Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regirck
senior tag
válasz
cousin333
üzenetére
Köszönöm megnéztem átültettem az ottani excel-be és működik.
Viszont egy dolog zavar, belépésnél folyamat csipog a vírus irtóm! A makrók miatt vagy mi miatt? Nagyon nem tetszik neki valami ott!
Lényegébben ezer köszönet! Rendelésnél, szalag szerinti fogyás ilyeneknél nagyon jól jön!
Viszont ez bőven elég minden hova: =gyakoribb(A1:E2857;1)
A1 => kezdő cella
E2857 => végzödő cella
"1" => hányadik leggyakoribb érték kellesetleg a sorba soroljon ki az első 10. akkor az 1-es után pontvesszővel írok még 10 és kész müködik.
Ha hozzájön még néhány sor akkor simán átírjuk az E2857-et annyival amennyivel nőtt nem kell túl bonyolítani makrókkal szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50