- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbi82
senior tag
válasz
Delila_1 #23969 üzenetére
Nem kell szamolni semmit! Minden adat megvan nekem.
Az lenne a lenyeg, hogy adott tabla Minta Janosnak a 18 sorban van minden adata. En azt szeretnem valahogy, hogy egy ures tablazatban a a 18sorba emelje at J, K... Z ig... A 19es sorba AA, AB, 20. sor Ac....AF, 21. sorba stb...
A kovetkezo tablam ami lesz ugye 19. sorba lesz Minta Janosne, akit egy ures tablamba szeretnek atmenteni ugy, hogy:18sorba emelje at J, K... Z ig... A 19es sorba AA, AB, 20. sor Ac....AF, 21. sorba stb...
Nekem eleg lenne az elso nevre ezt megcsinalni es a tobbit en magam megcsinalom...
Olyan scriptet irtam .vbs-be, hogy letre hoz egy uj táblat es a fix adatokkal kitolti, de amit egy meg levo tablabol kell atemelnie azt nem tudom, hogy kell... Sajnos csak ennyit tudok.. Elnezest!
u.i: bocsanat telefonrol irtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest