Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
Sziasztok,
Excel valamilyen módon (gondolom valami véletlen billentyű kombináció miatt) alapbeállításként új lap, új munkafüzet megnyitása esetén rácsvonalak nélkül nyílik meg.
Nagyon bosszantó
próbáltam leírást keresni de nem találtam sajnos. Ha olyan file-t nyitok meg ami korábban ezt a hibát nem produkálta akkor is az új munkalapot ua. rácsvonalak nélkül nyitja meg.
A Nézet→Megjelenítés→ Rácsvonalak vagy a Lapelrendezés→Munkalap-Beállítások→ Rácsvonalak→Képernyőn eléréseket ismerem de ezek sajnos az alapbeállítást nem befolyásolják.
Van valakinek esetleg erre hibára megoldási javaslata vagy már ismert módszere?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- ASUS notebook topic
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
próbáltam leírást keresni de nem találtam sajnos. Ha olyan file-t nyitok meg ami korábban ezt a hibát nem produkálta akkor is az új munkalapot ua. rácsvonalak nélkül nyitja meg.
Fferi50