- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
-
LOGOUT.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Előre is elnézést szeretnék kérni, ha túl munkás dolgot kérnék, mert tényleg nem kívánom senkitől hogy helyettem kódoljon, de sajnos nem értek (már) a makróprogramozáshoz, vagyis az időm szűk ahhoz, hogy a feladatot öntanulásos módszerrel makróval oldjam meg. Excel 2010!
Egy viszonylag nagy, saját találmányú projekten dolgozom, ahol nagy szerepe van az excelnek. A projekt-nek van olyan része amit sztem csak makróval lehet legjobban megoldani s ezért is fordultam ide. No de lássuk mit is szeretnék:
Adott 9 db szó egymás alatt mondjuk A1:A9-es tartományba. Mindegyik szó különböző. Kellene nekem egy olyan makró ami azt csinálja, hogy fogja ezt a 9 db szót, és mondjuk a B1: B9-es tartományba összekeverve kiírja. S gondolom ha egy ilyen makrót újra futattnék, akkor új keverést csinálna!
Valójában ennyire lenne szükségem!
Előre is hálás lennék egy ilyen kódnak..
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest