Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HTPC (házimozi PC) topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-07-08 10:28:34

LOGOUT.hu

Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15351) NTX válasza cekkk (#15345) üzenetére


NTX
tag

Magasabb az árrés, de nem hiszem, hogy ötször akkora lenne egy mediaplayeren, mint pc alkatrészeken. Ettől függetlenül a mostani legdrágább Popcorn média lejátszó is 130 körül van, ebből kijön egy normális win+htpc. Persze Origen vagy hasonló házaknál már más a helyzet.

(#15352) #03969024 válasza Ed Parker (#15350) üzenetére


#03969024
törölt tag

Mondjuk spéci szoftvert azért tehetnek rá, de azt akkor sem látom, ha darabokra szedem.

(#15353) Ed Parker válasza #03969024 (#15352) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Ez így van,de gondolod,hogy a szoftver adja ár nagy részét?

(#15354) NTX válasza Ed Parker (#15353) üzenetére


NTX
tag

Szerintem inkább azért drága, mert kis tételben készül, nem sorozat gyártásban több ezer darab, mint az olcsó média lejátszóknál. Meg persze meg kell fizetni a szoftvert és azt a szellemi terméket, hogy hogyan rakják össze egy kész lejátszóvá, úgy, hogy aki nem ért hozzá, az is csak hazaviszi és bekapcsolja, meg amit többször írtam egy drágább házimozi, hifi rendszerben ez a forrás tényleg sokkal jobb, mint egy átlagos médiaplayer.

(#15355) #03969024 válasza Ed Parker (#15353) üzenetére


#03969024
törölt tag

Nem hiszem, de van egy csomó termék, aminek az ára köszönő viszonyban sincs az értékével, viszont "nem jön szembe veled minden utcasarkon".

(#15356) Ed Parker válasza NTX (#15354) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Azért abban is valami,hogy aki ért a beállításokhoz,kalibrálásokhoz,az könnyen mutat,ugyanazon a cuccon,sokkal jobbat,mint alapbeállításokkal.
Ezek sztem ugyanolyan széria cuccok,amik bárki számára elérhetőek.

Lancerboy: de ettől még számomra nem különleges

[ Szerkesztve ]

(#15357) gorbep válasza cekkk (#15347) üzenetére


gorbep
senior tag

Nekem azt mondták, hogy egy PC Win-el..... Az embeddedet én gondoltam hozzá, mert én fejlesztettem már ilyet, és tudom hogy a SW licenc kb fele a Prof. Win-nek, és sokkal rugalmasabban igazítható a célgéphez. Mi SSD-re optimalizáltuk, a rendszer partíció 1GB-volt....azért tud a Microsoft, csak sokan nem értenek hozzá....és a Prof Winben a modulok 90%-a felesleges. Itt csak azokat az objektumokat fordítod be, amik kellenek is. (Próbából csináltam 40Mbyte-os XP-t is és futott.... :Y )

Szóval PC+Win.... nem kell túlspilázni, olcsó, rugalmas és jó :K

- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......

(#15358) NTX válasza Ed Parker (#15356) üzenetére


NTX
tag

Az alkatrészeket biztos össze lehet vásárolni, bár itthon pld. a ház nem kapható, de hasonló kategóriájú házak vannak bár azok többsége nem full passzív. Ezen kívűl megtalálták azokat a szoftveres megoldásokat, kiegészítő hardvereket, drivereket, stb. amivel egyszerűen jól működik az egész, meg persze a rá fordított munkaórák száma.

(#15359) Ed Parker válasza NTX (#15358) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Tehát a végén kiderül hogy van egy koncepció,(recept) ami működik, 70-ből össze lehet rakni,kell egy szoftver es a beállítások?

(#15360) NTX válasza Ed Parker (#15359) üzenetére


NTX
tag

70-ből? Biztos, hogy nem! Szerintem maga a ház drágább! Az itthon kapható, hasonló házak, amik még nem is teljesen passzívak, mint az Origen,100 körül kezdődnek, táp nélkül. Egy Seasonic x-400 passzív táp 40. Tehát csak a ház és a táp minimum 140, egy nagyon halk hűtővel 150-160. A táp ráadásul nagyon fontos, akit érdekel hifi fórumokon utána olvashat a jelentőségének, tehát nemcsak passzív kell, hogy legyen, nem mindegy az egyéb paramétere sem. Szerintem így nem lehet ezt számolni, nem lehet igazán összehasonlítani, ez kb olyan, mint amikor az Apple iMac meg Mac mini árát hasonlítgatják össze az árgépes hardver elemekkel, 5 ezer forintos házzal, meg letöltött winnel számolva. Ezek sem igazán összehasonlíthatók árban.

[ Szerkesztve ]

(#15361) Ed Parker válasza NTX (#15360) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

A házat nem számoltam bele,csak az alkatrészeket.
De nyilván a 70 ezer csak egy szám,most írhattam volna 200-at is ha 1M a vételár.

Az Apple cuccok is durván túl vannak árazva,főleg most.

(#15362) gorbep válasza NTX (#15360) üzenetére


gorbep
senior tag

A táp kérdés most épp időszerű nálam.... Passzívat szeretnék... A mostani belesüvít kicsit a zene áhitatába :DDD

Mi a legjobb ha a hangminőség az legfontosabb paraméter? (Már kacérkodtam analóg táp építésének a gondolatával is becsületes puffereléssel akár akkumulátorral (LiFePO4) is) Nincs ilyen irányú precedens?

A beágyazott win kb 10e JMF/db

[ Szerkesztve ]

- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......

(#15363) NTX válasza Ed Parker (#15361) üzenetére


NTX
tag

Ezzel se értek egyet, nem tudom milyen szoftverek vannak rajta, mennyibe kerünek, mennyi saját szellemi termék, saját fejlesztés van benne stb. A lényeg, hogy nem lehet csak hardver alkatrész árakkal számolni, mert ez alapján egy Ferrari miért kerül annyiba,amennyibe kerül? Annak se aranyból van a sebességváltója. Az Apple szerintem nincs túlárazva, pont amit írtam pld. Mac mini, kisebb az alapterülete, mint egy itx alaplap, pár centi magas és benne van a táp is. Egyszerűen nem összehasonlítható PCvel, mert nincs ilyen termék PCben, ráadásul igazából nem lehet az osx árát sem megmondani, mert egyben kapható, külön csak frissítésként Apple gépekre. Ugyanúgy ezt is csak a Cinemasterekkel lehet összehasonlítani, ami hasonló termék, azoknak viszont az áruk is hasonló vagy inkább drágább.

(#15364) NTX válasza gorbep (#15362) üzenetére


NTX
tag

Az akkumulátorost én még nem próbáltam, de a hifi fórumok szerint az a legjobb, de erről nincs saját tapasztalatom. Ha atxes kell a seasonic x-400 szerintem nem rossz választás, jó hatásfokú, stabilak V adatai, paneltápnál a picoPSU.

(#15365) Peetry


Peetry
senior tag

üdv.

Lassan aktuálissá válik a htpc építés, ezért elkezdtem nézegetni a házakat, mivel úgy gondolom ez lesz a legkényesebb kérdés. Elég sokat nézegettem már hardveraprón, ebayen, üzletek honlapjain de még nem találtam meg a megfelelőt. Hátha ti fejből vágjátok milyen házak vannak, melyik jó.
A kritériumok:
-rendes asztali config mATX lappal férjen bele+1 TV tuner
-1 DVD-ROM és 1 iMON inside vagy VFD kerül az elejére, ehhez kell hely, emiatt ne legyen elrejtve a helye
-minimum 2 db 3.5" hely háttértárnak, ha több van az sose baj.
-igényes megjelenés, feketét preferálom, mert ahhoz könnyű pont olyan színű imon-t és DVD-t venni :)
Alapvetően nem baj, ha nem egy DVD lejátszó méret, de azért nem rackszekrényt keresek
kártyaolvasó előny de nem kritérium az előlapi 2 usb és hangkimenet meg gondolom alap.
És a lényeg, az ár: jó lenne 20K környékén megállni, használttól sem zárkózok el, ebaytől sem, de ha jó akkor mehetünk kicsit fölé.
Várom a tippeket típusra vagy konkrét hirdetésre.
köszi

(#15366) lipido válasza Peetry (#15365) üzenetére


lipido
senior tag

Ez lesz a legnehezebb :) 20k-t táppal gondoltad vagy anélkül?

(#15367) Peetry válasza lipido (#15366) üzenetére


Peetry
senior tag

természetesen táp nélkül :) tudom hogy kicsit sokat szeretnék, de szeretném a teljes konfig árát minimalizálni, ezért sajnos nem tehetem meg hogy 40ezerért vegyek házat. Mondjuk most pont találtam vaterán egy thermaltake bach-ot 32K-ért, ami ugye iMon-nal van már, tehát majdnem ott vagyok. Csak azért a 43x45 centi nem kicsi, pedig már régen is tetszettek, igaz mozart jobban. azért érdeklődöm, mert még annyira nem sürgős és hátha kifogok valami jó hirdetést, csak még azt se tudom milyen típusok felelnének meg.

(#15368) lipido válasza Peetry (#15367) üzenetére


lipido
senior tag

(#15369) muzsikpeti válasza cekkk (#15318) üzenetére


muzsikpeti
aktív tag

Beállítottam minden a videó szerint, de továbbra is csak a kék mappa ikonokat látom, nincs borító:(
Segítsetek légyszí!

(#15370) muzsikpeti válasza Ed Parker (#15319) üzenetére


muzsikpeti
aktív tag

Azt be se tudom állítani, hogy movie database-ről szedje, nincs a listába!

(#15371) cekkk válasza NTX (#15351) üzenetére


cekkk
veterán

Akkor most te tényleg nem vagy járatos a hifiben :D Ez az egész kb a lehúzásról szól ami jól szól azért annyit kérnek amennyit nem szégyellnek, ez egy ilyen hobbi :D http://www.foq.hu/, itt van ez, én egy 600 ezer forintos hangfalon nem hallottam semmit , hogy változott volna a hang, de amikor az eladó már 20 perce győzködött akkor kezdtem el érezni valami, aki mellettem ült ő még akkor sem. Amikor hifis fórumba ezt meg mertem említeni akkor le lettem hurrogva, hogy már pedig ez igen is működik :D
A CV használja a Win media centert abba a beépülő my movie katalizáló programot és a TMT5 lejátszót, elhiszem, hogy össze optimalizálták öket, hogy szépen menjenek egy felületen, ne gabalyodjanak stb, de azt akkor sem hiszem el, hogy a TMT5 sokkal jobb képet hoztak ki mint a saját fejlesztője, mert nekik is az az érdekük mivel fizetős a program. :K
De tudnám még sorolni a hifiben az olyan dolgokat amiknek az ára köszönő viszonyba nincs az valós értékkel :DDD

Jah és a Cinemaster is ezt a 3 szoftvert használja, és ezek szerint még foobart a CV ;]

[ Szerkesztve ]

(#15372) cekkk válasza muzsikpeti (#15369) üzenetére


cekkk
veterán

A fálj/mappa nevek milyen formában vannak?

Valami film 2012 vagy Valami.film.cím.2012.DTS.huszajanos.csinalta Ha így akkor csináld meg az első szerint vagy kézzel kell őket lekeresni. TMDBről vagy a Port.hu vagy IMDBről tudsz letölteni, de amikor kiválasztod a TMDB ott van, hogy több beszerzése, és akkor lehet van a te általad keresett modul is.

(#15373) Ed Parker válasza NTX (#15363) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

A Ferrarit pont hülyeség volt ide keverni,mert az a cég sorba nyerte meg a versenyeket,akkortájt,amivel hatalmas hírnévre tett szert es legendává vált.
Továbbá ha egyszer lesz időd,nézd meg hogy készül egy Ferrari es milyen anyagokból.

A Apple ehhezképest ugyanaz a dzsunka Pc,amit a többi cég összerak,csak ez a cég a végletekig vékonyít mindent,ami számomra semmivel nem ad többet hogy egy Mac Mini 53mm vagy csak 33, ha 630€-ért veszem meg üresen a gépet,ráadásul ugy,hogy picivel többért i7-es noteszt lehet venni,ami már kész Pc.
De ez nem ide tartozik.

Ne dőlj már be ezeknek,gondolod a cinemasterben egy egyedi Windows van, az alkatrészek különlegesebbek?
Dehogy,van egy ötlet,bevált es még nem csináltak jobbat,ezért tudják eladni ennyiért.

(#15374) NTX válasza cekkk (#15371) üzenetére


NTX
tag

Ne haragudj, de szerintem te el vagy tévedve egy kicsit! Úgy gondolod, hogy csak a saját véleményed lehet mindig igaz? Ráadásul nem is erről volt szó! Elég régóta foglalkozom hifivel, és elég járatos vagyok benne. Foq meg, hogy jön ide, mi köze van ehhez? Azt én sem vennék, ugyanúgy, mint shakti követ sem. Viszont akkor te a digit kábelek és a tápkábelek közötti különbségben sem hiszel? :) A lényeg az, hogy ennek a minősége a legjobb a piacon kapható média lejátszók között és ehhez fogható az ára is. Az egész vita abból indult ki, hogy nem vagy hajlandó elhinni, hogy a Foobar valamilyen egyedi beállítással jobban szólt, mint az alap wasapi, vagy asioval, csak azért mert magyarok találták ki. Mondod ezt úgy, hogy nem is hallottad, mi meg igen. Nem a TMT-ről volt szó, azon nincs nagyon mit állítani, bár ha megnézed az Arcsoft fórumát nagyon sok mindennel nem működik együtt, Amdnél pld nagyon nehézkes beállítani. Senki nem mondta, hogy a TMT-ből jobb képet hoztak ki, mint a saját fejlesztője, a Foobarról volt szó, zene lejátszásról beszeltünk! Mi az, hogy valós értéke? Annyi a valós értéke amennyit a piac hajlandó fizetni érte. Félre ne érts, én sem vennék ennyi pénzért, mert meg tudom magam is csinálni, de nagyon sokan nem. Akkor most az Audi, Bmw vásárlás is csak lehúzás, mert drágább, mint az átlag autó?

(#15375) NTX válasza Ed Parker (#15373) üzenetére


NTX
tag

Ferrari helyett lehet Mercedes is, nem ez a lényeg. Én nem mondtam, hogy egyedi win van benne és azt sem, hogy a belső alkatrészek különlegesek. Egyedül a ház és a táp nem hétköznapi, nyilván alaplap, processzor ugyanolyan, mint bármelyik más. Nekem fontos a design is, ezért írtam Apple példát, radásul az osx win különbség miatt is, arra akartam utalni, hogy nem összehasonlítható a kettő.

(#15376) NTX válasza Ed Parker (#15373) üzenetére


NTX
tag

2x ment, véletlenül.

[ Szerkesztve ]

(#15377) cekkk válasza NTX (#15374) üzenetére


cekkk
veterán

Nekem nincs igazam, én a saját dolgomat mondom ahogy én látom és te is ezt teszed, de egyikőnknek sem lesz igaza. Azért jött ide, mert mint mind a hifiben nem kicsit van túl árazva, és hatalmas árréssel árulva. Egyébként az én HTPCben paneltáp van ugye az hangtalan a Venti meg egy Scythe Big Shuriken 2 ami filmnézés közben is megáll és nem pörgeti magát ha meg kell akkor ilyen 45ös fordulaton, akkor ez elég hangtalan? Itt arról van szó, hogy olyan csodát akarnak eladni, amely nem biztos, hogy létezik, és itt most nem a duneről meg a htpc közötti különbségről beszélek.
Te nem mondtad, a fejlesztője a igen, hogy ők bele nyúltak abba is.
Áh de utálom ezt az autós példát ;] :P Az audinál titkolóznak, hogy milyen kényelmi funkciók motor stb van? Tudod mit veszel meg? Igen. Hifinél meg nem :W ;] Csak azt, hogy hú ez jobban szól, kérdés mitől? Áh az szakmai titok. Aha :Y ;] mitől megy jobban az audi, hát itt ez cseréltük, ott ezt fejlesztettük, itt ilyen anyagot használtak stb stb.

[ Szerkesztve ]

(#15378) NTX válasza cekkk (#15377) üzenetére


NTX
tag

Ezzel már majdnem egyetértek, hiszen a marketing kell mindenhez :) Én is megcsináltam saját magamnak, low cost alapon, nem erről van szó, hogy csoda lenne, hanem egyszerűen megtalálták azokat a megoldásokat, ami jól működik. Ennek, mint szellemi terméknek megkérik az árát. Ha megnézel egy Linn, Naim, vagy Bladelius hálózai zenelejátszót, azok ára is 1 millió körül van és mozit még nem is tudnak, csak zenét. Azok "anyagköltsége" sokkal kevesebb lehet, mint ennek, tehát arányaiban sokkal drágábbak, nagyobb árrés van rajtuk, ettől függetlenül azt is el tudják adni. Ezért mondom, hogy a valós érték az, amit a piac ad érte. A belenyúlásnál nem tudom mire gondolt a fejlesztő, szerintem csak a win beállítások, registry, msconfog, stb esetében kikapcsolták a felesleges szolgáltatásokat, de ez csak egy tipp. Mindegy, szerintem is felesleges ezen tovább vitatkozni! Én indulok is dolgozni.

(#15379) Ed Parker válasza NTX (#15375) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

De hülyeség ide autó példát felhoznod, mert egy prémium autó nem a neve miatt drágább, hanem a felhasznált anyagok, teknika es felszerelés miatt.

Egy ilyen htpc mennyivel van komolyabban felszerelve mint egy átlag 50-100ezerből(ház nélkül) összerakhato gép?
Nem mindenki hajlandó fizetni a dizájnert 100ezreket.

(#15380) cekkk válasza NTX (#15378) üzenetére


cekkk
veterán

Szerintem is :D

Annyit még, hogy azoknál a lejátszóknál elég komoly elektronika lehet, ezeknél meg semmi, már mint ahhoz képest azért ott sok sok óra fejlesztés lehet az analóg rész is, a szoftver is, tápot is olyat veszem amit akarsz, mert ugye passzív táp is létezik csak nem olcsó 30-40 körül, de lehet olcsóbban is van. Ráadásul a jó hifis tápok nem olyanok mint amiket a pc-khez használnak :DDD
Csak mint mondom ez a sok titkolózás, ami nem marketing inkább az emberek hülyének nézése. :B

[ Szerkesztve ]

(#15381) slashing válasza muzsikpeti (#15370) üzenetére


slashing
senior tag

Nah a következőket kell csinálnod:

Rendszer/Beállítások/Kiegészítők/Kiegészítők beszerzése/Xbmc.org Add-ons/ Film információ / Universal Scrapper telepítése

Következő lépés a mappák fájlok nevei legyenek rendben, elvileg nem számít már annyira mint régen de azért jobb az ha rendesen van elnevezve a dolog. Nálam pl. minden mappa a magyar címmel van elnevezve minden fájl az angol címmel van elnevezve. Ez igazából nekem azért jó mert magyar cím alapján könnyen megtalálom és ha belemegyek akkor megtudom az angol címét is és még sose volt gondom vele.

Következő lépés:

Kiegészítők/engedélyezett kiegészítők/Film információ/universal scrapper/Beállítások
így állítsd be:
általános
artwork

Ha ez megvan akkor vissza a menübe azátn Videók/fájlok/Videók hozzáadása
mappa kiválaszt, könyvtár tartalma filmek, itt kiválasztod az universal scrappert így

tartalommegadás

és ennyi is volt.

[ Szerkesztve ]

(#15382) Ed Parker


Ed Parker
nagyúr

kész lett a gép olvtársak :D

(#15383) lipido válasza Ed Parker (#15382) üzenetére


lipido
senior tag

:C :C

(#15384) Ed Parker válasza lipido (#15383) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

illetve,még kerül bele egy bd olvasó, veszek még egy sata kábelt, és akkor mindhárom hdd menni fog.
a chieftec táp és a ház venti meglepően halk,a proci hűtő mindkettőt veri zajban,de zárt háznál alig hallatszik.
talán egy big shuriken még tudna halkítani.
:R

(#15385) lipido válasza Ed Parker (#15384) üzenetére


lipido
senior tag

Mennyit adtál érte? Volt vagy 60k! :Y :Y :F

(#15386) NTX válasza Ed Parker (#15379) üzenetére


NTX
tag

Autó esetében is benne van az árában a név is, főleg az extra felszerelés, kiegészítők, szerviz, stb. esetében, meg a marketing és k+f költségek is. Erről is van tapasztalatom :( ezért szvsz nem rossz példa. Persze semmilyen példa sem teljesen jó példa.

Ha alap alkatrészekre (alaplap, proci, memória) gondolsz, azt már írtam, hogy biztos ugyanaz. Mi más lenne benne? Nem tudom, hogy i3, i5, i7 vagy AMD.

[ Szerkesztve ]

(#15387) cekkk válasza NTX (#15386) üzenetére


cekkk
veterán

http://www.hfx.fr/pc-media-center-hfx-classic.html
Ezt ma már linkeltem, ez az a készülék., biztos elkerülte a figyelmed. :K

(#15388) Ed Parker válasza lipido (#15385) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

kompletten?

165ezer

ház42
lap19
proci19
ram13
hddk56 a 2x2TB
táp12
és a rendszer hdd,de az volt.

(#15389) lipido válasza Ed Parker (#15388) üzenetére


lipido
senior tag

Csinos, igazából minden oké, de a kuckóért sokallom a 42k-t :R

(#15390) Ed Parker válasza lipido (#15389) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

én is de nekem számit mit rakok az állványba,ezt is csak egyszer kell megvenni.

(#15391) NTX válasza cekkk (#15387) üzenetére


NTX
tag

Nem, én is ismerem ezt az oldalt. Szerintem, csak a ház hfx, de végül is lényegtelen, hogy milyen alaplap van benne, bár valószínűsítem én is az intelt, mert a tmt azzal viszonylag probléma mentesen működik együtt és most az ivy bridge hd4000 esetében a 24p is probléma mentes.

[ Szerkesztve ]

(#15392) cekkk válasza NTX (#15391) üzenetére


cekkk
veterán

Nem véletlen linkeltem, nekem az egyik tulajfejlesztő/vevő vagy én nem tudom mi része van benne Xtreme...-nek ő linkelte, hogy ez lenne az.
Mondjuk azt én is észrevettem, hogy a TMT5 nem olyan jó amdvel, van erre valami megoldás?

(#15393) Ed Parker válasza NTX (#15386) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Nem tudom mi van benne,de nem is nagyon érdekel.
En a kapott eredményemmel elégedett vagyok,mint fentebb írtam 165-ből,ez 100-ba megállt volna,ha kiveszem a 2x2tb hddket.

Felőlem aztán adhatnak mindenféle szuper gépeket mese áron,nekem nincs szükségem rá.

(#15394) NTX válasza cekkk (#15392) üzenetére


NTX
tag

Melyik verziót használod tmt és ccc programoknál? Nekem a tmt 5.3.144 12.8 működik, úgy, hogy a cccben kikapcsolok mindent.

(#15395) cekkk válasza NTX (#15394) üzenetére


cekkk
veterán

Szerintem pont ezeket :D

Mit kapcsolsz ki? Nekem a bajom az, hogy gyorsítva kezdi el a filmeket lejátszani :W

(#15396) NTX válasza Ed Parker (#15393) üzenetére


NTX
tag

Nem is mi vagyunk a vevőkör, akik tudunk htpct építeni, fórumokon utánajárni, ha valami nem működik, teszteket elolvasni, programokat kipróbálni, stb. Aki nem ért hozzá, nem érdeklik a technikai részletek, de látja egy összehasonlító demón, hogy tényleg sokkal jobb minőséget ad és használható, az megveszi, ha van rá pénze.

(#15397) NTX válasza cekkk (#15395) üzenetére


NTX
tag

A ccc video alap és speciális beállításoknál, amit csak lehet, ahol a dinamikus kontraszt, erősseb fehér stb van. Milyen a megjelenítő, én is sokat szemvedtem a projektorral? Ilyet nem tapasztaltam. Melyik amd vga vagy apud van?

(#15398) cekkk válasza NTX (#15397) üzenetére


cekkk
veterán

Én plazmát használok. A4 Llano proci van a gépbe. Miért te milyen hibákkal szenvedtél?

(#15399) muzsikpeti válasza cekkk (#15372) üzenetére


muzsikpeti
aktív tag

Köszönöm, sikerült!

(#15400) cekkk válasza muzsikpeti (#15399) üzenetére


cekkk
veterán

Örülök neki! :DD

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HTPC (házimozi PC) topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.