Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbo
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Először is köszönöm a válaszod!
Próbálkoztam az oldaltöréssel is, de ha ott manuálisan elhúzom a szaggatott vonalat, az excel az oldal 100%al játszik, hogy ráférjen..., így van hogy más méretű, ha viszont itt is sorokat szúrok/tölrlök, más gépen szintén elcsúszik

Most úgy állok, hogy mindig összetördelem, pdf be nyomtatom, de ez nem végleges megoldás, mert van mikor excelben kell küldenem, én nem feltétlen olyan személynek, akinek ha azt mondom, hogy nézze át és esetleg tördelje újra, fogja tudni mit jelent, hanem csak a nyomtatásra kattint és szid hogy sz@rt küldtem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50