Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz TheStigKrisz #13892 üzenetére
Sajnos nem maradtam fent éjfélig és már nem olvastam a hsz-edet, így nem vettem meg tegnap. Ma meg már nem akciós sajnos. Sajnálom hogy nem tudtam segíteni és így lecsúsztatok róla.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
kulerr
őstag
válasz tupacamaru #13901 üzenetére
én még most is aktívnak látom!...azaz simán meg tudnám venni.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz kulerr #13902 üzenetére
A négyes pakk-ot nem is néztem. Na akkor megvettem.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #13904 üzenetére
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Doki16
addikt
válasz tupacamaru #13904 üzenetére
Elkéstem
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
tupacamaru
veterán
THX mindenkinek, én csak a simát néztem a négyest nem, de már meg is vettem.
-
gtamate2
veterán
Ti amúgy megkaptátok a Midnight Club 2-t, a Rockstaros csatlakozás miatt? vagy később adják még?
*Sn0w
-
csaba951
veterán
válasz Alien83 #13909 üzenetére
Nekem tetszik. Viszont nincs benne a Top100-as legtöbb ember által játszott listában a Steamen. Ezért csak akkor jó móka megvenni, ha jönnek a haverok is. Idegenekkel nem túl élvezetes a játék, meg alig találni 1-1 partyra játékosokat. A másik negatívum, hogy csak 6 pálya van benne. Igaz azok ütősek! De sokkal több kellene vagy legalább valami moder lehetőség, hogy a közösség készíthessen.
-
BigBlue69
őstag
válasz csaba951 #13912 üzenetére
Kicsit belekeveredtetek nem?
És ha véletlen megveszitek akkor küldjetek invitet.. Nekem is megvan.. De tányleg kb. semmi közönsége nincs..
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
csaba951
veterán
Ha még még mindig nem találtad ki, hogyan töltsd el a vasárnapot, akkor itt van ez:
Spring Cleaning Giveaway – win 1000+ games
BigBlue69
Még a Steam karácsonyi akcióban megvettem, féláron. Utólag ez nem volt valami jó üzlet, most Amazonon az akkori akciós ár harmadáért megkapnám. A múltkori Amazonos akcióban megvettem 3 barátomnak is, sajna nekik nem jött be. De legalább 2 estét eltöltöttünk vele. Annyi pénzért megérte.[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz csaba951 #13915 üzenetére
nem szabad így gondolkozni, mennyit buktál rajta... hanem arra kell gondolni mennyi jó játékórát töltöttél el mellette, ha semennyit akkor az már bukta... ha azt vesszük akkor csak a fejlesztőket támogatjuk azzal hogy nem 75-80%os akcióban veszünk játékot! picit elkanyarodva, amúgy ez egy tipikus magyar mentalitás sztem hogy !mindent! minél olcsóbban, de lehetőleg ingyen szerezzen meg az ember, elég csúnya dolog... szóval én azt mondom ha egyszer tetszik valami akkor azért nem szabad sajnálni a pénzt, persze normális keretek között, de ezt meg mindenki el tudja dönteni...
gondolom (vagyis bízom benne), hogy azért sokan vannak itt a topikban akik rendelkeznek azért jócskán olyan játékokkal amelyeket megjelenési áron szereztek be, még ha nem is steam boltból, de CDG árai elfogadhatók, és korrektek"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
cskamacska
addikt
Nem a mentalitással van gond, hanem a keresetekkel. Egyébként is eltévedtél, mert ez nem az "éhező játékfejlesztők segélytopikja", hanem a "hol vegyünk minél olcóbban eredeti játékot" fillérb@ßó topik.
A "nézd a jó oldalát a koncentrációs tábornak" felfogásnak játékokra alkalmazott változatával meg mostanság az a gondom, hogy az Overkill-hez hasonló névtelen indie stúdiók imádnak csak multiban játszható játékkal előállni, amelyeknek rendszerint irtó gyorsan eltűnik a játékosbázisa, ha egyáltalán kialakul, és ilyenkor az ember lehúzva érzi magát még akkor is, ha csak a reggeli kávé árát költötte rá végül.
Itt van mindjárt az Iron Front Liberation 1944, ami egy 5 nap múlva megjelenő jobb féle összfegyvernemi FPS, ami igen szép is az ARMA II OA motornak köszönhetően, benne van egy rakás fegyver és jármű valósághű értékekkel, és összességében kiváló Battlefield/ARMA konkurens lehetne..
Ha nem egy töketlen kiadót találtak volna csak, ami a portékájukat még a ARMA/II. VH iránt érdeklődő játékosokkal sem bírja megismertetni, nam hogy a nagyközönséggel. Alig van aki tud egyáltalán a létezéséről, így mégis hogy lesz ebből min 5-6 darab 60-80 fős szerver, ami egy ilyen háborgáshoz egészséges, és elvárható lenne.Bármennyire is tetszik előzetesen a játék, de hogy adjak ki rá akár csak 6000 forintot(20€ lesz az ára, ami igen alacsony a nyugati nagyobb címekhez képest, szinte indie platformer kaliber), ha 1 szerver is csak éppen hogy össze fog jönni, pedig pont sok játékossal lenne egyáltalán értelme az egésznek? Persze nem aakrom előre temetni mikor még meg sem jelent(elég lessz utána pár nappal ), mikor én lennék a legboldogabb ha nem bukna be a projekt(mikor is volt a BF1942 óta tisztes világháborús online tankolós játék ), de nagyon félek, hogy kevesen leszünk.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
DeFranco
nagyúr
Ez ennyire nem egyszerű. Minden vásárlással szavazol is egyben. Szavazol a termék minőségére, tartalmára, és szavazol a termék árára is.
Én úgy szavazok, hogy drága a 40-50 EUR-os ár egy játékért, mert irreálisan sok. Lehet, hogy ennyibe van minimális haszon mellett, de nem kellenek az ilyen monsta költségvetésű játékok. Tessék olcsóbban játékokat gyártani, kisebb költségvetéssel, több ötlettel, kevesebb eye-candy szarsággal, amire a végén nekem kell kifizetni a mérnökóradíjat, pedig nem kértem.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Már bocsi, de a játékipar is a fogyasztói társadalom élharcosa...
Abban egyetértek, h ha vmit ma megveszel, holnap felesleges lesz porogni azon, h tovabbcsökkent az ára... De nincsenek illuzióm, jó nekem megjelenés után 1 évvel is, 90%-s akcióban. Aki dolgozott vele, már megkapta a fizetését, a befektető haszna pedig így is megtérül, csak lassabban. Ez üzlet.
Amúgy ha a fejlesztő %-t kap, arányaiban ugyanannyit kap megjelenéskor is, meg egy év múlva is. Max itt is lassabban termel hasznot a progi.
De mivel ez is csak üzlet, ha nem érné meg, nem adnák olcsóbban. A vásárló meg minek adjon érte többet."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Źşë'
addikt
válasz Polllen #13920 üzenetére
...akkor szerinted ráérnek egy évig a csordogáló pénzre várni miközben nem tudnak nekiállni a következő alkotásnak, közben meg azért élni is kell, családot fenntartani... a sok kalóz mellett - a konkrét tényt nem vagytok képesek felfogni hogy nekik 1 darab játék után ott van a homályos jövő, tervezniük kell, a kiadóknak szintén.. ha végigolvasod egy játék végén a creditsrollt látod h mennyien görcsöltek alatta, na meg a licenc jogok amiből áll, nem csak a 75- és 80% ig kell ellátni mert azon túl is van élet
"Aki dolgozott vele, már megkapta a fizetését" pont azoktól akik megvették megjelenéskor... már ha a kalózkodás nem kényszerítette őket árcsökkentésre... ezen szemléletmód alapján ha csak hozzád hasonlók lennének már elindult volna a játékipar a sok kalóz mellett is az olajos lejtőn...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Polllen
nagyúr
válasz FehérHolló #13921 üzenetére
Tudod amikor a kapitalizmus erdelyében egy profit orientált céggel kapcsolatban előkerül a támogatás szó, akkor mindig szarkasztikus mosolyora húzódik a szám és eszembejut a south park zeneletöltős része.
Tudom mi az a prémium&nem lesz lelkiismeretfurdalásom, ha az én kiváró vásárlásom miatt csúsznak le róla. De gondolom ők is nyugodtan alszanak, h én sem kapok, mert nem a munkahelyem által gyártott termékeket vásárolták Az élet kegyetlen.
Viszont részemről zárva a téma, mert nagyon off
Zsé
Ha vmi nem versenyképes (adott áron senkinek sem kell), hibás a koncepció&nincs helye a piacon. A család fenntartásra lásd ugyanezen kommentem első felét.Csak akkor veszek megjelenéskor játékot, ha van hozzá olyan multi, ami érdekel. Különben jobban megéri 1-3k-ért mást venni, hiszen van választék. Én szemét racionális fogyasztó Ez a topik is erről szól.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat "steamon": Sins of a Solar Empire: Trinity -50 % 7,49 euro
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
-
Alien83
senior tag
válasz djculture #13925 üzenetére
igen mert attól hogy nem high-end grafika van hanem gyengébb és gyengébb gépeken is elfut szépen a cod az nagyon szimpi sok embernek.
Izlés kérdése, mert a COD és BF 3 külön stílus.
A BF egy más stílus a nagy terep és a járművek miatt, akinek instant akció szórakozás kell és mondjuk netán nem akar sokat futkosni hogy löjjön az megveszi a cod-ot, a BF inkább egy hosszabb hanvételű cucc, nem elég 20 percre leülni mert az idő alatt nem jutsz semeddig el.Sokmindentől függ ez.
Mindkettő nagyon sikeres játék.És az is marad, jöjjön bármi.
Ha bárkinek gondot okozott volna a cod grafja az MW3-at nem vásárolták volna meg az MW2 és BO után.És a BO2-ből is milliókat eladnak ezt már most lehet tudni előre.
Ugyanígy a BF3 után a BF4-ből is eladnak milliókat...nem fog megváltozni vagy megbukni egyik játék sem.
Viszont a Medal of Honor tök felesleges szerintem. Vagy max a 2 ötvözésének jó, hogy FB2 motorral egy inkább gyalogos instant akció multi, mint a cod-nál...
[ Szerkesztve ]
-
-
MX vs ATV Reflex - £4.49 (Steam-es)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
BigBlue69
őstag
válasz Bluerainbow #13931 üzenetére
Ohh már azt hittem sorsolás..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
ruti
Közösségépítő
a SHIFT-ek feltétlenül megérik, a többi NFS az kalap sz@r
GG-n is autós leárazás van:
WRC -70% (no steam) = 3 fontocska
TDU -70% (no steam) = 4,5 fontSteam-esek:
RACE 07: 2 font
STCC: 2 font
RACE ON: 5 font
(mondjuk ezek csak 50%-on vannak, de a SimBin a STEAM-en ritkán akciózik!)Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ayo
veterán
-
-
csaba951
veterán
Csomagban még olcsóbb!
Amazon USA
EA Racing Pack [Download]; -81%; 14,99 USDAz alábbi játékokat tartalmazza:
* Burnout Paradise: The Ultimate Box [Download]
* Need For Speed - Shift [Download]
* Need for Speed: Hot Pursuit [Download]
* Shift 2 - Unleashed [Download]A Shift és Burnout Paradise akár magyar felirattal is játszható.
Shift 2 és Hot Pursuit biztosan aktiválható Originen. Egy vásárló szerint a The Ultimate Box is. A Shift-nél nincs semmi utalás rá, de elvileg aktiválhatónak kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
choler.
tag
"PAYDAY The Heist 4-Pack -re lennének jelentkezők? 850FT/fő -re jönne!"
Ha jól számolom akkor már csak 1 ember hiányzik a négyből.
Valaki? -
válasz csaba951 #13940 üzenetére
A Burnout Paradise biztos Origines, mert még a Steam-eset is lehet ott regisztrálni.
Lara Croft and the Guardian of Light - 2.99 GBP (Steam-es) nagyon jó játék!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Crytek
nagyúr
Nos mivel összejöttünk 4-en akkor mwgveszem a Payday pakkot.Este 11re érek haza melóbol.
steam en addig vegyezek fel: seaman301 ha ezt nem adja ki akkor Grebber.
Ha esetleg van valami olcso fölös game ami hátha érdekel engem az is jó cserébe.
Next PC Upgrade: 2022
-
Serpiko
addikt
Steamon api ajánlat: Painkiller Complete Pack -75 % 7,49 euro
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
BigBlue69
őstag
Bastion is 70% off. LOTR War in the North is 50% off, at GMG for day 8 of their Birthday Sale.
Bastion = 4.49 ejró – DRM free version
Lord of the Rings: War in the North = 9.95 ejró – Uses SteamworksAmazon has a ton of casual games on sale for $2.99. Part of their Casual Games Mayhem Event. The sale runs from May 17, 2012 – 29, 2012.
Indie Gala
IG5 will be full of cool games never seen in any bundle before...
@IndieGala on Twitter ·[ Szerkesztve ]
-
viktor82
őstag
NFS-Hot pursit 5dolcsiért bezsebelve ,már régóta figyelgettem érdemes volt várni
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Alien83
senior tag
Ez is olyan hogy 1-et fizetsz 2-őt kapsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest