Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
De jó hogy visszamondtam a far cry 3 előrendelésemet. Ma jelentették be hogy nem lesz dedikált szerver támogatás se benne. Ergó a multi elve döglött, lehet lobbyzni ahogy tetszik puffan oda kerülsz.
-
törölt tag
válasz djculture #21101 üzenetére
Tehát join multi és csak pár másodperc számlálást látok aztán egy 15v5 csatában vagyok azok között akiket ledarálnak?
Egy FPS-ben nem értem miért nem normális multi van, a legnagyobb részben a COD (nem röhög...na jó mégis ) ,BF részeket is azért veszik meg nem a single miatt. Igaz itt a single lesz a lényeg de egy jó multi miatt még azok is megvennék akiknek bejött a PC-s "demo" amit netről szedtek le, de még tolnának vele 100+ órát online.Amúgy köszi az információt, vétel előtt ezeket jó tudni
-
Amantius
senior tag
Ez még tart, vagy lemardtam?
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
válasz v!ct0y #21107 üzenetére
Hát ez az, hogy nem tűnik (már) ingyenesnek, azért kérdeztem nálam okosabbat, hogy akkor most hogy is állunk. Tehát akkor a 7,5 font, az most már 7,5 font marad végig, nem lesz a végén free.
(#21108) bijesz: Ááá, aggódásról szó sincs és nem is sajnálom senkitől, akinek esetleg ment, csak gondoltam bepróbálkozok. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
kulerr
őstag
Ismét van Spec Ops. The Line - a GMG-n.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Nálam de ez még ennyit se ér..Grafika valami 10 évvel ezelőtti szint, az ellenfelek pákó agyi szintjén vannak.
Demót megnéztem a neten, elég is volt, rémálmaimban szerepel azóta is.
Pedig vártam mint az állat hogy majd jó lesz mert először a videók is sokkal jobbat mutattak. Gondolom szokásosan konzolra butították az alt és a grafikát is.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Pedro78
senior tag
Kings Bounty : The Legend, nem maradt valakinek elfekvoben?
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Darth_Revan
veterán
Jól látom, hogy a Yuplay-en levő Hitman Absolution teljes régiózárat kapott?
-
Niczo
senior tag
Itt egy kis naezmiez
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
horvathd
senior tag
Lehetséges THQ Humble Bundle: [link]
Company of Heroes (+ kiegészítők)
Metro 2033
Darksiders
Red Faction: Armageddon"The Kid just rages for a while."
-
Metro 2034? En arra tennek penzt . Konyvek is biztos hoznak valamennyit.
btw, betevedtetek mostanaban konyvesbol szorakoztato irodalom/scifi/fantasy reszlegre? Hihetetlenul sok jateknak van konyvkiadasa, en csak pislogtam. Nem is olyan regen alig egy-kettot lehetett latni, azota a sok hiena egyszerre repult ra a temara.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Nem feltetlenul, lehet csak valami ujat akarnak lerakni az asztalra, es nem jon be...rengeteg ilyen volt mar. Es ha ez a vallalkozo kedv kihal, akkor marad a franchiseok kovetkezo es kovetkezo resze.
-
-
Amershan
csendes tag
Steam őszi eladások nov 21-27
karácsonyi dec 20 - jan 4
Elvileg megerősítve
Itt elmítik[ Szerkesztve ]
-
Metro is tetszett...keves jatekot kezdek el masodjara, de homefrontot es metrot is elkezdtem . Metronak jo a hangulata, szeretem az ilyen oroszos nightwatch-stilust. Nem mondom hogy nem volt hianyossaga, de szeretheto jatek, biztos sok rajongoja van .
-
addikt
válasz maross #21137 üzenetére
Itt is egy Nekem is tetszett, hozta a keleti-feelinget. Jók voltak a szűk alagutak, a szörnyek, a házibarkács fegyverek. A kinti részek is jól sikerültek (mikor fogy el a szűrő, mikor csap le egy nagy szárnyas szörny).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
BigBlue69
őstag
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Blaise
veterán
válasz headhunter86 #21143 üzenetére
Hát, ha jól rémlik nem volt túl jó a fogadtatás, de maga a játék nem lett rossz, bár a sztori elég rövidre sikerült, a multi engem nem fogott meg.
Amazonon a megjelenés után 20-30 dollár környékére lett leakciózva, szerintem most a hálaadási vagy karácsonyi Steam vagy esetleg Amazon akcióban biztosan lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Wizard of Oz
aktív tag
Tesco: Assassins Creed III 6990 forint, péntektől.
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
djculture
félisten
válasz BigBlue69 #21140 üzenetére
Ez meggondolandó Diablo 3:: a helyszínen most féláron, azaz 6999 Forintért juthatunk hozzá a pokol démonainak irtásához, ráadásul a csomaghoz hozzátartozik még egy Diablo III-as szatyor, ajándék képeslap és poszter (a készlet erejéig)! Az ördögi játék megszerzéséhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni november 24-én vagy 25-én a PlayIT-re és a belépő felmutatásával máris 50 százalékos kedvezmény üti a markunkat.
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
-
Blaise
veterán
válasz Wizard of Oz #21145 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.