Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
FunPro #136286 üzenetére
Tudom ez olyan mint a 90-es években vállalni, hogy saját nemedhez vonzódsz, de én ilyenkor betolok egy trainert oszt' jólvan. Feltéve, ha ellenállhatatlan késztetést érzek, hogy a sztorit megismerjem mögötte, amúgy meg hagyom a francba. A YT videó megtekintése nálam nem opció.
Frusztrációt nagyon nehezen bírom a játékokban (van elég belőle a való életben), úgyhogy próbálom kerülni alacsony nehézséggel, vagy ha minden szakad, akkor trainerrel. Ott is úgy játszok, mintha be se lenne kapcsolva, de a tudat, hogy nem halhatok meg már kiiktatja a stresszfaktort. Én ezt ajánlom!
Egyébként meg minek kínzod magad?
A "ha már elköltöttem rá ennyi pénzt, akkor csak végigtolom" ideológia mentén haladsz Te is? Ez néha nálam is játszik ... pedig az idő amit elcseszek rá, az még jobban "drágítja". Mégis, egy dolog érteni, más dolog úgy is cselekedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest