Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwearby
tag
Na, azt nem mondtam, hogy egyikre sem megyek el
,
de az túlzás, hogy minden héten kétszer.Most inkább az izgat, hogy minél előbb letudjam a költségtérítéssel vacakolást, ti. diákhitelből fogom fizetni, és szó szerint gőzöm nincs,
hogy fog ez menni;
kell kötni egy speciális szerződést, amivel az egyetem megelőlegezi a hallgató jogviszonyt,
és azzal lehet intézni a diákhitel felvételt,
mert azt arra adják, ha már valakinek van hallgatói jogviszonya
Már komolyan bánom, hogy nem vettem fel az előző félévben, akkor legalább
nyugisan csinálhatnám az ügyintézést és nem kéne stresszelnem a befizetés miatt...Hétfőn a TO-hoz fogok menni asszem. Remélem el lehet már intézni és nem muszáj szeptember végéig várni, amit mondtak a tanulmányi(?) szerződés megkötéséről, hogy akkor fáradjunk be, költségtérítésesek...

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
,