- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2066 üzenetére
igazából olyan mind1, mert tudtommal csak vizsgázni nem mehetsz, ha nincs befizetve. ergo decemberig ráérsz
persze ha kell a diákhitel másra (mire futná még), akkor ok a stressz, különben felesleges.
meviksz: hajrá, jó lesz az. én is lassan 3 éve nyomom a w800al, most kezd meghalni szerencsétlen (mem kártyával küszködik, fotózni már nem tud, stbstb). de király telefon, k750 tesója ugye
majd ha kijön és lemegy az Xperia ára, akkor beruházok
elmentem házibuliba, a holnapi viszontlátásra!
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2066 üzenetére
azért nem szokták még szeptben igazolni a hallgatói jogviszonyt, mert nemtom meddig ugye vissza lehet vonni a beíratkozást...
volt már csomó papírom, ami határidős volt, de to nem pecsételte le, megijdtem, de már megszoktam. beijeszt az olyan, hogy határidő után automatikus megtagadás, nincs fellebezési lehetőség stb, de mondom ha gáz lesz, akkor mondom,hogy a to nem ADHAT ki igazolást korábban, amikorra nemhogy meg kéne szereznem az igazolást, hanem vissza be kellett volna érkeznie a levélnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged