Hirdetés
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbi82
senior tag
válasz
Delila_1 #23969 üzenetére
Nem kell szamolni semmit! Minden adat megvan nekem.
Az lenne a lenyeg, hogy adott tabla Minta Janosnak a 18 sorban van minden adata. En azt szeretnem valahogy, hogy egy ures tablazatban a a 18sorba emelje at J, K... Z ig... A 19es sorba AA, AB, 20. sor Ac....AF, 21. sorba stb...
A kovetkezo tablam ami lesz ugye 19. sorba lesz Minta Janosne, akit egy ures tablamba szeretnek atmenteni ugy, hogy:18sorba emelje at J, K... Z ig... A 19es sorba AA, AB, 20. sor Ac....AF, 21. sorba stb...
Nekem eleg lenne az elso nevre ezt megcsinalni es a tobbit en magam megcsinalom...
Olyan scriptet irtam .vbs-be, hogy letre hoz egy uj táblat es a fix adatokkal kitolti, de amit egy meg levo tablabol kell atemelnie azt nem tudom, hogy kell... Sajnos csak ennyit tudok.. Elnezest!
u.i: bocsanat telefonrol irtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest