Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #136986 üzenetére
"Also in development for PC" --- (TLoU 1)
Idén nem számítanék rá.
Szívesen tévednék.Amúgy meg: Gondolom, a 2. részt meg majd megkapjuk 2032-ben...
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
válasz cyberkind #136997 üzenetére
Ez mondjuk nem a film hibája, hogy egy jó, tisztán Alien játék készült. A potenciál megvan benne, lásd Isolation, vagy az Alien vs Predator 2 tengerészgyalogos kampánya.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz FunPro #136994 üzenetére
A mozibajárók többsége ma sem rohangál VR-ben, és lefejezős videókat sem néz. Jó, téged nem fogott meg, tiszta sor, nincs ezzel semmi baj, én pl. az Avatar körüli felhajtást nem értem. Én az Alien-t gyerekként kezdtem el nézni, egy olyan korban, amikor nagyon mentek VHS-en a gumiszörnyes, maszkos horrorok a tékából.
De most gondolkodom, mi az a valóban régi nagy film, amit csak mostanában láttam először, de nem nagyon ugrik be, bár azok többségét rég láttam, de főleg 20+ éves fejjel, a filmek is 20-30 évesek voltak már akkor is. Engem mindig megtalált a hangulat, ha volt a filmben. The Thing is nagy kedvenc, azt biztos, hogy jóval később láttam először, mint az Alient.
Régebbi filmekkel jobban tudok azonosulni, mint régebbi játékokkal, pedig a játékbizniszben is benne vagyok 20+ éve, Wolf3D, Duke Nukem, Quake, Red Alert sok órát vettek el, de ma valahogy egyikre se tudom már rávenni magam. Nem tudom, hogy a játékmenet, vagy a grafika miatt. FPS-nél a játékmenet is lehet, mert pl. pár éve a Bulletstorm-to sem élveztem, új Serious Sam, Doom is unalmas nekem, Shadow Warrior is, a 90-es évek ős-FPS-einek a stílusa ma már kevésbé működik nálam. A régieknek meg a kockás, baltával faragott grafikája zökkent ki, míg ugye filmeknél ez nem fordulhat elő. Persze mókásak a 40 éve futurisztikusnak gondolt dolgok, hogy képzeltek el a 80-as években egy korai 2000-es éveket, de alapvetően régen is igaz volt, ha van pénz és ötlet egy filmhez, akkor az jól néz ki, akár még ma is. Nekem a 80-as évek praktikus effektjei, a makettek, maszkok, stop motion animációk mai napig tetszenek, persze azt is megértem, ha valakinek nem, bár szerintem Tom Savini vagy Stan Winston munkái a mai modernt CGI-t is leverik.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gyimger
őstag
válasz FunPro #136994 üzenetére
Az Alien-példa nekem is tetszik. Egyszer mondtam apámnak, hogy szénné untam magam a filmen, volt benne egy 20 perces snitt (nem tudom pontosan, de annyinak tűnt), amikor konkrétan egy macskát kergetnek benne. Erre apám azt mondta, hogy jól van, de amikor ő ezt moziban nézte fiatal korában, majd' összeszarta magát.
Amúgy én próbáltam a Last of Us-t PS3-on, és sose fejeztem be, kínlódás volt. De egy PS-exkluzív játékot nem szoktak/szabad lehúzni."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
FunPro
őstag
válasz Dilikutya #136992 üzenetére
Itt az igazi kérdés az, hogyha most eléd raknám a filmet, és azt mondanám, hogy ez egy olyan film, aminek a vetítésén állítólag pánikrohamot kaptak az emberek, csalódnál-e a látottakon, 2022-ben. Fel tudnád-e mérni azt, hogy ha történt ilyen, akkor az miért történt, és megértenéd a miértjét?
Egy olyan világból, ahol akár te is rohangálhatsz az Alien elől, vr-ban?
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
FunPro
őstag
válasz KISDUCK #136991 üzenetére
Igazából a last of us-t sem gondolom vállalhatatlannak, ahogy az alient sem. Végig lehet vinni, el lehet vele lenni. Az alient is meg lehet nézni, de nem fogsz elájulni a bordakitörős jelenettől vagy az űrlényfarkától, mert ezen a szinten már túl vagyunk.
Szerintem pont ezért tökéletes párhuzam, mert az alient is meg tudod úgy nézni, hogy jó, ez ma már inkább "vicces", mintsem ijesztő, de akkor ott...
Már aki megtudja úgy nézni. Ahogy írtad, a lefejezős videókon szocializálódott generációt nehéz lenyűgözni néhány jumpscare-el.Mondjuk én azért állok hadilábon a filmmel, mert a thing az egyik (ha nem a kedvenc) horror filmem, pedig az sem sokkal frissebb, mint az alien. Csak az még is tud valami olyat, amitől időtálló maradt, míg az alien az számomra inkább már monoton és unalmas.
(Hozzáteszem, mostanában gondolkoztam, hogy újra kéne nézni, hátha most jobban leköt).I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Dilikutya
félisten
-
KISDUCK
addikt
válasz FunPro #136990 üzenetére
(Az Alien lehet hogy nem a legjobb példa mert szerintem még ma is vállalható film. Az egyetlen dolog ami idejétmúlt benne az a korabeli IT eszközök mint pl.: az ezeréves képcsöves megjelenítők, de amúgy a díszlet, jelenezek is korrektek, a karakterek is érdekesek és a rendezői változat egy picit pörgősebb.)
De ma már ugye azért nem okoz akkora traumát mint régen mert annyi hasonló és erősebb inger érte az átlagembert hogy már nem tud megijedni, rettegni tőle. Annyi gore-t láttak az emberek filmben illetve mobillal felvett anyagon hogy már egy horror film nehezen tud rettegést kiváltani az emberből.
A farc cry primal is kb akció horror a tartalmat illetően, de nekem kb az egész pet taming szimulátorként maradt meg. -
FunPro
őstag
válasz cyberkind #136988 üzenetére
Na, azt sem fogom többet elindítani szerintem. Köcsög hesitation is defeat szutyok.
Viszont a last of us-ban sem találtam semmi "jót".
Elismerem, gonosz vagyok. Gonosz vagyok, mert nem tudom a helyén kezelni a dolgokat.
Nyilván akkor és ott, az a játék ütött. Most sem mondom rossz játéknak, de aki úgy ugrik neki, hogy ezalásztofász öcsém amiről ódákat zengenek egy évtizede, és végre itt van pc-n...
Az csalódni fog!Ugyanúgy fog csalódni, mint mondjuk az, aki most leül megnézni az Alient. A horror filmet, amiről úgy kellett kihúzkodni a beájult embereket a moziból.
Aki úgy tudja végigjátszani a játékot, hogy a játékmechanikánál azt mondja, hogy "hát oké, már játszottam jobbal is, de az, akkor, ott...". Vagy aki a sztorira tudja mondani ugyan ezt.
Én ezt nem tudtam megtenni. A játékmechanika mostanra medicore, a történetet meg szerinte a telltale walking dead-je simán kenterbe veri.
És a hiba valahol a játékkal lehet, mert pl. az Alan Wake a mai napig játék. De ez megint csak magán vélemény.
-
cyberkind
félisten
Beszarás, de mi történik idén? PC-re jön a Spider-man, majd a The Last of Us 1 is?
-
KISDUCK
addikt
válasz Golden9 #136983 üzenetére
Ne fintorogj, jó ez! Én örülök neki, mert párszor szemeztem már vele és bulinak tűnt a játék gameplay alapján. Bár azért a dlc-t még adhatták volna, mert ahogy olvasgatom 60-90 perc játékidőt biztosít ami 4,1k HUF helyett most 2,9kk HUF ami azért kissé morcos ennyi játékidőért. Ennyi pénzért pedig azért lehet olyan játékokat találni akciósan amik jóval több szórakozást tudnak adni.
-
Golden9
veterán
válasz csuvicsuva #136982 üzenetére
Ajándék cápának nem nézem a fogát.[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Golden9 #136979 üzenetére
Pedig így június elején, szezon előtt pont jópofa, végigtolod, aztán mehetsz is nyaralni az Adriára, tudva, hogy a nagy fehér amúgy őshonos az egész Földközi-tengeren.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
tomsolo
addikt
Nehéz ügy értékelni ezeket a játékokat. UBI nagyon igyekezik ilyen mindenes, coop-pve-single-openworld cuccokatt tolni, mert hát ebből jön majd a sok zsé - hehe vannak nfts skinek is ám már - a baj csak az hogy nagyon nehéz ezt igazán jól csinálni, eddig senkinek sem sikerült. Grafikailag mindkét játék zseniális, rendesen meg van csinálva csak hát beáldoztak a játékmenetből egy csomó mindent hogy a 80-as IQval rendelkezők is tudják tolni meg a kicsit profibbak. A Breakpointtal is ez volt a bajom, bár azért az ennél jobb. Ilyen esti püfölésnek jó ha épp nincs jobb dolgod, hiába lagymatag a játékmenet, de sok a felfedezni való ami elviszi elég sokáig a cuccot.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
KISDUCK
addikt
válasz Golden9 #136972 üzenetére
Redditen arra tippelnek hogy ez a kép nem jó mert az ikonok körül piros fény van tehát ez nem nyithatja a széfet.
Lehet hogy nem AAA játék, de ilyen butaság is kell néha. Párszor gondolkodtam rajt hogy megveszem de a fullos csomag árát kicsit sokallom és az alapjáték is kissé drága akció nélkül, szóval én örülnék neki. -
cyberkind
félisten
És már fent is van az új CoD Steam-en, buzi Ubisoft.
-
Golden9
veterán
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Golden9 #136965 üzenetére
Te ezt merre látod? Am redditen holnapi dátumú képek vannak,
https://www.reddit.com/r/EpicGamesPC/
Lehet a Maneater lesz az?
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
Epic Free Games képrejtvény. Másodikára írja , de a hologram csak nem hibás.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #136963 üzenetére
Btw. ma este héttől (45 perc múlva) lesz ennek a bemutatója asszem:
Call of Duty: Modern Warfare II - Worldwide Reveal - June 8th - YouTubeNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz DrTechnoid #136962 üzenetére
Nem kevered azzal ami most jön?
Call of Duty® | Modern Warfare IIEz nem remake, hanem ez II és nem 2
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
őstag
Mi lehet az oka hogy ismét(?) megjelenik ma a MW2 remake? Mert tegnap írta a kliens hogy júni 8 de jó nekünk mert lesz MW2, hurrá, erre nézem nekem install gomb van a buy helyett,csekkoltam, 2020 04 06-án megvettem, szóval mi a helyzet ezzel? Ingyenes lesz, vagy valamit adnak ki hozzá?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
i2k
őstag
Őszintén szólva engem mindig is felb*sz ez az állandó online jelenlét követelmény/követelés.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
_drk
addikt
válasz tomsolo #136957 üzenetére
Division 2-nél adtam fel, hogy Én PS-en lövöldözős játékkal nyomjam. Pedig a játék a szép és van benne build-elés ami minden játékban tetszik. Mondjuk kb ennyi is a jó benne, mert ez a bele kell lőnni ezret már egy nagyobb enemybe néha olyan kiégetős.
Plusz egy idő után, bármennyire is kínlódtam, de sokszor éreztem, hogy ide társak kellenének. A random emberek meg sokszor semmilyenek voltak.De ami a legjobban zavart. De ez az összes Ubi-s játékban zavar!
Több perc mire bejön a csatlakozás gomb, majd csatlakozik, itt belépett még valamibe amire várni kellett és majd akkor tudtam rámenni a tényleges Join-ra és megint várni pár percet. Mire elindult a játék, kajak elment a kedvem és nem egyszer és ki is léptem... -
i2k
őstag
Nagyon nem tűnik jó játéknak számomra.
Köszönöm szépen a beszámolót.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Lackki
őstag
sajna minden olyan div playernek ez a véleménye aki leül, lenyomja a storyt és 20-25óra után törli a game, mert hát vége
Wow playerek szavaival viszont "a játék utána indul". Nem raidre gondolok, meg a pvp részekre, mert én pl nem játszom PVP-t, raid meg olyan nehéz és bonyolult hogy max 8 hozzáértő tudja megcsinálni, így kb sose jön össze a matchmaking.
Én nagyon elvagyok a világában, mert monoton folyamat ugyanazokat a küldiket csinálni, meg az eventek is már rég ismétlődnek, de maga a pályadesign, a részletesség és az hogy él minden, rengeteg lore és gyűjthető/farmolható sz*r van benne.
Ez egy farmolós haverral dumálgatós game. Soloban nagyjából 20-25óra után megunja az ember.Privátot hamarabb észreveszem
-
tomsolo
addikt
Backlog pusztítás: menet közbeni review - Divison 2
Anno már egyszer nekikezdtem és gyorsan félre is tettem mivel nem fogott meg elsőre, hogy finoman fogalmazzak. Az újra kezdés vicces volt, mert sikerült belefutnom egy bugba: ha elértél a fehér házba de még nem mentél be, és kilépsz akkor betöltésnél nem tud triggerelődni a játék a folytatásra - törölni kellett a karaktert és újra kezdeni.
A történetre sok szót nem érdemes pazarolni, a jó USA, és a rossz PURGE (aka ez is USA csak rósz) csinál egy kis káoszt. Utóbbi azt eredményezi, hogy gyalogolni kell mindenhova mert a modern közlekedés mint olyan megszűnt. Vannak kütyüink ami jó, bár némelyik tök haszontalan - single-ben felesleges a healazés - egyszerre kettő lehet aktív (szerencsére menetközben lehet váltani köztük).
A játék alapvetően ilyen területfoglalós/felfedezős lövölde minden olyasmivel amire a modern 12-16 éves tinik elismerően csettintenek. Sajnos a lövölde rész valamint a harcok sok hiányossággal küzdenek. Az egyik ilyen a fegyverek viselkedése, főleg a hangjuk. Ez utóbbi kérem úgy készült hogy vki rálépett a lábdobra véletlenül és pont arra járt egy manager a HQ-ban aki felkiáltott: ez pont olyan mint egy lövés hangja nem? Nem.
A másik fájó pont a skálázódás és osztályok ambivalens viszonya. Ez sok fura értéket eredményez az adatlapon, vannak karabélyok amik éppen egy géppisztoly feletti értékkel bírnak és vannak amik meg shotgun szintű sebzéseket képesek elérni. De megemlíthetném a kifejezetten furi értékkel rendelkező golyószórókat is. Harc közbe az agyag galamblövészet ezek miatt a szokásos puff-puf-puff-dögölj már meg élményt nyújtják, legyen nálunk akármilyen fegyver is. Elég sok fegyver szerepel a kínálatban - teljesen feleslegesen, mivel egy csomó dolog nem működik a játékban: nincs értelme camperkedni mesterlövész puskával, nincs értelme ghostolni - a pisztolyra rakott hangtompító 10% pontosságot ad LOL - mivel előbbi túl lassú utóbbi meg hülyeség, mert nem fog meghalni 1 fejlövéstől a delikvens, szóval a harc leegyszerűsödik a féltávról való puffogtatásra(Classic M1A) illetve a közeli rambózásnál vmilyen jobb sörétes puskával való rendvágásra. Ja meg a drónozásra. Minden más csak kozmetika. Szóval gunplay és fegyvermester szempontból nem kifejezetten erős a játék, utóbbira egy pozitívumot tudok megemlíteni némelyik fegyvernek elég valósághű lett a visszarúgási animációja, de csak némelyiknek. És akkor itt van még a szintezősdi amiért nem kifejezetten rajongok. Saját vélemény, de az van a fegyverekkel, hogyha nem reálisan használja egy játék akkor minnél jobban eltávolodik a valóságtól annál furibb lesz vele játszani. Egy alapfegyver plusz szintezett kiegészítők sokkal jobb reális választás lett volna, bár olyan nincs hogy kaliber csere/munició csere nélkül egy fegyvernek ilyen mértékben nőhetne a tűzereje.
Ha már kiegészítők, ez kérem az első olyan játék amit láttam, ahol felvehetsz éjjellátó sisakot csak nem látsz vele éjjel. Ami egyébként kurva sötét, szóval drón nélkül elég necces ténykedni.
Szerencsére annyira nem rossz a helyzet, az AI bár tök hülye azért oldaltámadni (flanking), állványos fegyvereket használni tud, szóval bár az alap ugyanaz mindenhol egy kicsit mégis minden harc más. A játék elég jól néz ki és döbbenetesen kevés erőforrás használ - aki frissen telepíti az várjon vele mert az első 10 percben menetközben csinálja a chachet szóval ugrálni fog az FPS, de utána szépen kisimul. Elég nagy a terület, és sokféle a küldi, a felfedezni, csinálni való dolog. Ilyen esti lazításnak tolni pár órát jó, és még az ingyenes árát is megérte . Ha lesz 3 és pótólják a hiányosságokat akkor érdemes lehet elszórni rá pénzt ha ilyen marad akkor jöhet az is ennek az áráért.
-
csuvicsuva
addikt
válasz s7evcsenko #136955 üzenetére
Persze, persze, azért annyira az MS sem jó fej.
Az említett izlandi store mellett USA címmel és USA PayPallal (amit már ugye nem lehet stikában csinálni) lehet az USA store-ból, illetve elvileg EU+UK Paypal/cím/Revolut kombinációk valamelyikével, de erre már nem esküszöm meg. Egyéb régiókra marad a gift card, de igazából egyszerűbb kulcsot venni, mert kevesebbet kell vele szüttyögni.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
s7evcsenko
addikt
válasz csuvicsuva #136953 üzenetére
Akkor félre értettem, én azt hittem, hogy átváltottál argentín régióra és úgy vásároltál be.
ha szürke bolt, akkor az más.l.skywalker
Értem"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
l.skywalker
félisten
válasz s7evcsenko #136950 üzenetére
A One szériával az Xbox régió független platform lett. Viszont a fizetési opciók régióhoz kötöttek. PS oldalon asszem simán lehet US fiókban magyar PayPal-al fizetni, MS-nél nem. De pl. az izlandi móka működik magyar kártyával. Ott lehetett pár jó forintot spórolni még PC-re is
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
A Sony megteheti a régiózárat, az MS meg szarik rá. A játék mindenkié.
Pécén ugyanezt nagyon nem merném megcsinálni, még második fiókon sem, nemhogy Steamen, a többin sem.
Microsoftnál egyszer volt bünti, amikor véletlenül lehetett magyar kártyával vásárolni DDOS támadást megszégyenítő megoldással a hivatalos argentin boltjukból. Mindenki kapott két hét bant a live-ról, a játékok megmaradtak.
Amúgy MS-nél természetesen szürkeboltokról beszélünk, a hivatalos áruházaik nagy részét nem lehet megkerülni.
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Igaz, de ps-en új fiókot kell létrehozni, így kicsit macerásabb lesz egy idő után a követése, hogy mi van meg és mi nincs.
Boxon meg ha jól tudom csak simán átállítod a régiót és kész.
Dobj légyszi pár csalást boxra, épp most tervezem az éves GP befizetését, hátha."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
_drk
addikt
Box-ra tudok nagyobb csalásokat is.
De ez Ps-en is ugyan úgy meg van. Sokan amerikai profilt használnak.
Szerintem ezeket rohadt nehéz lenne korlátozni meg a bevétel csak kis részét veszik el.
Ezek a játékok amugy is mennyibe kerülnének?
A régi kalózkodás át ment modern zsiványkodásba! -
s7evcsenko
addikt
válasz csuvicsuva #136949 üzenetére
Ezért amúgy nem tosztak még senkit hátsón?
Fura, hogy az MS ezt szó nélkül tűri...
A nyomorult sony meg már azt sem engedi, hogy az előre megvett ps plus éves kártyát feltöltsd a fiókra, mert azzal spórolhatnál egy kicsit a közelgő gamepass koppintáson..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
csuvicsuva
addikt
válasz FunPro #136948 üzenetére
Nem refund volt?
Amúgy nekem eddig kimaradt a sorozat, valószínűleg ki is fog, mert már FPS fóbiám van, de ennyiért nem tudtam otthagyni. A 600 forintos(!!!) The Witcher 3 GOTY-t már meg sem merem említeni. Meg van 700 körül DmC HD collection. Pedig már nem akarok hörcsögölni, hiába gusztustalanul olcsók az argentin kulcsok.
-
FunPro
őstag
válasz csuvicsuva #136947 üzenetére
Ha jól emlékszem, aki előrendelte, az meg is kapta steam-en.
De igen, kapják be a kukacot.
Azóta is bojkottálom a játékot.I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Zolás #136946 üzenetére
Jaj, igazad van, most beugrott, az azért volt botrányos, mert elő is lehetett rendelni Steamen. Néhány héttel a megjelenés előtt vették le az áruházból, ugye?
Hét elején argentinában jártam és megvettem a Metro Saga Bundle-et (minden benne van, az Exodus Gold is) Xboxra kemény 1000 forintért. Azóta még olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz csuvicsuva #136945 üzenetére
A Metro is steamen volt reklámozva, aztán Epic exkluzív lett kiadáskor. Sokan ekkor utálták meg az Epicet.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
csuvicsuva
addikt
Nem vagyok az Epic ellen. Szimplán azért találom örömtelinek, mert úgy látszik, hogy Valve-nál rájöttek, hogy valamit változtatni kell az eddigi stratégiájukon, hiába megközelíthetetlenek. Nem vagyok "csak a Steam" játékos, főleg mióta megvettem az Xboxot, már csak kártyázásért van megnyitva.
Zolás: mire gondolsz? Sehol nincs, csak a Steamen. Ez akár még egy új barátság kezdete is lehet, bár nem tudom, hogy a Sonynak van-e köze hozzá vagy csak az Annapurnának.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz csuvicsuva #136941 üzenetére
Metro exodus is így kezdte, aztán Epic lett jó hosszú ideig. Remélem most nem csinálnak ilyet.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
i2k
őstag
válasz WayneGace #136942 üzenetére
//Sejtésem: nem örült volna egy Epic Store exklunak...
-
WayneGace
őstag
-
csuvicsuva
addikt
Az pedig kifejezetten örömteli, hogy pécén Steam only. Gondolom egy évig, mint konzolon a PS esetében, bár ebben nem vagyok biztos.
Szerk: az egy év tipp volt, limited time-ot írnak a PlayStationre.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz csuvicsuva #136937 üzenetére
Én tutira játszok majd vele. Eleve az ötlet frissessége, és a tény, hogy macskás vagyok is ezt kéri tőlem
-
csuvicsuva
addikt
válasz Zolás #136938 üzenetére
Borítója alapján jött egy megérzés, hogy nekem erre most rá kell kattintanom. A smiley kicsit talán félrevezető, de így pattant ki a szemem, amikor megláttam. Szintén felkerült nálam is a kívánságlistára.
-
Zolás
addikt
válasz csuvicsuva #136937 üzenetére
Nekem várólistán van.
-
csuvicsuva
addikt
Cyberpunk macska szimulátor(!!! ) az Annapurna kiadásában.
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #136920 üzenetére
Az mekkora királyság volna!
Nekem sajna csak WRZ-ben volt meg anno.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
csuvicsuva
addikt
-
FunPro
őstag
válasz csuvicsuva #136929 üzenetére
Én egyébként nem értem, hogy két sorozatból, miként tudják fenntartani magukat.
Miért van ezekre a játékokra ekkora kereslet?
-
FunPro
őstag
válasz cyberkind #136926 üzenetére
Jó, hát valóban ők mentek le a platformról, viszont visszamenni a kínai behatás miatt gondolom már nehezebb lenne.
Továbbra is el tudom képzelni, hogy van egy olyan szimbiózis a két cég között, hogy megérje nekik távol maradni a steamtől.
Meg ugye a kínaiak azok is, akik folyamatosan happolnak el bizonyos címeket a saját platformukra, exkluzívnak.
-
Dilikutya
félisten
válasz csuvicsuva #136930 üzenetére
Igen, a 2018-as játék remaster-e.
-
-
gyimger
őstag
Spiderman is ellátogat hozzánk augusztusban.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
cyberkind
félisten
Hűha, a CoD is visszatér Steam-re, már csak a buzi franciák különcködnek.
-
Golden9
veterán
válasz T0rnad0 #136917 üzenetére
A Wolfenstein: The New Order jött csak .
Ha megnézem a sale eddigi ingyenes játékait, akkor én egy Falloutot jósolnék még a sorba, és talán egy Serious Samet.
[ Szeretkezve ]
-
sto1911
veterán
XBox 360-on is van game pass? Ha igen, lehet korhatarossa tenni a GP fiokot?
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
Epic Free Games képrejtvény.
[ Szeretkezve ]
-
Zolás
addikt
válasz Mr.Csizmás #136914 üzenetére
Kipróbáltam amikor kijött, a jó kis Intel e6420 20 egység felett elkezdett szaggatni, meg fűteni! Le is töröltem gyorsan, mielőtt meghal a rendszerem.
-
_drk
addikt
Starcraft 2!
Mostanában sokszor felhozódott pár helyen ez a játék és kedvet is kaptam hozzá.
Ilyenkor mindig van kicsi csalódottság, hogy ez jobban nézett ki. Meg milyen jó pályák voltak.
Vannak jók ,de vannak nagyon idegesítőek.
Még anno mikor megjelent egyik kritikában olvastam, hogy ebből az RTS műfajból, amit lehetett kipréseltek és ez ennyi.
Mai szemmel kicsit értem is, miért ált le akkor mindenki az ilyen játékokkal.
De majd ennek is lesz reneszánsza. -
csuvicsuva
addikt
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Fúúúú, most a Game Passon nagyon megörültem a Sniper Elite 5 -nek. El is kezdtem vele játszani, de valahogy nem fogott meg. Régebben mintha nem lett volna ennyire igénytelen. Vagy lehet ugyanennyire volt, de akkor még a többi játék is hasonló szinten volt. Tényleg olyan mintha minimum 4-5 éves játékkal játszanék.
Aztán nekikezdtem a Shipbreakernek, amiről azelőtt sose hallottam. Első pálya lement, gondoltam majd tesztelem még. Nem rossz, de nem egy nagy durranás. Aztán játszottam még egy picit valami mással, majd újra bekapcsoltam pár napra rá. Azóta nagyon komolyan ráfüggtem. Időm sajna nincs játszani vele, de lopom a perceket. Egy fél óra itt - egy fél óra ott és várom, hogy mikor lesz már rá megint időm. Rég volt ilyesmi.
A játék egyébként primkó: szedj szét egy űrhajót az űrben. Az alkatrészeit kategorizálva dobd be különböző "üstökbe" és zsebeld be a lóvét. Időre is lehet tolni, de én a relaxed módot választottam, ahol még az oxigén se fogy. Később egyre nehezebb, nagyobb feladatokat kapunk, ahol már a hajó belsejében lévő nyomáskülönbséggel is meg kell birkózni, vagy épp a meghajtók szétszedésekor az idővel kell versenyezni, hogy be ne robbanjon az egész. Közben fejlesztgethetjük az eszközeinket, úgyhogy egyre hatékonyabbak is tudunk lenni. Még az elején vagyok, de úgy látom, hogy lesznek még ezen kívül is érdekes mellégzöngéi a sztorinak.
Aki szereti az ilyen House Flipperszerű játékokat, az mindenképp tegyen vele próbát, szerintem hatalmas.armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
csuvicsuva
addikt
válasz tomsolo #136906 üzenetére
Sajnos teljesen belekerültem a grindfestbe (Gears 5, NBA ha épp van, Rocket League), ahelyett, hogy ránéznék a kismillió ígéretesebbnél ígéretesebb játéknak. Elég, ha csak a Game Passt veszem, a szűk tíz év alatt összehörcsögölt Steames könyvtárat már említeni sem merem. Imádom például a történetorientált játékokat, csak elkezdenem nehéz őket.
Bár a világból ki lehet kergetni a kifejezéssel, de egyre nehezebben mozdulok ki a komfortzónámból."Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
tomsolo
addikt
válasz csuvicsuva #136901 üzenetére
nehezen indul sajnos - ráadásul érdemes az első 2-3 órában csak a fő küldikkel foglalkozni, mert egy csomó dolog utána válik csak elérhetővé
ha az ember elfogadja, hogy nem egy wildlands utána tökéletes játék ilyen esti pár-órát tolom kikapcsolódásra
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #136904 üzenetére
Én szerintem még ezer éve játszottam valamelyik single lövöldével. Mondjuk AC-t kivéve nekem szinte a teljes Ubisoft felhozatal kimaradt. Gondoltam, hogy esetleg próbálok valakitől lejmolni Prime Gaminges Far Cry 4-et, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg úgysem lenne soha elindítva.
-
l.skywalker
félisten
válasz csuvicsuva #136903 üzenetére
Én elkötelezett vagyok a GR széria mellett, csak a Destiny mellett jobban
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #136902 üzenetére
Milyen jó is a Game Pass? Fizzie-vel megnéztük, aztán mentünk vissza Gearsezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest