- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Delila_1 #5235 üzenetére
Ez biztosan így van, de ha a progi nyitja meg az Excelt exportáláskor, akkor nem elérhető a makró, ezért nekem kell megnyitnom, mielőtt exportálnék.
Mivel el van rejtve a personal, ezért csak egy sima munkafüzetet nyit meg, de exportáláskor a progi egy másik munkafüzetet nyit, és oda exportál, és hogy ott legyen makró, ezért kell meghagynom azt, amit én nyitottam, másképpen nem működik, ezt már kipróbáltam.
Elég hülye egy megoldás, de hát ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Jogász topic
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest