Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Stand up és én
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88
üzenetére
hey
átfutottam, vélemény:
tárgyakat add le, most. jegyek alapján nem vagy olyan ember, aki ennyit meg tud csinálni (nem akartalak megsérteni, de tényleg. 1 embert ismerek, aki ezt bírta, de neki 44 kreditre lett 4.9es átlaga). idiotizmus ennyit felvenni, csak csalódni fogsz, sokat. + fizetni fogsz a végén az elhasznált kreditekért, az se egészséges.logikára meg menj el, mert lutri az egész. előadásbenemjárás nem kifogás, én se jártam, semmi köze nincs vizsgához. megveszed a néni könyvét, és azt tanulod, ő se mond el semmit előadáson. ha szerencséd van, akkor 3-4-5 nap alatt meg lehet tanulni rendesen.
ha tetszel neki 0 tudásra is átmész, ha nem, akkor meg uvn se. sajnos ez ilyen, menj el. fel fognak torlódni a vizsgáid minden félévben, nem fogod bírni.és igen, jól látod, elején kell lezavarni mindent. én idénre már olyan szinten voltam, h vizsgaidőszak megkezdése előtt megvolt 3.5 vizsgám a 9ből
volt pofám odamenni emberekhez, h én le akarok vizsgázni 9. héten, meg is tehettem.szal így 33 kredittel, 4.5ös átlaggal (~4,8as index) végeztem lényegében múlt héten, még van 1 fél vizsga, 6 hetes anyagból, de az már annyira nem izgat, sima lesz

többiek meg szívnak még júliusban is
(bocsi Peti
)mod: mesélj, nevezetes algoritmusok milyen? az érdekel engem is, de infót még nem taálltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Mobil flották
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pánik a memóriapiacon
- Robotporszívók
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
volt pofám odamenni emberekhez, h én le akarok vizsgázni 9. héten, meg is tehettem.
(bocsi Peti
)