és a tetejéhez, hogy a Mangird Tea hangképét hozza egy nyitott fejhallgató minden előnyével, amit térbeli pozícionálásban és terjedelemben tud.
Most már csak az earbud formátumból kell kihozni a legjobbat, az a legnehezebb. Ott csipesszel kell pici 3D nyomtatott akusztikai visszhangkamrára szűrőrácsot ragasztgatni, szerintem nem kapkodom el. A posta sem. 4 féle membránból rendeltem összesen, úgyhogy 32 Ohmos grafén (aktuális), hibrid titánium, vagy 130 Ohmos beryllium, vagy titánium közül már bőven lehet válogatni, és finomhangolgatni.
-
Samott
addikt
#enkerekelnezest
-
zetor2000
őstag
-
zetor2000
őstag
válasz
Sipi- #100322 üzenetére
Elvben szolgáltatót kéne zaklassad, ehhez lehet kéne kérni közöstől pappert, ha ő nem jár el ez ügyben.
Egy Femtocellát kéne, hogy kivigyenek, beállítsanak, és az utána teszi a dolgát. Talán némi előfizu díja van, de ez minimális, illetve a közösségnek is érdeke - vagy ha már van ilyen, akkor nem lenne sokkal drágább.Egy HUPos fórumban ezt találtam:
[link]
Erre azt írták, hogy egy csarnokot is képes befedni, szerintem egy garázs nem lehet ellenfél.
Meg volt egy másik, kisebb is:
[link]Az ára annyi, amennyi, nem tudom, hogy és miképp működik, amikor ilyesmivel kerestek meg minket, akkor ennek internet kellett, illetve a szolgáltatónál regisztrálták valahogy, hogy ilyet kitettek.
Én első körben valami szolgáltatói helpdesket keresnék meg, hogy adjon ilyet, mert nem biztos, hogy a magáncélból megvásárolt és bekapcsolt ilyen termék teljesen legál. Utána a másik 2 szolgáltatót is ütném, hogy de adjon valamit a garázsba. -
npera
addikt
-
Sipi-
őstag
Konkrét típust tudnátok mondani GSM jelerősítőre? Olyan kellene, aminek van magyar engedélye és a mobilszolgáltatók sem nyávognak miatta.
A szerencsétlen közös képviselet másfél év alatt nem bírta megcsinálni, hogy a garázsban is legyen mobil térerő, ne csak a kapunál állva 10-20 másodperc után (telefonhívással nyílik a mélygarázs kapuja).
Plázákban, irodaházkban tucatszámra vannak ilyenek, nem hiszem, hogy olyan nagy feladat lenne egy ilyet lerakni a garázskapuhoz (230V van). -
Jahno
veterán
válasz
blueboi69 #100318 üzenetére
Multinacionális környezet, fejlődési lehetőség, külföldi karrier, távmunka, továbbképzési programok, rugalmas munkaidő?
A modern irodát és csapatmunkát nem emlegetem, az alap
Miért ne lenne jó?
Ezt előkaptam gyorsan az aktuális hirdetésből, csak ne feszegessük, hogy kinek mi az érték:
"Value-driven work environment: you can expect integrity and respect from all your colleagues and your leadership team."
-
Jahno
veterán
válasz
blueboi69 #100310 üzenetére
Jól el van, helyi nagy főnök lelépett, sok középszintű is eltűnt. Ami vasakkal én szívtam annak nagy részét gyorsan ki is dobták, most lett kis pénz és sok ígéret. Persze dolgok nagy részét délre vinnék olcsóbb országokba, amit nem teljesen értünk, most inkább eddigi helyi kisfőnökünk szív mindenféle csavarhúzós dolgokkal. Majd kiderül mi lesz, kicsit gazdátlan és önszerveződő is lett pár dolog.
-
zetor2000
őstag
válasz
blueboi69 #100311 üzenetére
Én nem tehetek a rendezvény sikerességéről.
Annyit tudok tenni, hogy a háttér dolgai működjenek. Eddig azok maradéktalanul működtek.
Hogy az előadói milyenek, vagy a fellépők milyenek, engem az nem érdekel.
Ha miattam lenne csend, mert valami nem olyan, amilyennek lennie kell, na az baj. De olyan még nem volt, szerencsére. Kopp-kopp-kopp. -
Samott
addikt
válasz
ezittketto #100306 üzenetére
Ez a helyi fidelitas, az allampart ifjusagi szervezete. Hangulatjavito intezkedes. Nyilvan biztonsagaban vannak, tudjak hogy nem szabad nagyon b.szakodni veluk.
-
zetor2000
őstag
válasz
eattila #100305 üzenetére
Én már hajtottam el így arcokat. Nem örültek nekem, de haladtunk aztán.
Néha sajnos nem elég, hogy udvariasan megkéred, hogy menjen odébb, mert épp neki dolgoznál és útban van, hanem elé kell állni, és megmondani pacekba, hogy mindenki érdekében hagyja el a területet. Na, ezt lehet diplomatikusan is, meg alpári paraszt módon is, a kettő közt félúton szokott lenni a baj, mert ott nem értik sokan. -
zetor2000
őstag
válasz
ezittketto #100306 üzenetére
Ilyen nációknál nem ritka, hogy agresszívek.
Ha nem is lőfegyver, de egy vasbot, vipera, boxer, 2 verőember hátul, meg pár ilyen apróság szokott befigyelni. Azt amikor kell, akkor előlépnek megfelelő komolyságot színlelve. -
eattila
őstag
válasz
zetor2000 #100303 üzenetére
Nem fogják ezek fel úgyse.
Volt, hogy megállt a webserver a hotelben. Ügyfél cégtől hív a nő, hogy ez nem oké. És lökte, hogy ők ezzel dolgoznak, elfogadhatatlan, mondjam meg mi a baja, miért van ez, mikorra lesz kész, mert ezzel dolgoznak és kiesés és bláh. Autorepeat be volt kapcsolva nála. Egyszer jutottam szóhoz, akkor annyit tudtam mondani, hogy elhiszem, és ha nem őt kéne hallgatnom a telefonban, akkor fel tudnám hívni a szolgáltatót, hogy varázsoljon, meg mi a baj, és stb. Csak mondta tovább. elmondtam megint, hogy nem tudom mi a baj, mert nem tudtam még felhívni a kulcsok őrét, mert épp vele beszélek telefonon, és ha végre befejezné, akkor tudnék intézkedni, és haladnánk.
Kiderült, hogy a cégtulaj lánya volt, és zokon vette. Apu hívta is kb rögtön a főnökömet. Mondjuk ő meg elintézte annyival, hogy igazam volt.
-
zetor2000
őstag
válasz
Jahno #100297 üzenetére
Pedig néha valahogy értésükre kéne adni, hogy ha nincs jelen fél-egy órán keresztül, nem áll meg a bolygó a forgásban, sőt, mire visszajön, addigra lehet, kész a rendezvényre, amit rendelt, úgy, és annyi, amennyiről szó volt.
Tudom, mert néha én is belefutok, igaz, csak a saját munkahelyi események kapcsán. Általában ránk is hagyják, csak csináljuk, legyen kész, működjön.Azt amikor mondom, hogy a 16ik bejátszó eszközhöz namost fogyott el a minden is, hogy legyen képe, akkor hümmögnek, hogy megint szarok vagyunk. Amikor viszont mondom, hogy már féléve is hápogtam, hogy kéne 5-10 pár, meg mellé kisezazamaz, akkor néznek, hogy de miért nincs még meg? Mert amikor elmesélem, hogy ilyenem van, ez jó, csak drága, mert félpárban is lehet venni (Kramer HDMI Transmitter vagy Receiver), és darabjából lehet venni egy random 2es Golfot, akkor nem hiszik. És ilyenből kismillió van...
Szóval az ilyen főszervezők nézhetik, hogyan csinálom, néha szólhatnak, hogy nemoda-hanemide, és akkor jó lesz. Előre mondja meg, hányan hova mikor merre, és rendben leszünk. Aztán jobb, ha békén hagynak, csináljuk mi azt, amit kell, majd a végén azt a pár opciót, hogy sötétkék vagy világoskék, majd megbeszéljük.
-
Samott
addikt
válasz
Bujdy81 #100296 üzenetére
Ahhoz hogy egy helyben lebegjen kell info a dronnak a sajat helyzeterol. GPS, vagy az olcsobbak lefele nezo kamera esetleg barometer. De ha gyerek dronocskaja gyanitom nincs benne ilyesmi, szoval azok ilyenek. Nem lebegnek hanem jatekok, lehet repkedni veluk. Tobbet nem tudnak.
-
Jahno
veterán
válasz
blueboi69 #100298 üzenetére
Tumor el van, mint a befőtt és más témakörben mozog. Néha megbeszéljük az univerzumot, hogy milyen tré céget hagytam rá, vagy összefutunk vagy valami. Ott is sok a gyerek meg egyéb teendő.
Előre felmérni nem érdemes, meg lehet akkor is variálnak valamit. Nagyobb, komolyabbakat tán igen, csak mostanában és szezonban beesik ki tudja hány ajánlatkérés és akkor rohangáljon az ember, hogy mi merre? Ennek tizedét nem látom, csak néha csináltam niggerelést, aztán már Tumor is kihátrált belőle, csak a beltéri javítós szervízmunkát nyomja. Egy arc viszi az ajánlat / szervezés részét, szerencsére a pénzekkel nem kellett szórakoznunk.
Csak tök egyszerű dolgok, kérnek céges évzáróra kölcsön Tájfun asztalt, akkor X forint szállítás, beüzemelés, tepítési idő a kérdéses, személyzet nem kell, bontani X órakor ugyanott, szükséges X négyzetméter hely, 230 voltos csatlakozás. Teljesen jó sablon levelek mennek ki, oszt ember jön, hogy jaaaaaj hosszítót kellene szerezni mert nincs vellany, de az ajtón sem fért be és az eredeti helyére sem. Nem tudom ezeknek hány százaléka csúszik szét, de megkérdezem :-D
Persze ha telefonban mondod, hogy felsorolnám 5 sorban, hogy mire van szükség amit emailban is megírtunk, akkor senkit nem érdekel és jóvanjanenézzélhülyének aztán régen mentem én mindenféle cégekhez, oszt jahh, ment a malmozás mert sok műszaki kérés el sem jutott az illetékesig, akkor sem ha nem volt bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Xbox Ultimate előfizetések
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged