Új hozzászólás Aktív témák

• Marvinyo

aktív tag

Sziasztok!

Sajnos sem időm, sem módom nincs arra, hogy ~4600 hozzászólást végigolvassak ezért csak röviden megkérdeznék pár dolgot:

1) ELTE programtervező informatikusra készülök jelentkezni (szoftverfejlesztő informatikus szak), de az ELTE-ről sokan azt mondják, hogy inkább ne menjek oda, mert programozni rosszul és elavult dolgokat tanítanak. Ez mennyire igaz? Mérnökinfóról kibuknék (fizika, meg mikro-makroökö, menedzsment... brrrr), gazdasági informatikus meg nem az én világom. (Infón meg matekon kívül, máshoz meg nem értek :D)

2) Az ELTE honlapján csak a 2008-as tantervi háló érhető el. Ez változott azóta? (úgy gondolom nem, de sosem lehet tudni)

3) Ösztöndíjak? Milyen átlaggal, kredittel mennyi jár?

s tán a leghülyébb 2 kérdés maradt a végére:
    - Két szakirányt el lehet végezni egyszerre? Mert gondolkodtam az informatika-matek tanári szakirányon és ott a szoftverfejlesztő informatikus szakirányhoz képest 6 tantárgyat számoltam meg (ami nincs meg szoftfeljinfon és tanárin van) Viszont szeretnék mesterképzésre is menni, és ha a tanári BSc-re jelentkezem a szoftfejlinfo után az +1 év a tanulmányaimhoz, amit ha lehet én kihagynék :)

- A tanári BSc illetve MSc képzés között mi a különbség? Melyik elég egy középiskolai tanításhoz / érettségiztetéshez? :) /tudom, tudom, hülye vagyok hogy tanárnak adom a fejem, de ha épp nem keresnek programozót, talán tanárt hátha/ Illetve se a tanári BSc-n se a tanári MSc-n nem találtam pedagógiát mint tantárgyat, és gondolom bármilyen tanárin kéne lennie nem?:)

Előrre is köszi! Marvinyo :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés