Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FollowTheORI #136299 üzenetére
Igen, nekem egyébként ez, és a magyarítások hiánya (mármint az, hogy nem implementálhatóak a fordítások) a legnagyobb visszatartó. Cserébe kapod a gépigény és egyéb kompatibilitási probléma megoldódását...
-
válasz
Samus #136288 üzenetére
Konzolra meg nincs trainer se... kerülni kell ezeket azoknak akik nem bírják... mármint ezeket a frusztráló játékokat.
Én már meg se veszem ami souls like, rogue like... meg ilyesmi, vagy még időben kiderül, hogy az. Hiába érdekelne a sztori, vagy a világ amiben játszódik.
-
-
FunPro
őstag
válasz
ZsZso #136287 üzenetére
Nekem a lételemem a mazochizmus.
Sokáig azt hittem, hogy én végképp kiégtem. Nem tudnak lekötni a játékok, ennyi volt.
Aztán rájöttem, hogy a nagy csudát! Engem csak szimplán nem tudnak lekötni a trendi játékok, amikkel mindig próbálkoztam. Elunom a grindolást, elunom a céltalan sétálgatást, elunom a monoton ismétlődő feladatokat. Nem bírom, ha valaminek nem látom a végét.
Így jutottam el odáig, hogy engem két dolog tud rávenni arra, hogy befejezzek egy játékot.
1) Rövid.
Amelyik játékok nagyon tetszenek, ott ez még talán zavar. Viszont általánosságban nekem egy játékból 10-12 óra bőven elég. Nem kellenek nekem fillerek. Legyen egy játék 12 óra, de az a 12 óra legyen felejthetetlen élmény.2) Folyamatosan kihívások elé állít.
Legyen az szellemi vagy ügyességi kihívás, ha folyamatosan kapom a megfelelő impulzust, akkor az le tud kötni.Én már több játéknál írtam, hogy engem nem zavar, ha egy játék "nehéz", amíg a nehézség nem a játékmechanikából fakad. Ha én béna vagyok, akkor béna vagyok. Ezzel a tudattal együtt tudok harcolni egy bossal akár 12 órán keresztül, mindenféle frusztráció nélkül.
A sekiroban a legjobban az dühít, hogy ez egy fromsoftware játék. A Nioh (az én szememben) minden szempontból jobb játék, mint a Sekiro. Ami ugye azért paradox dolog, mert a fromsoftware a souls.
Én tőlük nem várnék olyat, hogy egy játék például ilyen szinten legyen scriptelve.
Egy dark souls-ban bemész a bosshoz, és meglep. Ha lenyomja a moveset-et, akkor tudod, hogy lenyomta a moveset-et.Persze, a hiba biztos bennem van, mert valamire még is megkapta a játék a goty-t. Ilyen dolgok mellett amúgy nem tudom hogy jött neki össze. Gondolom konzolon vagy éppenséggel egy rtx 3090-el nem buknak ki az olyan jellegű hibák, amik még ezt a bescriptelt harcrendszert tovább rontják.
-
-
válasz
KISDUCK #136291 üzenetére
A WeMod egy program, lehet hack-nek tekinteni, de csak a játékban ténykedik, a klienset békénhagyja. Több, eredetileg trainerrek gyártásával foglakozó egyén állt össze (leghíresebb közülük MrAntiFun), és készítette, tartja karban azóta is. A lényeg, hogy nem kell kétes helyekről letölteni a trainert, teljesen biztonságos, és up to date. Folyamatosan készülnek az új címekhez a "csalások", leginkább Steam és GoG platformokon megy, de néhány Epic és Origin cím is működik, ahol több kliens is szóba jöhet, ott általában a Steam preferált, de előfordul más is (választható). Multis címek kizárva, és multiplayer módban nem is működik. A mottójuk: Your game, Your rules. Van fizetős része is (támogatható különböző havidíjakkal), különböző extrákkal (játékban overlay, telefonról kapcsolható "segítség", stb.), de az ingyenes verzió is reklámmentes, és bőven használható (csak hotkey gombokkal működik, de mostmár ezek is szerkeszthetőek az ingyenesben).
-
l.skywalker
titán
válasz
Dilikutya #136292 üzenetére
Egyiket sem. Én nagyon puritán játékos voltam mindig, főleg a 2000-es évek elején. Utána kimaradt ~15 év és konzolokon tértem vissza az "iparba". PC-m meg másfél éve van, azóta minden információ új. Anno a cheat kódok voltak nálam a maximum amiket ismertem, fejből megy azóta is:
IAMTHELAW
SUCKMYROCKETMondjuk a Sekiro-t pont konzolon kezdtem el, tetszett, de nem fejeztem be.
/az nem vezetékes sör volt? Nekem a kedvencem, hogy több dimenziót ígértek mindenkinek.
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #136289 üzenetére
A Wemod-ot nem ismerted (én se
), vagy a trainereket általában? Ó azok a 90-es évek, 2000-es évek eleje, az örök élet, korlátlan pénz és ingyen sör kora. Egy megvalósult választási ígéret a Kétfarkú Kutyapárttól.
-
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
FunPro #136286 üzenetére
Tudom ez olyan mint a 90-es években vállalni, hogy saját nemedhez vonzódsz, de én ilyenkor betolok egy trainert oszt' jólvan. Feltéve, ha ellenállhatatlan késztetést érzek, hogy a sztorit megismerjem mögötte, amúgy meg hagyom a francba. A YT videó megtekintése nálam nem opció.
Frusztrációt nagyon nehezen bírom a játékokban (van elég belőle a való életben), úgyhogy próbálom kerülni alacsony nehézséggel, vagy ha minden szakad, akkor trainerrel. Ott is úgy játszok, mintha be se lenne kapcsolva, de a tudat, hogy nem halhatok meg már kiiktatja a stresszfaktort. Én ezt ajánlom!
Egyébként meg minek kínzod magad?
A "ha már elköltöttem rá ennyi pénzt, akkor csak végigtolom" ideológia mentén haladsz Te is? Ez néha nálam is játszik ... pedig az idő amit elcseszek rá, az még jobban "drágítja". Mégis, egy dolog érteni, más dolog úgy is cselekedni.
-
FunPro
őstag
Bocsi srácok, de muszáj lesz kiírnom magamból a frusztrációmat.
40 óra játék után eljutottam a Sekiro utolsó bossáig, de már olyan szinten elegem van a játékból, hogy nem érzek magamban akkora lelkierőt, hogy küzdjek vele. Valószínüleg majd még szenvedek vele, de ez a játék nemhogy a legrosszabb fromsoftware játék, de már majdnem azt merem mondani, hogy a legrosszabb souls játék a piacon.
Az elején még élveztem is a játékot, de a játék fele óta már csak szenvedek.
Lehet az én gépem annyira ótvar, hogy ilyen tüneteket produkál a játék, de nekem tudjátok melyik játék jutott eszembe az utóbbi bossok alkalmával? A fifa!
A fifa, ahol minden be van sciptelve, ahol ha a rendszer eldönti, hogy te most beszopod, akkor beszoptad. A fifa, ahol ha megnyomod a rúgás gombot, akkor te azt a mozdulatot már az életben nem vonod vissza.
Alapból utálom az olyan játékokat, ahol unfair a játék. Souls játékoknál ehhez nem vagyok hozzá szokva! Jó, ha a mérce a surge, akkor elfogadható. De nálam a mérce a souls. Ahol ha te le tudsz esni egy szakadékba, akkor a boss is le tud esni a szakadékba.
Itt az életben nem fog a boss ilyen hibát véteni. A hitboxom akkora, mint egy tízemeletes, olyan pozíciókban ütik le a hp-m háromnegyedén, ahol nem lenne szabad. A kamera kezelés rossz, az autofocus mindig elveszik az éterben. Sokszor a tereptárgyak kitakarják a lényeges eseményeket.
És akkor már néhány szó a technikáról.
Nem értem, mi a pöcsömet tölt ennyit a játék. Alapból miért nincs olyan opció, hogyha leüt a boss, akkor ugorjunk neki még egyszer.
Azt sem értem, hogyha az egész játék a cseszett reflexinputra épít, akkor miért nem lehet kalibrálni az input laggot?
És azt sem értem, hogy miért nem lehet a játékban közvetlenül leszabályozni az fps-t, ha a géped a 30-at bírná, de a 60-at nem.Az utolsó kettőre megfelelő magyarázat, hogy egy szutyok konzolport az egész játék.
-
cyberkind
félisten
Kis spoiler huszárok, senki se rí meg sír, hogy a Dying Light 2-nek már a címe is spoileres?
-
FunPro
őstag
Na, de hogy ne csak offoljam az off topicot, bedobok két szerintem "megéri" ajánlatot.
Az egyiket csak saját felelősségre!
A kedvenc orosz oldalamon nézegettem a friss megjelenéseket, és két cím felkeltette az érdeklődésemet.
Az oldal megbízható, bár a revolut kártya nem mindig akaródzik működni*. Én a PayMaster opciót szoktam választani fizetéshez, az működni szokott.
(*Mivel megbízható, ezért még a revolut sem létszükséglet szerintem, de jobb a békesség. Én az otp virtuális kártyámat használtam.)
Tehát az ajánlatok:
Az egyik a Kardboard Kings: Card Shop Simulator.
Lehet elhamarkodott döntés volt a részemről bezsákolni, mert szerintem ehhez még jönni fognak a fizetős dlc-k, de valahogy megtetszett.
A vásárlásért erre tessék, nekem 1646 forintomba fájt.
A másik a Derpy Konga.
Ez egy ilyen kedves kis coop, "lowbudget" platformernek tűnik. Mivel én nem tudnám kivel játszani, így nem vettem meg.
Ebből kifolyólag nyilatkozni nem tudok azzal kapcsolatban, hogy van-e rajta régió korlát például (valószínüleg nincs).
Az árát sem tudom fixen, de ha gyorsan matekozunk egyet, akkor olyan 1482 forint lehet.
-
l.skywalker
titán
válasz
gangstagergo #136274 üzenetére
Nem lengették be. Az Amazon Prime szolgáltatás díja emelkedik, de az nincs Magyarországon
-
csuvicsuva
addikt
Aki szereti a nyomasztó játékokat, és kimaradt neki a The Medium, az gyorsan fizessen be egy havi Game Pass Ultimate-et (felhő játékhoz, ha gyengébb a gépe), mert 15-én kikerül. Legjobban talán úgy tudnám jellemezni, hogy a Blair Witch és a Hellblade szerelemgyermeke.
-
fcbarca
őstag
válasz
csuvicsuva #136269 üzenetére
már vágom. köszi, azt én se vállalnám be
-
fcbarca
őstag
válasz
csuvicsuva #136267 üzenetére
"Hárombetűs aktiválás" ez mit takar?
-
csuvicsuva
addikt
Enhanced Editionnek van külön RU+CIS verziója, illetve Ultimate PrePurchase, Platinum ROW-nál viszont csak vásárlási korlátot látok.
Hárombetűs aktiválást Steamen viszont határozottan nem javaslom. -
sto1911
veterán
válasz
csuvicsuva #136262 üzenetére
Azt meg tudja valaki mondani melyiket lehet aktiválni Ukrajnában és Magyarországon? Vagy ennél nincs ilyen megkötés?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
fcbarca #136260 üzenetére
Itt a Platinum Edition, nem sokkal drágább és kapsz még hozzá rengeteg lópáncélt, ami itt még jól is jön.
-
fcbarca
őstag
[link] sziasztok, ez jó ár,és megbízható oldal?
-
-
_drk
addikt
válasz
djculture #136257 üzenetére
Az elsőnek volt egy fasza feelingje. Legalábbis én tökre el voltam vele.
A mozgást nagyon jól megcsinálták: az szaladgálás, ugrálás a közelharc jól működött, fluid volt.
A craft rendszer ezekkel az egyedibb fegyverekkel otletes volt. Elektromos kis kés tök fun volt!
A fejlődési rendszer is, hogy az növekszik amit használsz mindig is szerettem a játékokban.
A sztori volt gyenge! Az tény!
A zombik meg tök átlagosak. Na meg az éjszaka, az nem volt fun!
De tény ez nem egy top játék, ezáltal 21k érte sok!
Majd sok év múlva kipatchelve 2-3 ezerért tökéletes lesz. -
djculture
félisten
Nekem rekord 54 perc alatt el is ment a kedvem ettől a dying ugrálok craftolok csak most zombis környezetbe gémtől. Az életemet meguntam olyan unalmas. Nekem az első se volt egy nagy szám, de azzal el lehetett szórakozni. Refund kérés elküldve.
-
i2k
őstag
válasz
djculture #136251 üzenetére
"Dying Light 2 PC Performance Analysis
For this PC Performance Analysis, we used an Intel i9 9900K with 16GB of DDR4 at 3800Mhz, AMD’s Radeon RX580, RX Vega 64, RX 6900XT, NVIDIA’s GTX980Ti, RTX 2080Ti and RTX 3080. We also used Windows 10 64-bit, the GeForce 511.65 and the Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 22.1.2 drivers.
The game also features a FOV setting, as well as Colorblind and Sharpening options. And, as we’ve already reported, the game supports AMD FSR, NVIDIA DLSS and Ray Tracing.Dying Light 2 does not feature any built-in benchmark tool. As such, we’ve decided to test two separate scenes. For our GPU benchmarks, we used the starting forest area. For our CPU tests, we used the first city area at night (filled with lots of zombies).
In order to find out how the game scales on multiple CPU threads, we simulated a dual-core, a quad-core and a hexa-core CPU. And, surprisingly enough, the game does not require a high-end CPU. Although our simulated dual-core system was unable to launch the game without Hyper-Threading, it was able to push over 90fps at 720p/Max No-RT Settings. And while we did notice some occasional stutters, the game was completely playable on that system.
Dying Light 2 uses both DX11 and DX12 APIs. However, we suggest using the DX12 which offers better CPU multi-threading capabilities. The game was able to utilize all eight cores of our Intel Core i9 9900K. Thus, and in order to avoid any possible stutters that may occur due to high CPU usage, we suggest enabling Hyper-Threading.Most of our GPUs were able to provide a smooth gaming experience at 1080p/Max No-RT Settings. In fact, we were impressed by the performance of the AMD Radeon RX Vega 64, which was able to run our stress scene with 60fps. Thanks to the DX12 API, Dying Light 2 runs extremely well on AMD’s GPUs. That is of course when not using the game’s Ray Tracing effects. Although we have a separate article for our Ray Tracing benchmarks, we tried running the game with RT on the AMD Radeon RX 6900XT. And, unfortunately, AMD’s high-end GPU was unable to offer a smooth gaming experience, even at native 1080p. Since AMD’s GPUs do not support DLSS, they can only use FSR. And, as we’ve already reported, the game looks really blurry with FSR. In short, don’t bother with the RT effects if you own an AMD GPU.
At 1440p/Max No-RT Settings, our top three GPUs were able to provide a constant 60fps experience. As for native 4K, none of our GPUs was able to provide a 60fps experience. Now as we’ve said, this is a stress test, meaning that other areas may run better. Still, you may encounter some areas later in the game that could be as demanding as this one.
Sadly, the game’s scalability (via its graphics settings) is not that great. As you can see below, our RTX3080 could only run our stress scene with 60fps in native 4K at Low Settings. Still, and despite using Low Settings, the game did not look particularly bad (so there is at least that).
Graphics-wise, Dying Light 2 looks better than its predecessor. The game features some cool wind effects, and can display numerous enemies on screen. Its animation system is great, though the character lip-syncing could have been better. Most of its characters are highly detailed, though they cannot come close to other triple-A games. There are also pop-in issues, even on Max Settings. In general, and although the game looks very good, there is nothing here to “wow” you. That is of course until you enable the game’s Ray Tracing effects which are amazing.
All in all, Dying Light 2 can run smoothly on a wide range of PC configurations. For gaming at 1080p/Max Settings, you won’t need a powerful PC system. Dying Light 2 also runs better on AMD’s hardware when not using its RT effects, and does not require a high-end CPU. Things get a bit trickier though once you start increasing the game’s resolution. For gaming at 1440p/Max Settings, you’ll need a somewhat powerful GPU. And, for gaming at 4K/Max Settings, there isn’t any GPU that can run it smoothly (without resorting to DLSS).
Enjoy! -
tomsolo
addikt
https://i.redd.it/10ze2amhtqf81.jpg
-
-
djculture
félisten
válasz
Ferke[HUN] #136250 üzenetére
Gondolom a brazil reál
Ezt a dying light 2 meg van amibe továbblépés van amibe downgrade szerintem nekem refund lesz belőle 21ezret nem ér meg ez se. Fizika animációk visszafejlődtek. A vér az úgy eltünik nincs vágás sérülés , az elsőben nem volt ilyen. A sztori az tetszik a rpg elemek kva jók. Grafika milliós vga-n is döcög 4k-ban maxon (ASUS ROG Strix GeForce® RTX™ 3090 OC Videokártya, 24GB GDDR6X, 384-bit)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- LG LCD és LED TV-k
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dobozos új Lenovo Ideapad Slim 5 Laptop /R7-7730U/16 GB Ram/512 SSD/14" FHD+ OLED/ Garancia16 hónap
- Dell Inspiron 15 3530 /13.gen i7-1355U/16GB/512 GB SSD FHD Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 4K /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest