Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25101) anatron válasza grHawk (#25089) üzenetére


anatron
aktív tag

Az tény,hogy középen a jel úgy néz ki,mint egy bolgyó.
Viszont a I és - jelek egyértelműen kódot jelentenek mint a 0 és az 1.

Tekintettel arra,hogy a szonda a Discovery scannerre reagált a I tartom az aktív jelnek a - a 0-ának.
Így pl a I - - értelmezhető úgy is hogy Jel ,szünet,szünet.

Én sajna még 26 000 -re vagyok a bubblitól amúgy szívesen kipróbálnám a szondán hogy bizonyos ütemeben elcsattogtatott scannerekre miként reagál.Lehet megint üzenne csak mást.

[ Szerkesztve ]

(#25102) baphomet válasza orientcx (#25100) üzenetére


baphomet
senior tag

...Annak is érdemes a 4-es szintű cuccokat is gyűjteni, aki már elérte az ötös szintet ...

Todd McQuinn szereti ám az Alliance bounty-t. Még nem tartok ott, hogy tudnám mennyi is kell egy 4-ről 5-re való visszalépéshez, de lehet, hogy élvezetesebb valami közeli RESben pofozkodni, mint a 3 db. G4-es cucc legyártásához szükséges cuccokat összegyűjtögetni.

(#25103) grHawk válasza baphomet (#25102) üzenetére


grHawk
aktív tag

Közel 18* millió credit.

[ Szerkesztve ]

(#25104) baphomet válasza grHawk (#25103) üzenetére


baphomet
senior tag

Az igen! Köszi.
Bár amilyen szívásnak tűnik az OC MC-hez szükséges MEF beszerzése, én ugyan el nem pazarolom azokat G4-es receptekre. Marad a bountyzás, úgyis van még hova növelni a combat rangomat. :)

(#25105) orientcx válasza baphomet (#25102) üzenetére


orientcx
őstag

Én is azt vettem észre, hogy a hármas szintet gyak néhány üveggolyóért meg lehet kapni, de négyről az ötre jutni már irreálisan magas összegekért lehet. Erre a célra egyszerűbb a már amúgy is összegyűlt materialokat felhasználni. Természetesen arra mindenképp érdemes odafigyelni, hogy a puszta előrelépési célokból eszközölt fejlesztéseknél olyan típust kell választani, amihez nem kellenek a kurrensebb anyagok, hisz ezeket úgysem tartjuk meg.
-
"én ugyan el nem pazarolom azokat G4-es receptekre"
-
Minden modulfejlesztésnél vannak olyan típusúak, ahova olyan cuccok kellenek, amit másra úgysem tudsz felhasználni(itt az MC-nél pl a sturdy)

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#25106) WhiteHawk24 válasza WhiteHawk24 (#25099) üzenetére


WhiteHawk24
tag

Hát szomorúan tapasztaltam, hogy a Imperial Courier-t nem tudom megvenni mert a rangom még a béka segge alatt van. Veszek egy Imperial Eagle-t és azzal fogom kezdeni inkább.

Kérdés: a rangomat a küldetésekkel és a Galactic Powers résszel tudom növelni? Érdemes a Galactic Powers-be belekezdenem így az elején? Van valami jó módszer sok Empire küldetés találásához?
Válaszokat előre is köszönöm! :R

(#25107) baphomet válasza orientcx (#25105) üzenetére


baphomet
senior tag

"Minden modulfejlesztésnél vannak olyan típusúak, ahova olyan cuccok kellenek, amit másra úgysem tudsz felhasználni(itt az MC-nél pl a sturdy)"

Ami természetesen nyilvánvaló lett volna számomra is, ha használtam volna egy picit a fejemet. :O Kösz a tippet!

(#25108) cacasz02 válasza WhiteHawk24 (#25106) üzenetére


cacasz02
aktív tag

A linkelt hajó egyetlen baja hogy túl futottál az energia felhasználással. Ha így hagynád többek között elszórnád a cuccaid (cargo hatch). Figyelj rá hogy milyen fogyasztású modulokat raksz fel milyen power plant-hez, mert egyszer csak pl.: nem fognak menni az ágyúk, vagy megáll a hajó, mert a thrusterekre nem marad szufla. Látom hogy lövöldözni akarsz, ezért azt gondolom hogy egy Cobra jobb választás, de ha a lóvé a gond, akkor farmolj még egy kicsit, mer lehet hogy mindenedet elviszi a biztosító (tapasztalatból mondom). :U

[link]

[ Szerkesztve ]

(#25109) orientcx válasza baphomet (#25107) üzenetére


orientcx
őstag

"nyilvánvaló lett volna számomra is, ha használtam volna egy picit a fejemet."
-
Na ezt meg külön kikérem magamnak! Nem használni a fejet, nem gondolkodni ősi Fed privilégium! Nem hagyjuk, hogy ti, gaz birodalmi Clipper huszárok ezt is elorozzátok tőlünk! Éljen a dicső Fed együgyűség! :K

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#25110) Mister_X válasza duvi (#25093) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Köszönöm, nem tettem rossz lóra a játékkal (megjegyzés: nekem tényleg egy forintomba nem került, egyik hátránya, hogy nem is tudok így vele 0-24 játszani).

A hajót már kezdem magabiztosabban irányítani. Mióta tisztában vagyok a vertikális mozgással, már a fel- leszállás is zökkenőmentesebb, nagyjából 10-15mp elhagyni egy állomást már. Csillagtérképen még vakarom a fejem, nem is vágok bele új rendszerek felfedezésébe.
A fejvadászós küldi viszont meglett. Mit nekem alap hajó, sikerült egy olyan conflict zone-t találnom, ahol tényleg csata volt a lilák és a szövetségiek között, úgy egy fokkal egyszerűbb volt. :C

Meg is volt az "első" halálközeli élményem (innen levonom azt, amikor felhevült a hajóm, megtámadtam három fegyverkereskedőt és amikor az első magányos lila megölt): aktív FSD utazgatás közben, talán közel max sebességnél láttam a "hipertérben" megjelent előttem egy buborék, gondoltam, hogy nem lesz ez jó. Levágta a hajtóművet és magatehetetlenül forogtam az űrben, mint egy kotlóstyúk és megtámadott valami NPC. Két-három percig próbáltam mögé kerülni, de ez a része még nagyon idegen nekem, így sűrű imádkozások közepette, pajzs nélkül, 34%-on kacsáztam az NPC elől, várva, hogy a FSD újra aktiváljon. Hogyazanyját.

Ennek ellenére nagyon hülye vagyok még a játékhoz, nem tudom, hogy miként vehetnék új hajót, fejlesztéstm modulokat, fegyverzeteket (a menüpontok csak meglennének, többséget már meg is találtam, csak a fejemet vakarom, hogy mi mire jó?). Majd csak bele jövök.

A silent runningnak meg van értelme? Azt leszámítva, hogy megfőzi a pilótát.

Az összefoglalót majd átnyálazom, mielőtt feltennék blőd kérdéseket, de én alapból a megismerés elvének hódolok, sokkal jobb, ha magamtól jövök rá bizonyos funkciókra: ha valaki ott áll mellettem és mondja, hogy ezzel mozogsz vertikálisan, utazás előtt jelöld be HUD-on a célt, kérj dokkolási engedélyt, vond be a modulokat, stb. akkor nem lenne akkora sikerélmény a repülés számomra, mint most.

-

@cacasz02: meg kell adni a módját minden kezdésnek, megköveteli az űrmagyar virtus! :B

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#25111) cacasz02 válasza Mister_X (#25110) üzenetére


cacasz02
aktív tag

Végül is így kell ezt csinálni, bele a sűrüjébe :)

(#25112) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Na tessék, találtam is a One-os verzióban egy "bugot". Sikerült bekerülnöm egy bolygó belsejébe. FSD-vel megközelítettem a bolygót, le akartam szállni egy kráterben levő állomásra és... lehet hülyén hangzik, de az FSD nem állt le egyből, elég meredek szögben érkeztem, átvitt a bolygó felszínén, majd leállt. Kb. 50km-rel lehettem a felszín alatt és láthattam a felszín "vázát" (lényegében, mintha egy rácsos labda lenne). Képmentést nem sikerült csinálnom, fene a gépbe :F Mindenesetre meghaltam, mert a felszín alulról is kemény.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#25113) brd válasza Mister_X (#25110) üzenetére


brd
nagyúr

Olvasd el az összefoglalót, minden kérdésedre van benne válasz, de azért:

A halálközeli élmény az egy ún. Interdiction volt, ez egy folyamat, amely közben a támadódnak ugyanazt kell csinálni, mint neked, csak neki a te hajódat, neked viszont az Escape vectort kell középen tartanod lehetőleg minél jobban. A bal függőleges "csík" azt mutatja, hogy te mennyire jól csinálod, a jobb azt, hogy a támadód mennyire jól csinálja (az ő esélyei függenek az erre használt modulja - FSD Interdictor - erősségétől is), egy idő után mindenképpen véget ér a móka, mert a hibázások egyre jobban számítanak. Ha ő nyer, akkor kiestek Super Cruise módból a normál űrbe (itt lehet pl. harcolni), ha te, akkor csak ő esik ki.

A Silent Runningnak az az értelme, hogy olyankor nagyon nehéz becélozni a hajót, mert a játékban a célkövető eszközök hőkibocsátás alapon működnek. A leírás szerint a hajóban keletkező hőt nem engedi ki ilyenkor a rendszer, ezért melegszik túl mindenképpen egy idő után (megfelelő hajóval, modulokkal, ill. a hajó megfelelő kezelésével ez azért percekre is kitolható). A jelentősége kettős: harc közben használva erősen problémás lesz az ilyen módot használó hajót ún. gimballed fegyverekkel eltalálni, mert gyakorlatilag nem lehet becélozni, ezért csak úgy lehet mégis eltalálni, hogy fix fegyverként használja a gimballed fegyvereit a támadó. Másrészt, csempészés közben van értelme használni, amikor esélyes, hogy scan-elnék a hajót. Ugyanaz a helyzet, mint harc közben: nehéz célnak kijelölni a hajót, így scan-elni sem lehet, így a rendőrök nem tudják megállapítani, hogy van-e csempészáru nálad (pontosabban azt, hogy van-e ilyen küldetésed folyamatban, mert ha van, a megfelelő cargo nélkül is jön a bünti' - legalábbis a 2.1 előtt így volt, de azóta nem azóta nem buktam le csempészéssel). Egy ideje az NPC-kre is ilyen hatással van a SR. Korábban nem volt, akkor izgalmasabb volt a csempészés, mert az állomásokra dokkoláskor igyekezni kellett. A SR legnagyobb hátránya, hogy a bekapcsolásakor a pajzs is leválik. Van még egy hatása, ami említésre méltó: a SR-t bekapcsoló hajó egy furcsán ide-oda mozgó embléma lesz az egyéb hajók radarján (számomra furcsa, miért nem tűnik el teljesen, vagy marad az utolsó érzékelt helyen, de ilyen a játék logikája).

The only real valuable thing is intuition.

(#25114) orientcx


orientcx
őstag

Utólagosan is mély hálám és köszönetem a reditten tanyázó hivatásos rinya brigádnak a lavian brandy ügyében kifejtett hatékony tevékenységéért.
:K :K :C :R :C :K :K
Nemcsak hogy 50 tonnára csökkent az elvárt mennyiség, de várakozás nélkül is odalöknek 20 tonnát. Így sikerült kb 8 perc alatt belopnom magam Vatermann kisasszony szívébe(már amennyire alkoholtól vizenyős tekintetéből ki tudtam venni). Vicces, hogy a "Vatermann" kishíjján "waterman". Na ja, ő meg a víz, sőt egyenesen a vízember! :D
Mindenesetre azért lassan tisztul a kép a mérnökségek tekintetében. Még Dweller szaki, és Lei Cheung mestert kell megnyernem magamnak, és akkor a legfontosabb projectek meg is lesznek.
-

-
Mellesleg megint összeakadtam egy rohadt cégéres csaló npc-vel. Egy rühes kis Cobra, végtelen chaff, végtelen SCB, ami persze soha nem süti meg a hajóját, sőt, töltés közben vígan nyomogatja a tűzgombot valamennyi lézerén. A SCB-et most csak tízig számoltam, úgyhogy nem érte el a múltkori 14 darabos Dropship-es csúcsot, de azért egy Cobrátol ez is több mint pofátlanság. A végén már nem is használtam a fegyvereket, mert semmi értelme nem volt, hisz amint lement a pajzsa 0.000000001%-ra, úgyis kb 0 mp alatt töltötte vissza maxra, hanem megvártam hogy közel jöjjön, akkor 4 pötty a shieldre, és egy kövér boost-al belerongyoltam az arcába. Ebből kettő elég volt a tushoz. De azért sok ami sok. Legalább minden tizedik SCB felhasználás után menjen le legalább egy-egy modulja legalább 99.999%-ra! Már csak úgy a látszat kedvéért. :(((
Ja, és persze most is megígérem, hogy holnap már tényleg nem firkálom tele a fórumot. És nyugodtak lehettek, hisz tudjátok, ha én egyszer megígérek valamit, akkor....akkor....őőőő.....khmmm....nos hát akkor is lesz valami :U :F

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#25115) raymi16


raymi16
tag

Üdv újra, Ich bin ZURÜCK! (Ez azoknak akik hiányoltak) :DDD
Hát srácok, keményen megdolgozták a játékot, nem tudom ki szokott bányászkodni, (köszönöm ennyi jelentkező elég is) de piszkosul megcsappant a kitermelhető anyag mennyisége! :W
Míg annó egy kavics 2x annyit dobott a mostaninál, jelen helyzetben egy szempillantás alatt kimerül, még a tyúkokat se tudom közben megetetni míg a limpetek összekapkodják a cuccot! :O Illetve a MI fejlődése és a sok tudomány amit elfelejtettem sok sok tűzijátékot eredményezett eddig ami az én számlámra ment! :U

Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!

(#25116) duvi válasza raymi16 (#25115) üzenetére


duvi
nagyúr

Metallic ringekben bányászol? Használsz prospector limpeteket? Ezek eleve megduplázzák a kinyerhető fragmentek mennyiségét. Új lehetőség a jégbányászat. Időarányosan kevésbé jövedelmező mint a metallic, de itt új anyagokat találhatsz, amikért (pl. low temperature diamond) szintén jó pénzt fizetnek.

(#25106) WhiteHawk24
Az összefoglaló "Reputáció és Rang" szekciójában találsz leírást hozzá ;)

[ Szerkesztve ]

(#25117) raymi16 válasza duvi (#25116) üzenetére


raymi16
tag

Persze, prospector is megy, illetve metallic ring SŐT, pristine! Nem tudom volt-e valami frissítés, ugyanígy bányásztam pár hónapja is és szemmel láthatóan kevesebb cuccot dobál! :W
Jeget is szoktam kapirgálni, csak mert bead néha olyan küldit hogy vigyek 10 darab xy-t 1 milláért cserébe, úgyhogy most mindent kitúrok amit érek! :DD

[ Szerkesztve ]

Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!

(#25118) baphomet válasza duvi (#25116) üzenetére


baphomet
senior tag

"Használsz prospector limpeteket? Ezek eleve megduplázzák a kinyerhető fragmentek mennyiségét."

Ezt én miért nem tudtam eddig?! Aljas FED összeesküvés! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#25119) raymi16 válasza baphomet (#25118) üzenetére


raymi16
tag

Máris "nyereségesebb" a dolog! :DDD

[ Szerkesztve ]

Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!

(#25120) duvi válasza baphomet (#25118) üzenetére


duvi
nagyúr

Azért, mert ti mindent a rabszolgáitokkal csináltattok és elkényelmesedtetek ;] A Fedesek meg folyamatosan képzik magukat (korrupció rulez) :D

(#25121) WhiteHawk24 válasza duvi (#25116) üzenetére


WhiteHawk24
tag

Közben megtaláltam, de köszönöm! :R
Közben felvetődött bennem egy kérdés: Ha olyan állomások között kereskedek amik az Empire frakcióhoz tartozik, de nem küldetések az is számít? Csak mert az jövedelmezőbb...

(#25122) duvi válasza WhiteHawk24 (#25121) üzenetére


duvi
nagyúr

Ha jól tudom, az is számít, de ezzel a megoldással nagyon lassan nő a rangod. Főleg ha kis/közepes hajóval furikázol. Anaconda vagy T9 kéne, hogy érezhetően nőjön a rangod is. Tradingnél a reputáció látványosabban javul a helyi minor és a fő frakciónál is.

(#25123) WhiteHawk24 válasza duvi (#25122) üzenetére


WhiteHawk24
tag

Köszönöm a választ! :R

(#25124) grHawk


grHawk
aktív tag

KÉRDÉS: Ha egy adott fegyvermodulra kiválasztok egy specializációt, akkor az utána következő upgradek felülírják majd a specializációt? Vagy az marad, és csak a statok változnak? Konkrét tapasztalatra lenne szükségem, köszi!

(#25125) baphomet válasza grHawk (#25124) üzenetére


baphomet
senior tag

Az új moddal ugrik minden korábbi stat és effekt. Konkrét béta tapasztalat, de tudtommal ezen nem változtattak.

(#25126) grHawk válasza baphomet (#25125) üzenetére


grHawk
aktív tag

Igen, csak hogy ott még nem volt választható specializáció, és ezért gondolom ezen is változtathattak. Illetve remélem, mivel, ha beáldozok 2 szintet McQuinnel (kb. 30 millió kreditet) meg azt a több órás mókát, hogy MEFhez jussak, azért, hogy kapjak egy specializációt, amire kidob egy minuszos statot, akkor azt hiszem törlöm a játékot az antiRNG nevében.

(#25127) Cooper911 válasza cacasz02 (#25108) üzenetére


Cooper911
senior tag

A cargo hatch csak a cargo scoopot működteti, ha kikapcsolod még nem fog elveszni a rakomány.

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#25128) baphomet


baphomet
senior tag

Newsletter 134

Tadamm! A lényeg: 2.1.05-tel picit kisebb lesz a modok alapanyagigénye. Ehol az új receptek.

[ Szerkesztve ]

(#25129) cacasz02 válasza Cooper911 (#25127) üzenetére


cacasz02
aktív tag

Akkor nekem miér kezdett potyogni a cucc amikor kikapcsoltam?

(#25130) rtitusz


rtitusz
őstag

Még a BBC is foglalkozik a közelgő veszéllyel. :D

http://www.bbc.com/news/technology-36865212

(#25131) orientcx válasza rtitusz (#25130) üzenetére


orientcx
őstag

Na most már biztos, Andy Warhol thargoid volt... :D

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#25132) anatron válasza rtitusz (#25130) üzenetére


anatron
aktív tag

Ez azért komoly .Remélem ráállítanak pár szakembert a NASA-nál is.:D

[ Szerkesztve ]

(#25133) rtitusz


rtitusz
őstag

Elnézést, de ezt nem tudtam kihagyni. :D (index.hu plakátgenerátor)

[ Szerkesztve ]

(#25134) orientcx válasza rtitusz (#25133) üzenetére


orientcx
őstag

Ááá, semmi esélyük sincs idejönniük, Bakondi bácsi már ki is feszítette a nemzeti szúnyoghálót, és a nyomaték kedvéért kitette ezeket a táblákat is - ez thargoidul kb annyit tesz, hogy üzenjük a pilot federationnak, meg hogy a thargoidok nem vehetik el a munkánkat(bár ha a közelgő takarításra gondolok, akkor az enyémet speciel szívesen átadnám, de legalább a szemetet levihetnék :K ), meg ha idejönnek, akkor tiszteletben kell tartaniuk a....hát hogy pontosan mit is, azt sajnos nem tudom megmondani, mert azt nem tudtam lefordítani. :U
-

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#25135) anatron


anatron
aktív tag

Most jött a hír,sikerült megfejteni az idegenek nyelvét:

[ Szerkesztve ]

(#25136) Mister_X válasza anatron (#25135) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Akarod mondani az írásrendszerüket sikerült visszafejteni, a nyelv gondolom csak nem angol :N Bár fogalmam sincs a játék ezen részéről, de na. :D

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#25137) anatron válasza Mister_X (#25136) üzenetére


anatron
aktív tag

Részlet kérdés. :)

(#25138) D.R.O. válasza anatron (#25135) üzenetére


D.R.O.
tag

Nemá, ez a predátorok abc-je. :))

A Marsról jöttem, de már kúr*ára visszamennék!

(#25139) cacasz02 válasza D.R.O. (#25138) üzenetére


cacasz02
aktív tag

Azonnal ez jutott nekem is eszembe.

Útban a Maya felé találtam egy alien cuccot ami először lescanelt majd amikor behozta a limpet, elkezdte leamortizálni a discovery scannert. Gyorsan kidobtam, és mikor azon gondolkodtam hogy hogyan viszem el onnan, két darabra esett és materialra változott. Most a eaktérben pihen, remélem jó lessz valamire. Ötlet?

[ Szerkesztve ]

(#25140) anatron válasza D.R.O. (#25138) üzenetére


anatron
aktív tag

Lehet predatorok küldtek szatleiteket és nem a thargoidok. :)

(#25141) cacasz02 válasza anatron (#25140) üzenetére


cacasz02
aktív tag

Akkor végünk fusson ki merre lát!

(#25142) sensor060 válasza brd (#25113) üzenetére


sensor060
aktív tag

"a SR-t bekapcsoló hajó egy furcsán ide-oda mozgó embléma lesz az egyéb hajók radarján (számomra furcsa, miért nem tűnik el teljesen, vagy marad az utolsó érzékelt helyen, de ilyen a játék logikája)."

A régi, 8bites Elite-ből maradt meg ez. Abban volt egy Cloaking Device, amit egy küldetésen belül egy kilőtt hajóról lehetett megszerezni. Mivel ő is használta ezért neki is csak saccolni tudta a helyzetét a radar. Emlékszem rá, erős ellenfél volt....
A Cloaking Device erősen használta a hajó energia celláit.

(#25143) Mrgyergyo


Mrgyergyo
tag

Sziasztok

Szerintetek lövóldözős, kükdizgetős hajonak melyik a jobb? Cobra mk3 vagy mk4?

(#25144) Necc válasza Mrgyergyo (#25143) üzenetére


Necc
addikt

Kb. egy kalap a ketto, a hajo korlatai ugyanazok (ugyanazon a PD-n osztoznak a fegyverek, ugyanakkora a max. PP igy hiaba van tobb modul hely azokra plusz energiat (a mk3-hoz viszonyitva) nem lehet kolteni igy max. cargo-nak jo, cserebe lassubb es picivel erosebb a pajzsa az mk4-nek.

Lovoldozesre en inkabb mk3-at vennek, a manoverezhetoseg es a sebesseg sokkal fontosabb, mint a tobb modulhely, mig bolygora szalldogalni, arut szallitani inkabb mk4.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#25145) Mrgyergyo válasza Necc (#25144) üzenetére


Mrgyergyo
tag

En kombatra az mk4nel azt a plusz 1small hardpoint miatt gondoltam meg egy hangyanyival masszivabbnak nezki :) a bolygon szaladgakas annyira nem jött at. Az iranyitas Eleg nehéz es 6 sentry skimmer pillanatok alatt lerendezett... Pedig milyen joo nezet ki a 600k jutalom a küldiert :(

(#25146) orientcx


orientcx
őstag

A különböző fejlesztések miatt lassan kezdtem kifogyni a wattocskákból. Gondoltam, kicsit felfejlesztem a PP-t is, mert csak egy kezdeti harmatos egyes szintű upgrade volt rajta. Sztem bőven elég lett volna egy kettes, esetleg egy hármas fokozat is, de hát Hera néninél is ötös szinten vagyok, így túlságosan hívogatott a max fokozat. Pedig minél magasabb osztályú a tuning, annál nagyobb a hőtermelés, ezért talán jobb lett volna önmérsékletet gyakorolni, de csak nem bírtam magammal, és kérésemre Hera kisasszony rögtön elsőre ki is pörgetett nekem egy olyat, ahol teljesen ütközésig futott a power capacity rubrika. Hát mit is mondjak, az energiaellátással most egy darabig nem lesz gond, a PP az eddigi 109%-os terheltségből most leszaladt 84%-ra úgy, hogy minden be van kapcsolva, még a kínai piacon vásárolt zárlatos disco fények is. Sajnos kipróbálni már nem volt időm, de tartok tőle, hogy jobb lett volna kicsit visszafognom magam, mert a lézerek, és MC-k együttes használatától már eddig is hamar felforrt a hűtővíz, és lehet, hogy ezzel az tuningal mozgó grillbüfét csináltam a hajóból. Ráadásul ennyi wattot fogalmam sincs, mire fogok elhasználni. De hát egy Fed bugris legyen mindig Fed bugris, ne adjuk alább soha! :N
-
-
cacasz02 - "Útban a Maya felé találtam egy alien cuccot ami elkezdte leamortizálni a discovery scannert. Gyorsan kidobtam, és két darabra esett és materialra változott"
-
Te egy un. "Unknown Artefact"-al találkoztál. Ezt szétlőve/rammerolva, vagy az általad választott módszerrel szétszedve 1-2 db "Unknown Fragment"-re lehet bontani(az Unknown Artefac-et érdemes kis sebességgel legázolni, mert akkor megmarad mind a két db) Erre a cuccra a Palin nevű mérnök gerjed, aki addig szóba sem áll veled, amíg 25 db-ot le nem szállítasz neki belőle. És ha fejlesztett thrustereket akarsz, márpedig hidd el nekem hogy akarsz, akkor gyűjtögesd csak kitartó szorgalommal ezeket az anyagokat. :K

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#25147) cacasz02 válasza orientcx (#25146) üzenetére


cacasz02
aktív tag

Ha nem szedné szét a hajót 290000-et adnának érte. Kár.

(#25148) baphomet válasza cacasz02 (#25147) üzenetére


baphomet
senior tag

Az ezzel foglalkozó szakemberek auto field-maintenance unit-tal felszerelt hajókkal gyűjtik be az UA-kat. Szállítás közben arra kell fokozottan ügyelni, hogy a cargo hatch egészsége ne essen 80% alá.

(#25149) cacasz02 válasza baphomet (#25148) üzenetére


cacasz02
aktív tag

Nem volt nálam, és túl messze voltam bármilyen lakott rendszertől hogy megússzam. Mindig lescannelik a hajót ezek a cuccok?

(#25150) orientcx


orientcx
őstag

Sajnos beigazolódott a baljós előérzetem, nem kellett volna ötös szintre fejleszteni a PP-t. Ma végre kipróbálhattam, és azt kell hogy mondjam, indurka-pindurkát "forróvérűbb" lett a paripa. Konkréten 6 mp alatt éri el a 100 fokot a fedélzet egy össztűz esetén(2 db med + 1 large MC, és 2 db C3-as beam) .Úgyhogy mindenkinek azt tanácsolom, csak annyira tolja fel a PP-t, amennyire feltétlen szükséges, mert több watt = több hő. Eladni nincs szívem, mert szó szerint ütközésig futott fel a teljesítménymutató a fejlesztésnél, de használni sem túl praktikus, úgyhogy azt hiszem átbűvészkedem a hangárban porosodó Clipperre, és így végre valami hasznát is látom annak a birodalmi bádogkancsónak. Ruhatárnak pont jó lesz. :K Magamnak meg felpakolok egy kettes, esetleg egy hármas verziójú PP-t
-
Más: Ma kaptam egy szállítós küldit, amiért egy igazán kurrens materialt ígértek. Menet közben megváltoztatták a célállomást, mint kiderült, egy medium security bázisra, ahová ugye nincs leszállás. Igazán szellemes ötlet volt. Dühömben kiszórtam a fejükre a cuccot(sajnos nem biowaste volt a rakomány, az úgy nagyobb élvezet lett volna, sőt egy keveset még magam, személyesen is hozzádolgoztam volna :K )

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.