Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz Samus #136395 üzenetére
Szerencsére én is tele vagyok olyan cuccokkal, amelyek nem igényelnek komoly gépigényt vagy jól futnak a gépen.
most pl. train valley 2-t tolom, ami még a gyenge laptopon is el fut. 68 óra és még olyan 20 pálya van
Persze nézem az új cuccokat, de igazából annyi régi, még nem játszott játékom van (gondolom ezzel nem vagyok egyedül ) , hogy inkább azokból válogatok.http://jateknaplo.blog.hu
-
Shadowguard
senior tag
Én év végére komplett gépcserét terveztem, de arról inkább leteszek. Így is aranyárban voltak az alkatrészek, abba bele sem akarok gondolni ezután mennyire fognak elszállni az árak.
A hörcsögöt viszont vissza kell fogni, szerencsére építettem magamnak akkora backlogot, hogy egy darabig kitartson, az a pár idei megjelenés meg belefér...
Idővel sajnos hozzá kell majd szokni ehhez, meglepődnék, ha visszamenne akár 375ig is. Persze én pesszimista vagyok és ne legyen igazam -
FunPro
őstag
Politizálni ugyan nem akarok, de politika mentesen most elég nehéz lesz kifejeznem magam. Bár nem lesz vészes.
Abban egyet értek, hogy már rég óta csúnya világ van, de amire én számítok, az valami nagyon csúnya lesz. Jelenleg valamilyen szinten vissza van fogva az infláció, mert jönnek a választások, amit szerintem a Viktorék megint behúznak.
Amint ez megvolt, el lehet engedni a madzagot. Jöhet a reális benzinár, reális élelmiszer ár. Ha behúzzák a Viktorék, annak a nemzetközi piac nem biztos, hogy örülni fog.
A menekülteket el kell látni, amit valószínűleg az EU támogatni fog, de az így is drága buli lesz. Ha jó szamaritánus módjára az EU be akar segíteni Ukrajnának a háború után (ha nem lesz Oroszország része), az még sokkal drágább buli lesz. Az EU már most meg akar szabadulni az Orosz gáztól, innentől jöhet a min. dupladrága Amcsi gáz. Belpolitikában a családtámogatásokat, nyugdíj-kiegészítéseket nincs aki kitermelje...
A turizmusnak valószínűleg idén is fütyültek, a chiphiány továbbra sem lesz jobb, az ssd drágul, hála a szennyeződésnek...
Ha meg továbbnyomulnak az oroszok, akkor pedig mindent újra kell majd építeni, bár ebben az esetben a forint-euró árfolyam lesz a legkisebb bajunk.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
7 éve nem újítottam gépet, VGA-t cseréltem 2 éve, mert volt egy jó ajánlat egy munkatársamtól. Jelenleg erős CPU limitem van. Majd talán két év múlva lecserélem a lapot/CPU/memóriát egy második szériás Ryzenre, addigra elég olcsó lesz minden. Az RX570 meg elég most is fHD mellett. Sok időm úgysincs most játszani egy ideig...konzolra váltáson is gondolkodtam, de egy raklapnyi játékom van Steamen, nagyobb címek is, amikkel még nem is játszottam (RDR2, Witcher 3 például), újra nem veszem meg őket...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
ayo
veterán
válasz FunPro #136392 üzenetére
hozzászokunk. 400 után az 500 jön. biztosan lesz valami eszköz, amit mnb bejelent és akkor 2 hónapig 385 lesz, de ez úgy is vissza fog menni 400 fölé.
Szerintem már jó ideje csúnya világ van és még mindig nem látom a végét, sőt mindig jön valami elképzelhetetlen dolog, ami tetőzi a tetőzhetetlent.gépet nem újítottam jó ideje, szerencsére működik, játékkal meg szerintem mindenki jól el van látva, csak nyomni kéne
http://jateknaplo.blog.hu
-
FunPro
őstag
válasz Dilikutya #136391 üzenetére
Én el nem tudom képzelni, hogy mikor fog visszább menni az euró.
Elméletileg, most még olcsó.
Ráadásul, április 3 után szerintem még fog kapni egy lórúgást a forint.
Csúnya világ lesz itt, ha komolyodik a háború, ha nem.I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Dilikutya
félisten
válasz djculture #136389 üzenetére
Single-ben nem mindegy?
Én most 400-as € mellett tuti nem vagyok hajlandó semmit sem venni. Bár pl. az Epic forintban számol, ott árfolyamtól függetlenül 19990 Ft a Far Cry 6 Standard. Vagyis eddig így volt.
De se adok érte, van mivel játszani, majd lesz ez olcsóbb is.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Golden9
veterán
-
djculture
félisten
Far cry 6 -on gondolkozom amíg nem kerül millióba az el elszabadult forint gyengülés miatt. Játszik még vele valaki?
-
csuvicsuva
addikt
válasz cyberkind #136387 üzenetére
Igen, arra gondoltam, szerintem az biztos bevonzott jó sok embert, akiknek nem jött be a stílus, vagy ez az első próbálkozásuk. Idézném Imit: "Csak szokatlan a "zárt" térben játszódó korábbi 3 darab D* Souls után."
Mint említettem, egyik játékukkal sem játszottam még, bár többször kacsintgattam feléjük. Most az Elden Ring kapcsán felerősödött ez az érzés, de nyilván majd a Dark Souls részekkel indítanék, tekintve, hogy azok megvannak egy jó ideje.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
cyberkind
félisten
válasz csuvicsuva #136384 üzenetére
Mivel lett nyíltabb, az openworld miatt?
-
FunPro
őstag
Számomra ezt teszi frusztrálóvá.
Meghalok 100x, nem érdekel.
De ha egyszer meghalok, amikor a boss 8 méterrel mellém ütöt, az idegesít.A sekironál ez borított ki a legjobban, a hülye kamera után.
Persze, nem kell tökéletes játéknak lennie, de ez mindegyik játékuknál jellemző dolog.
-
i2k
őstag
válasz FunPro #136383 üzenetére
Nyilván, lehet utálni ezt a "hitbox" témát, de... épp ez teszi egyúttal izgalmassá is az összes játékukat.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz csuvicsuva #136380 üzenetére
Igen, engem és még másokat (ott is) Ő fertőzött meg
//Elden Ringben Mikulás is van - kép saját
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
csuvicsuva
addikt
Én most kacsingatok a stílus felé, emlékszem még, amikor jó régen olvasgattam az eszmecseréiteket Tinmannel "odaát", ha jól emlékszem téged pont ő is fertőzött meg.
Xbox topikban érdeklődtem a stílus képviselői után a Mortal Shellt kipróbálva, gyorsan törölve, úgyhogy most van egy szép listám, de azt hiszem adok neki még egy esélyt, mert lehet, hogy jobban járok, ha a legaljától kezdem.
-
i2k
őstag
válasz csuvicsuva #136378 üzenetére
A játék nem kakival gurigázik: tényleg jó!
Csak szokatlan a "zárt" térben játszódó korábbi 3 darab D* Souls után.
(Saját vélemény!)A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
csuvicsuva
addikt
Valamivel nagyon betalált a FromSoftware (gondolom az open worlddel), s bár a souls-like játékokat továbbra is réteg stílusnak tartom, az a réteg nyilvánvalóan egyre nagyobb. Globál eladásban pedig jól bejáratott AAA címeket is tönkrevert.
-
i2k
őstag
"Elden Ring has reportedly sold 10 million copies on PC in a week"
"A couple of days ago, we informed you about Elden Ring surpassing 5 million sales on PC. And yesterday, SteamSpy updated its data, revealing that the game has sold over 10 million copies on Steam in just a week."
-
FunPro
őstag
Hm.
Úgy tűnik a google még nem szankcionálta az oroszokat.
A csoportgyűjtő szenvedélyem miatt muszáj volt megvennem a beholder 3-at. Egy ezres megért, bár ugye az ördögöt támogatom vele.
-
csuvicsuva
addikt
Egész este nem volt internetem és még a prime-os Surviving Marsot sem tudom elajándékozni.
-
válasz l.skywalker #136366 üzenetére
Nahat, torchlight 3-rol azt se tudtam, hogy letezik. Ahogy az ertekeleseket nezem, nem sikerult valami jol .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
DJGABI
addikt
válasz l.skywalker #136366 üzenetére
Fenébe hogy pont most jár le az előfizum... Guardians miatt lehet csinálok új accountot
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
l.skywalker
félisten
Kikerülnek a könyvátrból március 15-én:
-Nier: Automata (Cloud, Console, and PC)
-Phogs! (Cloud, Console, and PC)
-Torchlight III (Cloud, Console, and PC)
-The Surge 2 (Cloud, Console, and PC)[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zolás
addikt
Borderlands érdekel ha van eladó!
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
FunPro
őstag
válasz TheNewDawn #136361 üzenetére
Tőlem viheted, ha gondolod.
-
l.skywalker
félisten
Achtung: Update your motherboard with caution: AMD's latest BIOS is causing trouble for some users | PC Gamer
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
TheNewDawn
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz FunPro #136357 üzenetére
Kolléga kérdezte best buy topikban, majd átirányítom ide.
Én teljes mértékben a te álláspontodon vagyok, főleg, hogy még az előzőekkel sem játszottam. Mennyire örültem, amikor apróért ki tudtam egészíteni a Handsome Collectionnek köszönhetően, aztán meg még Epicen is adták ingyen. A 3 Ultimate pedig ugye Stadiára van meg 300-ért. És azóta sem játszottam egyikkel sem. Na jó, a háromba belenéztem egy fél órára, hogy mennyire stabil a stream.
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
-
sto1911
veterán
-
FunPro
őstag
válasz csuvicsuva #136356 üzenetére
Gondolom aki szüneteltette időben, az kapott.
A borderlands-t meg elpasszoltam 5€-ért.
Matekozni egyébként lehet.
Én már többször írtam, a teljesség igénye nélkül az alapjáték is megéri, akár a havival. A dlc pakk 70%-al is megéri.
Számomra két okból nem éri meg:
1) Nekem igényem van a teljességre, és még nem tudom biztosan, hogy jön-e valamiféle kontent a játékhoz.
2) Ha nem is jön kontent, akkor sem egy 5€-ós kihagyhatatlan ajánlatról beszélünk. Én teljes mértékben ráérek megvenni, ami azt jelenti, hogy az ultimate verzó simán be fog esni a jelenlegi ár alá, ismerve a 2k-t. Annyit biztosan tudok, hogyha nekem minden tartalom kell, a jelenlegi vásárlással beszopatnám magam.
Ami viszont ismételten vicces, hogy aki ezt így most megveszi, az kap a haviba egy fölösleges dlc-t a játék mellé, mert az benne van a pakkban.
-
csuvicsuva
addikt
válasz TheNewDawn #136355 üzenetére
Semmi, olvasd el a későbbi hsz-emet, amiben kifejtettem, honnan jött az ötlet.
FunPro: nem kapott mindenki féláras kupont a csojszra? Mert úgy akár még meg is érheti.
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz csuvicsuva #136349 üzenetére
Amivel amúgy mi is lenne a gond kemény 1800ft ért?:)
-
csuvicsuva
addikt
válasz FunPro #136351 üzenetére
Most megy az ingyenes hétvége, a hivatalos boltokból (UBI, Epic, MS) eltűnt a Gold és az Ultimate, úgyhogy maradt az alap, a Deluxe, a Season Pass, a Ragnarök (külön vagy alapjátékkal) és a Complete Edition.
Húzócím szerintem csak olyan volt, ami nem steamre volt beváltható, lásd például az AC Originst, amelyet Groupbuy csoportban tök simán be lehetett szerezni, mert ugye nem steames volt. Mivel UBI már egy ideje nincs steamen, ellenben a játékaikhoz így is, úgy is kell külön fiók, szerintem akár még steamesek közül is néhányan elcsábulnának, bár ugye ha teljes élményt akarsz, most már nem elég a Season Pass, mint az előző részek esetében. Igazából leginkább ezért jutott eszembe, hogy adná magát az igen csonka Borderlands 3 után.
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz KISDUCK #136350 üzenetére
A logó alapján be lehet aktiválni epicen is, de amúgy nem egy fergeteges ajánlat.
20,3 euro. Ha hozzácsapom a havi bundli árát, 30,1 eurónál vagyunk.
Az ultimate le szokott menni 26-ra, de idővel ez lesz még jobb is.
Persze, ha már korábban bepaliztak az alapjátékkal...
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz csuvicsuva #136349 üzenetére
Ez egy érdekes felvetés.
Volt már olyan húzócím, ami nem volt elérhető steamen?
Lehet, hogy assacreed, de szerintem ilyet nem biztos, hogy bevállalnak a haldokló haviba.
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #136347 üzenetére
Hát az a 70% 70 dollárra (euró) jól hangzik, ha epicen annyira le lenne árazva akkor rácsapnék mint tyúk a takonyra.
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz csuvicsuva #136347 üzenetére
Bohócok ezek egyébként. Meg az is, aki megveszi.
-
csuvicsuva
addikt
válasz FunPro #136346 üzenetére
Egyébként gondolom még így is annyiba kerül, amiből lehetne vagy 3 értelmesebb játékot venni.
Ja, amúgy itt van: BL3 SP Bundle
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz csuvicsuva #136345 üzenetére
Season pass 3 szagot érzek.
-
csuvicsuva
addikt
Most láttam Humble Choice-nál:
-
csuvicsuva
addikt
válasz gyimger #136343 üzenetére
Szerintem már nem, mert a Sony most tervezi a sajátjuk elindítását (nem tudom milyen stádiumban van). Mindkét cég nagyon jól tudja, hogy mit csinál, látod, mindenhol a felhasználók folytatják a cicaharcot. A Microsoftnál már rég nem a konzol eladások száma az elsődleges, ráadásul találtak az Xbox részleg élére egy embert, aki nem csak üzletember, ráadásul szerintem egy teljesen hiteles, szimpatikus figura, mert az üzleti lépéseket sem grafikonokkal, meg számokkal tálalja, hanem "a játék mindenkié". A Game Pass ötletét is lesöpörték az asztalról, de csak átvitte. Még azt is ki merte mondani, hogy nem elsősorban az Activision és a Blizzard, hanem a King miatt vásárolják fel a céget, mert szeretnének nyitni a mobil piac felé. Az ABK-ból a K hozza a legtöbb bevételt. Ráadásul a Sonynak is simán bókol és azt mondja, hogy a "fejlesztési versenyben" is az a jó, hogy egymást hajtják a cégek és ezzel csak mi, játékosok járunk jól.
A Sonys exkluzívjai az megint egy érdekes dolog, ha jól rémlik, akkor az eladások alapján messze nem azok viszik a szekerüket. Aki megteheti, nyilván tart mindkettőből, aki meg nem, az valószínűleg hűségből teszi, vagy megszokásból."Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
gyimger
őstag
válasz csuvicsuva #136342 üzenetére
Olvastam, hogy a Sony is kacérkodik a gondolattal. Akkor a Mennybe száll az MS. Még a PS tulajok is az ő zsebüket tömnék és nem csak a Game Passzel, hisz a legtöbbet eladott játékok (Minecraft, Call of Duty) is az övék. "HáT dE NeM exQluZíV", mondaná az egyszeri PS gémer, mert ahogy nézem, ők még mindig exQluZíV-ban mérik a játékokat. Az elmúlt hónapokban olyan kommenteket láttam a híroldalakon, hogy a hajam is égnek állt, pedig nincs sok belőle.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
csuvicsuva
addikt
-
gyimger
őstag
válasz csuvicsuva #136340 üzenetére
A Microsoftnak ez miért biznisz? Miért kell ehhez egy közvetítő harmadik, aki sápot szed?
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
csuvicsuva
addikt
Gabe Newell nem tervez Steam Passt, ellenben szívesen segít a Microsoftnak a Game Pass Steames elindításában.
-
reelc
veterán
Telik az idő.
-
Marci79
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudok olyan játékokra keresni a steam kliensemben, ahol a kétszemélyes játékokat tudom kiszürni? Ugyanis olyan játékokat szeretnék keresni a könyvtáramban, amiket a haver kisfiával tudunk egy kijelzőn egyszerre ketten játszani. szinte csak a multikat dobja fel nekem."Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
warcat
veterán
Ha más is vásárolt cdkeystől Elden Ring kulcsot, már elérhető, és Elden Ring EU retail preorderként aktiválódott Steamen.
EA: It's in the crate!
-
csuvicsuva
addikt
válasz FunPro #136333 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek, lassan már én is így vagyok vele. Olyan játékot egyre kevesebbet veszek, ami nincs meg, viszont a Hellblade-et (hiába lesz mindörökké Game Pass) és a Shadow of the Tomb Raidert (ezt is ott játszottam végig) muszáj volt beraknom a gyűjteménybe. Mindkettő Humble Choice, ráadásul utóbbi nem is nullszaldós volt, hiszen akkor még nem volt $4-os kupon, vagy csak én nem tudtam róla.
Viszont aki még "nem adta el a lelkét" az Epicnek, az most tegye meg, ha nem találkozott még a Brothersszel, amelyik az utóbbi évek egyik legjobb indie játéka (nem mintha olyan sokkal játszottam volna) és Steamre is megveheti, hiszen gyakori bundle játék és amúgy sem hiszem, hogy túl drága lenne.
Röpke 8 év alatt annyi pénzt elvertem játékokra, amelyek soha nem voltak elindítva, hogy néhány éve megálljt parancsoltam. Téli vásáron is csak azért vettem egy olcsó játékot walletből, hogy el tudjam adni a kártyákat, de még ott is fél óráig pörgettem a legolcsóbb listát, hogy akkor már valami értelmeset vegyek, úgyhogy behúztam a The Room első részét, amelyet ha jól rémlik nagyon dícsértek.
TheNewDawn: mindeközben MS store-ban szokás szerint el van árazva néhány országban a LEGO Marvel Collection, igaz, konzol only.
A kiegészítős Steam bundle-ekre én is kíváncsi leszek, hogy azokkal mit kezdenek, ha 90% fölé kéne mennie.
U.I: megvolt a nagy NBA grindfest (xboxon még hétfőn is játszhatók a heti kipróbálható játékok), jaj de hiányzott, de most egyelőre ennyi pont elég volt. Dehogy volt elég
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz TheNewDawn #136332 üzenetére
Hm, valóban.
Közvetlenül steamről én csak azokat szoktam megvenni, amik nagyjából csak ott kaphatók.
Szerintem a 800 játékomból kb. 20 van onnan, és ezzel már sokat mondtam.Az axiom verge meg most kifejezetten alacsony áron van. HL, ha az epices ingyen osztogatást nem veszem számításba.
-
FunPro
őstag
válasz csuvicsuva #136330 üzenetére
Én jót röhögtem.
Egyébként mindenféleképpen okosabb dolog behúzni mindent epic-en ingyen.
Csak valahogy az nem elégíti ki a gyűjtőszenvedélyem, meg egyébként én szeretem támogatni a kisebb fejlesztőket. Ha ingyen berántom, az sem olyan érzés, még ha az után is megkapják a pénzüket.
Nomeg, így legalább a gyűjteményemnek részének érezhetem a játékot, nem a backlogom backlogjának.
-
TheNewDawn
addikt
válasz csuvicsuva #136329 üzenetére
Ezt szerintem mindenki Az a baj Steam sajnos nem nagyon szokta csinálni, Humblere, Wingamestorera MS Store meg Epicre sokkal inkább lehet számítani ilyen téren
És nyilván én sem akartam flame wart indítani, 100% ban mindenkinek abszolúte a saját döntése és személyes preferenciája hogy hol mire és mennyit költFun Pro : Kb 1-2 bundle esetében szokott lenni néha 90% feletti, meg collection kapcsán néha, most aszem Xcom 2 collection is 94% volt, civek esetében is előfordult már, stb. De ezek tényleg ilyen 10.000 ből 1 eset kb.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Mielőtt sárdobálás alakulna ki, természetesen nem azért idéztem FunPro-t, hogy belekössek a véleményébe, csak jópofának tűnt warcat híre és Dilikutya reakciója miatt.
-
csuvicsuva
addikt
válasz TheNewDawn #136328 üzenetére
Reméljük, hogy átállásnál lesz egy-két elárazás, akkor talán költenék is a pénztárcámból.
-
TheNewDawn
addikt
Mármint akik szeretnek fizetni önként és dalolva az ingyenes tartalomért, így pontosabb lett volna Jó hát a BDSM népszerű dolog az tény, ne vitassuk el
-
warcat
veterán
Steam Discount Rule Changes, March 28, 2022
-It is not possible to discount a product by more than 90% or less than 10%.
EA: It's in the crate!
-
-
l.skywalker
félisten
Total War Warhammer III - Ogre Kingdoms ingyenes Game Pass előfizetőknek:
The Ogre Kingdoms Race Pack - FREE With Total War Access and PC Game Pass - Total WarNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Dilikutya
félisten
válasz csaba951 #136312 üzenetére
Köszi, be is húztam. Jól megy a régi sosem használt Thrustmaster kormánnyal is. A géppel nincs baj, ultrán szépen hasít, sehol semmi gond. A család már el is orozta tőlem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gyimger
őstag
Miért mondjátok, hogy nincs videokártya, szó szerint itt van a polcon.
-
Golden9
veterán
válasz csuvicsuva #136317 üzenetére
"tudom, hogy segítőkészek vagytok"
Úgy látszik tévedtél."Amit tudok: GOG és Epic(?) Steam (?) ha van kulcsot ad, EA fiókösszekapcsolás, a többi játék pedig Amazon/Twitch.
A perkeknél annyit tudok, hogy EA szintén összekapcsolós."Mire vagy kíváncsi? Mert szerintem a lényeget le is írtad, csak annyit tennék hozzá, hogy a kódoknak van beváltási határideje.
[ Szeretkezve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #136305 üzenetére
Erre valaki?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz csaba951 #136315 üzenetére
viszont a FH4 kiadások jóáron szerezhetőek be ultimate kiadás 8300, élő GP-hez a kiegészítők 4600 ft.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
csaba951
veterán
válasz Anonymusxx #136313 üzenetére
Google a barátod.!
Forintban: xxxx ISK to HUF
Euróban: xxxx ISK to EUR(A bankod úgyis más árfolyamon váltja majd, de nagyjából ennyi lesz.)
Esetleg csinálhatsz olyat, hogy Forza Horizon 5 Premium Add-Ons Bundle-t veszel. Ezzel hozzáférsz majd a dlc-khez ha van élő Game Pass-od.
Steam-es vásárlás csak Windows verziót ad. MS Store vásárlásnál egyszerre megkapod az Xbox és PC (Windows) verziót.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz Anonymusxx #136313 üzenetére
Szorozd meg 2,5-tel, amelyik verzió tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Dilikutya #136311 üzenetére
Igen, kell. A Steam és MS Store változatok más-más mentést használnak, egymással nem kompatibilisek. Frissítéseknél amúgy is gond van, ne akard még a Steam-et is belekeverni.
Olcsón az izlandi MS Store-ból tudod megvenni. Nem kell se VPN, be fizetési trükközés ha EU-s országból vásárolsz. Ha tetszik a játék, meg jól fut a gépeden, és imádsz vezetni akkor érdemes rögtön a Premium Edition megvenned. Ez a teljes csomag. A dlc-k külön külön kokain árban lesznek később is.
-
Dilikutya
félisten
Jól látom, hogy a Steam-es Forzának is kell az MS/Xbox fiók? Gamepass-al jó áron van az MS-nél, regisztráltam a Gamepass-ba, lehet több hónap nem lesz, az első 300 Ft, annyit megér. Amúgy semmi bajom a kliensükkel, gyorsan lekapta a játékot, indult, nincs vele gond.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
válasz gyimger #136308 üzenetére
Hú...a Beyond Two Souls hasonlóan él bennem. Egyszerűen elkezdtem, de annyira érdektelen (a vonatos részen vagyok túl), hogy egy ideje elő sem vettem. Utána van tervben a Heavy Rain. A Fahrenheit-et imádtam, örültem is mikor ezek a címek jöttek PC-re, meg is vettem túl hama őket (nemrég bundlizták, akkor sokkal olcsóbb lett volna). A Detroitot még nem vettem meg, Azt több kollégám dícsérte. És a Horizon is képben van, de majd csak sorban...A God of War viszont tényleg megérdemelte azt a sok díjat. Először nem értettem miért ekkora szám, de ahogy jutottam előre, és tudtam egyre több kombót feloldani, és egyre inkább bonyolódott a sztori, egyre jobban megszerettem. Rég láttam ilyen monumentális történetet (sajnos PC-n nem általános a 20 óra), és ilyen erős (lélektani) karakterfejlődést.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
gyimger
őstag
válasz Samus #136307 üzenetére
Ha már érdekes történet. Tegnap fejeztem be a Heavy Raint, amitől anno minden playstationös el volt alélva, én meg alig vártam, hogy véget érjen az a szar. A sztori nagyon rossz és földgömbnyi lyukak vannak benne, az irányításról a gyerekkori twisterezés jutott eszembe, ahogy keresztbe álltak az ujjaim a gombokon. Tényleg néha azért léptem ki, mert olyan lehetetlen QTE-ket dobott fel, hogy a gép előtt kurva anyáztam. És ha egyet hibázol, az adott fejezetre buktad az achikat is. Több befejezése van, de nyolc órányi mélytorok elég volt egyelőre.
-
válasz FunPro #136306 üzenetére
Fú, az egy érdekes játék volt. Főleg, hogy fél órás átvezetők vannak benne a fejezetek között (de szerencsére lehet szüneteltetni a lejátszást, ha ki kell szaladni). Amúgy nem volt rossz. A történet érdekes volt, az időmanupulációt láttuk már, de jól elszórakoztam vele. Én pont ezért húztam be azt a bundlit akkor
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
Menet közben nekem megvolt az első vásárlásom a megújult yuplay-en.
Jó rég, amikor volt a Quantum Break a haviban valamiért nem vettem meg. Aztán egyszer voltam olyan hülye, hogy nem cseréltem el egy god eater 2-t rá.
Lényeg a lényeg, most 2600 forintért (7,2€) megvettem.
Állítólag volt már olcsóbb, meg ha azt nézem, hogy elméleti szürke oldal, akkor még most is drága. De nem hiszem, hogy ezt vissza fogják vonni.Szóval, nekem ennyit megért.
A fizetési módok választéka elég gyér, de lehet fizetni google pay-el, ami talán van olyan biztonságos, mint a paypal. Bankkártyát nem tudom, hogy rá mernék-e engedni, de szerintem abból sem lenne probléma.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Jut eszembe, bocs hogy itt kérdezem, de mivel tudom, hogy segítőkészek vagytok, tudnátok írni egy Prime Gaming kisokost?
Amit tudok: GOG és Epic(?) Steam (?) ha van kulcsot ad, EA fiókösszekapcsolás, a többi játék pedig Amazon/Twitch.
A perkeknél annyit tudok, hogy EA szintén összekapcsolós.
Előre is köszönöm.
Ugyanitt Stellaris GOG kód
elátadó.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz FunPro #136302 üzenetére
Látod valószínűleg rengetegen előrendelik, mert egyre csak rosszabbodik a helyzet. Egyébként nekem is az EA rémlik, mint akik elkezdték ezt a modellt. A Legendary Editionből a trilógia leglényegtelenebb DLC-je maradt ki, azt részemről nem is sajnálom.
A Fifát már én is hanyagolom, a 18-cal végigjátszottam egy teljes FUT szezont, csak single-ben, idegileg belerokkantam, úgyhogy azóta én is elengedtem.
Az NBA játszóteres része amúgy is agyhalál a sok ankle breakeres, háttal bármit bárhonnan bedobós, nem passzolós embereknek köszönhetően. A REC (5v5) még érne valamit, de 10-ből 8-szor ott is az van, hogy bejönnek squadban és kábé akkor jutsz labdához, ha beleállsz a passzsávba. Ami még szimpatikus, azon kívül, hogy nyilvánvaló grindfest: Sima barátságos meccset játszol, arra is kapsz VC-t, MyCareerben is kapsz VC-t, egész évben jönnek a locker kódok, na most a Fifában például ilyen nincs (gondolom azóta sem). Az NBA MyTeam szerintem sokkal jobban átgondolt, persze ott is néha belezavarodsz a kismillió challengbe. Ami viszont nagyon köcsög dolog: nem értem, hogy a pécések szemét hogy merik kiszúrni már második éve a prevgen verzióval. Persze megértelek, hogy elengedted, nekem még aránylag tart az újdonság varázsa, 2K20 volt az első, amelyik bekerült Game Passbe és nem sokkal utána valamelyik store-ban mindig elárazzák, 1000 Ft környékén megvehető. Egyébként eszembe nem jutna megvenni, főleg nem teljes áron.
A lassú haladással továbbra sem értek egyet: azért veszi meg az ember, hogy játsszon vele, nem? Egy szezon alatt simán kimaxolod a karaktered, és még bőven marad pénz MyTeam pakkokra is, vagy egy másik karakterre, mert ugye a VC, meg minden más megosztódik.
SenorGrande: Horda mód, legalábbis Gears után szabadon.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz FunPro #136302 üzenetére
A BL1 zombis dlc-t kifejezetten nem szerettem, illetve úgy emlékszem minden részben volt olyan dlc, amiben egy adott területen, hullámokban jön az ellenség (nem jut eszembe a neve ). Na ezzel a játékmechanikával a világból ki lehet kergetni, nem tudom élvezni.
Persze, vannak a BL-ekhez story dlc-k, de valahogy akkor sem tudtam játszani őket, ha megvoltak. Hamarabb túltelítődtem a játékkal, minthogy sorra kerüljenek.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
FunPro
őstag
válasz csuvicsuva #136301 üzenetére
Most elég nehezen tudok nekikezdeni.
Az EA valóban egy köcsög. Imádom a mass effect-et, de még fehér kópiám a mai napig nincs belőle. Talán a legendary-t egyszer megveszem. Igazából ott nem szégyelltem a virágboltot, mert ők is bekaphatják a dlc politikájukkal. Ezek a bioware pontos hülyeségek valóban szemétségek, az pedig, hogy kiadják a collection-t hiányosan, az egyenesen vérlázító!
De amit a 2k leművel?
Én már meg nem mondom ezt a trendet ki kezdte (lehet pont az EA), de hogy kiadnak olyan cuccokat, amik névlegesen elhitetik, hogy minden benne lesz ami megjelenik, aztán közben a nagy lóf...A 2k ezt eljátszotta a borderlands-el, eljátszotta az xcom-al. Amivel egyébként még így sem lenne semmi gond, mert jó, azokat a tartalmakat is le kellett gyártani, aminek költsége van.
De kapják be, miért nem tudnak nekem, aki mondjuk day -1 előrendelő vagyok (soha nem csináltam ilyet, és nem is fogok), adni valami szép kis kedvezményt?
Megveszed a hiperszupernek ígért kiadást 90€-ért. Majd jön a season pass 2 30€-ért, ami már nincs benne a faszántos kiadásodban. Ezzel párhuzamosan megjelenik egy hiperszuper2 kiadás 40€-ért, amiben benne van a s1 s2. És ez addig megy, ameddig el nem érünk a "végsőnek ígért kiadásig", ami akciósan lesz 10€. Ezek után ki az az elvetemült állat, aki bármit megvesz a kiadás napján?Én az NBA-t is hanyagolom már a 17 óta. A 16-ban volt 80 órám, a 17-ben 8. A sorozatot egyébként a 2k10 óta játszottam rendszeresen.
Lehet szépíteni azt is. El lehet lenni a single-el, de azért könyörgöm! Egy ingyenes telefonos játéknál még elnézem, hogy benne van a mechanizmus, hogy szándékosan cefetlassan tudj előre haladni. De egy idézőjeles teljesárú játéknál?
Grájndoljon a jó tököm hónapokig, hogy le tudjak játszani egy élvezhető meccset.
A fifa legalább az ultimate team-be rántja be a balekokat, de a single-be legalább nem folyik bele.
(Aztán lehet belefolyik, mert már a fifát is hanyagolom pár éve)
-
csuvicsuva
addikt
válasz Samus #136300 üzenetére
Bocsánat, nem Samusnak akart válasz lenni.
Inkább folytassuk itt. A Mafia első része még érthető is, hiszen az nem egy gombos ráncfelvarrás volt, mint a többi.
Igen, a Borderlands különösen sza*házi széria ebből a szempontból, bár talán még mindig kevésbé, mint anno a Bioware pontos kiegészítő vásárlás. Az a legnagyobb baj, hogy tényleg simán jól szórakozik az ember az alapjátékkal, de csak zavaró, ha van valami épkézláb sztori DLC, ami érdekelné az embert, de külön-külön többe kerülnek, mint ha megvennéd a teljes kiadást, ami ugye ahogy te is írod, a Borderlandsek esetében nem létezik.
Ezért volt meglepő és üdvözítő a Ubisoft lépése az AC Originsszel kezdve, amikor előre tudtad, hogy jön két nagyobb sztori DLC, amelyek tényleg megérték a Gold felárat, így nyilván az Odysseynél sem volt zsákbamacska, erre most a Valhallánál jön egy season passon kívüli kiegészítő, ami ha jól olvastam, már lassan standalone-ná növi ki magát. A Far Cry széria kimaradt, úgyhogy azzal kapcsolatban nem tudok állást foglalni.
Ha már Take Two/2K, ugye az NBA-t is szapulják a mikrotranzakciók, meg a ha érvényesülni akarsz, akkor add el a házad felhangok miatt. Én továbbra is megvédem a szériát, mert single-ben (igaz, rohadt sokat kell játszani, de hát arra találták ki) teljesen jól elvan vele az ember.
Sajnos ez már csak rosszabb lesz, tekintve, hogy hiába ágál ellenük sok ember, mégis a kiadók győznek, mert ha valaki megteheti, akkor úgyis a legfullosabb kiadást veszi, akkor pedig minek változtatnának, főleg, ha egy sikeres franchise-ról beszélünk. A Game Pass is tök jó, de ugye néhány kivételtől eltekintve oda is az alapjátékok kerülnek be. Én imádtam a Shadow of Mordort és a kiegészítőit, a második részt Game Passban játszottam, így majd valamikor Steam Walletből megveszem oda, vagy a Microsoftnál valamelyik olcsó régióból és akkor ott legalább a mentéseim is megmaradnak, bár emlékeim szerint a kiegészítők külön is indíthatók.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest