Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-19 16:30:21

LOGOUT.hu

Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2129) biga válasza Soriano (#2127) üzenetére


biga
senior tag

Ez a bővíthetőség dolog sokszor előjön, de a valóságban a legritkább esetben, elvétve 1-2 kivételes esetben jelent valódi előnyt. Nekem egy Kindle Touch és egy PB Touch van itthon. Az utóbbi bővíthető, de soha, soha még csak meg sem közelítettem az eleve benn lévő 2GB korlátait. Az vagy 1500 könyv lenne minimum! Egyszerűen nem életszerű, hogy ennyi könyvre legyen szüksége valakinek egyszerre :D És ha mégis, akkor meg a Kindle megoldása is meglehetősen rugalmas e kérdésben (jó néhány esetben kényelmesebb is), hiszen annak meg ott a saját emil cím és a cloud. Gyk ha van wifi a közelben, akkor akár simán emilen, akár a már a saját cloud tárhelyedben tárolt könyveket egy mozdulattal letöltheted. Ehhez még egy mSD olvasó sem kell, csak wifi. A cloud azt hiszem most 2GB szabad tárhelyet ad (volt szó róla, hogy egy nőni og, de nem tudom nőtt-e már). Ehhez ha hozzáadod az eszköz tárhelyét (2-4GB tipustól függően), akkor már vagy 3-4000 könyvet tudsz magad tárolni gépfüggetlenül. És akkor még az emiles küldést nem adtam hozzá, amivel gyk a teljes internet a saját gépeddel együtt a tárhely :)

Bevallom nekem a Kindle megoldása kényelmesebb, mindig macerásabbnak érzem, mikor a PB-mre kell könyvet tennem.

A kérdezőnek: Az android a Nook-nál előny, ha nem csak olvasni akarsz a könyvvel, hanem van valami speciális igényed is, ami egyébként nincs benne alapból.

Mindkét készülék hasonló kategória egyébként, bármelyiket veszed, mindenképpen jól jársz.

''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.