- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
Van egy munkafüzetem, amibe két módszerrel szoktak adatot beilleszteni a felhasználók. (kb 1500 sor 15 oszlop) Egy e-mail html szövegtörzsét teszik vagy közvetlenül vagy egy másik excel munkafüzet közbeiktatásával vágólapra. A vágólap tartalmát - némi ellenőrzés elvégzése és formázás után - egy makró teszi a kívánt helyre. (ismét köszönet érte Delilának)
A problémám az, hogy néha - ki tudja milyen okból - "Az egyesített cella része nem módosítható!" hibaüzenettel kiakad a makró. Szerencsére (vagy sajnos) ez a hiba nagyon ritkán fordul elő és ezért nem tudtam még rájönni, hogy mi okozza. Nyilván az új adattábla egyesített cellái valami miatt elcsúsznak a régihez képest. Mivel az eredeti adattábla elég sok egyesített cellát tartalmaz ezért azt találtam ki, hogy a vágólap beillesztése előtt egy Cells.UnMerge sorral megszüntetem a régi munkalap cellaegyesítéseit és csak ezután kezdem el a vágólap beillesztését.
Igen ám de itt a probléma. Ha egyenesen e-mailből megy a vágólapra másolás akkor rendben lefut a makró de ha excelből Ctrl+C-vel akkor úgy viselkedik mintha üres lenne a vágólap. Biztosan ez a sor okozza a problémát mert ha kikommentezem akkor megszűnik a hiba. (Meg természetesen az eredeti hiba kezelése is)
Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50