Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Pár napja érdekes dolgok történnek ebayemen. Először azt hittem barátnőm vett meg valamit véletlenül. Írtam eladónak, hogy legyenszíves törölni a rendelést. Két napra rá, 3 dolog lett vásárolva, és nagy rémületemre látom, hogy már fizetve is van. ( szerencsére nem az én számlámról). Na mindegy gyorsan megváltoztattam a kódomat. A vásárolt termékek amúgy egy amerikai címre lesznek kiszállítva. De a kódcsere után ma is van egy vásárlásom amit nem én csináltam. Mi a francot tudok tenni? Mert gondolom a telefonos ügyfélszolgálat angol ahol elvesznék, a sima segítség meg jelszócserét ajánl. Valakinek ötlet?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz kerekfej #20735 üzenetére
Talált egy csomó szart, de nem hiszem hogy ezek okoznák.
Vagy?
Mert például a prohardver tápajánló oldalát is "fertőzésnek" véli.
Amúgy alapból nod32-t használok, az nem talál semmit.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Ha valamit megvettem ebayen, azt kötelesek nekem odaadni ugye? Mert elég olcsón sikerült megvennem egy bicajt alaplimittel. Még nem reagált az eladó, hogy átvételkor vagy paypalon fizessek-e neki. Bár gondolom, ha nem akarja odaadni akkor max egy negatívot tudok neki adni...
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Tegnap eladtam valamit ebayen, és ez a kép van fizetésnél:
Gmailem azt mondja menjek a paypalra és ott kérhetem a pénzem, de ha rámegyek a linkre, csak simán belép paypalba nem látok semmi tranzakciót. Kell valamit csinálnom, hogy megkapjam a pénzt?
kösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz JoolsNOS #22152 üzenetére
Erre valaki? Pénzt még mindig nem kaptam meg, pedig "confirmáltam" mindent amit írt. Emalt is katam ahol azt írta menjek a linkre, hogy felvehessem a pénzt, de ha rámegyek, simán a paypal belépüő oldalra visz. Gond lehet az, hogy más email címen van az ebayem és a paypal amivel fizetek?
-
JoolsNOS
veterán
válasz radi8tor #22197 üzenetére
Ha újonc eladó vagy, akkor nem férsz hozzá a pénzedhez, ameddig a vevő nem ad neked pozitív értékelést
Akkor remélem ez a gond.
Paypalon nincs semmi amit linkelhetnék. Tranzakciónak jele sincs még.
Köszi!
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Ha van egy licites hirdetésem, és valaki licitál rá, de még nem járt le az idő, le tudom zárni a licitet az aktuális ajánlattal?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Ez az eladó nem gyanús? 100% pozitív értékelés, de egyik eladás sem látható mi volt az. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz Zjunior #42930 üzenetére
És az mit takar? Mert azért ritka ennyi eladásnál a 100%. Meg van a másik, amikor pl van 100 eladás, de mind 1-2 fontos cucc, aztán uténa meg el akar adni egy több 100 fontos valamit. Ilyenkor mindig fenntartásaim vannak.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Van pár tavalyi vásárlásom amit még nem értékeltem. És nem is látom, hogy tudnám. A purchase historyban látom őket, de nem tudok mit kezdeni velük. Csak a vevővel tudnék kapcsolatba lépni. Tudom ezeket értékelni, vagy van egy időhatár? Köszi
Illetve volt egy olyan gondom, hogy hazaköltöztem Angliából és az első 3 vásárlásomra rosszul adtam meg a címet. Irányítószámot és utcát jó adtam meg, de a várost rosszul. (hazaköltözéskor ugye már nem a szülői házba mentem, de azt írtam be) A 3 csomagból 1et megkaptam, mert elvileg az irányítószám a lényeg. Szerintetek a maradék csomagjaim elérhették az eredeti város nagypostáját? (Mert amúgy az összes csomagom először oda fut be ha jó a cím akkor is)És ott érdemes személyesen rákérdezni? Vagy leszarják?
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Meg is találtam, már nincs semmi amit értékelhetnék.
Írtam a postának, ők azt mondták az irányítószám a lényeg, meg ugye 1et meg is kaptam. De ha nincs tracking number akkor nem tudnak mit kezdeni vele. Ezek mind decemberi rendelések voltak, úgyhogy szerintem buktam a kb 10ezer forintot amit értek a cuccok. Arra gondoltam még, hogy be kellene menni a nagypostára rákérdezni, de ott meg szerintem elhajtanak, mert ugye ott nincs "ügyfélfogadás".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest