- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
senior tag
cousin333:
Office 2007
Várj akkor nyomok egy instant példát
Pistike kitalálja, hogy elkezdi írogatni a számokat 1-100-ig 10-esével sorban
majd mivel teljesen véletlenül hasból írja előfordulnak párok
pl. 1 5 3 8 1 3 5 6 9 2 <-- ebben a gyakori az 5-3;3-5 számpár volt (akár több sorban is lehetséges)
a több tízezret itt úgy kell érteni, hogy max 100e (nekem ez már számjegyekből sok)
poffsoft:
B1-be:
=MÓDUSZ(B1:B100)
B2-be:
=MÓDUSZ(HA(NINCS(HOL.VAN(A$1:A$100;B$1:B1;0));A$1:A$100))akkor ez működik és sorba is rakja az előfordulási valószínűségük alapján ?
lapa:
"volt anno ezekre a tömbképletekre egy leírásom, de nagyon alaposan archiváltam."
Ha nagyon szépen megkérlek utána jársz a dolognak ?"amennyire én értem ennek a működését arról van szó, hogy a tömbképlet már csak azokat a cellákat nézi, amik nem egyeznek meg a B1 (illetve lejjebb B$1: Bx) értékével"
Igen valahogyan úgy kellene, hogy ami már valószínűsítve volt azt már kihagyja és jöhet a következő majd a következő (és ezeket mindig kihagyja a rákövetkező elemzésben)
jobb képet nem találtam
De ez remekül takarja mi kellene...a legvégén csak a legvalószínűbb eset maradna abból a sokezer számból...előre is köszi, asuspc96
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Windows 11
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged