- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaliJoe
tag
Sziasztok,
Visszatértem... és rögtön egy kérdéssel.
Készítettem egy formot Excel2010-ben. Tartalmaz egy kiegészítést a CalendarManagerPlugin Class nevűt, amiből használtam a MonthView - lásd alább a képen - kontrollt. Ezt a számoló programomat most Office365 alatt (Excel2013-nak mutatkozik be a táblázatkezelő) szeretnék használni. Már betöltéskor reklamál, h nem tudott minden elemet betölteni.
Kérdés: Ki tudja, és aki tudja kérem, mondja meg, hogy Office365 alatt hol lehet megtalálni ezt a bővítményt? Hogy tehetném közvetlenül alkalmassá az ilyen formokat tartalmazó számolótáblámat más környezetben való futtatásra?
Válaszotokat előre is köszönöm.Ui.: Azt ne válaszoljátok, h keressem meg az azonos Bedolgozó osztályt az Office365-ben, mert kerestem, de ott ilyet nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest