Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88 #1722 üzenetére
hey
átfutottam, vélemény:
tárgyakat add le, most. jegyek alapján nem vagy olyan ember, aki ennyit meg tud csinálni (nem akartalak megsérteni, de tényleg. 1 embert ismerek, aki ezt bírta, de neki 44 kreditre lett 4.9es átlaga). idiotizmus ennyit felvenni, csak csalódni fogsz, sokat. + fizetni fogsz a végén az elhasznált kreditekért, az se egészséges.logikára meg menj el, mert lutri az egész. előadásbenemjárás nem kifogás, én se jártam, semmi köze nincs vizsgához. megveszed a néni könyvét, és azt tanulod, ő se mond el semmit előadáson. ha szerencséd van, akkor 3-4-5 nap alatt meg lehet tanulni rendesen.
ha tetszel neki 0 tudásra is átmész, ha nem, akkor meg uvn se. sajnos ez ilyen, menj el. fel fognak torlódni a vizsgáid minden félévben, nem fogod bírni.és igen, jól látod, elején kell lezavarni mindent. én idénre már olyan szinten voltam, h vizsgaidőszak megkezdése előtt megvolt 3.5 vizsgám a 9ből
volt pofám odamenni emberekhez, h én le akarok vizsgázni 9. héten, meg is tehettem.
szal így 33 kredittel, 4.5ös átlaggal (~4,8as index) végeztem lényegében múlt héten, még van 1 fél vizsga, 6 hetes anyagból, de az már annyira nem izgat, sima lesz
többiek meg szívnak még júliusban is
(bocsi Peti
)
mod: mesélj, nevezetes algoritmusok milyen? az érdekel engem is, de infót még nem taálltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő