- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
horvathot nem tudom, de maga a targy jo. es teljesitheto bejaras nelkul is 1 nap alatt (sajnos tapasztalat...) 5 -re, ha nem ijedsz meg a directx szarsagaitol es kulonosebben nem is erdekelnek. ha meg akarod erteni, akkor tessek bejarni, de mindent ugyse lesz egyszeru. amugy hasznos, nekem kb az egyik legertelmesebb bscs gyakom volt. szal tenyleg ajanlom.
jaigen. a directx jatekfejlesztes konyv ertelmes, a masik ami ajanlanak az inkabb grafika savra jon majd jol, ill vida vizsgahoz. remelhetoleg mar rendes shadereket is tanitanak, szal az uj (fekete) a hozza valo.kosa ea -t tartott nekunk, en vegig fostam-rohogtem kb. jo arc ember, bar valoban szet van esve. tessek merlegelni milyen gyakvezt szeretnel. csak ugy mellesleg, adatbazisbol aztan teljesen edes mind1, mert nikovitsnak fent vannak az anyagai NETen, abbol a targy teljesitheto es meg elvezni is fogod.
Peti: Krebszet nem erdeklni sztem. legalabbis nalunk a fegyelem 0 -hoz tartott. amugy erdekes a gyakja, viszonylag gyakran hibazik a tablanal es azt poen eszrevenni. meg igy legalabb valamilyen szinten figyelsz vegig. hegedus nem tart mar gyakot ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest