- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
Fferi50 #23810 üzenetére
szerintem csak az első szintig tudja feldolgozni az almappákban már nem...
tehát elméletileg nem csak a fileoknál kéne addig futnia a makrónak míg <>"" az aktuális könyvtárban lévő fájlok, hanem addig míg az összes alkönyvtárban lévő fájlon lefut nem csak a gyökérben lévő fájlokon...a workbook.fullname nem fogja megadni az azon túli almappákat.
legalábbis én így értelmezem.
ha csak egy almappa van akkor az nem gond de ha több akkor arra is valami változó kell. Nekem az előbbire van egy példám:
Pathname = "C:\Valami\valami\" & knev & "\"
FileName = Dir(Pathname & "*.xls")
Do While FileName <> ""a knev az nálam egy adott cellában megadott könyvtárnév...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest