- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kátú
őstag
Sziasztok szeretnék egy ilyen kicsike pc-t, de olyan igényem lenne, hogy GTA San Andreas ozni szeretnék HD ben fullon multiban, ezen felül semmi más nem számít. erre tudtok valami értelmes konfigot? csak a ram legyen 8 GB
-
devil-k
nagyúr
-
mivamma
senior tag
Emlékeztetőül devil-k fórumtársnak
(#30897) canniball: első körben még megpróbálok ragaszkodni a hülyeségeimhez, aztán ki tudja.........
-
canniball
nagyúr
válasz
generic #30894 üzenetére
Természetesen HTPC kell neked; mert ebben a topikban mást mondani szentségtörés.
Komolyra fordítva: a HTPC a lehetőségek végtelen tárházát nyújtja, de kicsit dolgozni kell vele (viszont az alapvető működést elérni nem nehezebb mint pl. feltelepíteni egy OS-t); a médialejátszók előnye pedig a kiveszed-összedugod-működik megoldás, csak jól utána kell járni mit veszel mert ott már szoftveresen nehézkes bármit tenni ha gond van.
-
generic
senior tag
Sziasztok,
Adott egy NAS szerver, wd 3 teras merevlemezzel, ami nonstop megy. Lg nemokos tv-n szeretnem nezni a nason tarolt filmeket akadas es minden mas problema mentesen. Lenyeg, hogy vezetek nelkul menjen minden szuperul.
A kerdes az lenne, hogy a tv melle milyen okositot erdemes venni?
-htpc
-Android tv stick/box
-apple tv/wd tv
-egyebHa valaki tudna ajanlani valamit indokkal azt megkoszonnem
-
canniball
nagyúr
válasz
Armatura #30881 üzenetére
Az olvasottak alapján szerintem maradj Win fronton, úgy lesz a legkönnyebb dolgod.
"Például weben nem érem el a gépet telefonon..."
Ha jól értem és ennek a wol hiánya az oka, akkor úgy kell beállítani a gépet hogy soha/csak éjszakára kapcsoljon ki.gery2123!
"Én nem is a Pc-Pc-ről beszéltem, hanem Pc-android."
No de (ha jól értem) a kollégának PC-android és PC-PC relációra is szüksége lenne."Vagy egy smb és kész is."
Ja, pont ezt javasoltam én is. -
Melorin
addikt
válasz
schferenc77 #30871 üzenetére
XBMC/Kodi-ban bekapcsolod az upnp-t.
Aztán androidon meg használd a bubbleUPNP-t és csókolom. Ez legalább ingyenes és rengetege használják. Én is közel 2 éve. -
Armatura
tag
Egy van itthon kallódóban,bár elég koros már.Ez egy Dlink di-524.Próbáltam valahogy összehozni ezzel a ciscos csodával de semmire se jutottam.
-
Magga
aktív tag
-
gery2123
őstag
-
Osynho
addikt
válasz
Osynho #30875 üzenetére
Nem értem.
Amint másik hdmi bemenetre kötöm, lesz kép restart után. De csak egy darabig. Fogja magát és visszadobja a felbontást és eltűnik a hdmi, mint opció a beállításokban. Miközben továbbra is van kép a tv-n, de rossz felbontáson (a notebook kijelzőjének felbontásán). Ismételt restart esetén sekép, sehang, hdmi opció sincs. Ismét másik hdmi bemenetet választva ismét megjavul, majd kezdődik minden elölről.
-
Armatura
tag
válasz
canniball #30874 üzenetére
Egyenlőre mint hagyományos pc üzemel (win7 32bit),megpakolva néhány filmlejátszáshoz,webes,wifis eléréshez szükséges programmal.De így nagyon körülményés.Sőt igazából nem is működik.Például weben nem érem el a gépet telefonon,hogyha épp szeretnék letölteni valamit.Ezért is gondoltam valami olyan os-ra amivel ezt megoldhatnám,úgy hogy közben megmaradjon a htpc funkció is(nem dlna-ra gondolok).
Ídőt energiát sosem sajnáltam,ha valamit meg akarok/tam csinálni.
Sajnos mezei win felhasználó vagyok így egy linux,oe, (amenyiben ezek kellenének) telepítése,beállítása messze meghaladná a tudásomigaz jobb szeretek mindent magam csinálni,semmint kulcsrakész megoldásokat(megkötésekkel)venni.
Ami most van az
Mpchc,kodi,plex,utorrent+android kliensként remote.
Plex csak azért mert egyedül ezzel tudtam wifi nélkül elérni a megosztott dolgaimat.
Remélem sikerült nagyjából érthetően leírnom ezt a katyvasztUi: pc-pc streamhez a power dvd jó megoldás lehet nem?
-
-
Osynho
addikt
Hello!
Nem tudja valaki, miért nem érzékeli a Denon 4306-om a rákötött laptopot, amin Openelecet futtatok? Hdmi kimenet ki van választva, de semmi.
Tv-re direktbe kötve tökéletes.
-
canniball
nagyúr
válasz
Sefter #30868 üzenetére
Nekem A.C. Ryan Playon! HD2 Mini-m volt, az bizony gyakran előadta.
Armatura!
Én Wint használok, de gondolom Linuxon is működik és talán még OpenElec alatt is megoldható. Kérdés most mit használsz és mennyi energiát akarsz fektetni a dologba.#3872 & gery2123!
A Yatse a streamelést nem csak saját eszközről tudja?schferenc77!
Megosztod a fájlokat a hálózaton, majd a klienseken azzal játszod le amivel akarod. -
gery2123
őstag
válasz
Armatura #30869 üzenetére
En erre a feladatokra most ubuntu 14.04 lts használok, de szerintem váltani fogok ubuntu szerverre, vagy más linux distrora. Persze ha idegenkedel a Linux világától, akkor Windows +Kodi.
schferenc77: így van Yatse van stream funkció, de csak a fizetős verzióban (1200 huf)
Illetve win8 is van xbmc remot 600huf amiben benne van a stream. -
Armatura
tag
válasz
schferenc77 #30871 üzenetére
Ha jól tudom a Yatse pont erre való
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudnátok velem osztani egy működő módszert arra, hogy az xbmc műsortárat megosszam a hálózaton lejátszásra? Tehát egy másik (ugyanazon LAN-on lévő) gépről (PC/Android) webes felületen elérjem a filmjeimet és le tudjam játszani (nem letölteni, hanem streamelni)?
-
BullZeye
veterán
Kodi-val meg lehet etetni valahogy a video klippeket, hogy ne zavarjon be minden másba (film/zene library)?
-
canniball
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #30865 üzenetére
Korábban én is használtam Windózon a Frodo előtti verzióval (nem jut most eszembe hogy hívták) és nem tapasztaltam semmiféle fagyást.
Armatura!
A konfigot sajnos nem tudom, de ha a hálóban lesz és zavar a zaj akkor a 2x3,5" HDD szvsz felejtős.
A betápot (ha elég annyi nafta) akkor meg tudod oldani némán paneltáppal vagy picopsu-val. -
canniball
nagyúr
válasz
Sefter #30848 üzenetére
"...és nem fagy..."
Dehogynem!"...és nem matekozol melyik driverrel/programmal milyen a kép/hang..."
Persze, azt eszed amit kapsz, nincs választás. És ha nem tetszik hát így jártál.Mezga Aladár!
Ha kicsit dolgozni is kell érte de van dual audio. -
Armatura
tag
Erre esetleg valaki?
30821 -
devil-k
nagyúr
válasz
#75912448 #30828 üzenetére
Ismét egy hasznos adalék! Köszönjük!
(#30830) Mezga Aladár
Kicsivel több, mint 1 évig használtam a Popcorn A400-at. Nagyon szerettem, annak ellenére is, hogy amikor megvettem a rajta lévő FW egyenlő volt a kukával. Aztán hál' Istennek nem kellett sokat várni, mert 1 éve megérkezett rá a ráncfelvarrós FW, aztán újabb és újabb FW, ami még inkább hozzá járult a "komfortérzetemhez". Aztán valami történt... Nem tudom, hogy mi, de nagyon rapszodikusan viselkedett olykor. No, semmi elviselhetetlen "bug" nem került a kezeim közé (mint másoknak), de mégsem olyan volt, amilyennek lennie kellett. Időközben befutott a vetítőm is. Remek volt rajta a Popi képe, de már akkor tényleg idegesített 1-2 dolog. Egyszer nagyon stabil volt a rajta lévő FW, egyszer pedig nagyon gyenge. Érthetetlen. Próbáltam és akartam is több esélyt adni neki, de már nehezen tudtam elviselni ezeket. Pl. amikor bekapcsoltam a vasat, kb. 4 percet kellett várni, amíg üzemkész állapotba került. Vagy amikor néztem egy filmet és beletekertem, akkor magától újraindult, vagy beszélhetnénk arról is, hogy milyen lassú az egész. Ezektől függetlenül kitartottam mellette sokáig, de már többre vágytam, stabilabb eszközre és olyanra, amiben nincs akkora kézmegkötés mint a Popinál. Most már bátran kijelenthetem, hogy nem bántam meg, hogy váltottam HTPC-re.
(#30831) regger
Pontosan!
(#30832) Mezga Aladár
"Az extrém lassú-t cáfolnám, tény egy mostani htpc reakció ideje sokkal jobb."
Megkérdezlek majd 5 hónap múlva is!
(#30838) Mezga Aladár
Kit érdekel?
(#30847) regger
Úgy gondolom, hogy nem lehet minden teljesen beállítani pár óra alatt. Szerintem kell 2 hét mire minden beáll és azt mondhatom, hogy most már úgy működik, ahogy szeretném.
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #30857 üzenetére
most ez mér kellett.....
Tudom szereted etetni a bogaramat.... a múlt héten szemeztem egy XSP-1-el.... pedig már tök jól lebeszéltem magam....
-
törölt tag
válasz
gorbep #30852 üzenetére
Vagy 2 lejátszót használni eltérő kimenettel
Nemrég összedobott HTPC esetén ugyanez volt a sóhaj. Úgy oldottuk meg, hogy AVR-rel megy a Kodi apának, gyerek pedig tévén nézi az MPC-t HDMI hanggal. Így nincs hangkimenet váltás, alapértelmezett Win HDMI kimenet MPC, XBMC pedig optikai kijáraton a régi AVR-be.
Nem a legszebb megoldás, de kifejezetten tetszik nekik.
-
törölt tag
válasz
Sefter #30848 üzenetére
De magas igényeket támasztva egy MP-től is kihullhat a hajad. Az is fagyhat, bugzik vég nélkül, de ne gyártsunk melyik jobb-rosszabb vitát, dönt mindenki igény szerint, nem erre irányult az okfejtésem. A HTPC bonyolultsága szvsz nem olyan sátáni, mint próbálják beállítani. Nyilván általános célra, technikailag távol a PC-s eszközöktől sokkal jobb választás egy MP, vitán felüli.
-
gorbep
senior tag
válasz
Mezga Aladár #30849 üzenetére
nem kell az oprendszerbe lépni, a lejátszó programban válts hangkimenetet.....(Kodi, MPC-HC) ott gyorsabb is mint az oprendszerben váltani..... Háttérfilmnézéshez néha én is az XDA-2 n sztereózok, mert lusta vagyok felkelni, és az XPA-5 hátulján átváltani a forrás kapcsolót, az MPC-HC-ban oprionsz output...és máris szól a sztereón a hang....
Csak ezért meg nem teszek be + előfokot, bár egy XSP-t kipróbálnék, de bemagyaráztam magamnak, hogy attól csak romlana a hang, és így olcsóbb is....
Ugye nem DirectSoundot akarsz használni.... a lejátszónak direktben kel kiküldeni a hangot, az oprendszert megkerülve....
-
Sefter
veterán
válasz
Sefter #30848 üzenetére
Már nem engedte szerkeszteni:
Nem vagyok anti-htpc -s egyébként, én is erre váltottam, mert célgépből nem találtam megfelelőt (már az oppo-ért se adnék egy centet se..), sőt nem zavar az állítgatása sem (egyenlőre). Csak azt akartam szemléltetni, hogy van akinek ideálisabb egy MP mint ez a vonal..mindez SZVSZ -
Kiskopika
senior tag
Valaki aki esetleg hasznal plexet!
Home theaterbe meglehet oldani a hang kimenet valtasat vallami gyorsabbal mint a menube turkalassal? Gondolok itt egy bill kombore vagy valami. Mert sajnos a windows hang kimenet nincs hatassal ra -
Mezga Aladár
veterán
válasz
gorbep #30846 üzenetére
Nehéz elképzelni azt, csak sztereó az erősító.
Nincs processzor. És este ha alszik mindenki és filmet nézek akkor csak a tv csipogóit használom, de lehet hogy a hangfalakat. Nem vagyok hajlandó belépni az oprendszerbe hangkimenetet váltani.
Ez szerintem alap dolog, csak az avr korszakában egyre kevesebb embernek fontos. -
Sefter
veterán
válasz
#75912448 #30842 üzenetére
i3 4340 integráltal egyenlőre (23.-án még proci után futkostam..
)
Vga kártyákkal majd februárban tudok játszani (próbára, hogy ne kelljen mindet kifizetni) akkor meglátjuk.#30847:
Hol van ez attól, hogy kicsomagolod-bekötöd-használod...és nem fagy, és nem matekozol melyik driverrel/programmal milyen a kép/hang, milyen új driver/szoftver/kiegészítő jön ki hozzá.. -
törölt tag
válasz
Sefter #30845 üzenetére
Érdekes téma a bonyolultság. Tegyük fel, hogy nem szopatjuk halálra magunkat egy hibás hardverrel, driverrel, valamelyik szoftverrel, inkompatibilitással. Ezek ugye valós veszélyek.
Ezen felül egy op rendszer telepítése, videó driver konfigolása, Kodi felhúzása (Openelec akár egyvégtében) néhány befektetett óra után mindenki számára egyértelmű és egyszerű kell legyen. A távirányítás gyakorlatilag mennyország, a legutolsó kocka műanyag retró mce távtól az ultramodern érintőbizbaszig mindennel irányíthatod, ízlésedre formálhatod. Néhányan full tévhitben vannak ezzel kapcsolatban, vagy évekkel ezelőtti tapasztalatra támaszkodnak, mint nehézkes irányítás, magas fogyasztás, stb.
Ezután továbblépni már igény kérdése.
-
gorbep
senior tag
válasz
Mezga Aladár #30844 üzenetére
de mikor kell hang a TV-be és az AVR/sztereóba egyszerre?
Hangkimenetet váltani 1másodperc.... de azt is minek?? Nálam MPC-HC (Film) fixen HDMI->UMC-1, Foobar (Zene) Fixen USB->XDA-2 mindkettő kötve egy XPA-5-re....
Egyszerre nem hallgatok Zenét és nézek Filmet...
-
Sefter
veterán
válasz
BullZeye #30836 üzenetére
Nem kell beállításokkal b@szódni ( nagyon nincs is mit
), 3 másodperc és harcra kész és dizájnra beleillik a rendszerbe.
Szerintem 60" alatti megjelenítőhöz ideálisabb választás egy hozzá nem értőnek. (Lcd tv-hez meg mindegy is..)
A htpc előnye szerintem nagyobb plazmán és vetítőn jön ki, ott viszont nagyon. (nem is láttam még más alternatívát) -
mivamma
senior tag
Óóóóóó, megy ez a HTPC összerakás nekem
Gondoltam kezdjük az elején: fekete fekvő ház kijelzővel, még a google is kiröhögött
-
Gombinyó
őstag
válasz
Mezga Aladár #30840 üzenetére
Mi az a duál audió? Mire használod?
-
BullZeye
veterán
válasz
Mezga Aladár #30838 üzenetére
Mert mennyit eszik a base 3.0? O.o
Dune
OFF 0W that is fine!
ON not running film 11-12W
DVD internal drive 15-16W
BD internal drive 18-20WCorei5 setupom:
Off 3W
On 15W
BD 18-20W -
bajnokpityu
félisten
válasz
#75912448 #30829 üzenetére
mpc-hc esetén van egy tök jó kis androidos alkalmazás, amivel 1mp alatt tudod tologatni a képet. mpc remote a neve. filekezelőből be is tudja hivni a filmeket, egy klikk a sub, és audiováltás.
vagy be lehet bindelni másik billentyűre, mert az alap kombinációt én pl a rádiós logi billimen elő se tudom hivni
-
törölt tag
válasz
Mezga Aladár #30832 üzenetére
...Akkor meg minek építsek htpc-t?...
Ebben az esetben semmi értelmét nem látnám én sem. Ha valamivel elégedettek vagyunk, kb nulla értelme azt eldobnunk, kivéve az állandó hifibogár (vagy nevezzük hm bogárnak, mindegy), ehhez kapcsolódó kíváncsiság, fejlesztési vágy esetén. Nekem pl anno minőségi és kezelhetőségi kifogásaim voltak. Ma még az Oppo sem nyújtja azt amit elvárok, megkapok a HTPC-mtől.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
#75912448 #30831 üzenetére
"Sokunknál az MP annak bezártsága."
Csak ennyi progit lehet egy/két kattintással telepíteni. Közöttük egy komplett debian disztrót!
"extrém lassú és bugos kezelhetősége"
Az extrém lassú-t cáfolnám, tény egy mostani htpc reakció ideje sokkal jobb.
A bugos kezelhetősége: leírtam miket találtam, ezekkel együtt lehet élni.
"hangminősége"
Hdmi hangot nem használok, koaxon, filmre, tökéletes a sztereóhoz.
-
törölt tag
válasz
Mezga Aladár #30830 üzenetére
Én is kettéválasztom (majd), HTPC mozigép, sztereó PC alapú külön eszköz. Sokunknál az MP annak bezártsága, extrém lassú és bugos kezelhetősége, hangminősége miatt azonnal elhullik opcióként még mozira is.
-
Mezga Aladár
veterán
Jobb szerintem egy célhardver mint egy öszvér.
Ha azt nézem mit tud a mostani audió lejátszóm, 100% h., htpc-ból nem tudnék ilyen minőséget kihozni.
A kép az itteni leírások alapján lehetne jobb, de általános vélemény, 42 colos plazmán ez nem lenne látható.
Az a három hiba amit az a400-nál tapasztaltam, zavaró volt eleinte, de megoldhatóak voltak.
Akkor meg minek építsek htpc-t?Használtam kb 3 éve egy sk htpc-t.
-
-
törölt tag
No, akkor valami jót is tegyek a közösség érdekében, ne csak trollkodjak:
Egyszerre 2 lejátszós topicban, nemrégiben ezen a szent helyen, és privátban is felmerült miként oldjuk meg a képeltolást, segítve vetítésnél a maszkolást, illetve ehhez igazodva feliratok pozicionálását, azok színezését DLP projik szivárványhatását csökkentve. Ha ide írom, rákeresve könnyen megtalálják. Ha bárki ügyesebben, egyszerűbben megoldja, jó lenne ha reagálva jelezné, így segítve a sötétben tapogatózókat.
Megpróbálom egyszerűen, kiindulópontnak elég lesz
Kodi:
Képeltolás:
Lejátszás közben videók-beállítások opció, ezen belül függőleges képeltolás. Ha a menüben alapértelmezetté tesszük, innentől fogva a 2.35:1 filmek indításkor az alsó fekete sávot eltolva kerülnek lejátszásra.
Ha nem szeretnénk default eltolást, lehetőség van tetszőleges billentyűre ( vagy táv gombra stb) szerkeszteni. Szokásos keyboard.xml-re van szükségünk, ezen belül <FullscreenVideo> bekezdés:
<m mod="ctrl">verticalshiftup</m>
<n mod="ctrl">verticalshiftdown</n>Nálam tehát Kodi alatt a Ctrl+n és m kombóval lehet le-fel tolni, értelemszerűen ezt megváltoztatod tetszés szerintire.
Felirat:
Elhelyezkedése mozgatáshoz rögzítettként ajánlott, színét a beállítások/video/feliratok menüben változtathatjuk, pozícióját Ctrl+le-fel nyíllal mozgathatjuk. Illetve szintén lejátszás alatt lehetőség van a videók-beállítások menüben a Képernyő kalibrálás lehetőséget választva elhelyezkedését pozicionálni (2x Enter megnyomása után). Erre a folyamatra lehetséges, hogy filmek eltérő képkockasebessége szerint is szükség lesz.
Végeredményként ezt kapjuk, előtte-utána:
MPC-HC:
Képeltolás:
Beállítások/billentyűk menüben PnL fel és PnL Le lehetőséget választva állíthatjuk tetszőleges billentyűre, ahogy lehetőség van eredeti forma visszaállításra, ehhez a PnL Középre állít parancsot keressük.
Továbbá lejátszáskor a Nézet/Pásztázás/Letapogatás/szerkesztés menüben lehetőségünk van előre beállított eltolást konfigurálni. Ehhez toljuk tetszőleges poziba a képet, majd az alsó infó sávon jegyezzük az eltolás mértékét. Ezt megadva immár a Letapogatás fülön egy gombnyomásra elérjük azt (a beállítás szerint 2.35:1 éven):
Asztali gépes hevenyészett beállításaim eltérhetnek a nálad tapasztalható valós arányoktól.
Felirat:
Több módszer lehetséges, én alábbit kedvelem az MPC beépített feliratszűrőjével:
A feliratok relatív pozicionálása fülről leveszem a pipát, ezzel a felirat hozzám igazodik, nem a videóhoz, annak képarányához, fekete sávjához. Megadom az alsó sor számomra tetsző értékét (jelen esetben 20), ezzel állandó fix helyre rakva azt.
A számok szintén eltérnek nálad. Végeredmény egyéni baba-kék színnel:
-
törölt tag
válasz
Mezga Aladár #30823 üzenetére
Most még...
-
Armatura
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy htpc+nas gépet építeni.
Ami megvan,abból érdemes-e ,lehet-e ezt kohozni
-G1620
-Asrock z75 pro3
Vagy érdmes inkább egy j1900dc fele elindulni.
Ami fontos,hogy 24/7-ben menne,ezért minnél kevesebbet szeretném ha fogyasztana.Az elgondolásom szerint 2*3tb tárhely+a rendszernek vagy ssd,vagy pendrive.A hálóban kapna helyet,közvetlenül a tv mögött mert egyből hdmi-vel tudnám tévére kötni.Viszont a hang zavaró,ezt paneltáppal+noti töltővel meg lehet oldani?Válaszokat előre is köszönöm
-
mivamma
senior tag
válasz
devil-k #30817 üzenetére
Éppen te voltál az egyik "ördög", aki belevitt a rosszba
Na de komolyan: médialejátszó, laptop, PC. Ez így sok, és nincs is értelme. Tényleg szeretem a Dune-t, és ha nem kellene semmi pc, akkor meg is tartanám, de kell pc, ez van. Ezért gondoltam, hogy száműzöm a laptopot és a Dune-t, sőt a PC-t is és összerakok egy HTPC-t, ami az én szerény PC-s igényeimet is kiváltja. Hát első gondolatnak kb. ennyi!
(#30818) regger : igen, már néztem. Ezért is bólintottam rá a váltásra!
-
törölt tag
válasz
mivamma #30816 üzenetére
Neked is azt tudom tanácsolni, amit már többeknél megtettem: Ha van otthon hardveresen HTPC feladatra befogható asztali gép, tedd fel a használni kívánt szoftvereket, kösd rá a megjelenítőre, AVR-re és "gyakorolj".
Kép és hangminőséget nem számítva akár egy laptop is befogható, ahol a távirányítás, Kodi és egyéb szoftverek kipróbálhatók.
-
mivamma
senior tag
Sziasztok!
Azt hiszem beadom én is a derekam és váltok HTPC-re. Egy kérdésem lenne a nagy váltás előtt, éspedig: HTPC (kodi)---Logitech Harmony Touch, ugye egyszerűen meg tudom oldani a távirányítását? Mondjátok, hogy igen, kérlek
-
válasz
Mezga Aladár #30801 üzenetére
Ezt mire alapozod?
-
adakiller
senior tag
Sziasztok,
Asrock Q1900DC-ITX alaplap
Corsair 2GB DDR3 1333MHz SODIMM CMSO2GX3M1A1333C9
Cooler Master Elite 110 Advanced Black számítógép ház táp nélkül
Akyga AK-NU-02 Adapter Universal 90WEbből lenne egy htpc. milyen oprendszert ajánlotok alá? win7 32, vagy 64 bit, vagy nas4free? ami menne alatta az mp3 streaming, torrent, illetve dlna.
Előre is köszi!
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
bajnokpityu #30793 üzenetére
"háát, ezeket a köröket megfutottam 2 éve
"
Lehet h., neki jobban sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy ruhás topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest