Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2163) WindyJoe válasza kali (#2162) üzenetére


WindyJoe
aktív tag

HM, amúgy tényleg valami ilyesmiről jöttem rá vagy 1 éve, hogy registryben át lehet állítani a sebességkijelzést... Mintha 7-es nerot tettem volna föl, abba állítgattam, aztán nem tetszett és vissza tettem a 6-ost, és nini, ott is mutatta a pontos sebességet. A buffer mutatást továbbra is várom, hogy kell bekapcsolni 8-asban.
Mellesleg azért fontos a több buffer, mert pl egy P4-es gépen, ha egyszerre írsz 8×-an 2 dvd-t, és mindemellett még dvdrebuilder, CCE tömörítés és letöltés is megy a háttérben, akkor igencsak van, hogy néha belassul a winyóról olvasás, és ha van elég buffer, akkor vagy helyre áll mire kiürülne, vagy van időm leállítani valamit. Ha kiürül folyamatosan a buffer, az meg nemigen tesz jót az írás minősőgének. (Bár tény, hogy írtam már véletlenül pio módban lévő HDD-ről is lemezt, kb fél óra volt "8×-an", és hibátlanul beolvasta minden. De azért ha nem muszáj, ne ürüljön ki a buffer.)

"sőt még sok más hasznos funkció is bekerült a beállítási lehetőségekbe!"
Akkor pl leírhatnád, hogy neked milyen funkciója jön be a 8-asnak, ami 6-osban még nem volt. (Konkrétan az írás részére vagyok kíváncsi, nem az extra sallangokra.)

Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.