Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg105
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #28198 üzenetére
És azzal tisztában vagy, hogy digitális videó kimenet nincs a gépen?
-
mg105
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #28196 üzenetére
És milyen operációs rendszert tervezel rátenni? Mert támogatás csak a szerver rendszerekhez van, amik nehezen nevezhetők ideálisnak HTPC célokra.
-
PeterPH
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #28194 üzenetére
Szuper, csak én még mindig nem értem, mit keres egy rack-es szerver a HTPC topicban...
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz soldi3r #28193 üzenetére
Oké. Core2-tőt elvetettem,venti zaj nem nagyon érdekel.
találtam helyette jobb cpu-t, amit hivatalosan is supportál. Ha netán talán valaki a jövőben keresné, amit bele fogok venni, itt van:
Intel ARK - Xeon Low Voltage LV5310
IBM System X3550 Type 7978Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
soldi3r
veterán
válasz Ganz-[HUN] #28191 üzenetére
Azzal ugye tisztaban vagy, hogy az a 6 dupla es a 2 tapegyseg venti nem veletlen van benne? Azok porogni is fognak.
E30 (oo=[][]=oo)
-
Ganz-[HUN]
addikt
Üdv. egy Értelmetlenül idióta kérdés jön - Egy IBM x3550 Type 7978-ast tervezek venni, de gondolkodtam. Energia fogasztás. Egy kisebb Xeont akarok bele tenni, de az még mindig sok. Az a kérdés, hogy kis moddingal lehet e bele tenni egy Core2 Duo-t?
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
törölt tag
Tegnap végig próbáltam az összes létező verziót a beállítások között de nem javult a helyzet.
A megoldás viszont az XBMC lett. Ez teljesen rendben ,minden gond nélkül viszi amire szükség van.
Viszont lehet elsiklottam mellette , de nem találom hol lehet ebben a felirat méretét állítani.
Valaki tudja akkor írja már .THX -
Patice
Topikgazda
válasz CactuS #28186 üzenetére
Én nemrég ruháztam be egy Fractal Design Node 304-es házra, mert a mini-ITX lap mellé kellett nekem a ok 3,5-es HDD hely. A ház ATX tápot fogad.
Gondolkodtam paneltápon, de az ára és a korlátai miatt elvetettem az ötletet. Helyette egy 300W-os Be Quiet! System Power tápot vettem (kb.11-12k), ami ATX méretű, 80+Bronze-t tudja. Nemrég mértem a konnektorból felvett teljesítényt: induláskor (a lemezek felpörgetése + proci) 70-75 között volt a max. utána idle 43-45 W, úgy hogy 2 SSD + 4 HDD ment benne + ventik.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
CactuS
Arcképgyáros
Hm, akkor lehet nekem is inkább a Corsair VX 450-es tápomat kéne beletennem és az asztali gépembe vegyek egy új tápot? Idővel úgyis cserélném az asztalit is (most egy X6 1055T ketyeg benne), akkor meg már kevéske lesz a 450-es táp. És ha nem kell táp, akkor egy egész sereg ITX házból választhatok.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz CactuS #28184 üzenetére
Felpörgetéskor vesznek fel többet a HDD-k. Olyankor 3-4db már tudhat meglepetést okozni egy gyengébb tápnak.
Én 425W-osat raktam Brazos-hoz (az volt itthon), 1hdd-vel, 1ssd-vel ~35W-ot evett filmezés közben. Fogyasztásmérővel néztem. Szóval nem kell aggódni, hogy túl nagy... inkább legyen benne egy kis tartalék minthogy alulméretezd.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Ez talán még egész baráti. Viszont a 200W táp nem fog egy kicsit többet fogyasztani? Valamit olvastam, hogy ha egy ilyen kis rendszert nagyobb tápokkal szerelünk, akkor jóval többet fogyaszt, mint egy méretben kisebb 75W közeli táppal. Vagy a 2x 3.5" HDD tényleg ennyit eszik? (Első körben pendriveról bootolna a rendszer, aztán később beszerzek szerintem egy SSDt)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Polllen
nagyúr
válasz CactuS #28171 üzenetére
mItx-ben 2-3 vinyó necces. NAS ház, ami az első posztban van 18k+ áron. Vagy ház mod.
(Fractal node talán ilyen)Amúgy a 2-3 3,5"-s vinyóval inkább a 120w-s paneltáp, adapter.hu-n így keress rá. Sokat esznek azok. És lehet az is kevés lenne. Kabini topikban nézz rá fogyasztásra.
Nálam egy samu-t és 1 wd red-t a 90W-s elvisz, de mást nem szívesen kötnék már rá.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Polllen #28162 üzenetére
AM1B-ITX jó ötlet. Igazából mITX házban csak az LC Powert találtam, ami táppal együtt adja a házat. (Ami amúgy tökéletes is lenne, de idővel szerintem belekerülne 2x2 vagy 2x3 TB-os HDD, ami nem biztos, hogy elfér) A többiek táp nélkül. Viszont ilyen 75W körüli tápokat sehol nem találok, vagyis nekem erre Led-tápegységet dob fel a google.
-
-
Mercutio_
félisten
Maga a mITX formátum csak méretben korlátoz, 2 ram slot, és 1 pci-e slot fér a lapra, valamint csatlakozók terén is valamivel szűkösebb, de az már a konkrét platfor függvénye, hogy ilyen kisfogyasztású médiára kihegyezett rendszer kerül a nyákra, vagy épp izmos gamer gép lesz kis méretben.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Polllen
nagyúr
válasz CactuS #28159 üzenetére
A QC5000 teljesítményét nem ismerem, de az általad választott AM1H-t csak akkor érdemes venni, ha noti tápról akarod használni.
AM1B-ITX lényegesen olcsóbb és ugyanolyan a táp ellátása, mint a QC5000-nek. Azokat már érdemes összevetni és rögtön kb. egy árban jönnek ki. (ahogy nézem Athlon 5350 többet fogyaszt, cserébe erősebb)
1080p, 3D meg netezésre én az Athlon-t venném, vagyis vettem, mert ez később bővíthető lesz remélhetőleg.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #28143 üzenetére
Erre esetleg valaki? Illetve még annyi kérdésem lenne, hogy az AM1H estében ugye elég csak egy laptop tápegység. Ezekből van ajánlott lista valahol?
-
Polllen
nagyúr
A 75W-s biztosan el fogja vinni, ha mást nem teszel mellé.
Sőt, ha Asrock AM1H-ITX lapot veszel, akkor egy megfelelő végű 75-90W közötti notebook táp is elég, mert a lapon van DC csatlakozó. Persze ez drágább és kb. ugyanannyira jön ki, mint Asrock AM1B-ITX + paneltáp.
De sztem a legkényelmesebb, ha úgy veszel házat, hogy van benne egy 75W-s táp és letudva.
-
oba
addikt
válasz Polllen #28154 üzenetére
max 60W? ezt úgy érted, hogy egy 60W -os táp elég ehhez a konfighoz? mondjuk egy külső tápos 75 W -os elég lenne? nem kell neki "desktop" táp minimum 300W teljesítménnyel? nem építettem még soha mini-itx konfigot ezért nem vagyok tisztában vele...
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
Üdv!
Egy minél kisebb pc -t kéne összeszerelnem. 720p -s TV -re lenne kötve, hdmi kábellel, netezés, youtube, pókerezés lenne csak rajta. Esetleg film nézés, max 720p -s mkv -k, de inkább hdripek. Mini-ITX vagy hasonló kell nekem? Körülbelül 50-60ezer forintom lenne rá, és ami kéne az egy alaplap, cpu, ram és ház, táppal. Vinyóm van, 3,5 -es sata2 -es. Ezeket néztem ki eddig de meggyőzhető vagyok bármi másról:
Házat még nem sikerült találnom. Kicsi kéne lehetőleg, viszonylag szép desiggnal, és olyan táppal együtt (akár belső akár külső táp) ami biztosan elviszi a fenti vagy az általatok javasolt más hardvereket. Az aqua -hoz sem ragaszkodom mint bolt, csak ott nézegettem eddig.
Köszönöm előre is!
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
PuMbA
titán
válasz #22718208 #28145 üzenetére
QuickSync-re tedd a Hardware decoder-t, hiszen látható, hogy most a CPU végzi a deinterlace-t méghozzá 25/30p-n, ami egyébként egy nem jó beállítás, mert akkor az egyik időpillanatot mindig eldobja a progi és fele akkora fps-ed lesz. QS esetén lesz hardveres deinterlace és 50/60p-n jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok !
Már egy ideje egy HP250 G1 (Celeron1000M , 4Gb DDR3 , Intel HD VGA) gépet használunk HD mkv nézésre.
Az lenne a kérdés hogy miért olyan a lejátszás, mint amikor nincs bekapcsolva a deinterlace , néha elkezd szétesni a kép a gyors mozgásoknál. 64bites MPHC -t. használok HW gyorsítással és HDMI -n csatlakozik egy LED tvhez. Az a fura, hogy eddig ezt nem vettem észre csak az elmúlt 2-3 napban.
Tudom nem egy erőgép ez a noti, de úgy gondolom hogy HW gyorsítással nem kéne neki gondot okozzon az mkv HD . vagy tévedek???
Ha itt állítgatom :
akkor sem igazán vátozik semmi ..
Valakinek ötlet??? Esetleg másik lejátszó progi...????
[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
Hi!
XBMC remote-tal kapcsolatban kerdeznek. Kubuntun fut egy server es egy Androidos telefon lenne a taviranyito.
Viszont valamiert nem mukodik rendesen, ha a tuzfalat kikapcsolom a gepen, akkor latja az aktualis albumot, viszont vezerelni nem tudom. Nem allitok be valamit? A neten talalt user guide-ok szerint mukodni kellene.
Meg a 8080-as portot megprobalom atallitani, de minden otletet szivesen fogadok.[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
CactuS
Arcképgyáros
AMD Athlon 5350 ~ 15.000 Ft + ASROCK AM1H-ITX ~ 17.000 Ft és ASROCK QC5000-ITX ~ 25.000 Ft.
Megéri azt a 7.000 Ft többletet az 5350? (illetve A4-5000 áron van ugye az intel J1900 is). Kicsit elvesztem a generációk között ezeknél a processzoroknál, hogy melyik az újabb és jobb. Gondolom az AM1H annyival talán jobb, hogy cserélhető a CPU (bár az elmúlt 25 évben még sose vettem/bővítettem úgy gépet, hogy ne kellett volna alaplapot cserélnem, így lehet ez nem szempont).
Kicsit beleolvasva a topikba meggondolandó, hogy W8.1 + XBMC legyen (plusz torrent), de netezés + játék továbbra se lenne rajta. Csak film 1080p3D.
-
bigdee888
tag
válasz olahjana #28141 üzenetére
Nekem egy Q1900-as Asrock lapom van, 4GB RAM-mal, egy SSD-vel, es tokeletesen megfelel arra, amit irtal.
Az MPC-HC-nal a madVR szurot kell visszafogottabban hasznalni, a gyenge videokartya miatt...
De ennyi, mas problemam nincs vele.
Az AMD-s verzioval nincs tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
olahjana
tag
sziasztok
htpchez 2 alaplapot neztem ki a full integraltak kozul
q1900 és a qc5000. intel vs AMD ASROCK lapok
találtam egy elég jó linket ami mutatja a benchmarkokat.
[link]
ez alapjan az intel veri CPUban az AMD-t, az AMD viszont majd 2x jobb videokartyaval rendelkezik.
kerdes az, hogy töltögetni, netezni, filmet nezni melyikre van inkabb szuksegem?
tudasban melyik ajánlott erre a celra?
köszi -
moex1
tag
válasz szabi__memo #28139 üzenetére
No, igen. Bár a Harmony széria halálával maradt egy kis űr... Nem tudom van-e valami utódja, valaki gyárt-e hasonlóan jó távirányítókat.
Az Alone in the Darkban van multiplayer? :)
-
wopi
aktív tag
(#28118) cekkk: az irányítást a hdmi cec-en keresztül megy
Hogyan sikerült összehozni a dolgot? Milyen TV? Régebben elég sokszor körbejártam a témát, de mindig oda jutottam, hogy a Samsung TV-m távirányítójával nem lehet megoldani a dolgot, csak ha külön adaptert veszek hozzá.
-
hétalvó
addikt
válasz hétalvó #28126 üzenetére
xbmc airplay megoldodott, de a youtube app nem mukodik, bongeszobol viszont megy rendesen, azota viszont az xbmc-ben is rajottem, hogy lehet youtube app-ot hasznalni es szepen megy az official remote controllal. lehet valogatni melyik tetszik
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz CactuS #28130 üzenetére
Igen használtam.
Nem combosabbra cseréltem, anyagi okokból váltam meg tőle.
Valószínű ismét ilyet fogok venni, kivéve ha nem lesz hasonlóan jó cucc azonos áron.⭐ Stella
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz radi8tor #28127 üzenetére
Igen, most venném, illetve tervezem a közeljövőben.
3D-t szoktam nézni, de az felezett (1080p, javarészt OU, néhány SBS). BluRay olvasóm pedig nincs és a közeljövőben nem is tervezem azt hiszem (néztem már BD25-ös filmet, de a 39"-on én nagy különbséget nem láttam, így nem erőltetem ). Az mennyire igaz, hogy a linux miatt érdemesebb intel felé kacsintgatnom? Szerinted egy ilyen 5350 eldöcög mondjuk 2 HDDvel egy ilyen házban a gyári 75W-os tápegységével?
néztem az a4-5000-es rendszert is, de a külföldi fórumokon magyaráztak, hogy nem megy rendesen rajta az OpenElec/XBMC. Lehet az még túl új? (Vagy felesleges ilyen célra ez a processzor már?)
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz CactuS #28125 üzenetére
Frame packed image az a BluRay 3D filmeknél van. A rendes BD3D, nem a felezett felbontású (SBS vagy HalfOU).
Ha nem akarsz 3D-t nézni, akkor jó lehet Brazos E-350. De ha most veszed a hardvert, akkor azért van más alternatíva is.
Pl AMD Athlon 5350 vagy a kistesója.Intel vonalon ez lenne jó cucc: ASRock Q1900-ITX
⭐ Stella
-
hétalvó
addikt
válasz Warter #28122 üzenetére
úgy tűnik xbmc kicsit háklis az ios 7-es eszközökre, google szép számú találatot dob.
nekem különben is csak hang kellett volna, találtam egy remek kis programot x-mirage névre hallgat.
tudja ami nekem kell 16 dollárért meg lesz véve szerintem, de még előtte kipróbálom linux-on is az xbmc-t.
egyébként böngészőből lejátsza a hangot az xbmc is, de a youtube kliens-et nem.https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, mert nem igazán boldogulok, inkább csak keringek, mint az a bizonyos dolog a levegőben. Az eredeti problémám:
"Van egy LG smart TVm, PCm, routerem. Jelenleg a filmezés úgy néz ki, hogy Windows media playerrel osztom meg a TVre a tartalmat. Ez több ok miatt sem tökéletes: egyrészt fölöslegesen megy a PCm, másrészt a WMP problémázik, ha kétnyelvű a file, akkor szinte tuti, hogy nem az elsődlegest, hanem az angolt indítja el és a TVről már nem tudom állítani (az mkv -> m2ts átnevezéseket már meg sem említem). Továbbá ha megoldható, akkor szeretném a TV "time machine" funkcióját is kihasználni (gy.k: műsor felvétel) ugyanezzel az eszközzel."
Ebből időközben elvetettem a Time machine-t, arra most egy külső 500as HDD van a TVhez téve.
Első körben nem szeretnék külön NASt építeni a filmek/sorozatok tárolásához, egyben lenne az egész cucc. Két extra funkciót szeretnék: torrent és az, hogy a PCről is tudjam rendezni/elérni a HTPCben a HDDt.
A TV egy 39LA620S, azaz 1080p 3D a felső határ, ami engem érintene. (hang 5.1, egy régi JVC erősítőn keresztül, ha ez számít).
Operációs rendszernek Openelec-et néztem, de volt némi gondom: az első tervem egy E350 volt, de a kolléga itt azt írta, hogy a "frame packed bluray image"-hez kevés lesz. Gyakorlatilag BD25/50-es filmem is talán ha 2 van, így annyira nem értek hozzá, hogy ez tudjam mit is jelent pontosan. Tudnátok esetleg egy hardvert ajánlani, hogy a fentiek alapján mivel tervezzek? (Kabini-t is néztem árban annyival talán nem drágább az E350nél, de a fórumokon azt írták, hogy van valami gond még a kernellel és az AMD amúgy is gyengén támogatott linux alatt)
-
Tomacko
őstag
válasz MaCS_70 #28123 üzenetére
Én úgy oldottam meg, hogy az XBMC használja a HDMI kimenetet hangnak és képnek, zene hallgatáshoz meg az analóg kimenetet használom és az is van be állítva alapértelmezettnek. Tehát film nézésnél a TV adja a hangot, mert engem az 5.1 és egyéb térhangok nem izgatnak filmnézésnél, zenét viszont jó ha hozzá való sztereó kártya adja.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
félisten
ION-os, Windows 7-es HTPC-n meg lehet azt oldani valahogy, hogy az analóg és a HDMI hang is működjön?
Baromi kényelmetlen így, hogy állandóan a vezérlőpultban kell váltogatni...Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
hétalvó
addikt
Valakinek megy az airplay xbmc-vel ipaden?
Itunes-t felraktam ipad latja is, de mikor elinditanek valmit megall.
Van valami trukk?https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Időközben én meg beüzemeltem egy raspberry pi-t a hálószobai tvre.
Általában ott csak sorozatokat nézünk így a HD hangok és a 1080p nagyon nem volt érdekes a számomra.
Az áramforrást a tv usbjéből kapja így csak akkor kapcsolbe ha a tv is megy(napi 1 órát használjuk kb ), az irányítást a hdmi cec-en keresztül megy, vagy is nem kell hozzá plusz távrecsegtető, hanem elég a tv távja.Az kell mondanom, hogy megérte. Ennél jobb kis média lejátszó nem is kell nekem. Elsődlegesnek is eltudnám képzelni az ilyen WD meg MED és hasonló társai helyett, mert szolgáltatásban amit nyújt az xbmc az verhetetlen.
Arról nem is beszélve, ha szerverre teszem ki az adatbázist és mondjuk a htpc-n elkezdek nézni valamit abba hagyom, az a hálóban ugyan onnan tudnám folytatni.[ Szerkesztve ]
-
zsozso1
tag
válasz canniball #28111 üzenetére
Aki nem akar két progit használni filmre és zenére, annak érdemes kipróbálni a Jrivert. Mostanában a filmekre is befogtam és teljesen rendben van képileg. Nagyon részletesen paraméterezhető (lavfilters, madvr, frekiváltás, külső lejátszó, stb.) gyakorlatilag mindent tud. Nálam a szerveren fut (szerverként) és a kliensgépekről lejátszható minden.
Nem ingyenes de szerintem megér 50$ és nem kell több progit telepíteni a htpc-re. -
slashing
senior tag
egyébént mi a különbség az MPC-HC és BE között mert ránézésre ugyan az a kettő sőt semmi új funkciót nem látok benne. ugyan azokat a rohadt idegesítő dolgokat is tartalmazza, nem tűnik el a lejátszási lista nem lehet beállítani hogy mindig kikapcsoljon a gép a film végén csak egyszeri alkalomra mindig újra be kell állítani .
-
canniball
nagyúr
válasz #75912448 #28110 üzenetére
Jól emlékszel, Frodo van fent. Az újra többen panaszkodta(to)k itt amikor kijött és elkezdődött a próbálgatás (arra már sajna nem emlékszem mi volt a panaszok tárgya).
De betyarr a legújabbat tette fel és ugyanazzal a problémával küzd mint én; úgy tűnik zsozso1 szintén zenész. Ha már többünknél előfordul próbáltam rákeresni mifene lehet ez, de választ sajna nem találtam.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz #75912448 #28108 üzenetére
A freki váltás működik. Viszont a HC a film végéig folyamatosan szép számban gyűjti az eldobált képkockákat, a BE csak indításkor (és megállítás utáni indításkor), aztán beáll és OK. A legtutibb ilyen szempontból az XBMC beépítettje, de azt ugye újabban nem tudom használni fHD-hoz.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
törölt tag
válasz canniball #28106 üzenetére
Megnéztem MPC-HC és BE is vált 23, 24 ill 50-60Hz-re, nincs lejátszáskor a szokásostól eltérő képkocka dobálás. MadVR szintén rendben vált mindkét programmal. XBMC-nél annyit észrevettem, hogy a legújabb verzió nálam 23,976-tal játssza a 24.000Hz-es filmeket is, ami lehet ideiglenes bug. Normál napi használatot nem befolyásolja, nincs sok ilyen anyag, ami van, azzal MPC-HC boldogul. Lehet lokális probléma is, ahogy nálad a freki váltás.
-
AGE-T
őstag
NVIDIA szoftvere fel van rakva, de ott sem látok audio beállításokat. Ez volt az ati esetében is. Míg a "nagy" gépemen simán van audió beállítás, és ott látom, hogy a TV-re hogyan lehet kiküldeni hangot. E szerint pedig elvileg a tv is tudja az 5.1-et. Régebbi vga-kon még külön kellett csatlakoztatni egy spdif adatfolyamot, hogy hdmi-n keresztül átmenjen a jel. De ezen a kártyán nem látok ilyet. Lehet kellene neki valami proper hangkártya a jel kódoláshoz?
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
Polllen
nagyúr
válasz canniball #28103 üzenetére
Tegnap mókoltam vele, TV szerint automatikusan a filmhez igazította. Ha 24p volt a film, a TV is váltott, ha 50hz volt akkor meg 50hz, stb-stb.
Meg megtaláltam a scaling beállítást, beállítottam lanczos 3 optimalizáltra. Nem sasoltam túl sokat, MPC-HC+madvr picit élesebbnek tűnik a beállításaimmal, de normál filmnézés közben nem hiszem, hogy látom a különbséget vagy érdekel. (ettől még mpc-hc szimpatikusabb)
Bevált spotify add-on-t nem tud valaki xbmc-hez?
-
Polllen
nagyúr
válasz #98593280 #28079 üzenetére
Miért tettél a szösszenethez ML05 képet is?
Más:
Lassan ismerkedek xbmc-vel, a távirányíthatósága nagyon tetszik. Van értelme beállítani, hogy mpc-hc-val nyissa meg a filmeket? Gondolok arra, hogy a beépített képjavítás van olyan jó, mint madvr és itt is be lehet állítani a 24p-t és a felskálázást? Első blikkre nem nagyon találtam ilyen opciókat a beállításban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
gyerekdalokra összevágott slideshow montázsokról beszélünk. scrapper nem opció, a fájlok egyéniek, és több száz van belőlük.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- DIGI internet
- Microsoft Excel topic
- Külpolitika
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest