Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiss66
senior tag
válasz
ctrlaltdel13 #58144 üzenetére
Újabb akadály, nem lett elég a pc vastagsága, hogy belekerüljön a Xonar D2 hangkártya. Hát az idegbaj kerülgetett
/de csak csendesbe, külsőleg nem látszott
/.
Kitaláltam, hogy nem lehetne az összes hóbelevancot átrakni egy nagyobb pc házba, persze a Xonar D2-vel együtt. Hát de, és vót is neki. Na csak megmertem kérdezni, hogy mennyibe kerül a nagyobb ház, ami ott vót neki több is használtan. Azt mondja 2500. Gondoltam, nem hallottam jól valamit és visszakérdeztem, hogy 2500 Ft?!
És annyi.Én jóval többre számítottam. Az összes munkálatot is megkérdeztem. A táp előtt is kell valamit szabosgatnia a lemezen., meg magyarázott, hogy miket kell ide-oda, ventilátor stb. összbe 5-6000 Ft
, hát ez szerintem teljesen jó, én a pc-házzal együtt fel voltam készülve vagy 15-20 ezerre. Na mostmár tutti lesz, szellősebb, vezetékelésnek is jobb stb. 2 nap múlva elvileg kész. Szuper. Driver-t is letölt hozzá, kipróbálja a hangkártyát. Ez megoldódni látszik, pedig nem jól indult.
Ja, ez még nem a HTPC, csak a pc-m lett módosítva, amit persze majd használok a méréshez, kalibráláshoz és filmnézéshez, amig kész nem lesz a HTPC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tesla topik
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- League of Legends
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest