- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbo
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Először is köszönöm a válaszod!
Próbálkoztam az oldaltöréssel is, de ha ott manuálisan elhúzom a szaggatott vonalat, az excel az oldal 100%al játszik, hogy ráférjen..., így van hogy más méretű, ha viszont itt is sorokat szúrok/tölrlök, más gépen szintén elcsúszik

Most úgy állok, hogy mindig összetördelem, pdf be nyomtatom, de ez nem végleges megoldás, mert van mikor excelben kell küldenem, én nem feltétlen olyan személynek, akinek ha azt mondom, hogy nézze át és esetleg tördelje újra, fogja tudni mit jelent, hanem csak a nyomtatásra kattint és szid hogy sz@rt küldtem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50