- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
#comic pictures
#enkerekelnezest
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
halapidori #62069 üzenetére
A 48 nem olyan kevés. Nekem éjjel 37-38. Pedig 112 kg vagyok. Mondjuk legalább a vérnyomásom jó.
-
-szabi-
addikt
válasz
halapidori #62076 üzenetére
Tervben van, de a vírus miatt ezzel úgyis elhajtanának.
Ezt a gagyi órát is azért vettem, hogy odafigyeljek, de rosszul mér. -
a kínaiak megpróbálnak a nyomást gyakorolni a lelkiismeretre
-
ncc1701
veterán
válasz
halapidori #62077 üzenetére
Sokat sportolok, pláne mostanában. Heti 4 konditerem, napi 45-60 perc bicaj + asszonnyal hétvégente túrázások, meg hétvégente ~80-100km bicajos táv. Kb 14 éves korom óta edzek rendszeresen.
Dokinál meg voltam valamelyik évben, mikor lejárt a jogsim. El is zavart, h ilyen állapotban minek zaklatom hülyeségekkel.
Ja, alvás közben 47-48 szokott lenni. Nekem szimpatikus. -
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi #62066 üzenetére
Én visszamondtam, mert úgyis túljelentkezés van aztán most itt a gyárban valamennyire el vagyok. És vagy beszopolom vagy nem. HRes azt mondta, hogy ha így többször már pontosan megjelentem akkor az úgyis fél siker és legközelebb nem kell előről kezdeni a procedúrát mert mindketten tudunk mindent.
-
Jahno
veterán
válasz
halapidori #62077 üzenetére
Ugyan, semmi baja mert rágyúrt a teremben. Legyőzi a koronát, a szifiliszt, a vérmérgezést és lehet még tán Csáknoriszt is. Véleményre meg nem ad, mert minek.
-
Jahno
veterán
válasz
ncc1701 #62071 üzenetére
Én tudom, de miképpen jön ide?
Pár éve követem az MRI/CT és egyéb vonalat, ezért is gyúrok erre az
egykét konferenciára. Átfedéssel, mert júniusban is lesz egy, csak az kevésbé célirányos és nincs rendes program, csak homályzóna. Ezt is érinteni fogja, az szinte biztos. De csak mert sokat ér a piacon és titkolóznakMi a kérdés? Ebből marhára nem lesz semmi, meg hát múltkor is megkaptam a magamét, hogy de majd a Teslás arc meg tudja csinálni és lélelegeztető gépet gyárt heteken belül. Aztán sok hét csend, majd megfejtődött, hogy marhára nem tud gyártani, de még a beszerzést is elkúrta :-D Így könnyű.
Vagy mi legyen? Üljünk le egy laptop elé, vitassuk meg élőben. Megpróbálok 2 fő beugrót szerezni... Akkor viszont hozd a sört (:-
Júli 15 meg nov 29 a két dátum, lessük meg az újításokat. Csak sajna online használhatatlan marketinges lesz ez is, valamint nincs kitől visszakérdezni :-/
Elmondtam a negítvot a képfelismerésről, az autós sebkorlátozásról, a nagyüzemi képfeldolgozásról és a hivatalos 20ezer mintáról. Mit tudsz mellé felhozni pozitívumnak?
-
ncc1701
veterán
válasz
Órám 10 napból 7-8x szól, h menjek dokihoz, mert 60 alatti a nyugalmi pulzusom. De csak ilyen 57-58. Nem nagyon foglalkozom a dologgal.
-
-szabi-
addikt
válasz
Sportoló, köszi a feltételezést de nem.
Régebben edzettem ezt azt, de mióta ez a vírushelyzet van csak hébe-hóba.
Semmiképp nem tartozom ahhoz a csoporthoz ahol a 47-es pulzus normális. -
ncc1701
veterán
És képzeld, már több, mint 50 éve járt az első ember a holdon. Bámulatos, hol tart már a tudomány.
-
Gabibácsi
őstag
Szürreális állásinterjúm volt, az imént. Felhívott egy csaj most este, hogy amire jelentkeztem , módosultak a feltételei, elmondaná . (Tesztkoordinátor)
mondom ok, erre hogy kell e csatornás tapasztalat. Banki. Mondom van banki tapasztalatom. Ezt megismételte még párszor. Aztán angol szavakat mondott fonetikusan, hogy ahhoz értek e. Pl sprinG, mondom sprint? Nem spring, agilis. Ráhagytam. Volt még pár ilyen, amit egy listából olvashatott fel.
még volt ilyen, egyre kínosabb volt...
megkérdezte tudok e angolul
utána a fizetés, na azon megakadtunk, szerintem borítékozni akartak, de a kata része az tuti volt...
aztán mondta hogy erre nem vagyok jó, de felvesz az adatbázisba
megnyugodtam -
-igu-
veterán
válasz
-szabi- #62060 üzenetére
nekem 65-70 körül van a nyugalmi pulzusom, ellenben a vérnyomásom rendben van
meg is mértem felkaros pumpással, 123/81
a koromhoz képest aránylag nyugodtan hallgatok Abysmal Dawn-t -
Jahno
veterán
Azzal nem sokat szórakoznék, konyhában van pár szék, pinyóban 2.5 asztal. Erkélyt is szép lassan letakarítom. Nem fogom lekövezni, de ott van még kirakva nem tudom hány kiló és négyzetméter kültéri gres járólap, de jó lenne eltakarítanom. Bazi nehéz és imbolygós, meg ha kiviszem az ajtón akkor sem tudom merre tovább rakni.
Lehet házban meghirdetem, valaki csak le akarja kövezni az erkélyt, ha már én nem.
-
Sipi-
őstag
Megérkezett az asztal és székek a teraszra, ha jobb idő lesz lehet a teraszról tolni a home office-t :)
-
-szabi-
addikt
válasz
qnadam #62057 üzenetére
Az elébb csak fél percig számoltam és felszoroztam, de most végigszámoltam egy percig: 47.
Viszont cserébe magas a vérnyomásom.(#62059) Jahno
Pár darab kiváló értékeléssel én sem foglalkozom, mert azt haverok nyomják, viszont 2600 már más tészta kellene legyen, de ezek szerint mégsem.
Simán birkák és én is egy közülük, hogy megvettem. -
Jahno
veterán
válasz
ncc1701 #62048 üzenetére
Megnéztem a beharangozót, ott nagy számként emlegetve 20ezer mintával tanították be a csoda MRI/CT újfajta mesterséges cuccot. Év végén élőben is be fogják mutatni, biztos jó lesz, de ezt a részét eddig is erős népkábításnak tartottam, csak sajna errefelé megy a világ
Tudja fene, elég kocka bírok lenni, de akármennyire is várólistás vagy lekotlott idehaza az EÜ, inkább választanám a manuális orvosi módszereket bármihez is. A sürgősségi vizsgálatok gyorsultak, az nagyon tetszik, meg amiket már vidéken csinálnak, hogy traumatológián a gép kb. a műtő ajtajában van, áttolják a beteget és ott helyben kapnak egy kisebb felbontású, de hasznos tájékoztató képet az egészről. Az legalább odabasz.
-
-szabi-
addikt
Persze ha szeretném akkor tiszta ügy.
Viszont ha nem szeretném akkor inkább nem működik.
Alin 2600 vélemény alapján 4.8 pontos az értékelése, gondolom nekik még a pulzus számlálása is gondot okoz és már attól elégedettek, hogy kijelez valamit.
Nah majd lesz alkalmam egy vérnyomásmérővel is összevetem a vicc kedvéért.(#62052) Samott
-
Jahno
veterán
válasz
-szabi- #62051 üzenetére
Ha azt szeretnéd, hogy kiírja ki hívott/küldött SMS-t, akkor kell hozzá lista. Enyémek közt van olyan, aminél beállítom, adok engedélyt mindenre is, bepipálom, hogy írja ki a hívó felet erre baszik működni a funkció.
Én most azon csodálkoztam, hogy a Xiao távirányító kért hozzáférést fényképekhez és mindenféléhez.
-
Jahno
veterán
válasz
ncc1701 #62048 üzenetére
Minta nélkül mindegy, de amíg a legnagyobb képfeldolgozó algoritmusok (amit tanítani is lehet, mert napi milliószám esik bele a minta) nagy százalékban tévednek sokkal egyszerűbb dolgokban (már megint küzdök a Facéval, a kurva anyját, pedig csak egy formanyomtatványt kellene kitöltenem, ami nincs) és egy autóba épített robotpilóta nehezen ismeri fel a sebességkorlátozó táblákat, addig ne már.
Olvasni bármit lehet és baromi menő, de mikor itt nézegettem akkor az volt, hogy MRI/CT elég zárt rendszer, nincs benne számítási kapacitás és nincs mögötte intelligencia meg Nova kedvenc neuronhálója. Offline valamennyire tud értékelni, de az meg már majdnem mindegy, utólag viszont senki nem etette meg mintákkal, ami biztos eredmény, tanulható és legközelebb majd adatbányából kihalássza. Szóval eléggé messze vagyunk mi még ettől.
Ősszel max. megnézem, most a vírusra való tekintettel nem csak a szűkszavú, bármilyen módon értelmezhető sajtós hírek jutnak el hozzánk, hanem két nagy konferencia is lesz ingyen online (egyik csak terv és tologatták a dátumot) valamint végre lesz egy kisebb EU-s rendezvény is a szomszédban, csak gyanítom nem az ilyen hobbi érdeklődőknek, mint én vagy :-D
Ha alkalom adja akkor ezeket követni fogom. Pár éve ráugrottam, de elég reménytelen volt hiteles infót szerezni bármiből is, ami meg csak félig marketinges bemutató és információs is lett volna, annak megkérték az árát.
-
Samott
addikt
-
-szabi-
addikt
Hi
Befutott a szuper olcsó kínai (lemfo l11) órám.
Kezdésnek gondoltam mondja meg a pulzust, kijelzett 90-et miközben én 48-at számoltam.
A hozzátartozó alkalmazásnak 2.1 az értékelése, ez is biztató.
Gyakorlatilag mindenhez hozzáférést kér a telefonon és előnyben részesítést a többi alkalmazáshoz képest. Egyik nélkül sem hajlandó működni.
Miért is nem tud működni a "contactlist" nélkül?
Szóval a 27$ pénzkidobás volt.
üdv
szabi -
Jahno
veterán
válasz
FőDudu #62046 üzenetére
Eddig is komolyan vették, csak nehéz volt a megoldás. Közteres ezt mondta a másik azt mondja, kívülálló lekamerázta, hogy négyen fogják le niggert és ment a szájtépés meg a felesleges kommentelés. Most meg szürkén is kamera van, kétoldalú a dolog de persze a niggernek még vannak jogai, meg az ilyen "megfelelő mértékben" és "arányosság elve" az homályzónásan kivitelezhetetlen baromság.
-
-
-
Samott
addikt
válasz
Gabibácsi #62033 üzenetére
Es meg neki allt feljebb... meg jo hogy volt kamera. Errol a figurarol jut eszembe, az a fideszes kidobo, aki megolt ket embert, ul mar?
-
-
Jahno
veterán
válasz
Gabibácsi #62033 üzenetére
Ezt a városban is eljátszotta egy arc, buszsofőr már csak legyintett, felírta az időpontot, buszon körbekérdezett, hogy nem sérült-e meg senki aztán enyni volt, szinte mindennaposak az ilyenek.
Ebben az esetben ott a kamera. Ha kutyát látott, akkor vagy hazudik és gyökér, innentől lassan nem csak a közúton nem lenne helye. Ha valóban kutyát látott, akkor jó cuccot szív, azért nem lenne helye. És akkor mennyien tiltakoznak a kamerák/ellenőrzések miatt és mennyivel bonyolutabb volt egy ilyet mondjuk 10 évvel ezelőtt végigvinni a bíróságon, mikor ketten hétfélét mondanak. Szopjon csak, de ugye fél év múlva visszakapja a kategóriát, addig sokszor bátran vezet engedélye nélkül, mert megteheti és ha orrbaveri a rendőr akkor lehet mantrázni a kocsogfideszrendőrállammertmásokmeglopnak kezdetű nótát.
-
Gabibácsi
őstag
Tetkós gyúrósjózsi büntisatuzott a busz előtt , most meg pislog
[link]
a legjobb a védekezése, kiskutya befutott elé -
Jahno
veterán
válasz
qnadam #62025 üzenetére
Lakóbusz a gyengék területe, nekem egy benyás Ural kellene. Bár én is puhulok, hétvégén láttunk pár közepes állapotú Csepelt, aztán majdnem le Krazoztam... Pedig teljesen más az eleje, haza úton ezon matekoztam és tegnap büntiből alkmentes sört ittam, mert első ránézésre nem ismertem fel a klasszikus csőrös Csepelt, mert nem az elején figyeltem a mintát, hanem mérete és íve alapján kezdtem el gondolkozni, mert a Kraz nagyobb és szögletes, csak ilyenkor kérdés, hogy mihez viszonyítva lehet nagyobb/kisebb közt dönteni.
-
FőDudu
veterán
-
Jahno
veterán
válasz
qnadam #62009 üzenetére
Igen, amint céghez mennél vagy pénzt kapnál érte, ott talán csak a hátfalat lehet megúszni. Mióta a C átalakult nekem is meg kellett néznem, hogy mire érvényes, mert elég jól változtak ezek kamiontól a satöbbiig. Alkalmasságim van buszra és veszélyes cuccra, de nincs engedély és jogsi. Aztán ha pénzt kapsz (amúgy mi másért csinálná az ember?) akkor kell a GKI. És mivel rendes ember analóg tahóval nem jár, így ahhoz is kell kártya, áááááááá. Változik a világ na és akkor még nem is nemzetközi. Ezek mellett legegyszerűbb behozni egy trolibuszos jogsit. Azért legalább nem Te fizetsz, de ezzel le is tudtuk azt a kevés előnyét, ami van
-
Jahno
veterán
válasz
qnadam #62005 üzenetére
Nem mondom, hogy lehetetlen, párról el is bírom képzelni csak furán néz ki, hogy mindenki már 6 évvel ezelőtt rinyált a win10en, jóval előtte már a korlátozott/gyengén látó/ésvagy ügyfelek kiszolgálása volt a cél, előtte meg a biztonságosabb olvasó. Ez még civilként us látszott, hogy pár automatát átalakítanak vagy körforgásban cseréltek aztán mindenhol jöttek az újabb modellek. A várost ellepő valutás cuccok viszont nem tudom milyen gyártmányúak, azt legközelebb jobban megnézem de az sem egy levedlett darabnak nézett ki. Mindegy, úgyis első sarki hír, hogy 5 perc alatt törhető, csak előtte bontsd szét és férj hozzá az ethernet/GSM modulhoz :-D Ha valaki lát egy ilyet akkor szóljon és megszakértem. Dieboldot is már annyira bámultam belül. hogy attól féltem utána megfeszegeti valaki és tuti előszednek engem is :-D Köcsögök, hogy félig bele lehet látni, ha kicsit sötétebb lenne kint, akkor teljesen de belevilágítani meg csak nem kellene :-D
-
Jahno
veterán
válasz
ncc1701 #61989 üzenetére
Ismerős módszere jobban tetszett, hogy addig a Mercijével járt dolgozni, utána költözéskör meg az iroda feletti szinten lakott a tetőtérben. Kilátás meg minden ami kell. Határidő előtt két héttel körbenézett, írt egy hibalistát aztán mikor jónak nézett ki akkor átvette a kulcsot és kész, platóssal meg forgolódjon más.
-
Jahno
veterán
válasz
FőDudu #61998 üzenetére
"NCR marka nem annyira elterjedt Europaban."
Vagy telepítőnek is akadtak félinfói, mert ez pld. elég elterjedt mindenfelé, ha mást nem akkor pár marketinges cikket is találsz róla, nem is keveset. Tele vagyunk Diebold és más cuccal, de azokon sincs egy karcolás és nem úgy néz ki, mint egy vidéki kidobott történet. Aminél lehet a felújítás, modernizálás és csomó minden szokásos módon annyiba bírna kerülni, mint egy új automata. Éppen ezért szopolik mindenki a hulladékkal.
-
blueboi69
őstag
A téglakövet én is ezért hoztam haza autóval. Megkérdeztem, hogy mennyi lenne a fuvar Fehérvárról ide (kb 16km). 27ezret mondtak rá...
A téglakőért meg fizettem vmi 30ezret asszem. Szóval arányaiban nem lett volna jó. Fordultam 3x, olcsó a benzin is, és netto 1-1.5órát pakoltam így.
De ugyanígy elhoztam a 45nm laminált parkettát is, azt 1 kanyarral, meg a kb 14nm járólapot is. Egyszerűen nem érte volna meg a szállítási díj.Viszont a gipszkarton lapokat és fémprofilokat és szigetelést azt hozattam, az nem volt annyira drága, talán 20e, és még jattoltam jópár ezret a srácnak, de felvitte nekem az emeletre, amiért rendkívül hálás voltam.
-
FőDudu
veterán
Alkalmankent evi cirka 10M minta kiertekelese az olyan szinten lenne emberi eroforras igenyes, hogy az durvan megemelne az amugy is szegenyes orvosi tarsadalom letszamat.
Elobb-utobb gepesitheto a tema (AI/tapasztalati tanulas, stb) - de azert a szakertoi kiertekeles nem art.
Es akkor meg ott van az ezek alapjan elrendelt irdatlan mennyisegu kontroll vizsgalat a tobbi osztalyon. Millionyi biopszia/rontgen/szakorvosi ellenorzes, stb.
Kapacitast kellene boviteni - aminek epp az ellenkezoje tortenik jelenleg, nem?
-
npera
addikt
válasz
Samott #62004 üzenetére
Óóóóóóóóó....
És akkor centrifuga hogy megy?
Elég nagylelkűen adagolták a purhabot, kinyomta szilóval, mint VMAX Zsolti vagy hogyan hívták azt a szakembört, aki nem a Telós Bandi, hanem a másik.....
-
Jahno
veterán
válasz
ncc1701 #61990 üzenetére
A programmal kiértékelés a zűrös. Évi 2 alkalom, háááát ha szerinted olcsóbb akkor vázold fel 12.5 sorban a logisztikáját, árfekvését. Aztán vagyunk itt pár millióan, biztos el lehet csak úgy osztani évi sok millió munkaórára az egészet, +eszköz és szakmeberek? Amit a világon sehol nem csinálnak, bár egyre jobban a szoftverek, gyorsabban dolgzonak a vasak, kis felbontással már szinte azonnalos eredményt is kapsz, ami tájékoztató jellegnek jó, de ez azért egy csöppet erős. Egy UH/teljes labor időnként X életkor felett nem árt, ennek nagy részét még ingyen is megkapnák most is.
-
Jahno
veterán
válasz
halapidori #61984 üzenetére
"már csak a nagyautós jogsi kell."
+GKI és tahó kártya, hogy kaptyák be. Én is ezt néztem, már egyre kevesebb ahova az alapeseti jogsi elég. Majd egyszer lehet elgondolkozom rajta.
-
Jahno
veterán
válasz
FőDudu #61977 üzenetére
Ez nem tudom melyik fostalicska elmaradott afrikai régióban volt, de idehaza nem ilyen szarok vannak. Bár kicsit lassú, pénzbedobó nyílásuk is hülye módon lett kitalálva. És az XP-s verziókat is sorban próbálják bővíteni Win10es kivitelre. Engem mondjuk nem zavarna ha nem pos rendszer fut rajta, működjön és kész. Igaz az OS sem függ a gyártótól, mert azt rak rá és úgy, ahogy a megrendelő kéri, akár félig készen, akár minden vacakkal felcicomázva, vagy szoftver nélkül.
Ráadásul ha tőlünk látják el fél Európát új cuccokkal és inkább innen szállítanak EU határain túlra új darabokat, akkor valahol hibás lesz a képlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!