Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
horvathot nem tudom, de maga a targy jo. es teljesitheto bejaras nelkul is 1 nap alatt (sajnos tapasztalat...) 5 -re, ha nem ijedsz meg a directx szarsagaitol es kulonosebben nem is erdekelnek. ha meg akarod erteni, akkor tessek bejarni, de mindent ugyse lesz egyszeru. amugy hasznos, nekem kb az egyik legertelmesebb bscs gyakom volt. szal tenyleg ajanlom.
jaigen. a directx jatekfejlesztes konyv ertelmes, a masik ami ajanlanak az inkabb grafika savra jon majd jol, ill vida vizsgahoz. remelhetoleg mar rendes shadereket is tanitanak, szal az uj (fekete) a hozza valo.kosa ea -t tartott nekunk, en vegig fostam-rohogtem kb. jo arc ember, bar valoban szet van esve. tessek merlegelni milyen gyakvezt szeretnel. csak ugy mellesleg, adatbazisbol aztan teljesen edes mind1, mert nikovitsnak fent vannak az anyagai NETen, abbol a targy teljesitheto es meg elvezni is fogod.
Peti: Krebszet nem erdeklni sztem. legalabbis nalunk a fegyelem 0 -hoz tartott. amugy erdekes a gyakja, viszonylag gyakran hibazik a tablanal es azt poen eszrevenni. meg igy legalabb valamilyen szinten figyelsz vegig. hegedus nem tart mar gyakot ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8770W - i7-3540M I 8GB I 256SSD + 750HDD I Nvidia I W10 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest