Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
na ezen felnevettem
http://jateknaplo.blog.hu
-
i2k
őstag
válasz l.skywalker #136784 üzenetére
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Anonymusxx
senior tag
Elég sok baromság van benne, Pacman? Mike Tyson? Tetris? Ezeket én nem tekintettem soha igazi videójátéknak... Ennyi erővel benne lehetne kártyázás a nagyival is....
-
Dilikutya
félisten
válasz FunPro #136788 üzenetére
MW1 single tényleg jó, de szerintem az MW2 jobb. Sötétebb hangulatú, keményebb. Pont nemrég nyomtam le a trilógiát (1-2 már remasterben, szerintem szépek is lettek), sztori, játékmenet ma is megállja a helyét, egyébként a grafika is, bár tény, szépen kicsinosították.
CoD2 szerintem soha nem volt a CS1.6 vetélytársa, egészen más jellegű.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ZsZso
Közösségépítő
Ez szerintem a tipikus Facebook komment generálós kép. Egy csomóan e-péniszt mérnek, mások pedig abba fognak tök jogosan belekötni, hogy mi köze van GTA V- nek pl. a klasszikus játékokhoz. Még mások pedig joggal kifogásolják, hogy hiányzik X, Y cím.
Egyébként izgalmas lenne egy ehhez hasonló, de nem ennyire légből kapott teszt/kérdőív.
Nekem a klasszikus a Monkey Island vagy a Colonization, de az általad említett HOMM vagy Casear szintén. Viszont klasszikus szó hallatán nem érezném fairnek a 2., 3. részek emlegetését. Azt csak az első rész érdemli meg.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
l.skywalker
félisten
válasz Mr.Csizmás #136792 üzenetére
Igen, elég hiányos, csak találtam a Zinterneten, gondoltam bedobom ide.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz gyimger #136789 üzenetére
Jó hát én a Settlers 2, Heroes of M&M 3, Civilization 3 és Caser 3 játékokkal töltöttem anno a játékidőm 95%-át - a listán szereplő játékok legtöbbjét az elmúlt 2-3 évben próbáltam ki.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ayo
veterán
én 8 játékkal nem toltam a listán, de ugye én nintendós vagyok, ami sokat dob a listán.
Amúgy jó játékok, de tény hogy sok minden számít egy ilyen listánál.[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
gyimger
őstag
Ó, jó kis lista. Konzolexkluzívok, japán anime-szarságok, fantasy-k, MMO-k. Ezek szerint nem vagyok egy nagy "gémer".
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
FunPro
őstag
válasz Mr.Csizmás #136785 üzenetére
Szerintem is érdekes lista, mert ez nagyjából olyan, mintha valakinek eszébe jutott valami népszerű frencsájz, annak a legnépszerűbb része, majd azt belerakta.
Mert az látszik, hogy valami oldschool lista akarna lenni, de a mass 2, gta5, l4d2, portal 2, skyrim, pokemon emerald, sims 3, a két halo kilóg.
A cod-okból is csak azért van itt az mw1 meg az mw2 mert a készítő úgy tippelte, hogy azok voltak a sorozat legnépszerűbb részei, ami egyébként talán igaz is, mert ha jól emlékszem, a mw1 single részét dicsérte agyon mindenki, az mw2-nek meg a multija ment nagyot.
Bár én azt mondanám, hogy a cod2 volt a fénykor, mert az állt neki versenyezni a cs 1.6-al.I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
_drk
addikt
Az számít, hogy kipróbáltam, vagy az hogy át is vittem?
30 lenne, de a legtöbbet éppen hogy csak kipróbáltam.
A másik nagy gondom, hogy tele van Mario-val meg Nintendo címekkel ami itthon nem annyira kult.
Mi jóval inkább a 90-es évek PC-s korszak gyermekei vagyunk
Lehet nagyon drága volt egy gép, de azt a legtöbb család valahogy kigazdálkodta, ráadásul a nagy elértéktelenedésből jókat is lehetett kukázni, de még mindig reálisabb volt egyszer egy nagy összeget kiadni és akkor lehet játszani és ment a másolás, de még az is drága volt mert 1000ft-ot is elkérhettek kezdetekben egy CD-ért.
Rákeresve a nintendo játékok kb úgy mentek mint ma, 60$ játokokként, 40 a régi és 20-30 a használt piacon. Ez legtöbbünknek lehetetlen kategória volt szerintem.
JÓ szocis idők![ Szerkesztve ]
-
gangstagergo
senior tag
válasz Mr.Csizmás #136785 üzenetére
A GTA London mekkora királyság volt HL1 Opposing Force volt a kedvenc multi játékunk. Csak azt toltuk óránként 300 Ft-ért
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
boomer válasz, de a GTA London, HL1 + expansionok, cod1, MOHAA hiányzik, ami classic (és egyben egy csomót kihúznék innen)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
cyberkind
félisten
• Grand Theft Auto V - 165m
• GTA Series - 375m
• Red Dead Redemption 2 - 44m
• Red Dead Redemption Series - 67m
• Borderlands 3 - 15m • Borderlands Series - 75m
• WWE 2K22 - Best 1st month sales in US in WWE 2K History -
DrDobos
őstag
válasz l.skywalker #136780 üzenetére
sajnos nem ez az nem tudom megtippelni sem sajnos, de annyira régi nem lehetett, XP-n játszottam vele.
Kollega küldte a másik topikban ezt: [link] Ehhez hasonló, ez tény, de nem ez volt az sajnos
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
csuvicsuva
addikt
válasz DrDobos #136779 üzenetére
Miután beírtam, rájöttem, hogy rossz tipp volt, mert túl egyértelmű.
Ha meglesz a játék, kérlek írd már be ide is a címét kíváncsiságból, mert az említett topikot nem követem és el fogok róla feledkezni, hogy megnézzem.
#136780 l.skywalker : szerintem nem lesz benne a címben.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
DrDobos
őstag
válasz csuvicsuva #136778 üzenetére
Köszi! Sajnos a rollercoaster el is vitte a keresést, próbáltam
Samsung Galaxy A55 5G
-
csuvicsuva
addikt
válasz DrDobos #136777 üzenetére
Szia!
Próbáld meg az Azonnali játékos kérdések topikban, ott talán több szerencsével jársz, persze itt is lehet, hogy valaki egyből rávágja. A hullámvasút angolul rollercoaster, ez alapján talán el tudsz indulni.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
2005-8 környékén, kisiskolás koromban játszottam a családi PC-n egy többnyire logikai, matekos (magyar nyelvű) játékkal, amit az élvezetesség és a játszva tanulás részeként hullámvasutas tematikával csinálták meg, ezt keresem, de nem találom mi lehetett ez tudtok segíteni?Samsung Galaxy A55 5G
-
Dilikutya
félisten
válasz l.skywalker #136775 üzenetére
Xbox App-ot 2 hónapja próbáltam ki először. Arra tökéletes, amire én ezeket használom (library, vásárlás, meg ugye a letöltés), a közösségi részét, achievement-eket egyiknél sem használom.
Rockstarral sincs bajom, teszi a dolgát. A létezését viszont teljesen indokolatlannak érzem. Nem bánnám, ha a Bethesda Launcher sorsára jutna a Battle.net klienssel együtt, azokon olyan kevés játék van, mehetne a Steam-re minden fölös sallang nélkül vissza az utóbbi is.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
l.skywalker
félisten
válasz FunPro #136772 üzenetére
Én friss, visszatérő gamer vagyok, nekem szerencsére a launcherek kezdeti betegségei már nem ismerős gondok. A GOG-ot kifejezetten szerettem, hogy (még a GOG Galaxy előtt) a GOG saját letöltőjével (nem, nem telepítő, csak egy Downloader) leszedtem a fájlokat mint "régen" és indítottam az install-t. Most már Galaxy-val töltöm, de még nem volt gondom.
Összességében persze az, hogy mára már a legtöbb oldalon (pl. ezen a fórumon is) hamar meg lehet találni akár specifikusan egy játék indításával, futtatásával kapcsolatos problémára a megoldást, már sok neuront spórolt meg nekem, nem úgy mint anno a Jedi Academy-nél amikor az akkori videókártya kért frissítést a játék futtatásához én meg hónapokkal előtte eltüntettem valahova a CD-t és így 2000-ben kellett 3 telefont elintézem mire egy haver 1 héten belül átjött egy letöltött frissítéssel
Amiket használtam többet az utóbbi években:
Ubisoft Connect - a letöltés gond nélkül ment mindig és a futtatás is. Az overlay funkciók viszont nagyon erőltetettek, hamar kikapcsoltam.
Epic - a letöltéssel sem volt gondom és a játékok futtatásával sem (RDR2-t játszottam rajta többet), de attól kivagyok, hogy szürkére rakja azokat a játékaimat amik nincsenek telepítve és csak a telepítetteket mutatja színesen.
Xbox App - kezdetben ez volt a legrosszabb, mikor elkezdtem PC-n játszani. De a Game Pass elterjedésével már egész jó lett, főleg ami a letöltési sebességet illeti
GOG Galaxy - csak GOG játékok telepítésére és futtatására használom, gond nélkül. Az zavar, hogy a barátoknál nem lehet megnézni milyen e-mail címmel van regisztrálva az ismerős így van egy valag ismerősöm, csak nem tudom kik azok.
Steam - gond nélkül ment mindig minden.
Origin - nem volt sok gondom vele, de az új EA Desktop app elég bugos még mindig.
Le van szedve még az Amazon Games, Rockstar Launcher, Humble App, itch - de ezeket nagyon ritkán nyitottam meg, nem is futnak a háttérben. Az Amazon Games-ben tűnik hasznosnak, hogy a havi Prime játékokat 1 klikkel be tudjam gyűjteni, de kábé mindig elfelejtem.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
A GOG verziókban nincs DRM. Letöltöd offline telepítőként, és next->next->finish.
A leírtak nekem régebbi problémának tűnnek. Ilyen nekem egyszer se volt. Még az Epic is megtalálta a telepített játékot Windows telepítés után. Steam-nél, ha több helyre is voltak telepítve, 1-2 fájlt (valami konfigok lehetnek) most is másolgatni kell néha, hogy ne kelljen újra letölteni. Origin-nél volt olyan, hogy tavaly télen valamit megtalált, valamit nem, hiába állítottam be a mappát. Mondjuk az csak fent hagyott játék volt, nem ért veszteség. Azóta gigabites netem van, egy 100 GB-os játék is lent van egy óra alatt.
UPlay-el szerintem soha nem volt gondom, igaz, azt a kezdeti időkben kerültem.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
DJGABI
addikt
Epicnél most is szívás a telepített játék felismertetés. Pedig aztán itthon még gyors netek vannak amcsihoz képest, nem is értem hogy gondolják, pl egy GTAV ilyen 100 giga? Töltsd le újra?
Szóval ja... Továbbra is ez a "hivatalos" megoldás: indítsd el a letöltést egy választott mappába, pár mp után lődd ki, meg a klienst is. A meglévő fájlokat másold át az új mappába. Lépj vissza, hagyd hogy végigmenjen az ellenőrzés.
Bakker idézőjelben írtam hogy hivatalos megoldás, pedig tényleg ők is ezt javasolják [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
FunPro
őstag
válasz l.skywalker #136771 üzenetére
Úgy tűnik, neked nincsen olyan arany kezed, mint nekem.
Én ahány drm-et használtam, annyiféleképpen szopattak meg.
Talán a gog nem, de így belegondolva az csak azért nem, mert lehet van rajta játékom, de még egyet nem töltöttem le onnan.A legemlékezetesebb szopások:
Uplay:
Lehet ez már nem így van, viszont akkoriban ez a szutyok nem tudott "háttérben" letölteni játékot. Én meg belefutottam egy olyan bugba, hogy ez a szemét folyamatosan úgy érzékelte, hogy nekem meg van nyitva egy játék. Le akartam tölteni valamit, írta, hogy zárjam be. De nem volt megnyitva semmi! Az nap nem játszottam.
Origin:
Haveromnak volt nagy tv-je, nekem volt jó gépem fifával. A gépben nem volt wifi adapter. Egyértelmű, hogy nagy tv-n kell fifázni, átvittem a gépet. Akkoriban a kedves origint csak online állapotból lehetett offline állapotba rakni. Én megesküszöm, hogy otthon ezt meg is csináltam, viszont a haveromnál már megint online volt ez a szar, csak net nem volt, hogy lerakjuk offline-ba. Egy órát szenvedtünk, mire kibányásztuk a netkábelt valahonnan, hogy tudjunk fifázni.
Steam:
Egyszer volt egy bugja, hogy csak 30kb/s-el töltötte le a játékokat.
Epic:
Nem ismerte a ps4 kontrolleremet, így megint szophattam a jó öreg ximput-al.
Ja, meg most jut eszembe, hogy ez a szemét nem volt hajlandó felismerni a régi játékverziót. Újraraktam a gépem, bemásoltam a régi epic mappából az újba, hogy a sokgigás játékhoz csak a frissítést szedje le. Ez a hülye nem volt hajlandó felismerni a régi cuccokat, le kellett szednem előröl a sokgigát.Viszont ebből a listából is látszik, hogy míg a többi kliensnél valami alapvető funkcióhiányosság vezetett az idegállapothoz, a steam-nél egy bármikor bekövetkezhető szoftverbug, mert amúgy az alapból tud mindent, amivel a másik három hülyesége elkerülhető lett volna.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
l.skywalker
félisten
Válasz erre: #18107 sto1911:
Én nagyon régivágású játékos vagyok. Kb. 2002-ig játszottam sokat, utána kimaradt egy ~15 év. Menet közben persze figyelgettem a változásokat, de 2002-ben a Heroes of Might&Magic 3 CD-s változata volt nálam a "csúcs", utána meg kb. csak Settlers 2-t és Championship Manager 01/02-t játszogattam portable verzióban.Számomra egészen megdöbbentő volt mikor először hallottam a Steam-ről, hogy (az akkori felfogásom szerint) anélkül nem lehet játszani
Mondtam magamban, nincs az a Zisten, hogy én ilyen rendszert használjak. Aztán jöttek sorban a gyerekek én egyre többet voltam itthon és végül szépen elkezdtem újra feltölteni a saját készleteimet eszközökkel és digitális játékokkal és mivel a hozzáállásom a fenti volt, nekem a GOG volt az elsődleges cél vásárlásra mindig, hogy a játék az "enyém" legyen DRM mentesen. De idővel beláttam, hogy a közösségi játékok miatt jobb, ha olyan platformot használok, amit ismerősök/barátok is. Előbb Xbox konzolokon játszottam ma pedig multi játékokat főleg Steam-en. Más launcherrel sem volt sosem gondom, de kezdem azt érezni, hogy ha egy játék azonos áron elérhető Steam-re és másra, akkor már inkább Steam-en veszem meg, de ha van lehetőségem rá, akkor azért még mindig GOG-on vásárolok régebbi címeket.Ja, kompatibilitási problémám eddig csak 1 játékkal akadt és az is Steam-en: a Robin Hood: The Legend of Sherwood játékot sehogy sem tudtam irányítani. Az volt eddig az egyetlen aminél a fellépő gondokat nem tudtam kiguglizva megoldani.
-
Anonymusxx
senior tag
A következő játékról dumálgatás a rediten:
https://www.reddit.com/r/EpicGamesPC/comments/upacf2/mystery_game_clues/
-
FLATRONW
őstag
Lehet, hogy a Fallout sorozat elérhetővé válik az Epicen, és annak örömére valamelyiket ingyen fogják adni.
-
KISDUCK
addikt
Csak poénkodott szerintem. Még nem tudja senki hogy mi lesz, de elég állat lenne ha valami aaa címet adnának tokkal vonóval minden dlc-vel együtt. Mondjuk a multkori xcom engem megcsinált keményen, csak sajnos az epices verziónak elég gyenge a mod támogatása úgy hogy kénytelen voltam megvenni steamen. Mondjuk nekem adná ha a borderlands 3 ultimatet osztogatnák. Korábban amúgy is szemeztem a dlc-kkel.
-
i2k
őstag
válasz Golden9 #136765 üzenetére
Segítség, mert nekem nem esik le ez alapján, hogy mi lehet a következő...
//tény, hogy mostanság nem is követem a játékok megjelenését...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
-
l.skywalker
félisten
A Funcom (Conan Exiles) Dűne témájú túlélő játékot fejleszt: [link]
-
cyberkind
félisten
Január 27-én jön a Dead Space Remake, ha másért nem is, de már csak azért jó az időpont, mert ilyenkor nem szokott lenni nagy megjelenés, ha viszont így se futja meg a számokat, akkor...
Mindenesetre jó lesz látni, hogy az EA-nél mit jelent a Remake, mert ugye ott a Mafia 1 remake, de az csak korszerűsítve lett, viszont rengeteg olyan dolog kimaradt, ami anno megadta a hangulatot.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
505 Games Spring 2022 Showcase - Május 17th / 15:00 / YouTube
Az 505 Games első full digitális show-ja
-
l.skywalker
félisten
válasz cyberkind #136757 üzenetére
Áh, dettó. Ha nem mindig Destiny-znék, lenne időm azokra amiket elkezdtem. És közben árgus szemekkel figyelem a Mount & Blade 2 - Bannerlord árát... és ha beesik az ingerküszöböm alá, még nagyobb bajban leszek.
-
cyberkind
félisten
válasz l.skywalker #136756 üzenetére
Nekem volt bőven arra ami érdekelt, ez 2 játékot jelent, nehéz megugrani az általam emelt mércét.
De amúgy csak annyi van, hogy valamikor a jövő év első felében jön, van rá 1 évük. -
-
cyberkind
félisten
válasz l.skywalker #136754 üzenetére
Éééééééés a Starfield 2023-ra csúszott, úgy néz ki, igazak voltak a leakek.
-
MrTwister
őstag
válasz Anonymusxx #136747 üzenetére
Mi az a plugin?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Mr.Csizmás
titán
valaki berendelte végül a frostpunk goty fizikai kiadást?
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
eboostr
aktív tag
válasz Anonymusxx #136747 üzenetére
Már:
5.9k 👍
5.4k 👎Elég megosztóra sikeredett
-
gyimger
őstag
válasz cyberkind #136744 üzenetére
A sokak által sztárolt Rocksteady Suicide Squad játéka is egy csilli-villi robbantgatós debil mókának tűnik a videók alapján, talán a fejlesztők vagy a karakterek népszerűsége elad belőle annyit, hogy ne legyen bukta. De mindkettő játék kiábrándító volt első ránézésre. Aztán bejelentenek majd egy Injustice 3-at, amivel a sztori befejezése után lehet évekig tamagocsizni az új rucikat. Egy új Lego DC-ért meg ölni tudnék
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
cyberkind
félisten
Volt itt olyan, aki várta a Gotham Knights-ot?
(gameplay)
Kezdem azt hinni, hogy nem is nagy baj, ha az egész WB játékos részleg inkább eladódik, minthogy ilyeneket csináljanak, vagy talán 5-8 évente kidobjon az egyik stúdiójuk valami jó játékot. -
Dilikutya
félisten
Örömmel nyugtáztam, hogy a hülye webes Battlelogot az EA nem képes kiszedni a régi játékaiból.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cyberkind
félisten
Rémlik nektek és sokatoknak gyerekkorból a Big Mutha Truckers?
Fent van a 2. rész Steam-en. -
csuvicsuva
addikt
válasz Renok #136737 üzenetére
Amikor az Agony Unratedet levették a fiókokról és átmeneti megoldásként fillérekért meg lehetett venni, engem kiröhögtek, hogy nem fizetek kétszer játékért, nem az ára, hanem az elv miatt. Néhány nap múlva ingyen vissza is került.
-
senior tag
válasz csuvicsuva #136736 üzenetére
Így is lett.
Most beléptem, és már azt mutatja, hogy "in library". -
senior tag
válasz csuvicsuva #136734 üzenetére
Megvolt az update, sőt, verifying game files is, és ugyanaz az eredmény.
Ahogy nézem twitteren másoknál is ez van.
-
cyberkind
félisten
válasz KISDUCK #136730 üzenetére
Gyakorlatilag kitolhatod a teljes játékot meg a DLC-t 3 haveroddal, összesen 4-en lehettek, aztán van az a Bozak Horde nevű kihívás sorozat, de ahogy írtam, érdemi kiegészítő csak a The Following, viszont az kb olyan, mint a régi szép időkben a különálló és külön indítható kiegészítők.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz l.skywalker #136722 üzenetére
Úgyis jön a Tencent meg az Epic Store exkluzivitás, tehát lesz pénz lóvéra, lehet ezért is vették vissza!
-
echterion
nagyúr
válasz s7evcsenko #136723 üzenetére
Addig, míg indul az új szolgáltatás. Utána már csak a Sony által adott konverziós árakon lehet beváltani a kódokat.
-
l.skywalker
félisten
Ubisoft elvette az inidiai stúdióitól a PoP Sands of Time Remak-et és odaadta a "szülőotthonának" a montreali stúdiónak:
-
cyberkind
félisten
válasz FunPro #136719 üzenetére
Ahh, értem, ez jó szar, mert így nincs sok értelme a refund-nak, legalább 2 órát kéne adni, mert így sose jön rá az ember, hogy miért akarná refundolni.
_drk
Ez nem egy külön, erre a célra készített kiadás, hanem ez a full játék időkorlátos verziója, abból meg nem lehet kicsiszolni a szart fényesre. -
-
cyberkind
félisten
De ami a legjobb, ami ellen kézzel-lábbal meg mindennel fognak vagy már küzdenek is a kiadók, a Sony által bevezetni kívánt 2 órás trial verzió az összes 31 dollárnál drágább játékba, itt jelenleg egy 3 hónapos időablak van, ha ez így marad, akkor az csak egy maszatolása a szarnak, de ha day 1 megtörténik, és nem tudja szarrá szedni magát egy újabb szar AC meg a többi, akkor lesz itt meglepi sokaknak, hogy a szarjuk tényleg szar, és nemcsak én látom "túl negatívan" az ipart.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz cyberkind #136711 üzenetére
Én várom a további híreket Square Enix kapcsán.
A cikkek is félre vezetők, volt amiben csak a nevekről volt szó, a stúdiókról nem.
Ami még hihető is, mert csak a franchise nevek is érhetnek ennyit. Tomb Raider csak maga egy kassza siker játék lehetne, mert mindenki ismeri és ma ez nagyon sokat számít ha fel van építve már a brand.
Persze nem 300 millát, de az összes többivel stúdióval meg nevetségesen kevés.Warnernek meg jó játékaik vannak. Nem a legjobbak, de simán játszhatóak.
Most a Harry Potter nagyot szólhat, bár ha elakarják adni nekem gyanús lett hirtelen. -
DJGABI
addikt
-
gangstagergo
senior tag
-
cyberkind
félisten
válasz cyberkind #136705 üzenetére
És még a héten kiderül, hogy ki viszi a Warner Bros játékos részét, eddig a Sony és Micro érdeklődés van, sanszos az előbbi, ami nem annyira jó.
Meg sanszos a Square maradék felvásárlása is valakinek, mert ezért a címekért és csapatokért 300 milliót kértek, ami felvet pár kérdést.
[ Szerkesztve ]
-
gangstagergo
senior tag
válasz gangstagergo #136709 üzenetére
Elkelt
-
gangstagergo
senior tag
válasz l.skywalker #136706 üzenetére
Nálam is van egy kulcs ha valakit érdekel PM-be kérhető
-
s7evcsenko
addikt
válasz l.skywalker #136706 üzenetére
Te milyen időzónában vagy? Nekem ilyen még nincs...
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Golden9
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz l.skywalker #136704 üzenetére
Még a Bungie-hoz képest is, ott kb csak fejlesztőket vettek.
-
cyberkind
félisten
válasz l.skywalker #136702 üzenetére
És meglepően olcsón.
-
cyberkind
félisten
válasz l.skywalker #136698 üzenetére
Helyes, a SE-nél valamiért sose volt elég a termelt profit, menjen bármilyen jól egy cím.
_drk
De a Sony-nak mi kéne a Square-től, talán a FF széria, de kétlem, hogy ezt ne húzta volna be a másik vevő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest