Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Samus #136300 üzenetére
Bocsánat, nem Samusnak akart válasz lenni.
Inkább folytassuk itt. A Mafia első része még érthető is, hiszen az nem egy gombos ráncfelvarrás volt, mint a többi.
Igen, a Borderlands különösen sza*házi széria ebből a szempontból, bár talán még mindig kevésbé, mint anno a Bioware pontos kiegészítő vásárlás. Az a legnagyobb baj, hogy tényleg simán jól szórakozik az ember az alapjátékkal, de csak zavaró, ha van valami épkézláb sztori DLC, ami érdekelné az embert, de külön-külön többe kerülnek, mint ha megvennéd a teljes kiadást, ami ugye ahogy te is írod, a Borderlandsek esetében nem létezik.
Ezért volt meglepő és üdvözítő a Ubisoft lépése az AC Originsszel kezdve, amikor előre tudtad, hogy jön két nagyobb sztori DLC, amelyek tényleg megérték a Gold felárat, így nyilván az Odysseynél sem volt zsákbamacska, erre most a Valhallánál jön egy season passon kívüli kiegészítő, ami ha jól olvastam, már lassan standalone-ná növi ki magát. A Far Cry széria kimaradt, úgyhogy azzal kapcsolatban nem tudok állást foglalni.
Ha már Take Two/2K, ugye az NBA-t is szapulják a mikrotranzakciók, meg a ha érvényesülni akarsz, akkor add el a házad felhangok miatt. Én továbbra is megvédem a szériát, mert single-ben (igaz, rohadt sokat kell játszani, de hát arra találták ki) teljesen jól elvan vele az ember.
Sajnos ez már csak rosszabb lesz, tekintve, hogy hiába ágál ellenük sok ember, mégis a kiadók győznek, mert ha valaki megteheti, akkor úgyis a legfullosabb kiadást veszi, akkor pedig minek változtatnának, főleg, ha egy sikeres franchise-ról beszélünk. A Game Pass is tök jó, de ugye néhány kivételtől eltekintve oda is az alapjátékok kerülnek be. Én imádtam a Shadow of Mordort és a kiegészítőit, a második részt Game Passban játszottam, így majd valamikor Steam Walletből megveszem oda, vagy a Microsoftnál valamelyik olcsó régióból és akkor ott legalább a mentéseim is megmaradnak, bár emlékeim szerint a kiegészítők külön is indíthatók.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jogász topic
- Yettel topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest