Új hozzászólás Aktív témák

• fluxion

őstag

válasz Fferi50 #23246 üzenetére

Közben az a helyzet állt elő, hogy van amikor az új árlistában kevesebb termék van, így azokat ami a "mi" listánkba benne van és az újba nincs, azt ki szeretném listázni egy új munkalapra.

Az általad írt ciklust fordítottam vissza és 80%-ban működik is, de a két munkalap sorainak számának különbségéből látom, hogy 21 terméket vettek ki az új listából, ám az én makróm csak 17-et listáz ki.
    Sajnos nem jöttem rá, hogy mi a gond. (Remélem nem bonyolítottam túl a leírást.)

For i = 2 To Sheets("pm_nk_arlista").UsedRange.Rows.Count
    Set ujszam = Sheets("pm_nk_arlista_uj").UsedRange.Columns(1).Find(What:=Sheets("pm_nk_arlista").Cells(i, 1).Value, LookIn:=xlValues, LookAt:=xlPart, SearchOrder:=xlByRows, MatchCase:=False, SearchFormat:=False)
    If ujszam Is Nothing Then
    Sheets("Kiesett_termékek").Cells(a, 1).Value = Sheets("pm_nk_arlista").Cells(i, 1).Value
    Sheets("Kiesett_termékek").Cells(a, 2).Value = Sheets("pm_nk_arlista").Cells(i, 2).Value
    Sheets("Kiesett_termékek").Cells(a, 3).Value = Sheets("pm_nk_arlista").Cells(i, 3).Value
    Sheets("Kiesett_termékek").Cells(a, 4).Value = Sheets("pm_nk_arlista").Cells(i, 4).Value
    Sheets("Kiesett_termékek").Cells(a, 5).Value = Sheets("pm_nk_arlista").Cells(i, 5).Value
    a = a + 1
    End If
    Next i

Van ötletetek? :U

Új hozzászólás Aktív témák