- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
asuspc96
üzenetére
bevallom őszintén én ezt a kombót a netről néztem, de elvileg az előfordulást mutatja. nekem legalábbis műxött a tesztadatokon.
volt anno ezekre a tömbképletekre egy leírásom, de nagyon alaposan archiváltam.
amennyire én értem ennek a működését arról van szó, hogy a tömbképlet már csak azokat a cellákat nézi, amik nem egyeznek meg a B1 (illetve lejjebb B$1: Bx) értékével.
persze lehet akármilyen alakú a tartomány, nem csak egy oszlop. azért pártízezer sornál már gondolom elmolyol vele majd. aztán az is lehet, hogy ilyenkor pont a tömbképlet miatt marha gyors.
a fordítást is köszi.
ja, kettőspont B, nincs szünet.
persze ha eseti jellegű a feladat, akkor sorba rakod meg két klikkel pivotálod és voilá. ha több oszlop van, akkor ehhez azokat viszont egymás alá kell pakolnod, ami necces lehet egy < 2007 verziónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50