Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kopa
tag
Ez jó játék [link] ?
-
Amershan
csendes tag
A vpn nem biztonságos részhez. Ha jól tudom a bankodnál bármikor szólhatsz, hogy nem te vásároltál és elvileg megtérítik az összeget. Paypalnél biztos vagyok, hogy visszakapom a pénzem amennyiben nem én vásároltam , de javítsatok ki ha tévedek
-
BigBlue69
őstag
5 font = 7-8 game.. Mondjuk pár volt már más pack-ba.. De nem is olyan rossz.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Wolverine
félisten
GamesPlanet heti akció: Ubisoft-játékok.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
csaba951
veterán
válasz mrhitoshi #21833 üzenetére
I Am Alive-ot én is nagyon vártam. Aztán megláttam a játékosok értékelését itt (user score). Rögtön dobtam is a listámról. Helyette felkerült a Deadlight (játékosok értékelése). -50% vagy nagyobb leértékelésnél vedd csak meg.
Ha pont a történet és a játék mögött rejlő technológia érdekel akkor a ezek nagyon fognak tetszeni:
* The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut
* The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced EditionEzek a játékok pontosan erről a kettőről szólnak. A második rész egyértelműen a 3 legszebb grafikájú játék között van ma pc-n. Cserébe bármilyen gépet képes lefektetni. Az első részt -75%, a második részt -60% vagy nagyobb leértékelésnél vedd csak meg. Kedvcsinálónak nézd meg ezt!
-
csaba951
veterán
Én a képek alapján nem látok benne semmi különöset. Viszont a játékosok nagyon jónak találták, tehát kell hogy legyen benne valami. Viszont ez csak játék közben derül ki. Bundli- kban szokot szerepelni, a mostani akciós ár kb. reális érte. És persze Steam-es!
[ Szerkesztve ]
-
bijesz
aktív tag
Total War: Shogun 2 most 7.5 dollár amazonon.
Érdemes várni, hogy csomagban legyen a DLC-kel és a Fall of the Samurai-al? -
BigBlue69
őstag
válasz Lucas Kane #21860 üzenetére
És az 5 dolcsis kupont se felejtsd.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
viktor82
őstag
Ja igen kuponnal 13euró volt az NFS MW
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
-
FehérHolló
veterán
válasz djculture #21870 üzenetére
Elég akkor backupolni, amikor és ameddig újrarakod.
A rendszervisszaállítás pedig Vista óta bármilyen mély gödörből ki tud húzni. Persze csak akkor, ha be van kapcsolva az időszakos mentés. (Nem kell neki sok hely, olyasmi, mint egy verziókövető.)
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Agyzuzo
addikt
válasz bijesz #21869 üzenetére
Attól függ... Szar nettel egyszerűbb backup-ból visszaállítani. Mondjuk nekem egy szar 10 megabites ADSL-em van, de igazából nem érdekel, míg melóban vagyok lecsúszik minden, türelmes vagyok. Annak lehet érdekes, aki mondjuk notiról szeretne játszani és van ahol csak mobilnettel fér a nethez. Én a céges lepimre letöltöm kábelen keresztül, de ha viszem valahova akkor bukta van.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
amazonon semmi uj nem volt ma?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
FehérHolló
veterán
válasz maross #21873 üzenetére
Amazont rég meguntam, inkább a sorcit és a druidát fejlesztettem, így amazonra nem került semmi új ma.
Te nem kapsz _minden_ leértékelésükről emailt? (Értsd: hülye kérdésre hülye válasz, mielőtt még valaki azt hiszi, hogy poénnak szántam. )
Szerk2.: Ezért nem írok már újat, hiába nem szokásom utánam következőre régebbi hsz-ban válaszolni.
Szóval én minden szarjukról kapok emailt. Nem mindig csak játékokról.[ Szerkesztve ]
-
válasz FehérHolló #21874 üzenetére
Csak az elso resze hulye, vagy a masodik is? . Utobbira nem a valasz
-
Mardel
őstag
Syndicate nem éri meg.
6 óra alatt végigjátszottam, és ebben volt jópár bossharc újrakezdés, mert azért azok elég erősek lettek.
Már nemtudom milyen fokozaton nyomtam (normalnal nehezebben ha jól emlékszem), de csak a bossok voltak erősek, átvezető videók nélkül meg ha bossokat elsőre megöli az ember akkor olyan 4 órányi szórakozást nyújt.Nekem ez anno nem ért meg 9.99 €-t a sztori vége sem tetszett, kicsit olyan 300 "This is Sparta" jelenet.
Chipes móka jó, csak szinte a bossokból tudsz chipet kivenni, abból meg van kb 6-7.Egyszer végigjátszottam, de többet elő nem venném.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
FehérHolló
veterán
válasz Mardel #21876 üzenetére
Én a Syndicate-et legnehezebb fokon legalább 20 óráig nyúztam, közben sokmindent felfedeztem, és élveztem. Sztori sem lerágott csont szerény véleményem szerint. Multit kicsit sajnálom, mert kipróbáltam volna, de nincs/nem volt kivel.
Valamikor egy 2-es csomagban vettük egyik fórumtárssal nagyon olcsón (fejenként talán 1200 forintért), annyit bőven megért.maross: Előző hozzászólásban a válasz, ha esetleg nem tűnt volna fel, mert balfék módon oda pakoltam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SenorGrande #21880 üzenetére
És ez miért jó?
-
-
mistixx
tag
Mists of Pandaria akció. Dec. 3-ig.
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
dbius
veterán
Nekem nem fogadja el a GOG a Witcher 1 steames cd kulcsát, azt írja rá, hogy invalid key.
A Witcher 2-t viszont simán elfogadta. -
Alien83
senior tag
Ezt a Amazon e-maileket néztem régebbi vásárlásból van $5 promo creditem.
Felhasználhatom 2013 januárban.Namármost olyan érzés, deja-vu fogott el mint a steam téli kuponokkal.
Hogy KU..VÁRA értelmetlen. -
Valaki otthon van hidden object jatekokban? Zavvirol szeretnek 3xtriple pack-et rendelni, de annyi **mysteries van, hogy csak pislogok..ha tudna ajanlani valaki parat, megkoszonnem .
-
djculture
félisten
Gondolom a dobozos playonos nem?
-
bijesz
aktív tag
Deus Ex: HR - 813,77 HUF
ImpulseDrivenSteames
Le akarok állni már, ezt szerintem nem veszem meg már, de megérné ennyiért...
-
Agyzuzo
addikt
válasz maross #21887 üzenetére
Hidden Chronicles, Sherlock Holmes, Nancy Drew, ezek jó szériák... Mondjuk én a misztikus-darkosabb témákat bírom.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
opti06
aktív tag
válasz bijesz #21897 üzenetére
igen, de pakkban, ergo azt akartam mondani nem eget verően olcsó..
konkrétan ez volt az. -
opti06
aktív tag
egyébként most perpill hol a legolcsóbb borderlands goty kiadás?
(vpn nem érdekel!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest