- Fórumok
- TV & Audió
- HTPC (házimozi PC) topik
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-07-08 10:28 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Sziasztok, korabban itt kaptam tanacsot HTPC-re, ami a kovetkezo lett:
n3150dc-itx lap procival es tappal
4gb ram
2x4tb hdd
60gb ssdEz mostanaig jol szolgalt, de most hogy egyre jobban elterjed az x265, kene valami ujitas, ezt sajnos nem viszi mar.

Mire erdemes upgradelni?
-
generic
senior tag
N3150DC-itx lapom van a hozza valo tappal, elbirja ezeket:
3TB WD RED HDD
4TB WD RED HDDkingston 60gb ssd
-
generic
senior tag
Nem nagyon vagyok tisztaban ezekkel az arakkal, ha ennyire nem lehet kapni 200k-ig minoseget, akkor mehet 300 is, de az nagyon max. Csak velemenyekre, tapasztalatokra voltam kivancsi, ki mit hasznal filmnezeshez.

-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
HTPC-hez egy hangfalrendszert tud valaki ajanlani?

-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Hali,
ismerosom szeretne ugyanezt a HTPC-t ami nekem van:
N3150dc-itx
4gb ddr
cooler master case
60gb ssdAlaplap sajnos mar nem beszerezheto, esetleg valami alternativa?
BUEK mindenkinek

-
generic
senior tag
Lenne meg egy kerdesem mara.
Adott egy win10 htpc, illetve egy macbook pro. Egy wifi halozatra van csatlakozva mindket eszkoz. Hogyan tudom elerni a win10es gep hdd-n levo fajlokat macbookrol? 
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Hali, mi a kulonbseg minosegre egy 10GB koruli mkv 1080p, illetve bd25 film kozott?
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Szep napot mindenkinek!
Egy ilyen problemam lenne:
Adott egy N3150DC alaplap 8gb rammal, win10+kodi kombo. Eddig FHD filmeket nezegettem, csont nelkul vitte . Na de most van egy film, 4k .x265, nagyon akadozva viszi a kodi, elvileg le kene tudnia jatszani, vagy en tevedek? -
generic
senior tag
Missing movie scanner
Nem mutat semmi, se filmeknel, se source-nal. Mit lehet kezdeni vele? Kozel 100 film hianyzik min.
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Van a HTPC-ben egy 60 GBos SSD, illetve egy 3TB WD RED. Transmissonnal toltom a torrenteket, de valamiert az ssd-re tolti a download mappaba, nem a redre. Libreelec fut rajta, transmissionnal be van allitva, hogy wd red filmek mappaba toltse, illetve netes kezelofeluleten is azt irja hogy a wdre tolti, de csak az ssdre tolti megis.
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
h265 kodolasu filmek vajon mire varhatoak?
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag

-
generic
senior tag
Esetleg azt tudod, hogyan tudom ssh n keresztul formazni? Odaig jutottam el, hogy be tudok lepni sshn keresztul.
-
generic
senior tag
Openelecen keresztul hol tudok hd sentinel tesztet futtatni?
-
generic
senior tag
Vettem az elobb egy WD30EFRX merevlemezt HTPC-be, az lenne a kerdesem, hogy mielott el kezdek ra masolni cuccokat, erdemes valamilyen tesztet le futtatni rajta? Openelec az op. rendszer.
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Valahogy nem az igazi, win10 alatt sokkal elesebb a kep, meg ugy osszessegeben jobban tetszett valamiert.
valaki esetleg el tudja mondani, hogyan tudok torrentet mukodesre hozni libreelec alatt? rtorrent feltelepitve, masik geprol akarok belepni, de valami nem akar jo lenni.
-
generic
senior tag
Van esetleg valami mod arra, hogy libreeleccel el lehessen erni egy olyan kepminoseget, mint win10 alatt kodiban?
-
generic
senior tag
Valaki tudna nekem segiteni rtorrenttel kapcsolatban? Vagy akarmilyen megoldast arra, hogy milyen torrent klienst tudok hasznalni libreelecel, tavoli iranyitassal?
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Akkor most felraktam libreelecet, hogyan tudom a wifi adaptert mukodesre birni? Beallitasokban nem lehet bekapcsolni a wifit.
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Hatalmas gondom van a htpc-vel. (n3150, 8gb ram, win10+kodi, tp link wifi adapter)
Lakasban csak wifis net van, routerre nem tudok kapcsolodni. Valamiert nem akar az internet mukodni. Halozathoz kapcsolodik, kiirja, hogy nincs internatkapcsolat, biztonsagos.
Hozzateszem tobbi eszkozon hibatlanul megy a net.(macbook, ipad, iphone, szoval semmi mas winfos nincs szerencsere.)
Az adapter 725n tipusu, mar toroltem, ujratelepitettem drivert, sot meg a regi adaptert is bedugtam, ugyanez.
Na erre valaki valami megoldast?

-
generic
senior tag
n3150dc-itx lap vajon mekkora hdd-t támogat max?

-
generic
senior tag
Sziasztok, beszerezték egy bd50 filmet, kodiban hogyan tudom lejátszani hogy a blu ray menüt is el lehessen érni? Eddig csak sima mkv filmjeim voltak.
-
generic
senior tag
win10-es htpc-n meg lehet oldani, hogy egy adott mappát a merevlemezen meg tudjak úgy osztani, hogy telefon/ipad/macbook simán tudja másolni szerkeszteni a mappa tartalmát? Jelszót is tudok adni neki esetleg?
-
generic
senior tag
Sziasztok, kodiban meg lehet valahogy oldani, hogy a filmekneknél az infókon kívűl meg lehessen nézni youtube előzetest is valahogyan?
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Sziasztok, valami nem oke a mozigepemmel. N3150dc-itx lap van benne, friss win 10+kodi. Sokszor csinalja, hogy filmnezes kozben behal a kep es a hang. Mintha lelassulna a lejatszas es a hang is szaggat. Ujrainditas megoldja a problemat, es utana nem jon elo a kovetkezo kikapcsolasig. Valaki tapasztalt mar ilyet?
-
generic
senior tag
N3150dc-itx-em van, valamiért néha elmegy a hang filmnézés közben, és csak újraindítás segít rajta. win10 van rajta, ha ez számít valamit. ÖTletek?

-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Erre valaki valamit?
290 filmből álló médiatárat exportáltam kodiból, és importáltam egy másik gépre. A filmek külső merevlemezen vannak, bedugtam a másik gépbe. Az adatokat importálja, de mikor le akarom játszani a filmeket, akkor azt írja, hogy a fájlok nem találhatóak.
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Le lehet menteni a kodiból valahogy a filminfókat+borítókat? Egy olyan helyre költözik a merevlemez, ahol nincs internet, és egy htpc van friss kodival.
Magyarul nem lesz lehetőségem a filmek adatait megkerestetni a kodival.
Remélem érthető voltam. Hogyan tudom ezt megvalósítani?
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Valaki másnak nincs ötlete miért nem küld hdmin hangot az n3150 tv-re? Openelec
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Ma megjöttek az alkatrészek, összeállt az új HTPC:
Cooler Master Elite 110 12 cm gyári ventivel
Asrock n3150dc-itx alap adapterrel
Kingston 60GB SSD
4gb ddr3 1600mhz
A filmek jelenleg csak egy külső egy terás merevlemezen vannak.Lenne pár kérdésem:
1. Openelec felment minden hiba nélkül, viszont valamiért nincs hang. Mit rontottam el?
2. A házban lévő ventinek a tápcsatlakozóját hova tudom bekötni? Mivel hogy dc-s a lap.
3. Kell e egyáltalán az a venti, míg nincs hdd a gépben?
4. Ahol jelenleg tartozkodom, olyan wifi kapcsolat van csak, amire csatlakozás után egy webes felületben be kell jelentkezni. Ezt hogyan tudom megoldani openelecen?Elnézést a kezdő kérdésekért.
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
N3150dc-itx, 6gb ddr3 ram, ssd, milyen ventilatort erdemes beszerelni?
-
generic
senior tag
Adott a következő HTPC:
N3150dc-itx
8gb ddr3
64gb ssd
3TB WDMeg lehet valahogy oldani, hogy a Macbookommal is el tudjam érni a gép hdd-jén tárolt fájlokat? Kodi és win10 van rajta.
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Adott két konfig.
1.
Cooler Master 110 case
Asrock n3150dc-itx
4gb ddr ram 1600mhz kingston
3TB WD RED 3.5"2.
Cooler Master 110 case
q1900dc-itx
4gb ddr ram 1600mhz kingston
3TB WD RED 3.5"A kettő közül melyik ajánlottabb hosszabb távon? Legtöbb filmem még csak SD felbontású, kb. 200 olyan van FullHD-s.
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
N3150dc-itx-hez milyen 120 wattos kocka ajánlott?
-
generic
senior tag
Sziasztok, jelenleg ezek vannak :
cm110 htpc case
wd 3tb red hdd
kingston 4gb ddr3
60gb ssd kingstonmilyen dc-s lapot ajánlatok ezekhez?
-
generic
senior tag
Sziasztok, az n3150-nél milyen lap a ami lejátssza a fullHD filmeket szép minőségben, és dc verziója is van? És kicsit olcsóbb, mint az említett lap.
-
generic
senior tag
Akkor, ha mindent jól értelmeztem, akkor az n3150dc-itx nem a legjobb választás. Nekem alapból két ram van a htpcben, illetve egy ssd, meg 3 hdd. Tehát erre nem lesz elég annak a tápja. Ha a dc nélküli lapot veszem, milyen paneltápot érdemes venni hozzà?
-
generic
senior tag
N3150dc-itx-hez kapott táp mennyit bír? Hany db hdd--t lehet rakotni? Plusz lenne egy ssd is.
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Sziasztok, HTPC-t szeretnék építeni, a régit el ajándékoztam.
Asrock N3150dc-itx
Cooler Master Elite 110
Kingston ram, 2x2gb ddr3 1600mhz
60gb kingtech ssdEz így összesen kosárba rakva kb. 70k lenne. Milyen töltő ajánlott ehez a laphoz? Vinni fogja majd esetleg a 4k-t is?
-
generic
senior tag
Az miért van, hogy a Kodi nem rak talál meg minden filmet? Egy mappában van mind, beállítottam, hogy ott keresse, és kb. 80%-ot kihagy.
-
generic
senior tag
Én már annak is örülnék, ha Angliában kapható lenne az n3150dc..

-
generic
senior tag
N3150DC-itx -ről van infó mikortól lehet kapni?
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Még így hirtelen olyan kérdésem lenne, hogy az n3150 vagy j1900 lenne jobb választás?
-
generic
senior tag
Köszi szépen a segítségeket.
2db 3tb-os red érkezik, garisak, de azért jó lenne, ha nem lenne velük gond. 
-
generic
senior tag
Köszi mindenkinek a válaszokat. Kb. hány éve használjátok?

Nekem green halt meg 3 év után, úgy hogy előtte nap még 100/100-as volt HDS szerint.

-
generic
senior tag
Wd redet használ valaki HTPC-ben?
Esetleg rossz tapasztalat vele? -
generic
senior tag
Adott a merevlemezen jelenleg 550 film. A kodiban 514-et talált meg a kereső. Valami megoldás? Tudom, hogy hozzá tudom adni kézzel is, de ez a missing movie finder, vagy mi, nem tökéletes.

-
generic
senior tag
Ismét problémába ütköztem, most a kodibuntuval:
Egyszerűen nem akar feltelepülni. Bebootolja a telepítő menüt pendrive-ról, ha rámegyek, akkor nekiáll tölteni, bejön a kodi felirat, és utána fekete képernyő.
Ugyanez történik ha arra megyek, hogy kipróbálás.
SSD 100%-os leteszteltem. -
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Felraktam az openelecet, elég gyenge a lejátszás minősége win7+kodi után

amd e350, openelec 5.0.8 64 bit
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Tudnátok pár kisebb HTPC házat mutatni nekem, amit meg lehet kapni max 15k-ért?

Mivel már nincs a gépben HDD, csak egy kis SSD, ezért valami kis ház is elég lenne, persze szellőzzön rendesen.

-
generic
senior tag
Esetleg van uTorrent kodibuntura? Azt jobban szeretem, mint a kodis torrentet.
-
generic
senior tag
-
generic
senior tag
Ha felrakok egy openelec-et a win7+kodi kombó helyére, az képminőségben okozhat romlást? Elég kicsi az SSD (16GB), win7 mindig jelez, hogy tele van.
amde350/2gb ram
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- TV & Audió
- HTPC (házimozi PC) topik
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Óra topik
- Crimson Desert
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De mint irtam, win10en valahogy jobb a kep minosege.