Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Szeretnék csinálni egy dinamikus web query-t.
A sima már megvan, szóval szépen lehozza a webblapról az adatokat, de jelenleg csak az én felhasználó fiókomra működik. Úgy szeretném felturbózni, hogy mondjuk az A1 cellába beírhatnék egy felhasználó ID-t, ez kerül a http://... link végére. Az A2 meg A3 cellákba beírnám a hozzá tartozó felhasználónevet és a jelszót, amivel be tudna lépni a fiókba.
Azért lenne jó, mert a mostani file-t csak én tudom használni, mivel csak az én fiókomhoz fér hozzá. Ha pedig dinamikus lenne, ahogy fent leírtam, akkor oda tudnám adni a többieknek (akik nem értenek annyira excelhez, hogy saját maguknak megcsinálják) és ők csak beírnák a cellákba az ID-jüket meg a login adataikat és már használhatnák is a filet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50