Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
Az AvP ugye nem napi akció volt??
Mondjátok, hogy még ma is csak 5EUR pls...Nagyon zsír a topik, tegnapelőtt megvettem 11EUR-ért a Stalker COP, Railroads, Pirates hármast.
Üröm az örömben, hogy a Stalker az első pályán 2-szer is kiakadt bezzeg a tört cuccal háromszor végigtoltam akadás nélkül
[ Szerkesztve ]
A felhasználóbarát felhasználó
-
Allien
veterán
Kellkell!!! Az megéri, tutira! Én is meg fogom venni, mert az első alkalommal nem értem oda anyagilag. A bankfiókba hülyének is néztek, amikor BEfizettem a számlámra, és nem hitelért mentem, vagy pénzt felvenni.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
HS 2142
őstag
Szerintem is ennyit nagyon megér, a szöveg kevesebb mint a Mass Effectbe, én a szerteágazó fejlesztési lehetőségeket hiányoltam, de a hangulata magával ragadó és feledteti a hibáit.
Érdekes, hogy a mai "újrajátszásból" kimaradt a Batman.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
cskamacska
addikt
Ha szerinted egy erősen leegyszerűsített, majdhogynem csőben játszódó, bevallottan akció orientált RPG-ben "túl sok a szöveg" , akkor tudom ajánlani neked a az ugyancsak zakciós F.E.A.R. csomagot, illetve a Steam-en regisztrálható Prey-t."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Scholes9
nagyúr
Oda van írva a noteba, h Steam account szükséges
Civ 5-öt én megvettem itt és bár ennyit is bőven megér, de ahogy nézem amit ollie linkelt még olcsóbb és itt érdemesebb megvenni, mivel a dobozos is Steam accra települ
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
dbius
veterán
Nem tudom, valószínűleg hardverfüggő is lehet a dolog. Nálam az adataimnál lévő gépen és a fiaim gépén sem indult el. (nálam Win7 Ultimate x86 van Nvidia vga-val, fiúknál Win7 HP x64 Ati vga-val)
De végül úgy néz ki, megvan a megoldás:
1. Kompatibilitási mód - XP SP3
2. a játék könyvtárában létre kell hozni egy üres fájlt, aminek16bit.mode
legyen a neve.
Az én gépemen azóta fut a program, de csak a fentiek együttesen történő beállítása mellett, egyébként nem. A fiaim gépén még nem néztem meg.
Forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Zolás
addikt
Sikerült megoldanom a vásárlást
A promó kóddal együtt 10.61$ volt a fizetni való, ráment az áfa is utólag.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Hát nekem se jött össze, akármit nyomkodtam benne. Vagy lejárt, vagy nem tudom.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
Źşë'
addikt
eredetim van, de annyira nem vagyok autójáték fan, így még mikor megjelent játszotta mvele pár órácskát és ennyi, nem tudom miből szűrted le h warezolok
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
hát régen annyi volt h lobbyk voltak, és oda becsatlakoztam, ez a gamerangers meg nem tudom h pontosan mi is, mert mondom alig játszottam a játékkal
"Ha próbáltad volna az eredetit" ebből - megvetem mélyen azt aki nem ad ki pénzt azért amit használ
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Agyzuzo
addikt
Pfahh, má 3 órája próbálom összehozni ezt az achit, de 7-nél tovább nem jutottam. Melyik karakterrel sikerült neked?
Amúgy tényleg iszonyat...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Hát ez nem igaz, már 4 órát elvertem erre a sz*rra, de csak nem jön össze, nagy bénabéla csapatba kerülök mindig, vááááááá, elég.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Az én jutalmam, meg egy -60%-os engedmény lett a Victoria II c. játékból.
Hát... köszönöm... Kinek kell?Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
ayo
veterán
nem. ugyanugy megkapsz mindent en ezresert vettem meg ajandekba 2 dollarert tesomnak. ugyanugy megkapta a mostani bonuszokat is. nincs semmihez kotve igazabol 1 dollart is fizethetsz de a blogon kiszamoltam hogy kb 15700 ft a pack plusz a bonuszokat nem is szamoltam siman megeri a 15 ot is amugy most pl a the ball 16 euro v a sideway new york amint en pl imadok es tokre orulok hogy megvan 9 euro... szoval elegge kemeny
http://jateknaplo.blog.hu
-
Źşë'
addikt
menj a: neved/log out alatt lévő downloads fülre, egy oldalon fogja mutatni az összes cuccodat amit vettél, kódokkal letöltési linkekkel együtt, elvileg a legutolsó sorban lesz
amúgy van még vissza 34 óra, és 60,106.48$ on áll a számláló! ebből lehet még 75K$ is akár, csak azt nem értem h elvileg ez amit most adott ez a 75K-s elérésnek a díja, akkor miért adta be?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Farming Simulator 25
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest